پینگ شاتل واسه بازی آنلاین چطوره؟
Printable View
پینگ شاتل واسه بازی آنلاین چطوره؟
سلام
شبانه در ماه یا هقتگی حدودا چقدر میشه دان کرد تا محدود نشد
شاتل اکثر مواقع پینگش خوبه. برای بازی هم سرویس گیم داره که می تونی فعال کنی و پینگ بهتر میشه.نقل قول:
برای هر سرویس فرق می کنه ولی از اونجاییکه سرعت سرویس های اکو در روز فرقی ندارن شما سرویس 128 بگیر بعدش شبانه دانلود کن وقتی محدود شدی با دادن مابه التفاوت ارتقا بده 256 و همینجور.نقل قول:
فعال کردن سرویس گیم بر روی سرعت تاثیری نداره؟؟؟نقل قول:
مثلا برای سرویس های Art
بعضی مواقع یه ذره سرعت رو کم میکنننقل قول:
البته اونقدرها زیاد نیست ولی خب به هر حال کم میکنن !!
من چند بار فعال کردم کمی روی سرعت تاثیر داشت و سرعت رو فکر کنم کم کرده بودن !! (( سرعت آپلود هم زیاد میشه ))
البته واسه خیلی وقت پیش هست و دقیق یادم نیست واسه همین از جمله فکر کنم استفاده کردم !!:n02:
شایدم اشتباه کنم !
سلام
دوستان یه صفحه ای داره واسه ثبت نام آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چون هنوز اطلاعات کافی نداشتم قبل از تکمیلش چند تا سوال داشتم
بعد از اطلاعات تکمیلی و تایید و ارسال چه اتفاقی می افته؟؟؟
هزینه رو باید پرداخت کنیم قبلش ؟؟؟
چون من تا 15 بهمن با آسیاتک قرارداد دارم
می خوام یه جور باشه که زیاد بدون اینترنت نمونم و بعد از تخلیه شدن آسیاتک سریع شاتل بره برقرار کنه
با توجه به اینکه ظاهرا تو مرکز ما پورت کمه ( طبق حرف نماینده ) و زنگ بزنی میگه باید صبر کنی
البته یه باز زنگ زدم بهم گفت 15 دی وصل می کنیم ( من حدودا اواسط آذر زنگ زدم )
یه جورایی حس می کنم پورت داشتن
از طرفی خوشم نمی یاد از نماینده اینترنت بگیرم
حالا نمی دونم چیکار کنم؟
به نظر شما الان ثبت نام کنم؟
- - - Updated - - -
سلام
دوستان یه صفحه ای داره واسه ثبت نام آنلاین
من چون هنوز اطلاعات کافی نداشتم قبل از تکمیلش چند تا سوال داشتم
بعد از اطلاعات تکمیلی و تایید و ارسال چه اتفاقی می افته؟؟؟
هزینه رو باید پرداخت کنیم قبلش ؟؟؟
چون من تا 15 بهمن با آسیاتک قرارداد دارم
می خوام یه جور باشه که زیاد بدون اینترنت نمونم و بعد از تخلیه شدن آسیاتک سریع شاتل بره برقرار کنه
با توجه به اینکه ظاهرا تو مرکز ما پورت کمه ( طبق حرف نماینده ) و زنگ بزنی میگه باید صبر کنی
البته یه باز زنگ زدم بهم گفت 15 دی وصل می کنیم ( من حدودا اواسط آذر زنگ زدم )
یه جورایی حس می کنم پورت داشتن
از طرفی خوشم نمی یاد از نماینده اینترنت بگیرم
حالا نمی دونم چیکار کنم؟
به نظر شما الان ثبت نام کنم؟
دوستانی که ۱۲۸ اکو دارند سرعت شما هم کم شده؟ برای من از ۱.۴ MB اومده روی ۲۲۰ کیلوبایت. دانلودر هم نیستم.
