از کجا چک کنیم کدوم منطقه رو میدن ؟
Printable View
از کجا چک کنیم کدوم منطقه رو میدن ؟
نقل قول:
مودم یک پرت دو پورت ، احتمالا پورت 100 مگ داره و گیگ نیست . و این خودش یه ضد حاله .
مشخصات مودم را در گوگل بزن ببین اگه پرت گیگ داره که خب مشکلی نیست
تشکر دوست عزیز درسته یه پرت گیگابیتی داره و سه پرت صد مگابیتینقل قول:
اگر که تفاوتی نداره و دوستان ندارن پس همین اوکی هست؟
البته توجه داشته باشید که پرت Gpon نباشه که گیگ هست. مثلا مودم من رو جعبه آش نوشته پرت گیگ Gpon که ربطی به پورت های شبکه نداره . چینی ها (هواوی) هم که از تایوانی ها بیسوادتر هستند. ممکنه نوشته باشن پرت گیگ Gponنقل قول:
نقل قول:
ببینید ، منظورم اینه نوشته پورت نوری گیگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کنید که مال شما اینجوری نباشه
موفق باشید
درسته حواسم هست چون چندتا سایت معتبر رو چک کردم و نوشته بودننقل قول:
1 GE ya Gigabit ethernet
3 FE ya Fast ethernet که همون ۱۰۰ مگ هست
باز با خود پیمانکار هم مشورت میگیرم که مطمئن شم
به این نیست کدوم مناطق یا کدوم شهرارو میدنالان تقریبا تمام شهرها و تمام مناطق رو میدن چون یک بابت لازم الاجرا بودن طرح هست و قول ها و طرح های توسعه ای و بعد برای توسعه ی فناوری ۵جی نیازمند این فیبر کشی ها هستن منتها چون بودجه درست و مدیریت دقیقی نیست خیلی منطقی جلو نمیرننقل قول:
بهترین کار رفتن به مخابرات منطقه و صحبت با بخش فنی مخابرات و دیدن نزدیک ترین فیبر کشی ها و کافو ها و fat ها هست که بهتون بگن امکانپذیر هست یا نه و اگر آره با چه شرایطی و البته کمی سمج بودن و پیگیری پشت هم
توی سیستم و درخواست های اینترنتی یا جوابی نمیدن یا خیلی با تاخیره بهترینشون همون مراجعه حضوریه
اجرای بیش از 600 کیلومتر کانال فیبرنوری در کلانشهر تبریز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی گفت: به منظور ایجاد زیر ساختهای مخابراتی در سطح شهر تبریز، تا کنون بیش از 600 کیلومتر کانال فیبرنوری در خیابانهای اصلی و فرعی کلانشهر تبریز توسط شرکت مخابرات اجرا شده است.
یوسف شکوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای ایجاد امکانات فنی برای ارایه سرویسهای ارتباطی و مخابراتی با کیفیت بالا و همچنین تامین نیازهای ارتباطی اپراتورهای تلفن همراه و ثابت (شرکتهای FCP) و ایجاد زیرساختهای لازم برای ایجاد شهر هوشمند در سال 98 حدوداً 100 کیلومتر و در شش ماهه اول سال جاری 40 کیلومتر به شبکه فیبرنوری شهر تبریز اضافه و طول کانالهای فیبرنوری به بیش از 600 کیلومتر رسیده است .
وی با بیان اینکه توسعه و گسترش فیبرنوری یکی از شاخصهای مهم توسعه ICT استان و کشور بوده و به همین منظور توسعه شبکه فیبرنوری یکی از اولویتهای مخابرات استان است، اضافه کرد: با امکان دسترسی عمومی به شبکه فیبر نوری و جهت بهره مندی از سرویسهای اینترنتی پرسرعت، عملیات اجرایی FTTH (فیبرنوری به منازل) از سالهای گذشته آغاز شده بهطوریکه هم اکنون بیش از 120000 مشترک تحت پوشش امکان واگذاری این سرویس قراردارد و با نام تجاری تانوما به مشتریان ارائه میشود.
به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه آذربایجان شرقی، وی با اشاره به ویژگیهای این سرویس، افزود: این سرویس قابلیت واگذاری اینترنت با پهنای باند بالای 50 مگابیت برثانیه تا یک گیگابیت برثانیه را دارد و متناسب با نیازهای مشتریان خانگی و تجاری قابل واگذاری است؛ هم اکنون حدوداً 6500 واحد مسکونی، تجاری نیز از این سرویس استفاده میکنند و همپچنین ارتباط نزدیک به 400 دستگاه اداری و تولیدی با اتصال مستقیم به شبکه فیبرنوری تامین میشود.
سلام
توی مشخصات مودم Asus DSL-AC55U که مودم VDSL هست زده که از اینترنت فیبر نوری هم پشتیبانی میکنه .
