سلامنقل قول:
خوب بود واسه تنوع
رادیانس پیشنهاد میشود
و بعدش
چین کامل
Printable View
سلامنقل قول:
خوب بود واسه تنوع
رادیانس پیشنهاد میشود
و بعدش
چین کامل
خوشگل من ديگه از حرفا نزنيا سپتر آقانيم چيه آخه اگه ميخواي مانا بره بالا براش Manta جم كن در ضمن براي اين هيرو همون ژول مير جم ميكنن بعدش هم كيريتيكال و سيتنيك جم ميكنن
در ضمن تو لول 6 به بعد كه مانا نميخواي خودش پولش رو درمياره يه ژول مير هم ببندي كه ديگه
...
ببينم كسي از شماها پليري بنام Ire رو ميشناسه ؟
ميخوام نظرتون رو در بارش بگيد
من که فکر میکنم موضوع خوبی واسه سر کار گذاشتن دیگران نیستنقل قول:
راست میگه دیگهنقل قول:
من هم فکر میکم که واقعا موشوع بیخودی واسه بحثنقل قول:
اخرین مپ AI دوتا رو کی داره من یکی امروز کرفتم نوشته بود DotA_Allstars_6.48_AI_v1.4 اما تو بازی همون 6.43
نوشته ولی هیروهای 6.48 رو داره یه ایرادی هم که داره لول بعضی ها رو کلا سبز نشون میده کسی نسخه کامل و درستشو داره
واخرین نسخه AI چی؟
بابا اساتید منظوره من فقط پیام بازرگاتنی بود خالا چرا غاقی می کنین !!!!!!!!:10::10::11::11::11:
بهترین مپ ای آی که من بازی کردم DotA Allstars v6.43b AIplus v1.4 بودنقل قول:
سلامنقل قول:
در جواب شما باید بگم که شما دوست من اون مپی روکه به عنوان ِDota AllStars 6.48 AI دانلود کردید در واقع همون مپ ِDota AllStars 6.43 AI-plus هستش که به 6.48 تبدیل شده و فعلا چیزی به عنوان Dota AllStars 6.48 AI وجود نداره :3:
2- راجع به این که میگید هیروها درست کار نمیکنه و به جای ایکونهاشون یک مربع سبز هستش هم باید عرض کنم که این نسخه ای که شما دانلود کردید نسخه ازمایشی این مپ هستش و برای بازی مناسب نیست چون خیلی باگ داره از جمله همین سبز بودن ایکون هیروها در حال حاضر نسخه کاملی از مپ Dota AllStars 6.48 AI-plus در دست نیست
اما سازندگان مپ ( RGB---Lazifiend ) درحال کامل کردن این نسخه و رفع باگهاش هستند و 50% از کارشون ظاهرا تموم شده و تا چند وقت دیگه شما میتونید نسخه جدید و کامل مپ رو دریافت کنید . :12:
پیشنهاد من در حال حاظر استفاده از همان مپ قدیمی و معروف ِDota AllStars 6.43 AI-plus
هستش . اخرین مپ Ai هم Dota AllStars 6.49b AI با وجود کامل بودن در هنگام انجام بازی لگ
زیاد میزنه ولی میشه بازی کرد موفق باشید :11:
سلام
دوستان اگه می شه یه خورده در مورد هیروی obsidian صحبت کنین
در مورد لول هاش و این که چه آیتم های براش خوبه
در ضمن در مورد لول شش اش کاملاً توضیح بدید من با این هیرو بازی کردم بعضی وقتها 6 می زنه طرف تا حد مرگ می ره بعضی وقت ها هم اصلاً 6 این هیرو رو هیرو مقابل هیچ تاثیری نداره
یا مثلاً لول 1 این هیرو یه موقع های 400 تا اتک می ده یه موقع های 15-16 تا
ممنون
لول 6 این هیرو بستگی به مقدار intelligence تو و طرف دارهنقل قول:
اگه intelligence تو مثلا 100 باشه و intelligence طرف 20 باشه .اختلافش را یعنی 80 را ضزب یه عدد فکر کنم 11 میکنه .بنابراین 880 تا دمیج میده .برای این هیرو لول 6 قوی کن خیلی بدردش می خوره
لول 1 اش هم بر اساس مقدار مانایی که داری به طرف اتک می ده.بنابراین هرچه مانا بیشتر داشته باشی اتک بیشتر میده.لول 2 اش هم 40 درصد با هر ضربه مانا را پر میکنه
لول 3 اش هم زیر زمین می بره
بنابراین بهترین ایتمها براش 6 قوی کن، hex ، پا چوبی(برای اینکه تند تند لول 1 رو سر طرف بزنی)، eye of skadi
است
هیرو ضدش هم draw ranger است چون تند تند سایلنسش می کنه و با لول یک اش ترتیب طرفو میده
هيروي توپي تكي با دوتا 6 قوي كن 3تا رو انداخت
2تا 6 قوي كن براي ماناش بعدش خودشو كرد تو زمين تا بيرون اومد 6 زد 1 كي مرد 2 تا ديگه رو يك اتك داد اونا هم مردن
اين هيرو اول رو استرنج بعدش اگيليتي خوب 6 ميزنه
بچها از مشهد كسي اينجا هستش ؟
بچها سايت gg كي داره به من بده البته به همراه آموزشش ok
نقل قول:
وقتی که هیروی مقابلت رو میفرستی زیر زمین از intellegence اون کم میکنه و به تو میده .دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم هر ثانیه جند تا از intellegence حریف کم میکنه و به تو میده و تا 4-5 ثانیه ادامه پیدا میکنه .پس بعد از اینکه فرستادیش زیر زمین جند ثانیه صبر کن و بعد 6 بزن.واسه بازی تک به تک ظرفیت ماناش رو زیاد کن واسه گروهی intellegence اش رو زیاد کن.در ضمن لول 3اش رو میتونی رو خودت و هیروهای هم تیمی بزنی
در مورد لول هاي اين هيرونقل قول:
lvl6 كه بستگي به اينتله تو با حريفت داره اختلافي كه داريد رو ضربدر 12 كن اونقدر دميج ميزنه
و اون لولي كه ميگي ميكنه زمين بايد بگم كه اون كسي كه ميره زمين ماناش كست ميشه يعني مانايه يارو رو ميدوزده اضافه ميكنه به خودش تا ماناش بالا بره -(البته براي يه مدت اين حركت ميمونه )
در ضمن اين هيرو ضد هيروهاي استرنج هستش
intellegence رو کست میکنه نه مانا رو.نقل قول:
آها شرمنده حواسش نبود
من چند بار سعي كردم اين بازي رو رديف كنم ولي هر بار يه مشكلي داشت
حالا این دفعه رو اشکالی نداره .ولی تکرار نشه!!!!!!!!!:31::31::31::10:نقل قول:
Obsidian Destroyerنقل قول:
لول 1 این هیرو Arcane Orb
100 تا مانا می خواهد تا به اندازه 9% مانای شما به هیروی مقابل دمیج بزنه و به سامان یونیتها 400 تا دمیج میزنه
لول 2 این هیرو Astral Imprisonment
180 تا مانا میخواهد که واسه 4 ثانیه هیروی مقابل رو بکنه تو زمین و واسه 60 ثانیه 8 تا از انتریجنسش کم کنه
لول 3 این هیرو Essence Aura
این لول Aura هستش و نیازی به مانا نداره و 40% شانس میده که اگر خودت یا هم تیمیهایت مجیک بزنی 255 مانات برگرده
و 20% شانس میده که 300 تا از مانات برگرده
لول 6 این هیرو Sanity's Eclipse
160تا مانا میخواهد تا به aoe 600 یه رعدی بزنه که 755 مانای همه هیروهایی که توش هستند رو بسوزونه و به اختلاف Int تو و هر هیرو ضرب در 10 به اون هیرو دمیج بزنه
آیتمهای پیشنهادی
5 تا Mystic staff
power
:D
:27:
بله هستم کاری داشتی؟؟؟؟نقل قول:
سلام بچه ها هیرو enigma خوبه یا نه؟
در ضمن من چون تازه کارم بگید براش چی بخرم تا توپ شه؟
nawid كدوم گيمنت ميري؟
به قوله بچه هاي ما اين هيرو عروسه مپه :27:نقل قول:
ولي اگه باهاش بتوني خوب بازي كني عجيب هيروئي ميشه
براش تا اونجائي كه من ميدونم آيتم هلس ميبندن تا نميره تو جنگا
آقانيم ميتوني بري هم هلست بره بالا هم مانا
بوك و ....
اگه تونستي آيتم آخر راديانس ببند با لولي اكسترا دميج هستش خوب تاثير ميزارن :11:
هيروي خو بييه ولي اگه خوب بازي كني من خودم براش مكانيزم و راديانس و آواتار و نكرو ميرم
نكرو ميندازي آواتار ميكني بعدش ميري 6 ميزني هم شيشت ميگيره هم راديانس هم با نكروت اتك ميدي آخرم مكانيزم ميزني
این هرو رو تو بازی 5 به 5 بر میدارن بخاطر لول شیششنقل قول:
براشم مکانس و آواتار میبندن
واسش هکس و مکانیزم رو حتما میبندند
من اگه بخوام اين بازي رو رديف كنم چيكار بايد كنم؟!!! كمك لطفا(واركرفت لازم داره؟ ميشه دان كرد؟ لينك دان وار رو هم بدين لطفا:8:
سلامنقل قول:
میبینم همه از جنرال کشیدین بیرون و اومدین تو دوتا
بازی تو جی جی توصیه میشه واسه خوب شدن
برو سی دی شو از کیم نت کپی کن کم درد سر تره:10:
دوتا نبووووووووووووووووووووووو وووووووود
اوناي كه تو g g هستن كي onميشن من رو هم بازي بدن من اسمم cenarius_A_H هستش مارم اونجا تحويل بگيريد ممنون
من یه آیدی جدید ساختم دوباره از اول دارم بازی میکنمنقل قول:
owlx هستم:11:
واسه چی اینطوری تمام Exprience صفر میشه به هر حال بابا هی نگید ادی من چیه ادی من اینهنقل قول:
یه کم بازی کنید
سلام
منو ادد کنید
cao-caox
میدونمنقل قول:
به روی چشم بازی میکنیم
هيچ كسي نگفت كي بيشتر on ميشه بگين ساعت چند كه من بييام باهتون بازي كنم
man game nete arena va game nete reza miram midooni kojast?نقل قول:
mibakhsid finglsihe akhe bayad widndowsam ra awaz konam