من اخیرا از شاتل اینترنت گرفتم. مراحل ثبت نام:نقل قول:
1. پر کردن فرم ثبت نام انلاین
2. یک ساعت بعد از شاتل تماس گرفتند و گفتند پورت خالی نداریم ولی احتمال خالی شدن پورت زیاده. من هم گفتم بزارید لیست انتظار
3. فردا صبح زنگ زدند که پورت ازاد شده و من هم گفتنم که ثبت کنید. به محض ثبت، username و password پیگیری قرداد به شماره موبایل sms شد
4. وارد پنل پیگیری قرداد شدم و فرم اونجا رو تکمیل کردم . پول رو پرداخت و عکس کارت ملی رو آپلود کردم.
5. بعد شاتل نامه رانژه رو اتوماتیک به مخابرات میفرسته
6. انجام رانژه مخابرات که ذو روز طول کسید
7. بعد رانژه تماس از شاتل برای فرستادن کارشناش نصب که من چون نیاز نبود گفتم خودم انجام میدم
8. با همون یوزر پسورد قبلی وارد myshatel شده و یوزر پسورد جدید شاختم
9. تنظیم مودم و تمام
کلا از زمان ثبت نام انلاین تا استفاده از اینترنت 3 روز شد که 2 روز اون بخاطر رانژه مخابرات بود. (البته خط من آزاد بود)
دوستان الان هنوز دانلود و استفاده از شاتل لند رایگانه ؟
من فایلها رو به اونجا انتقال میدم و میخوام دانلود کنم ، پس چرا این مقدار محاسبه شده در پنل ؟
توضیحاتت عالی بودنقل قول:
+
به نظرت اگر پورت خالی بشه و خط من هنوز مشغول باشه چیکار می کنن؟؟؟؟
- - - Updated - - -
توضیحاتت عالی بودنقل قول:
+
به نظرت اگر پورت خالی بشه و خط من هنوز مشغول باشه چیکار می کنن؟؟؟؟
توضیحاتت عالی بود
+
به نظرت اگر پورت خالی بشه و خط من هنوز مشغول باشه چیکار می کنن؟؟؟؟[/QUOTE]
مسلما اولویت با اونی هست که خطش رانژه شرکت دیگه ای نیست. به نظر من میتونی در مدت زمان تخلیه از شرکت فعلی تا رانژه برای شاتل ، موقتا از 3g یکی از اپراتورها استفاده کنی
تا آخر دی رایگان هستنقل قول:
و بنده امروز استفاده کردم
احتمالا شما شاید اشتباه کردید !!!
اشتباه چي عزيز ؟نقل قول:
الان من هر چقدر دارم استفاده ميكنم از شاتل لند اين عدد داره بيشتر ميشه
تاريخ عكس هم ترافيك امروز هست ديگه
Sent from my iPhone 6 Plus
مسلما اولویت با اونی هست که خطش رانژه شرکت دیگه ای نیست. به نظر من میتونی در مدت زمان تخلیه از شرکت فعلی تا رانژه برای شاتل ، موقتا از 3g یکی از اپراتورها استفاده کنی[/QUOTE]نقل قول:
درسته
من تا 15 بهمن قرارداد دارم
اگر فردا ثبت نام کنم و مثلا 10 روز دیگه بهم بگن پورتت خالی شده مجبورم درخواست رو رد کنم چون هنوز خط در رانژه آسیاتک هست
مثلا بعد از تخلیه آسیاتم بهشون زنگ می زنم میگم خط رو تخلیه کردم و حالا رانژه کنید
احتمال داره پورت پیدا نشه یا پورت ندن؟؟؟تا مدت طولانی؟؟
من بیشتر از این اتفاق می ترسم
تو خونه ما هم ایرانسل نسل 3 هست و از این بابت مشکلی نیست.
