داخل Run بنویسنقل قول:
cmd
در پنجره ای که باز شد کد رو بنویس
Printable View
داخل Run بنویسنقل قول:
cmd
خب کاری کردی این مشکلو پیدا کردی؟برنامه ای یا update یا ...؟نقل قول:
nod32 نصب کردمو و آپدیتش کردم.هنگام استفاده از Nod هنگ کرد و مجبور شدم ریست با دگمه بکنم.کامپیوترم ویروس داشت ولی ویستا رو کاریش نکرده بود وXP مورد پیدا کرده بود . با NOD ویروسا رو کشتم اما حالا اینطوریه دیگه. در ضمن ویروس کشی رو هم تو XP انجام دادم.
برو داخل Run بنویسنقل قول:
(کدو از همینجا کپی کن)نقل قول:
chkdsk /f <drive>
به جای <drive> هم که نام درایوی که این ارور رو میده رو میزاری
ببین کمکی میکنه;)
اگه بعد از نصب NOD32 این مشکلو به هم زدی و همچنین در نصب NOD32 هنگ کرده..به نظر ممن هنوز مشکلت ویروس هست که شاید اگه فایل های سیستمت درست نمایش داده نمیشه واسه اینه که انتی ویروس یه سری از فایل ها رو پاک کرده...نقل قول:
بهتره مطمئن شی از ویروس دیگه در کامپیوترت خبری نیست
در cmd هم sfc/scannow رو بنویس تا فایل های سیستمت رو تعمیر کنه
من یک ویستا نکارش Home Primume دارم که ویندوز مدیا پلیرش دیگه اجرا نمیشه.
یعنی قبلا اجرا میشد ولی حالا چند روزه که وقتی روی آیکنش چه از داخل استارت منو و چه از داخل خود Program Files کلیک میکنم اجرا نمیشه.
حتی هیچ Error ی هم نمیده.
چطوری میتونم اون رو Reinstall کنم.
هر چقدر هم داخل اینترنت و سایت مایکروسافت و ... جستجو کردم نگارش 11 اون رو که برای ویستا باشه و بشه دانلودش کرد پیدا نکردم.
ویروس دیگه که نه . چون NOD رو به روز کردمو و اسکن کردم.اما این عبارتی که گفتید رو می زنم نمیاد.مگه این کادر سفید جایگزین Run تو Xp نشده؟ من از همین کادر تو Msconfig و REgedit می رم اما این کد شما رو نمیشناسه و Search میاد!
ببخشید یادم رفت cmd رو بت بگم
داخل Run بنویس
cmd
پیغام می ده :
You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility
در حالی که User من Administrator هست.
برو اینجا C:\Windows\System32نقل قول:
رو cmd.exe راست کلیک کن بزن Run as administrator
شاید مشکلت این باشه:نقل قول:
برو UAC رو غیرفعال کن یا رو WMP راست کلیک کن بزن Run as administrator تا باز شه
واسه دانلود هم ماله xp رو دانلود کن از اینجا
رو ویستا نصبش کنکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1d224714-e238-4e45-8668-5166114010ca&displaylang=en
موفق باشی;)
سلام!
چجوری میشه hibernate رو تو ویستا فعال کرد؟
اگه میگشتی قبلا بحث شده بود این مطلب;):نقل قول:
برو Run>>Cmd
بنویس
powercfg/hibernate on
سلام...
من میخوام بعضی از restore point هارو پاک کنم و بعضی هارو نگه دارم چه کار کنم؟
اگه system restore رو off کنم همه restore point ها پاک میشن....
سلام. من همین چند وقت پیش ویستا ریختم. بعد از install کردن، خواستم درایور های سخت افزار هام رو بریزم (مثل modem، printer و scanner) اما با مشکل رویرو شدم.
modem که اصلاً installerش باز نمی شد (مدل من اینه DLINK : DU580-M که USB مودم اِ)
scanner می گفت OS not supported
Printer می گفت که پرینتر رو به کامپیوتر وصل کنید تا نصب رو ادامه بدیم، اما پرینتر وصل بود!!!!
در ضمن با بازی هایی مثل test drive مشکل داشت. لطفاً کمک کنید که درایور ها، به ویژه مودم رو چجوری install کنم و اگه نمی شه، حد اقل یاد بدید چجوری vista رو حذف کنم!!! (XP هم دارم)
سلام دوستان من از توی کنترل پنل از قسمت parental controls یه اکانت جدید با دسترسی محدود به برنامه ها ساختم حالا میخام ببینم چه جوری میتونم اکانت رو پاکش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ویستا بالا میاد 10-20 تا error میده که idle.dll و... رو پیدا نمیکنه اگه دوباره نصب کنی مشکل حل میشه! چیکار کنم?؟
ویستا مثل ایکس پی repair نداره که فایل های اصلی سیستم رو جایگزین کنه?؟
برونقل قول:
control panel
user accounts
manage another account
برو تو اکانتی که ساختی حذفش کن
این امکان نداره که سری رو پاک کرد و یه سری رو نگه داشت...همشون با هم پاک میشننقل قول:
خب شما درایوهای درستشو ندارینقل قول:
مدل های سخت افزارتو سرچ کن واسه درایورشون...همه مشکلات حل میشه;)
داخل Run بنویسنقل قول:
cmd
این کار فایل های سیستمت رو Repair میکنه مثله Xpنقل قول:
sfc/scannow
یکی از دوستان لطف میکنه وقتی یه موزیکی با windows media player پخش میشه ببینه تو task manager قسمت processes چیزی به اسم mfpmp اونجا هست؟ باهاش یه مشکلی دارم میخواستم ببینم واسه همه این فایل اجرا میشه یا نه.
