فایل ها روی گوگل درایو هستن، دیگه جای معتبر تر برای آپلود نمیشناسم، میتونی با فیلتر شکن راحت بازش کنی، یا با استفاده از مستقیم کننده ها لینک مستقیمش کنی
Printable View
فایل ها روی گوگل درایو هستن، دیگه جای معتبر تر برای آپلود نمیشناسم، میتونی با فیلتر شکن راحت بازش کنی، یا با استفاده از مستقیم کننده ها لینک مستقیمش کنی
سلام دوستان
من چند وقتی هست مودم TF-i60 ایرانسل رو گرفتم. ولی وقتی میذارم دانلود شبانه هر 15 تا 30 دقیقه ارتباط وای فای با مودم limited میشه و کلا ارتباط با مودم قطع میشه و دیگه نه با وای فای و نه با lan نمیشه بهش وصل شد مگر اینکه مودم رو خاموش و روشن کنم. البته تا حالا فقط توی دانلود شبانه به این مشکل برخوردم. ظاهرا وقتی با lan به مودم متصل میشم این مشکل پیش نمیاد. توی system log یک سری پیغام میده که ظاهرا پیغامی که موقع قطع شدن میده اینه : Sync time failed from BBOU که زمان و ساعت رو بصورت 00:00:14 01-01-1970 نشون میده. بعدش که خاموش و روشن میکنم تایم بروز میشه و میزنه Sync time success from BBOU. که البته زمان بروز شده چند ساعت با زمان ایران اختلاف داشت. از قسمت SNTP زمان رو بروز کردم ولی باز همون مشکل و همون پیغام رو میده.
لطفا اگر کسی راه حلی سراغ داره رهنمایی بکنه.
ممنون
دوستان آخرین فریم ور مودم huawei b315s-22 رو یه سایتی زده ورژن
B315s-22TCPU-V200R001B327D01SP00C397
که پولی هست ... میخاستم ببینم نسخه آفیسیال همین هست یا فیک هست ؟ ... اگر ممکنه راهنمایی کنید و اگر معتبر هست لینکی اگر دارید بزارید ... ممنون:n16::n16:
دوسان آیا ، مودم های خریداری شده از مودم مارت بایس برن تو رجیستری ؟ چون تو اخبار نوشته بود مودم ها م میرن تو طرح رجیستری ؟؟
منتظر هستی آپشن خاصی اضافه بشه یا پرفرمنس بهتر بشه؟نقل قول:
این نسخه یکی از اوپراتورهای کویت
اسم اصلی فایل هم B315s-22TCPU-V200R001B327D01SP00C397_Firmware_Kuwait_Kuwait+Tel ecom+Company_05013SUY
سلام
دوستان کسی هست تونسته باشه مودم E5577s-321 هووآوی و آنلاک کنه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان کسی هست تونسته باشه مودم E5577s-321 هووآوی و آنلاک کنه؟؟؟؟
مودم LTE مبین نت ، هوآوی b612s دارم ، میخوام بدون امکان انلاکش وجود داره که سیم کارت 4G همراه اول استفاده کنیم؟ 4G ساپورت میکنه؟
ممنون
این تاپیک رو مطالعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در مورد برنامه lte watch
نرم افزار که باز میشه اون adress و password رو چی باید بزنم؟
توی آدرس آیپی کنسول مودم رو بزن (مثلا 192.168.1.1 با هرچی هست). توی پسورد هم پسورد ورود به کنسول که واسه مودم مشخص کردی بزن. نام کاربری کنسول مودم رو هم حتما بزار adminنقل قول:
دوستان مودم b612s به نسب b525 چطور مودمی هست ؟
چه قابلتی b525 داره که b612s نداره ؟
فریمور ایرانسل آخرین ورژن برای Z6000
کسی داره؟
ممنون
نقل قول:
بیشتر دنبال ussd بودم حقیقت
دادا ممنون فقط لینکش یادت رفت
دوستان کسی میدونه فریمور مودم هووای رو از کجا میشه دانلود کرد؟
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
من فایلهای فریمور را دانلود کردم ولی پسوندش update.zip هست
با چه برنامه ای میشه این فایلها را روی مودم رایت کرد
سلام مودم هواوی b310 تیشکنت رو میشه انلاک کرد؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام مودم هواوی b310 تیشکنت انلاک میشه؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من B310s_927 نحوه انلاکشو دیدم البته تیشک نت نبود Airtell بود
نمیشه باد باز بشه
شما پیام خصوصی بدین تا مشکلتون رو حل کنمنقل قول:
مودم CA60 من روشن که میشه وایفایش راه نمیفته با یو اس بی هم کاننکت نمیشه دکمه WPS هم از کار افتاده. با دکمه ریست میکنم ریست میشه ولی فرقی نمیکنه همونه. با یو اس بی کانکتشن میسازه سنت رسیو داره ولی IP4/IP6 کانفیگ نمیکنه. 192.168.1.1 پینگ نمیده. سیم کارت هم میشناسه سیگنال هم داره 4g
سلام دوستان لطفا اگر کسی در مورد آنلاک کردن مودم ایرانسل MF810 اطلاعات داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سلام
من یه مودم 3g ایرانسل E5336 دارم که میخوام آنلاک کنم. میخواستم با dc unlocker انجام بدم که ظاهرا پولی هست و یه یوزر و پسورد میخواد. از طریق وارد کردن کد آنلاک هم نمیشه چون ظاهرا جایی برای وارد کردن کد نداره و با گذاشتن سیم کارت همراه اول هم درخواست کد آنلاک نمیده. دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید چطور باید آنلاکش کنم، یا اگر نسخه ای از dc unlocker دارید که کرک شده لطفا لینکش رو برام بذارید. با تشکر فراوان
سلام دوستان
فایلهای آنلاک مودم Huawei B612 رو از کجا میشه دانلود کرد؟ هیچ اثری ازش پیدا نمیشه تو این فروم:n03:
دوستان مودم b315 با612آنلاک شده کدوم بهترن
خب من خودم B612 دارم که همون i60 ایرانسل بود که آنلاک کردم اما اطلاعی از B315 نداشتم. الان مشخصاتش رو چک کردم. اینکه کدوم رو انتخاب کنی بستگی به خودت داره ولی چندتا مورد رو باید در نظر داشته باشی.نقل قول:
1- قیمت B315 چون آنلاک هست نزدیک 500 هزار تومنه که در مقایسه با مودم Tf-i60 ایرانسل قیمتش بیشتره.
2- مودم B315 دارای یک پورت USB برای اشتراک هارد اکسترنال یا پرینتر هست که این پورت در B612 موجود نیست.
3- مودم B315 کت 4 هست که از B612 که کت 6 هست یه رده پایین تره اما این مورد هم باید گفته بشه که با وجود اینکه مودم B612 رو کت 6 معرفی کردن ولی ظاهرا از CA(Carrier aggregation) پشتیبانی نمیکنه و در عوض از فناوری استفاده میکنه به اسم MIMO 4*4 که کارایی مشابه CA با روشی متفاوت داره و البته باز هم ظاهرا این فناوری فعلا در ایران پشتیبانی نمیشه. همه ی اینها یعنی اینکه فعلا مودم B612 هم قابلیت رسیدن به سرعت +4G رو نداره و سرعت در حد همون کت 4 هست.
4- مودم b612 به مراتب از باندهای فرکانسی بیشتری پشتیبانی میکنه و مودم b315 با اینکه از TD-LTE پشتیبانی میکنه ولی باند فرکانسی TD-LTE در ایران 3500MHz هست و B315 فقط از باند 38 که TD 2600 هست پشتیبانی میکنه پس قاعدتا قابلیت TD-LTE در این مودم بلااستفاده هست.
5- در مورد پردازنده و سخت افزار مودم ها اطلاع کاملی ندارم و نمیدونم کدوم مودم عملکرد بهتری داره ولی من از مودم خودم راضی هستم.6
6- با آنلاک کردن مودم ایرانسل احتمال اینکه گارانتیش باطل بشه خیلی زیاده البته بعضی از دوستان حرفه ای ظاهرا یجوری لحیم کاری رو انجام میدن و برچسب پلمپ رو برمیدارن و دوباره می چسبونن که مشخص نشه مودم باز و دستکاری شده که در اون صورت گارانتیش هم مشکلی نداره البته فکر نمیکنم بدون گارانتی هم مشکلی خاصی داشته باشه.
حالا با توجه به موارد بالا خودتون تصمیم بگیرین که دوم مودم رو میخواین بخرین.
خودم درستش کردم :n15:نقل قول:
سلام دوستان
یکی آخرین WEB-UI مودم E8372 رو اگر میشه بی زحمت از اینجا برام کپی کنه یا لینک بده
خودم رفتم ثبت نام کنم ولی به در بسته خوردم با این کپچاشون
فک کنم این لینک آخرین نسخه WEB-UI برای E8372-153 باشه
نقل قول:
برای تنظیم فرکانس و قفل کردن فرکانس میخوام
سلام
دوستان کسی می دونه چطور می شه مودم 3372 به تنظیمات کارخانه برگردوند الان مودمم رو حالت چشمک زن سبز رنگ رفته و نمی دونم باید چیکارکنم :n37:
من دانلود هم کردم اما نشد یک راه حل دیگه پیشنهاد کنین
سلام
یه مودم Huawei E5172s-515 (مودم 4G) هست نمیتون به صفحه کنسولش لاگین کنم
ریست فکتوری هم کردم و پسورد پیش فرضش که روی دستگاه نوشته شده هم امتحان میکنم میگه اشتباه هست.
چندین بار ریست فکتوری به صورت سخت افزاری انجام دادم ولی نمیتونم بهش وصل بشم.
مودم تو سرویس هست و دارم ازش استفاده میکنم مشکل فقط این هست که نمیتون به صفحه کانفیگش وصل بشم.
ای پی پیشفرض هم 192.168.1.254 هست.
سلام
یه مودم e3372h-153 امروز گرفتم موقع اپدیت ارور داد و الانم به پیسی میزنم فقط چراغش چشمک میزنه و اتفاقی نمیوفته! چطور میتونم درستش کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
فریمور جدیدتر میخوام روش موقع نصب ارور دانلود با کد 19 رو میده! با برنامه فلشر ورژنشو مینویسه! فایل فلش کردن که با فرمت hmf هست رو از کجا میتونم پیدا کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مراحل کار
1- نصب ویندوز 7 یا پایین ترلینک فایل فلش + درایور ها + نرم افزار فلش
2- نصب درایور های مودم
3- باز کردن مودم واتصال به سیستم از طریق Short Pin (سرچ کنین)
4- فلش کردن مودم با برنامه balong usb flash
5- نصب فریمور
6- نصب وب UI
ممنون از جوابتون، خیلی لطف کردید، فقط سوالی که برام پیش اومده با توجه به فریموری که روش نصبه، فریمور قدیمی تر میشه روش نصب کرد؟ و اینکه با عوض شدن فریمور کد imei که عوض نمیشه؟ این دانگلها هم گویا رجیستر شدس! با عوض شدن imei غیرفعال میشه متاسفانه!نقل قول:
من تمام مراحلو انجام دادم ولی الان وقتی میزنم به پیسی به صورت کارت شبکه انپلاک نشون میده و چراغ رو مودم هم خاموشه! مشکل چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
خوب خدا رو شکر تونستم حلش کنمنقل قول:
البته با راه حل تو این صفحه
سلام
من یه مودم دارم Huawei E5573S-320 و خیلی خوب کار میکرد و همه سیم کارت هارو جواب میداد بعد از مدتی یکدفعه بدون اینکه ضربه یا مشکلی پیش بیاد مودم چراغ نتش قرمز میشد مگر اینکه بیرون از منزل میرفتم یا محوطه باز سبز یا زرد میشد در غیراینصورت در محیط بسته قرمز میشد و سیگنالش خیلی کم شده و در نرم افزارش هم خیلی کم نشون میده قبلا اینطور نبود
میخواستم بدونم این مشکل از کجاست؟وچطور باید رفعش کنم؟
باتری هم با بعضی شارژرها خوب شارژ میشه و با بعضی ساعت ها هم بمونه شارژ کامل نمیشه و مجبورم از شارژر همه کاره استفاده کنم برای این مورد راه حلی هست؟
مودم آنلاک هست
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم چون خیلی درگیرش شدم :)
سلام عشقای من خسته نباشید
من یه مودم زایکسل wha7706 دارم از شاتل گرفتم چطور میتونم اینو انلاک کنم تا با سیمکارت های دیگه هم کار کنه ممنون میشم کمکم کنید من شغلم طوریه یکسره تو راهم و نت لازم دارم شاتل هم همه جاهارو پوشش نمیده
از دوستان وارد چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید :
1- این برنامه ltewatch فقط رو مودم های هواوی کار میکنه ؟ مارکهای دیگه هم برنامه های خاص برا چک کردن فرکانسها و باندها و قفل کردن فرکانس دارند ؟ اگر دارند میشه چند مارک و مدل معرفی کنید ؟
2- مودم آنلاک یا قابل آنلاک شدن 4.5G تو بازار الان چی هست و پیشنهاد میکنید ؟ امکان بررسی فرکانسها - انتخاب فرکانس و قفل کردن فرکانس هم دارند ؟ الان هواوی B525 دارم همه اینا رو داره ولی قیمتش خیلی بالاست یکی دیگه نیاز دارم ولی قیمت مناسب میخوام .چی پیشنهاد میدید میخوام 4.5G باشه و آنلاک یا آنلاک بشه .