شما یه بار مودم رو خاموش و روشن کن !نقل قول:
بعد دوباره فایل رو از شاتل لند دانلود کن
تشکرنقل قول:
اما ربطی نداشت و مشکل از طرف شاتل بود که ok کردن :n16:
درستهنقل قول:
من تا 15 بهمن قرارداد دارم
اگر فردا ثبت نام کنم و مثلا 10 روز دیگه بهم بگن پورتت خالی شده مجبورم درخواست رو رد کنم چون هنوز خط در رانژه آسیاتک هست
مثلا بعد از تخلیه آسیاتم بهشون زنگ می زنم میگم خط رو تخلیه کردم و حالا رانژه کنید
احتمال داره پورت پیدا نشه یا پورت ندن؟؟؟تا مدت طولانی؟؟
من بیشتر از این اتفاق می ترسم
تو خونه ما هم ایرانسل نسل 3 هست و از این بابت مشکلی نیست.[/QUOTE]
بله. احتمالش زیاده. اگه بتونی باید یه آمار از متقاضیان شاتل تو مرکز مخابراتیت بگیری ببینی چند وقته منتظر پورتن. اگه بیشتر از 1 ماه باشه یعنی ریسک بدون اینترنت موندنت زیاده. یعنی خود منم دقیقن همین مشکل رو دارم. واسه همین موندم چی کار کنم. حتی رفتم یه خط تلفن جدید درخواست دادم، لامصب اونم دو سه ماه طول میکشه تا تحویل بدن.
ولی به نظرم اگه قصد رفتنت به شاتل جدیه ثبتنام کن بگو اسمت رو بذارن تو لیست انتظار. اگه زودتر از 15 بهمن پورت خالی شد، فوقش دو سه هفته آخر سرویس آسیاتک رو ضرر میکنی اما کمتر از 10 روز اینترنتت دوباره وصل میشه. اگه وایسی سرویست با آسیاتک تموم بشه و خط رو تخلیه کنی بعدش بخوای بری برای ثبت نام شاتل و پورت خالی گیرت نیاد اون وقت یا مجبور میشی حداقل یکی دو ماه بدون اینترنت سر کنی یا بری سراغ یه شرکت دیگه.
بله. احتمالش زیاده. اگه بتونی باید یه آمار از متقاضیان شاتل تو مرکز مخابراتیت بگیری ببینی چند وقته منتظر پورتن. اگه بیشتر از 1 ماه باشه یعنی ریسک بدون اینترنت موندنت زیاده. یعنی خود منم دقیقن همین مشکل رو دارم. واسه همین موندم چی کار کنم. حتی رفتم یه خط تلفن جدید درخواست دادم، لامصب اونم دو سه ماه طول میکشه تا تحویل بدن.نقل قول:
ولی به نظرم اگه قصد رفتنت به شاتل جدیه ثبتنام کن بگو اسمت رو بذارن تو لیست انتظار. اگه زودتر از 15 بهمن پورت خالی شد، فوقش دو سه هفته آخر سرویس آسیاتک رو ضرر میکنی اما کمتر از 10 روز اینترنتت دوباره وصل میشه. اگه وایسی سرویست با آسیاتک تموم بشه و خط رو تخلیه کنی بعدش بخوای بری برای ثبت نام شاتل و پورت خالی گیرت نیاد اون وقت یا مجبور میشی حداقل یکی دو ماه بدون اینترنت سر کنی یا بری سراغ یه شرکت دیگه.[/QUOTE]
دقیقا
البته چند پست پیش هم به این موضوع اشاره کردم
ایدم اینه که
فردا برم اینترنتی ثبت نام کنم
وایسم تا 1 هفته مونده به اتمام سرویس آسیاتک
1 هفته که مونده برم درخواست تخلیه بدم
بعدش تخلیه میشه
ترس من بیشتر از اینه که تو این 1 ماه بهم زنگ بزنن بگن پورت خالی شده ما درخواست دادیم ولی خط شما رو آسیاتکه پس پورت شما رو می دیدم به یکی دیگه!
این مورد چی؟
[Q UOTE=k1ozil;8762430]بله
Sent from my LG-D802 using Tapatalk[/QUOTE]
تغییر سرویس از ۱۲۸ به ۲۵۶ محدودیت برداشته میشه دادا
Sent from my iPhone using Tapatalk
تازه امروز ثبتنام کردمنقل قول:
ریموت اپلود قضیش چیهنقل قول:
تا کجا رسید ثبت نامت؟؟؟نقل قول:
دوستان بسته های پلاتینی شماره 2 شاتل که روی سایت زده فقط برای مشترکان جدیده؟
از لحاظ شبانه رایگان چجوریه؟بایدمبلغی را اضافه داد؟محدودیت چی؟
سرعت روی چنده؟128 تا 16 مگ معلوم نیست چنده؟یعنی واقعا به کشش خط بستگی داره؟
هزینه رانژه هم محاسبه شده که نوشته 65900؟
دوستانی که شاتل دارند سرویس 128 و 512 شبانه رایگان جه سرعتی میده؟ روزانه چی؟
یه ایمیل دادن شناسه پرداخت انلاین دارهنقل قول:
هنوز که نه کسی تماس گرفته نه چیزی شده
دوستان وضعیت پینگ سرویس های نا محدودتون چجوریاس ؟
شاید شنبه زنگ بزنننقل قول:
+
شما چه سرویسی گرفتی؟
مدارک آپلود کردی؟
سرویس اکو اپتیمال گرفتمنقل قول:
نه هنوز اپلود نکردم
امروز sms اومد که خطم رانژه شده. اما مودمو روشن میکنم لینک نداره |:
اکو اپتیمال چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
طرح یکساله 6900 تومانی با 10 گیگ حجمنقل قول:
اگه توی mdf مخابرات اشنا داری زنگ بزن وضعیت رو برات چک کنهنقل قول:
میگم یه سوالنقل قول:
تو ثبت نام آنلاین اگر بعد از وارد کردن اطلاعات منصرف شدیم گزینه ای برای انصراف داره؟
آقا ی تست پینگ بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تهرانید ؟
صبح به mdf زنگ زدم گفتن پورتت خرابه و از مخابرات هم لینک نداری.نقل قول:
من نمیدونم اینا قبلش خط رو تست نمیکنن که sms دادن خط رانژه شده!؟!
به یقین میشه گفت که بخش فروش شرکتها از بخش پشتیبانیشون جداست و بخش فروش بر اساس چیزی که مخابرات در جواب درخواست رانژه براشون میزنه SMS میفرستن و خبری از این که واقعن چه وضعیتی داره خط ندارن.نقل قول:
منظورم این بود چرا مخابرات قبل از فرستادن تاییدیه رانژه به isp , قبلش پورتم رو تست نکردن ببینن مشکلی در پورت وجود داره یا خیر و بعد اعلام کنند؟!نقل قول:
دوستان 2 تا سوال
اول اینکه همونطو میدونید روی سرویس های اکو (( محدود )) سرعت رو تا اونجا که خط میکشه میبندن
مثلا 10 12 15 مگ و ......
آیا سرویس های آرت نامحدود هم همین شکلیه ؟؟؟
یعنی سرعت بالا میبندن ؟؟
دوما
تفاوت آرت و آرت لایت چیه ؟؟؟ (( بجز میزان دانلود استاندارد ))
آرت لایت که ضعیفتر از آرت معمولی هست رو روی چه سرعتی میبندن ؟؟؟؟
با تشکر
رانژه کردن در واقع فقط اتصال کابل تلفن مشترک به پورتی توی اتاق MDF هست که در اختیار شرکت ISP قرار داره. از نظر مخابرات وقتی این کار انجام میشه یعنی خط رانژه شده. اما این که پورت مورد نظر سالمه یا نه تا جایی که میدونم از مسؤولیتهای خود شرکت ISP اه. واسه همینم مخابرات به محض انجام این اتصال، به شرکت نامه میزنه که خط رانژه شده.نقل قول:
یادمه چند سال پیش در جریان جابجایی از یه شرکت به شرکت دیگه، مخابرات زحمت کشیده بود به جای این کابل من رو به پورت شرکت جدید وصل کنه به یه پورت دیگه وصل کرده بود و نامه تأیید رانژه رو فرستاده بود برای شرکت. از نظر شرکت و مخابرات خط رانژه بود ولی من لینک نداشتم. خلاصه بعد کلی پیگیری متوجه شدن که ایراد از اونجاست و مشکل حل شد.
خلاصه، مخابرات یه وضعیه دیدنی و تماشایی.