اره این فایل باز میشه و عادی هم هست مگه چه مشکلی باهاش داری!!!؟
خب مسئله همینه واسه من غیر عادیه!
مشکلم رو هم چند وقت پیش گفتم اما خب کسی نمیدونست.
وقتی یه آهنگی گوش میدم، میخوام عقب جلو ببرم با تاخیر انجام میشه. اما وقتی تو task manager اونو میبندم با اینکه مدیا پلیر اولش ارور میده اما بعدش دیگه مشکلی نیست تا اینکه پلیر رو میبندم، دوباره هم بازکنم اون فایل هم اجرا میشه.
از اول نصب ویستا اینجوری بود ممکنه مشکل از دی وی دی ویستا باشه؟
Try This Oneنقل قول:
Go Run>>regedit
And change the AutoInsert value from 1 to 0نقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\ NodeCLSIDs\{95037DA1-6ED9-4B27-8CFF-9AD3DFB0B2F2
من مشکلم حل شد البته یه جور دیگه!!نقل قول:
ولی این دستوره برام خیلی مهمه مسئله این جاست که میگه باید ادمین باشی تا بتونی ازش استفاده کنی منم که ادمینم! راهش چطوریه که با ادمین اصلی وارد سیستم بشم?؟
راستی من موقع وصل شدن به نت این مشکلو دارم چی کار کنم?؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزر نیم و پسوردنو چک کن ببین درست وارشون کردینقل قول:
بابا من بی خیال این ویندوز شدم. یکی به من یاد بده اینو چجوری Uninstall کنم. ویندوز XP هم دارم، میخوام Vista رو حذف کنم.
من می خوام با هوشمند وصل بشمنقل قول:
سلام دوستان یه اموزشی بود واسه اینکه از فلش به عنوان رم کمکی ویندوز استفاده کنیم میخاستم ببینم چه قدر تو سرعت ویندوز اثر داره؟؟(فلش من 4gb هست)
سلام . یه سوال داشتم .
من وقتی فایر وال را غیر فعال می کنم سکیورتی ویندوز ویستا پایین صفحه به حالت قرمز رنگ ظاهر میشه . توی ویندوز xp تنظیماتی داشت که از ظاهر شدن اون جلوگیری میکرد . توی ویستا کجا باید این تنظیمات رو انجام بدیم ؟
تا حدی تاثیر داره!!من گاهی اینکار رو میکنم-خوب شما که فلش داری خودت امتحان کنش دیگه ببین چقدر تاثیر داره!!نقل قول:
readyboost
کسی جواب نمی ده؟ میشه یکی بگه چجوری میشه vista رو uninstall کرد؟
آنیستال نمی خواد برو توی Xp بعد اون درایوی که ویندوز توش هست رو فرمت کن (کلیک راست بعد فرمت)نقل قول:
کسی جواب نمی ده؟ میشه یکی بگه چجوری میشه vista رو uninstall کرد؟
کسی این مشکلو نمیدونه چطوری حلش کنم?؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فونتهای فارسی رو میخوام باسه آفیس 2003 در ویندوز ویستا
یکسری فونت فارسی داشتم اما جواب نداد میشه یه لینک دانلود از فونهای سازگار با آفیس 2003 و ویستا 32 بیت به من بدین ؟
ممنون
90% فونتهای اکس پی تو ویستا هم جواب میده دوست عزیز و مشکلی نیستنقل قول:
به این سایت سر بزن فونتهای خوبی داره:
کد:http://www.fontsfa.com/Default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
خیلی ممنون ولی این کار یه کم غیر بهداشتی نیست؟ مشکلی پیش نمی آد؟نقل قول:
آنیستال نمی خواد برو توی Xp بعد اون درایوی که ویندوز توش هست رو فرمت کن (کلیک راست بعد فرمت)
غیر بهداشتی چیه?؟نقل قول:
خیلی ممنون ولی این کار یه کم غیر بهداشتی نیست؟ مشکلی پیش نمی آد؟
مگه برنامه نصب کردی که بخوای آنیستال کنی؟!
من یه عمره دارم اینطوری ویندوز پاک/نصب میکنم
اقایون من ویندوز قانونی کردم ولی اپدیت نمیشه این ارور رو میده 8024402c code