td ايرانسل به درد بازي انلاين سرور ايران / خارج مي خوره ؟
تهران هستم .
نوسان پينگ و قطعي داره ؟
Printable View
td ايرانسل به درد بازي انلاين سرور ايران / خارج مي خوره ؟
تهران هستم .
نوسان پينگ و قطعي داره ؟
پهنای باند TD نوسان داره و خیلی تاثیر گذاره روی پیگ مثل الان پیگ گوگل 150ms هست یک دقیقه بعذ روی 200/230 که این افزایش و نوسانات اصلا برای گیم خوب نیستنقل قول:
من خودم برای بازی انلاین تست کردم فکر میکنم در حال حاضر و تا رمان کامل تر شدن و پوشش بیشتر مناطق باید صبر کرد.
از سايت يلو اقدام كنيدنقل قول:
دوستان توی همین تاپیک بحث شد اگه آیپی استاتیک بگیریم nat type روی پلی استیش ۲ میشه . واقعا کسی این مورد رو تست کرده ؟ و اگر حقیقت داره گرفتنش خیلی دردسره ، همین جا گفتن فقط به شرکتا میدن .
یه موردی رو الان بهش برخورد کردم توی این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 درصد هم تخفیف رو بسته ها زده حجم بسته هاش هم خیلی خوبه مثلا اگر 300 گیگ 6 ماهه بخری با پول مودمش میشه 411 تومن
یعنی عملا هزینه مودم رو توی تخفیف بسته ازش گرفتی
این هم طرح خوبیه
از این طرح ها هم نمیشه توی تعویض وایمکس استفاده کرد
پشتیبانی ایرانسل هر دفعه زنگ میزنم یه چیز جدید به آدم میگهنقل قول:
الان میگه سلب امیتاز شده چون بیش تر از 90 روز کانکت نشدی
این ها فازشون چیه؟
سلام
دوستان ایرانسل وضعِش چجوریاس تو سرویس TD-LTE ؟
قبلا وایمکس داشتم خوب بود . . .
الآن پارس آنلاین تو مخی شده قطعیهای زیادش و حجم خوریِ عجیبش
اگر از TD-LTE مبین نت هم کسی سرویس داشت
یه توضیح بده
با تشکر :n12:
برو تو سايت يلو ثبت نام كن بعد مشخصات مودم رو بزننقل قول:
من اينجوري گرفتم
موقع تحويل مودم هم چك نكردن كه درست وارد كردم يا نه
دوستان یه مودم معرفی کنید که TD&FD رو پشتیبانی کنه
نقل قول:
توو منطقه ما، ماه پیش خیلی تعریفی نداشت و یک یا دو انتن پر بود و تقریبا نا امید کننده بود اما اخیرا تا 4 تا انتن پر میشه و سرعتش هم نسبتا خوبه
توو روز حدودا سرعت 10 تا 15 مگابیت/ثانیه هست و شب ها و یا نزدیک صبح که شبکه تا حدی خلوت تره تا 30، 40 هم میره و تقریبا استیبل هست
یه نمونه بگم که من WWDC رو انلاین و بدون قطعی دیدم
نمیخوام بگم TD هیچ ایرادی نداره، چون کلا از ایرانسل بعیده که بتونه همیشه سرویس خوبی رو طولانی مدت ارائه بده، و اینکه پهنای باند باید خیلی بالاتر از این حرفا باشه، ولی فعلا میتونم بگم با انتظاری که همیشه از ایرانسل میره، نسبتا خوب بوده
سلامنقل قول:
من دوتا 2 بازی میکنم
میشه بگم خوب نیست
چون بعضی وقتا چند تا TO پشت سر هم میده و لگ.میشه! در حد 10-20 ثانیه....
این در حالیهکه سایتدها باز میشن
راه دیگه داری TD نگیر، اگه نه بگیر
سرعت زیاد برام ملاک نیستنقل قول:
بیشتر حجم و قیمت بستههاش یکم قلقلک داد
ما منطقه ۳ میشینیم
پایین تر از پل صد
با 4G موبایل که شبا هات اسپات میکنم سرعتِش بگیر نگیر داره
میخواستم بدونم اینم رو همون بستر سواره؟
یعنی سرعتِش و استیبل بودنش شبیه نت خطِ؟
استيبل بيشتر از ال تي اي هست واي نه ١٠٠درصدنقل قول:
سرعت هم طبق تجربه من بيشتر هست
حدود یک هفته میشه که بیشتر اوقات از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و واتساپ نمیتونم چیزی دانلود کنم مثلاً یک عکس 50 کیلوبایتی رو اگه بخوام دانلود کنم اول چند کیلو از اون رو دانلود میکنه بعد بقیه رو دانلود نمیکنه ولی با فیل شکن مشکلم حل میشه. به ایرانسل زنگ زدم گفت چون رو گوشیت فیل شکن نصب کردی باید گوشی رو ریست بکنی این کار رو کردم مشکلم حل نشد با دو سه موبایل دیگه امتحان کردم همین مشکل رو دارم. با کامپیوتر امتحان کردم سرعت دانلودم خیلی بالا بود و مشکل فقط روی موبایله. ممنون میشم دوستان راهنمایی بکنند و آیا کسی این مشکل رو داشته؟
مودم من 2101 هستش.
منم همین حدودنقل قول:
یه بار ریستش کننقل قول:
عجيب هست مشكل شمانقل قول:
منم از اينترنت ايرانسل استفاده ميكنم ولي اين مشكل ندارم
يكبار تلگرام و كامل پاك و مجددا نصب كنيد
گفتين با قند شكن مشكل حل ميشه؟
مدل گوشيتون چيه؟ ميتونين dns رو تغيير بدين؟ احتمالا حل ميشه
ببينين با ورژن دسكتاپ تلگرام هم مشكل باقي هست؟
از گوشي هاي ديگه با همون نت امتحان كردين؟
27 خرداد 96
6:24 صبح
الان برای من سرعت خیلی بد شده
پینگ 4.2.2.4 هم Request timed out میده!
برای شما هم اینطوره؟
تا حالا پیش نیومده بود!
من با تک انتن سرعت ۸مگ داشتم الان شده ۵ مگ نهایت ۶ مگ
کسی این مشکلو داره؟
سلام دوست عزیز . من حدود 3 4 ماهی هست سرویس رو دارم . خوراکمم بازی آنلاین pes و mortal kombat روی ps4 هست . بازی های که جفتش رقابتیه و باید حریف برات پیدا کنه با توجه به پینگ و نتت . نگاه کن دوست عزیز من شیرازم و ثبات پینگش اینجا عالیه . یعنی نوسان پینگ برای من در حد 3 4 میلی ثانیه توی 100 تا پینگه . اسکرین شاتشو برات میفرستم . البته من مودم خارجی دارم . ببین بزرگترین مشکلش نت تایپ 3 بودنشه . وقتی میخواد برات حریف پیدا کنه کلی طولش میده اما اگه پیدا بشه راحت و بدون لگ بازی میکنم . یعنی نشده یک بار من حریف پیدا کنم توش لگ بیوقته . اما توی بازی pes بخوای خودت روم بسازی میگه نت تایپت 3 هست نمیتونی .دو بازی آنچارتد و gta هم چندین بار آنلاین وصل شدم . اون که خیلی راحت به سرورا وصل شد . در کل برای من بزرگترین مشکلش همین نت تایپ هست وگرنه با پینگش مشکل ندارم . تایید میکنم من شیراز با مودم بیرونی و 4 خط از 5 خط آنتن .نقل قول:
محتوای مخفی: پینگ
سلام دوستان ازتون راهنمایی میخام :
جایی که من هستم سرعت lte معمولی جالب نیست زیر 5 مگابیت هست و دانلودش طرفای 700 کیلوبایت و سرعت 3g بسیار بیشتر از اونه که مطمئنم به خاطر انتن دهی نیست چون انتنم فوله و چند تا دکل نزدیکمونه . الان تصمیم دارم
td-lte بخرم با توجه به این که نسل 4 معمولی اینجا سرعتش داغونه ایا امکان داره نسل 4 ثابت هم همین مشکل رو داشته باشه یا اون چنین مشکلی نداره ؟ منظورم اینه که وقتی تو منطقه ای سرعت 4 معمولی کمه سرعت نوع ثابتشم کمه ؟
دقیقا منم همینظوری بود ۴جی اصلا جالب نیست ولی lteخوبهنقل قول:
تو خابمم همچین سرعتی ندیده بودم
پس یعنی td-lte سرعتش مثل lte داغون نیست ؟نقل قول:
برای من که نیستنقل قول:
تازه من با تک انتن اینه سرعت اگه مثل بقیه بود چی میشد
رفیقنقل قول:
Lte و 4g یکیه!
Lte+ و 4g+ هم یکیه
- - - Updated - - -
4 جی رو گوشیم 4 مگهنقل قول:
تی دی مودم 2.5 مگه
یعنی تی دی من پایینتر از گوشیمه
رفیقنقل قول:
تو سرعت که برام lte بهتره
td lt انتن جداگانه داره.سرویس بدی نیست مثل بقیه سرویسها سرعتش گاهی کم زیادمیشه .خداکنه هرچی میگذره بهتربشه نه بدترنقل قول:
سلام دوستان. من امروز ۲ تا پیام از ایرانسل دریافت کردم که اولی :
تعویض رایگان مودم وایمکس با TD-LTE
ثبت درخواست در shop.irancell.ir/swap
*با تحویل رایگان*
و دومی :
تعویض رایگان مودم وایمکس باTD-LTE
ثبت درخواست در
shop.irancell.ir/swap
* تحویل رایگان*
فقط تاپایان خرداد
یعنی این طرح فقط تا آخر این ماه برقراره ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
سلام دوستان براي حل nat type فكر كنم بايد چيز پي ان مخصوص بخريد
تو همين انجمن ، اين مشكل ايرانسل حل شده
اما من ps4 نميزنم
منظورم pc بود
بازي هايي نظيرcod و ... cs go , حتي cs 1.6 وطني :)
كلا بازي هايي كه تو twitch هست ،
البته مي خواهم در كنارش adsl جشنواره اي ارزان با كيفيت هم بگيرم .
مي خواستم ببينم پينگ ثابت داره يا نه كه گويا نظرات مثبته بيشتر
سلام
راهی برای مشکل ارتباط از طریق کابل به کامپیوتر پیدا نشد؟
من مودمم 2101 هست با وایفای مشکل ندارم ولی اکثر اوقات وقتی میخام از طریق کابل مودم رو به کامپیوتر وصل کنم اصلا نت ندارم.
پینگ 4.2.2.4 اینطوریه:
کابل فلت وصل کنم ممکنه تاثیر داشته باشه؟ چه مدل بهتره؟
اگه یه کارت شبکه دیگه بخرم تو کیس وصل کنم چی؟
چه کنم؟
پ.ن: یه هاب سویچ داشتم گذاشتمش سر راه مودم، با اینکار فعلا مشکل حل شد! حساب کتاب نداره!
اول ببينين مشكل از چيه بعد كابل بگيريننقل قول:
ببينيد به كامپيوتر اي پي داده؟
اي پي مودم رو پينگ كنيد
اگه نشد از تروبل شوت ويندوز كمك بگيريد
تمظيمات كارت شبكه رو چك كنيد و ترجيحا رو حالت اتو بذاريد
ببین منم این مشکل رو داشتم، یادم افتاد یه بار ip لن رو دستی عوض کرده بودم که به ps4 دیتا منتقل کنم و از اونجایی که 2 سال پیش بود اصلا یادم نبودنقل قول:
گفتم شاید شما هم مشکل مشابه داشته باشی
با توجه به اینکه رو حالت لن ، ویندوز به صورت وحشیانه از نت استفاده میکنه بهت توصیه میکنم ترجیحا از wifi استفاده کن
مخصوصا ویندوز 10 که واقعا مضخرفه
تست سرعت ال تي اي رايتل
سيم كارت روي مودم جيبي تي پي لينك هست
ممنون :n12:نقل قول:
من IP رو هم دستی دادم هم رو اتوماتیک گذاشتم هم DNS دادم ولی فایده نداشت
البته من از ADSL هم استفاده میکنم IP اون روی 192.168.120.10 تنظیمه و IP مودم ایرانسل روی 192.168.1.1. بعضی وقتها کابل ADSL رو وصل میکنم و بعضی وقتها کابل ایرانسل رو. نمیدونم رابطی داره یا نه!
الان مودم ایرانسل رو از طریق کابل به یه هاب سویچ و از اون به PC وصل کردم فعلا حدود 10-12 ساعته بدون مشکل داره کار میکنه!!
برای اینکه نتم خورده نشه من یه DU meter نصب کردم که پایین سمت راست ویندوز فعاله و مقدار حجم دانلود و آپلود رو لحظه ای نشون میده:نقل قول:
علاوه بر اون Free Process Traffic Monitor هم نصب کردم که میتونه پروسه هایی که دارن نت رو میخورن نشون بده:
البته تو خود ویندوز هم قابل دیدنه:
علاوه بر اینها آپدیت اتوماتیک ویندوز و فایرفاکس و کروم رو هم غیر فعال کردم
و از همه مهمتر سرویس BITS رو غیرفعال کردم (البته بعضی وقتها خودبه خود فعال میشه ولی حواسم بهش هست، برای غیرفعال کردن همیشگیش هم یه راهی هست که هنوز تست نکردم):
با idm چند سرعت میده؟نقل قول:
تست ميكنم ميذارم عكسشونقل قول:
همه این.کارا رو کردم ولی بازم بعضی وقتها دانلود بی اجازه دارهنقل قول:
تا بخوای بفهمی ( با du) , کل حجم دان شده رفته
مثلا من 10-15 دقیقه تو گیم حواسم نبود، 3-4 گیگ دانلود کرد
فایده نداره
Netbalancerنقل قول:
برای بار هزارم
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من چند روزی میشه که با طرح تعویض مودم وایمکس، مشترک TD-LTE شدم. ولی هنوز برام ایمیلی در مورد رمز ecare ارسال نشده. امروز با 707 تماس گرفتم اپراتور به من گفت که فعلاً برای TD-LTE رمز ecare ساخته نمیشه و از همون رمز یکبار مصرف باید استفاده کنید. از طرفی من گوشی هوشمند هم ندارم و مجبورم که از my.irancell.ir وضعیت ترافیک رو ببینم و هر دفعه باید یک رمز جدید وارد کنم. اونجا هم طرح هدیه یک ماهه رو که اصلاً نشون نمیده و فقط طرح اصلی رو نشون میده در حالی که ترافیک مصرفی داره از طرح هدیه کم میشه. جایی برای دیدن جزئیات مصرف هم نداره. میخواستم ببینم برای بقیه هم وضع همینه یا برای من هم ممکنه چند روز دیگه رمز ecare فعال بشه.
راستی برای من که مودم USB با طرح مصرف آزاد 128 داشتم و تقویت کننده اش هم خراب شده بود و فقط کنار پنجره آشپزخونه مون آنتن میداد، فعلاً با 4 تا 5 چراغ روشن روی مودم و سرعت حدود 17 مگابیت، انگار دنیا رو بهم دادن. مودم هم 2 روز بعد از ثبت نام به دستم رسید و سیم کارت روز بعدش فعال شده بود ولی ایمیل یا پیامک برای فعالسازی نیومد.
اگه شما ایمیل دادین اونا احتمالا اشتباه وارد کردن میلونقل قول:
چون برای من همون لحظه ثبت تمام مراحل تموم شد ایمیل ارسال شد
ایمیلم درست وارد شده؛ اگه درست نبود که رمز یک بار مصرف جای دیگه ای میرفت! الان رمز به ایمیلم ارسال میشه ولی چون رمز دائمی ندارم هر دفعه برای چک کردن حساب باید ایمیلم رو هم چک کنم!نقل قول:
الان شما از طریق ecare.irancell.ir میتونید حسابتون رو چک کنید یا اینکه از نرم افزار ایرانسل من استفاده میکنید؟