به نظرتون منظورش به صورت روتر هست ( یعنی باید مودم فیبر را بهش وصل کرد ) یا خود مودم حالت فیبر نوری داره ( یعنی نیاز به خرید مودم فیبر نیست ) ؟؟
ن خودش بتنهایی از فیبر پشتیبانی نمیکنه بلکه مودم فیبر معمولی گرفتی میتونی کابل اونو به پورت آبی ایسوسه بزنی و بعنوان نت دومت استفاده کنی این مدل جزو مودم های رده بالا محسوب میشه ک خودمم دارم و من adsl رو با td lte ایرانسل لود بالانس کردم ینی همزمان از جفتش استفاده میکنم پورت آبی این وقت ها بکار میاد امکانات کاملی داره سوالی داشتی درخدمتم:biggrin:نقل قول:
نقل قول:
خیر پشتیبانی نمیکنه . بلکه منظور آن FTTC فیبر تا کابینت است (VDSL) و چون مانند مودم فیبر نوری VLAN ID و مدیریت از راه دور TR069 داره . به اون هم گفتن اینترنت فیبر نور ی ..
وگرنه وقتی با DSL شروغ میشه یعنیدیگه پورت GPON نداره .
موفق باشید
دوستان مال من وصل نشده ولی مراحل کار را مینویسم برای مشتاقان فیبر :
ابتدا فیبر با حفاری و بیل و کلنگ از مرکز مخابراتی میره تا اونجا که کافوهای نوری در خیابان هست . (مثل اینکه بهش میگن FAT جزو تجهیزات پسیو Passive هست و حالت یک اسپلیتر را داره )
سپس از کافوی نوری به صورت زمینی یا هوایی میرسه به اون جعبه های با آرم مخابرات که در خونه ها میزنن در ارتفاع
اون هم حالت اسپلیتر را داره . یعنی منشور هایی توش هست که نور را اسپلیت میکنه .
تو اون ها فیبر ها لخت میشن فیوژن میکنند ..
بعد از اون ها میکشن داخل منزل های اطراف ، بسته به تعداد واحد های یک ساختمان با کابل های 1 و 2 و 8 و 12 کوری
بعد در اون ساخنمان تو گاراژ باز یک اسپلیتر دیگه هست منتهی اون کوچیک تره و باز فیبرها تو ش لخت میشن فیوژن میشن TB
بعد پیمانکار داخل ساختمان شما را فیبر های معمولا 2 کور Core میکشه تا دم اون جعبه کوچیکه تو گاراژ
اون سر دیگه فیبر های داخل ساختمان که از دیوار اتاق شما میاد یک پریز نوری یا به اصطلاح OTO نصب میشه و باز اونجا فیوژن میشه
نهایتا مودم را از مخابرات میگیرید و با یک پچ کورد Patch cord وصل میکنید به اون پریز نوری و استفاده میکنید .
مشتری گرامی ؛با عرض پوزش به استحضار می رساند که به دلیل بروز رسانی سامانه در روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۰۹/۱۲ از ساعت ۲۲ الی ۲۴ به مدت ۲ ساعت امکان خرید، تمدید و تغییر سرویس وجود نخواهد داشت.
:wac:
باسه من وصل شد
در بهار پیروزی ، جای شهدا خالی
روی فیبر نوری اپلود 90 مگابیت ! سرور تهران فاصله 50 مایل ! پینگ 27 میلی ثانیه !نقل قول:
خدا لعنتت کنه مخابرات !
سلام چند مگ گرفتید؟
کسی 16مگ بکیره چه قدر توی اسپید تست سرعت میده؟
نقل قول:
سرعتش متقارنه این خیلی خوبه. خودت پیگیری کردن سرعت آپلود و دانلود متقارن بدن؟ من قبلا فیبر داشتم سرعت دانلود 100 بود آپلودش 16 مجبور شدم کنسل کنم
کدوم شهرین شما؟نقل قول:
خطه دلاور پرور کرماننقل قول:
همین هم من کلاه مو میندازم هوا ..نقل قول:
من 50 مگ گرفتم .نقل قول:
جدول سرعت ها دست اون خانومی هست که تو دفتر پیشخوان ثبت نام میکنه .
بهتون میگه مثلا فلان سرعت تا اینقدر باز میزارن .
سرعت دانلود تو استیم . بدون خزبلات اسپید تست
پینگ 4.2.2.4 چه قدر بهت میده؟
94 - 97نقل قول:
ولی پکت لاس نداره
پینگ از روتر کرمان به تهران حدود 13 میلی ثانیه س که شما باید پینگ 14 تا 15 به تهران بگیریدنقل قول:
کرمان هم دقیقا مشکل کرمانشاه رو داره
پینگ کرمانشاه باید به تهران 8 میلی ثانیه باشه ولی 55 میلی ثانیه س
به نظر شما چرا این جوریه ؟نقل قول:
پینگ تا تهران 27 میده
دوستان قرارداد ۳ ساله ای که مودم رایگان روش میدن فقط پس پرداخت هست یا پیش پرداخت هم میدن؟
چون من شنیدم پس پرداخت ها سرعتش محدودتره( که البته همینم مطمئن نیستم که اگر کسی اطلاع یا تجربه ای داره بگه هم ممنون میشم) سر همین تو قرارداد پیش پرداخت خواستم بگیرمحالا چون مودم هم گرون شده میخوام بدونم به چه صورتی هست و پیش پرداخت هم میدن یا نه و راهکار چیه؟
و مورد بعدی چون از fat فاصله داشتیم تا خونه کشیدن ولی مسئول فنی مخاربرات گفت میتونی هم عادی بکشی فقط خودت استفاده کنی و هم جوری باشه همسایه ها هم خواستن فیبر بکشن و استفاده کنن اینکه بقیه بتونن استفاده کنن به چه صورتی هست؟
اسپلیتر یا سوییچر یا fat میزنن؟
کابلی که تا خونه وداخلش کشیده شده هم ۴ کور هست
دوستان بی زحمت اگر کسی اطلاعی داره دریغ نکنه چون واسم مهمه و شنبه باید برم مخابرات و شرایط رو بدونم:worried:
بله پس پچرداخت محدوده . و اگر پول داری پیش بگیر . چون اگه خسته بشی از پس پرداخت 3 ساله باید پول 3 سال و مودم و غیره را با اون ها حساب کنی .. یا ما به تفاوت با پیش پرداخت که میگیری حساب کنی ..نقل قول:
بعیده رو پس پرداخت اصلا مودم رایگان بدن . البته بعضی جاها مثل استان ما فعلا فقط پس پرداخته . تا راه بیفته ..
مسئول فنی مخابرات حتما منظورش این بوده که یک باکس اسپلیت fat بزنن در خونتون تا همسایه ها استفاده کنن . چون در هر خونه نمیزنن و سرویس را از تو اون وصل میکنن . مصلا ما از دو تا خونه اون ور تر گرفتیم
سیم 4 کور باسه 2 واحده
درسته دستت درد نکنه والا نیت بر همین موضوع بود که پیش پرداخت بگیرم و هزینه اشم بدم ولی دیدم ۲ تومنه فقط مودمش یکم زورم اومد و دیدم رایگان میدن دو دل شدم حقیقت!نقل قول:
پس پرداخت رو قرارداد سه ساله هنوز مودم رایگان رو میدن مثه اینکه!
حالا باز فردا برم سر در میارم با یکی دو نفر تو مخابرات آشنا شدم و آدمای خوبین
والا میگم برای من فرقی نمیکنه که fat بزنن ولی ازین جهت برام عجیبه که پیمانکار ۳۰۰ متر فیبر کشیده با مشقت بعد نمیخواد یه fat بزنه که فردا روزی یکی خواست کنارمون فیبر بگیره از واسه ما انشعابی بزنه براش و همین داستان تکرار شه که یکم عجیبه چون fat سر یه کوچه اصلیه و ما تقریبا این سر کوچه اصلی هستیم که طبق قانون مخابرات باید دو سر خیابون های اصلی در برنامه راهبردیشون fat باشه
والا طرف گفت دیگه زیاد نیست و مهم نیست همون ۴ کور داد داخل خونه
دوستان جدیدا به خونه جدیدی نقل مکان کردیم که بستر فیبر نوری داره و نمیتونم شرکت خصوصی بگیرم
نت رو هم فقط برای گیم میخوام
بدون در نظر گرفتن هزینه ها بهترین پینگ رو چه سرویسی میده Adsl _ vdsl _ ftth
رفیقم Adsl مخابرات روی فیبر نوری داره میگه جدیدا زنگ زدم گیمینگ کردن پینگ 70-80 میده
سرویس گیمینگ روی vdsl و ftth هم هست؟
شانسیهنقل قول:
بسته به موقعیت مکانی شما
ولی خب وقتی رو ftth شرمایه گذاری میکنی شانست میره بالا
پینگ و این حرفارو بذار کنار. دستت می رسه فورا بچسب به FTTH. معلوم نیست فردا چی پیش میاد. نشه حکایت کارت ملی.نقل قول:
کسی توی شیراز فیبر نوری داره؟
دوستان چند تا سوال.داشتم
اول اینکه من درخواست FTTH دادم فاکتور دادن شد ۲ میلیون بابت مودم و سیم کشی و تنظیم و ... پرداخت کردم
گفتن بعد که تمام شدن پروسه طرح انتخاب میکنم و استفاده میکنم
خواستنم بدونم بعد باید بازم پول اضافه جدا از خرید سرعت و حجم پرداخت کنم؟مثلا خط sip رایگان است؟
و مودمی که بهم دادن هواوی HG8546 هستش اون port پرسرعت لن Auto detect هستش؟ چون دیدم همشون یک شکل هست
ما دیروز رفتیم مخابرات
گفتن که الان فیبرکشی و مودم رایگان و یا حتی نبود fat برای زدنش به یه ساختمون ۱۰ واحدی به بالا نیاز هست که انجام بدن کارارو و تهران یا حداقل این منطقه مخابراتی اینجوری شده!
مودمم هواوی میخواستن که خب ۱۹۶۰ میدادن 8245h رو که من همون رو یه دست دو تمیزشو ۱۳۰۰ پیدا کردم که سوکت سبز هم هست و نوش حقیقت این قیمتا نمیارزه
زدي تو خال :دی:Dنقل قول:
vdsl مگه نداشتی؟نقل قول:
من adsl آسیاتک دارمنقل قول: