چه مدت نبايد طرح بخريم تا اين طرح هاي تخفيف دار بهمون پيشنهاد بده ؟ و معمولا چه بسته اي با چه قيمتي پيشنهاد ميده؟نقل قول:
Printable View
چه مدت نبايد طرح بخريم تا اين طرح هاي تخفيف دار بهمون پيشنهاد بده ؟ و معمولا چه بسته اي با چه قيمتي پيشنهاد ميده؟نقل قول:
یکماهه 100 گیگ 55 تومن جدیدا فقط پیشنهاد میدهنقل قول:
من 7 ماه بود تمدید نکرده بودم
یکساله 200 گیگ با مالیات میشد 303 تومن .نقل قول:
فقط همین بدردمون میخورد ولی مجبور بودم یه یکماهه برای تست بگیرم که اینا پرید . البته کارشناسش میگفت بقیه طرح ها میمونه ولی پرید .
با سلام خدمت شما .
منم ساکن شيرازم حدود يکماهي هست که از مبين نت استفاده مي کنم .
تقريبا راضي ام ، در ساعات شلوغي سرعتش 20 تا 30 مگابيت هست و در بقيه ساعات اکثرا روي 37 مگابيته .
داخل خونه هم مثل شما ، همراه اول روي موبايل ، 2 تا آنتن بيشتر نداره و سرعتش اکثرا روي 20 مگابيته.
من زياد فيلم نمي بينم ولي فکر نکنم مشکلي داشته باشه . اينترنت مبين نت هم براي مشاهده فيلم در نماوا رايگانه .
راستي بهتون پيشنهاد مي کنم اگه زياد جابه جايي داريد ؛ حتما از نصاب بخوايد تا طرح 360 رو هم برتون فعال کنه .
موفق باشيد .
با سلام خدمت شما .نقل قول:
منم ساکن شيرازم حدود يکماهي هست که از مبين نت استفاده مي کنم .
تقريبا راضي ام ، در ساعات شلوغي سرعتش 20 تا 30 مگابيت هست و در بقيه ساعات اکثرا روي 37 مگابيته .
داخل خونه هم مثل شما ، همراه اول روي موبايل ، 2 تا آنتن بيشتر نداره و سرعتش اکثرا روي 20 مگابيته.
من زياد فيلم نمي بينم ولي فکر نکنم مشکلي داشته باشه . اينترنت مبين نت هم براي مشاهده فيلم در نماوا رايگانه .
راستي بهتون پيشنهاد مي کنم اگه زياد جابه جايي داريد ؛ حتما از نصاب بخوايد تا طرح 360 رو هم برتون فعال کنه .
موفق باشيد .
سلام
از دوستان کسي هست که قبلا طرح 360 نداشته و بعدا توانسته باشه طرح 360 را بگيره ؟
مبین نت عزیز در عرض 7 دقیقه 10 گیگ از حجم من کم کرد در حالیکه اون زمان 100 مگ هم استفاده من نبوده
بعدا میگن شما این حجم را استفاده کردید
بابا من بخوام 10 گیگ حجم استفاده کنم با این سرعتم حداقل 45 دقیقه طول میکشه
کل حجم مصرفی من توی کل دستگاهها در طول روز رو دیدم کمتر از یک گیگ بود
چی بگم والا چز دزدی و کم فروشی چیزی به ذهنم نمیرسه
نقل قول:
بعضی وقت ها اینجوری میشه فرداش در گزارش مصرف درست میشه
حذف شود. .
نقل قول:
ممنون یک سوال کدام مودم فعلی بهترینه نسبت به من که میخوام به دکل همراه اول وصل بشم فکرکنم همون طرح ۳۶۰ هستش درسته ؟ کدوم مودم در حال حاظر بهترینه ؟ که به شرکت بگم
راستی کاکو وضعیت پینگت چطوریه کدوم منطقه شیرازی
سپاس
سلامنقل قول:
فقط مودم Huawei B612 هست که قابليت اجراي طرح 360 يعني وصل شدن به دکل هاي همراه اول رو داره (در واقع تو قسمت تنظيمات اين مودم دو حالت براي اتصال به اينترنت وجود داره ؛ يکي حالت TDD که در اين حالت دستگاه امواج Tdlte را دريافت ميکنه . و حالت FD که امواج 4G Lte را که همون 4G همراه اول هست را دريافت ميکنه . پشت اين مودم نيز جاي دوتا آنتن هست که در صورتي که دستگاه روي حالت FD باشه با وصل آنتن به دستگاه قدرت گيرندگي دستگاه در حالت FD افزايش پيدا ميکنه . )
زماني هم که نصاب تماس ميگيره حتما بهش بگيد که مودم B612 رو بياره و تاکيد کن حتما مودم را با طرح 360 مي خوام . البته من خودم طرح 360 فعال نکردم و نصاب گفت با توجه به اين که آنتن دهي اينترنت tdlte در منطقه شما خوبه نيازي به فعال کردن اون نداريد و با فعال شدن طرح 360 در سرعت ، افزايش و يا تغييري نخواهيد داشت . البته اين جا نظر دوستان اينه که طرح 360 سرعت رو افزايش ميده . آدم ميمونه حرف کي رو قبول کنه ......:n27:
در مجموع ميتونم بگم اين مودم ، مودم کاملي تو بازار ايرانه و الان ايرانسل داره اونو به قيمت 1.700.000 به فروش ميرسونه و اما مبين نت اونو با قيمت 500.000 تومن بهمراه سه ماه اشتراک اينترنت ميفروشه ولي :
1- بايد به اين نکته توجه کني که مبين نت اين مودمو به ضورت اماني ارائه ميده و تا اونجايي که اطلاع دارم در زمان خريد يه چک 250.000 توماني به شما ميدن و اگه به مدت سه ماه از اينترنت مبين نت استفاده نکني مودم رو ازت پس ميگيرن و اون مبلغ چک رو هم بهت ميدن .(اطلاعات دقيق تر رو از خودشون بپرس )
2- بايد به اين نکته هم توجه داشته باشي که مودم به هيچ وجه قابل انلاک نيست (تا اين لحظه) . يعني فقط ميتوني از سيم کارت خود مبين نت روي دستگاه استفاده کني.
مبين نت کلا اينترنت پايدار تر و پينگ بهتري را ارائه ميده و در مقابل ايرانسل سرعت بيشتر و پايداري کمتري داره
در استفاده يکماه من از اينترنت مبين نت اکثر مواقع پينگ بين 30 تا 39 بوده .
تمام اونچه که از مبين نت تو اين مدت فهميدم رو نوشتم . اميدوارم اين اطلاعات کمکت کنه .
موفق باشي .
من از مبین نت استفاده می کنمنقل قول:
و شیراز هم هستم
چون مبین نت سمت ما آنتن نداره از طرح 360 استفاده می کنم
ولی پینگ 30 تا 39 برام رویاست
حتی سایت های ایرانی هم همچین پینگی به من نمی دن
از چه سایتی همچین پینگی دارید ؟
لطف داری کاکو ممنون از راهنمای خوبت :n16::n12:نقل قول:
- - - Updated - - -
کجای شیرازی شما کاکو کدوم منطقه اینقل قول:
سلام طرف چمراننقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان حتما طرح 360 رو هم بگیرید من با TD سرعتم روی 2 مگ ولی روی 360 سرعت 5 مگ و خورده ای میده
من که راضی هستم
اگر راهی برای آنلاک هم پیدا میشد که چه بهتر
یه زحمت می کشید یه ping با آی پی های پایین بگیرید ؟نقل قول:
8.8.8.8
4.2.2.4
asiadl.ir
ممنون
C:\Users\Poriya>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 117ms, Maximum = 163ms, Average = 134ms
C:\Users\Poriya>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=135ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=139ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=48
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 135ms, Maximum = 153ms, Average = 142ms
C:\Users\Poriya>ping asiadl.ir
Pinging asiadl.ir [185.49.85.212] with 32 bytes of data:
Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=51ms TTL=53
Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=51ms TTL=53
Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=46ms TTL=53
Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=52ms TTL=53
Ping statistics for 185.49.85.212:
Minimum = 46ms, Maximum = 52ms, Average = 50ms
دوستان یه سوال کسایی که از طرح 360 استفاده میکنند ، تا حالا به مشکل قطعی خوردن؟ و اینکه اگه دکل همراه اولی که مبین نت داره ازش سرویس میگیره به هر دلیلی بخاطر باد یا مشکلات فنی ، اشکال پیدا کنه و نت کیفیتش افت کنه یا کلا قطع بشه، ایا مودم مبین نت سوییچ میشه روی نزدیک ترین دکل همراه اول؟
یه برنامه داره نصب میکنی رو گوشیت راحت سویچ میکنی یا از پنل خود مودمنقل قول:
ممنون عزیزنقل قول:
منطقه ای ک ما هستیم فقط طرح FD پشتیبانی میکنه و اینکه چون عامل فروش شهرمون نداره باید از عامل فروش اصفهان خرید کنم و بیارم خونه استفاده کنم
منطقه ای که هستیم همراه اول 4g فول انتن میده و تا 6مگ هم سرعت دانلوده ، اگه طرح 360 خرید بزنم به قیمت 552هزار ( شامل مودم و بسته سه ماهه 100 گیگ +100 گیگ شب و هزینه رومینگ همراه اول و سیم کارت ) خرید کنم بدون استرس و اعصاب خوردیه ؟ چون عامل فروش استان نمیاد منطقه ای که هستم رو چک کنه
و خب پس اکه دکل رومینگ همراه اول مختل شد با یک برنامه سوییچ کنه خوبه.
طرح و تعرفه های مبین نت چرا اینقدر محدوده برای خرید پس از اتمام بسته اولیه؟ با قندون شکن ها مثل ( نورد و اکسپرس) اوکیه؟ یا از دم ترکونده؟
من که راضی هستم خیلی زیاد همه چی خوبه افت سرعت نداشتم قطعی هم نداشتم اصلا
من نرم افزاری رو سراغ ندارم که بشه دکل رو انتخاب کرد
و هم چنین تو پنل امکان انتخاب دکل رو نمی ده
ولی اگر طرح ۳۶۰ فعال باشه می توانین بین tdlte مبین نت یا 4g همراه اول سوییچ کنید
( الان اطراف خونه ما ۴ تا دکل همراه اول هست ولی همش به یکی از دکل ها وصل می شیم و متاسفانه این دکل هم دکل شلوغیه و در ساعات پایانی شب کیفیت کاهش پیدا می کنه )
در ضمن اگر اونجایی که هستید کیفیت همراه اول خوبه و دکلی که می خواین بهش وصل بشین شلوغ نیست کیفیت خوبی خواهید داشت در غیر اون صورت راضی نخواهید بود .
متاسفانه تنوع طرح ها نسبت به بقیه شرکت ها پایینه
دانلود شبانه هم سرعت محدود میشه به حداکثر ۴ مگابیت
نورد و اکپرس هم تا دیروز درست کار می کرد از امروز عصر نمی تونم وصل بشم نمی دونم مشکل از کجاست ( با گذشت دو ساعت حل شد )
ممنون بابت پاسخگویینقل قول:
منطقه ما td مبین نت پشتیبانی نمیکنه و فقط fd روی همراه اول ...الان هم تست کردم بصورت تک کانکشن و مولتی کانکشن و این سرعتی که با 4جی همراه اول گرفتم و یعنی مبین نت جواب میده؟ بدون تست منطقه توسط کارشناس مبین نت؟
فقط من از این میترسم دکل اختلال بوجود بیاد براش، من هم باید صبر کنم تا دکل اوکی شه که صبور نیستم:n13:
محتوای مخفی: بصورت مولتی کانکشن
محتوای مخفی: بصورت تک کانکشن
طبق تجربه جواب می ده ولی با حدودای همین سرعت فعلینقل قول:
با نمایندگی اصفهان صحبت کنید که یه مهلت تست ۲۴ ساعته بهتون بده موافقت نمی کنن ؟
یا مثلا خودتون برید دنبال نصاب برید خونه تست بگیره ( طبق تجربه با نصاب خودتون تلفنی صحبت کنید معمولا همکاری بیشتری دارن تا با عامل فروش )
اگه شما این جوری بخواین فکر کنید ممکنه تو هر اینترنتی از این اتفاقات غیر منتظره پیش بیاد مثلا سیل بیاد مرکز مخابراتی آب بره توش یا کابل اینترنت adsl وسط راه قطع بشه یا هر چیز دیگه
سلام عزیزنقل قول:
اگه همین سرعت هم جواب بده عالیه ، الان تست کردم دیدم مولتی روی 5300 سرعت داره،من زنگ زدم نمایندگی اصفهان و گفتن که مدت تست نداریم و نصاب هم نداریم بیاد شهر شما
دکل همراه اول که خیلی وقتی هست مشکلی براش بوجود نیومده چون منطقه ای که ما هستیم دوتا بانک و یک مرکز بهداشت و بنگاه معاملاتی هست و یک منطقه پرجمعیتی حساب میشه و همراه اول تا الان خوب بوده
منظور من اینه که اگه دکل مثلا مشکل براش بوجود امد و چند روز اینترنت مختل بود ، مجبورا باید از گوشی استفاده کرد یا هات اسپات ! چون صحبت دوستان را میخوندم و همینطور نمایندگی هایی ک داخل اصفهان بودن، گویا پشتیبانی مبین نت یا نمایندگی فروش اصفهان فقط میخوان فروش داشته باشند و پشتیبانی بعد از فروش بنوعی دایورت حساب میشه
پینگ به چه صورته برای شما منظورم 24ساعته؟ اخر شب محدودیت سرعت ندارید منظورم قبل از شروع ساعت 2تا 7 صبح هستش
اخر شبا روی فیلترشکن ها محدودیت سرعت میزارن براتون،شاتل که اینجوری شده سرعتت روی فوله ولی موقع کار با فیلترشکن خیلی محدودیت ایجاد میکنه
در ساعت پایانی شب سرعت من میاد پایین. (چه داخلی چه خارجی )وقتی در همان ساعت با گوشی با اینترنت همراه اول هم تست می کنم باز هم مشکل دارم. بنابراین نمی تونم به صورت قطعی بگم مبین نت محدودیت اعمال می کنه یانهنقل قول:
در نهایت تا خودتون تست نکنید معلوم نمیشه یا باید مودم از دوستان و آشناها بگیرید یا با نصاب طرح دوستی بریزید (:n07:) که میاد براتون به صورت غیر رسمی تست بگیره
در نهایت نظر من اینه که اگر هیچ روش دیگری برای اسفاده از اینترنت ندارید به عنوان گزینه آخر به مبین نت فکر کنید در غیر این صورت به گزینه های دیگه برسید.
طرح دوستي همون طرح ٣٦٠ ؟نقل قول:
نهههههههه :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
منظورم اینه که با طرف دوست بشید مثلا با دریافت هرینه ایاب ذهاب و هزینه اضافی به عنوان حقوق بیاد براشون تست کنه
ممنون داداش که توضیح کاملی دادینقل قول:
پس اگه همه شرایط خوب باشه مبین نت باید بمن با سرعت دکلی که من دیشب و امروز تست کردم بالا 4مگ بهم سرویس بده که خوبه، مایی که با 450کیلوبایت دانلود میکردیم 4 مگ برامون عالیه:n31:
شرمنده من اصلا حواسم نیست و مغزم قفله . حق باشماست اگه مبین نت روی دکلی که دچاره مختل شده، مشکل براش بوجود بیاد، خط همراه اول من هم نمیتونه سرویس بگیره ....بخاطر اینکه دو هفته اس درگیر adslهستم که شرایط خط را بهتر کنم ولی نمیشه و نوسان خط بالا هست و نهایت خط من در شرایط ایده ال 6مگه که نهایت بمن 700 کیلوبایت سرعت بده که برام کافی نیست از هر راهی هم برای بهبود کیفیت خط وقت و هزینه کردم که نشده و با این حساب باید بیام TD-Lte
اینکه که درباره پینگ گفتید،دوستم شیراز زندگی میکنه و پینگ روی پابجی که عکس داد 106بود اونم ساعت 10شب بود شاید منطقه یا استان با استان فرق کنه
پس با جواب اخرتون به این نتیجه باید رسید دکلی که ازش مبین نت سرویس میگیره هم خیلی مهمه در پینگ و سرعت و کیفیت و پایداری
متاسفانه شهر ما کسی زیاد مبین نت استفاده نمیکنه و اشنا یا دوستی سرویس مبین نت نداره
متاسفانه گزینه اخر برای من فرار از سرویس ADSL هست و ارزون ترین سرویس TD-LTE تا الان مبین نت هست
طرح دوستی با نصاب هم کمی مشکله چون عامل فروش شهر ما نداره و اصفهان داره و چطوری نصاب رو پیدا کنم و اینا هم باز جای بحث داره
اگه پیشنهادی یا راهنمایی بازم مونده ، بهم بگید:n16:
به اینهم فکر کن که قیمتهاش داره روز بروز بالاتر میرهنقل قول:
و فکر نکنی همراه اول 4مگ میده و مبین نت هم همون 4مگ رو میده این اشتباهه
سرعت مبین نت از 4تا 40هست و ربطی به سرعت همراه اول نداره چون فقط دکل مشترکه
ایپی شما همون مبین نت هست و سرعت شما هم بسته شده در مبین نت
فقط ممکنه بخاطر دور بودن از دکل و یکسری مشکلات فنی سرعتتون از 4تا 40متغیر باشه
داداش حرف شما درسته ولی حجم بالایی که از adsl میگیرم و سرعت کم و قطعی زیاد، کوفت میشه به ادمنقل قول:
قیمتش نسبت به شرکت های tdذیگه ارزون تره
اون بسته 1000 یکساله بنظرم بصرفه تره
نهایت بهم 2یا 3 هم بده کافیه ولی پایدار باشه
این جوری به نظر میرسه مجبور هستین ریسک کنین ممکنه جواب بگیرید ممکنه جواب نگیریدنقل قول:
ولی بعیده مشکلی پیش بیاد
در صورتی که از مبین نت گرفتین حتما طرح 360 رو فعال کنند چون اون قیمتی که گفتید حدود پونصد و خورده ای فکر کنم بدون طرح 360 هست.
می تونید با نصاب ها هم تلفنی صحبت کنید شاید یکیشون تجربه ای داشته باشه در مورد نصب مودم تو شهر شما.
در هر صورت موفق باشین
بچه ها منم میخام TD LTE مبین نت بگیرم تو نقشه جایی ک من هستم داخل پوشش دایره ای مبین نت نیست ولی پرسیدم چک کردن گفتن تا ۱کیلومتر خارج از دایره هم انتن میده یعنی پوشش خارجیش محسوب میشه،طرح های مبین نت رو با ایرانسل و شاتل و مبنا تلکام مقایسه کردم مبین نت از همشون حجم بیشتر و قیمت کمتری ارائه میده،اونایی ک طرح ۳۶۰دارن و رومینگ میشن آیا سرعتشون همیشه استیبل هست؟؟
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
درسته موافقم چون1سال پیش 8000گیگ از عصر تلکام داشتم بعنوان سرعت 8مگ 3ماهبعد از قرار داد سرعت شده بود 450کیلو و هی حرف مفت میزدن که نویز داریکه از 8000گیگ نهایت 500گیگ استفاده شد و بخاطر این کارشون هم شکایت زدم هم تخلیه اما الان سرعتم روی 16مگ ثابته از دوتا شرکت هم نت دارم ترابایتینقل قول:
مبین نت هم اون 1000گیگش بصرفه هست منتها چون مشکلات فنب بعضی اوقات براش پیش میاد اعتمادی بهشون نیست
من هر شرکت ADSL هم برم باز این مشکلات هست چون سیمی ک از کافو تا منزل امده مشکل داره و مخابرات هم نمیاد برای شرکت رقیب خودش کاری بکنهنقل قول:
مجبورا باید بیام TD-LTE و بین این شرکت ها فعلا مبین نت قیمت بصرفه تری داشته
خوبه باز شما با تغییر شرکت ، به چیزی که میخواستید رسیدید
دوستان من امروز زنگ زدم 1575 در مورد قیمت تعرفه ها پرسیدم و پشتیبانی میگفت طی سه سال گذشته قیمت ها تغییر نکرده بلکه ما میایم حجم را افزایش میدیم یا کاهش که براساس نیاز مشترکینه و براساس این تغییر قیمت ها را بالا یا پایین میبریم، من فکر کردم درست میگه بعد این پست ها را خوندم، توش موندم جدا، چرا این پشتیبانی و عامل فروش هاش زیاد شرو ور تحویل مشترک یا تازه ثبت نامی ها میده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به پست های صفحاتی ک گذاشتم چطوری 100 گیگ ثابته ولی قیمت ها بالا رفته؟ دم پشتیبان شون گرم واقعا طی سه سال افزایش نا متعارفی نداشته:n09:
سلام امیرجان ، اینجا ایرانه ، نه میشه دم خروس و باور داشت و نه قسم حضرت عباس رونقل قول:
هر کسی یه چیزی میگه باید خودت طبق تجربیاتت یه میانگین بگیری از حرفاشون
اینجا هر کسی ناراضی هست میاد پست میده ، اونی که راضیه فرصتی پیدا نمیکنه بیاد اینجا و بخواد اظهار نارضایتی کنه
مثلا من خودم اگه برم تاپیک رایتل چند تا مطلب بخونم از کاربرا ممکنه منم جوگیر بشم و بیام و هی غر بزنم
طبق تجربه میگم
دوستان از ساعت 10 شب به بعد منو میندازن اصلا یه جا دیگه
موضوع چیه؟کارشون قانونی هست یا میشه شکایت کرد
مبین نت طرح زیاد حذف میکنه، مثلا طرح 200 گیگ 100 تومن. یا اون اوایل یه طرح خوش قیمت و حجم سه ماهه داشت کلا حذف کرد. یا همیشه اون زمان رو طرح 70 تومنیش یه برچسب زده بود تا آخر تابستان و مشتریاشو میترسوند. یا مشتری طرح میخرید بعد یه مدت همین 3 ماهه رو حذف کردن گفتن پروموشن بوده در حالی که نبود و نگفته بودننقل قول:
الآنم قیمت طرحای ورودش افتضاحه
سرعت شبانشونم فقط برای سود بیشتر محدود میکنن روی 4 مگابیت تا شما هی حجم بخرید
ولی طرحای عادیش رو زیاد گرون تر نکرده. احتمالا به خاطر قیمت بیش از حده طرحای وروده وگرنه تو گرون فروشی مبین نت کم رقیبه
100 گیگش 70 تومن بود کرده 85 تومن. طرح 480 گیگش 420 تومن بود کرده 445
طرح 1000 گیگش 900 تومن بود کرده 850
در مورد سرعت جدیدا تو این تاپیک بیشتر تعریف میکنن وگرنه اون زمان فقط اوایل سرعت در ساعاتی به 30 مگابیت میرسید. اواخر در حد adsl شونزده مگابیت بود
سلام یاسر جاننقل قول:
حرفاتون کاملا درسته:n39: