وقتی بسته شبانه فعال میکنیم مگه خود به خود ازش استفاده نمیکنه؟ الان من یه بسته شبانه دارم 80 مگ هم دانلود کردم اما الان چک کردم که چقدر مونده زده شما 0 مگابایت استفاده کردید. الان یعنی از بسته شبانه استفاده نکرده و به طور معمولی حساب کرده؟:n03:
Printable View
وقتی بسته شبانه فعال میکنیم مگه خود به خود ازش استفاده نمیکنه؟ الان من یه بسته شبانه دارم 80 مگ هم دانلود کردم اما الان چک کردم که چقدر مونده زده شما 0 مگابایت استفاده کردید. الان یعنی از بسته شبانه استفاده نکرده و به طور معمولی حساب کرده؟:n03:
محتوای مخفی: افتتاح پروژه های ارتباطی در هفته دولت/ راهاندازی هاب ماهوارهای
محتوای مخفی: هاب ماهواره ای ایران افتتاح شد.
محتوای مخفی: سرعت شبکه 4g استرالیا به 137 مگابایت می رسد.
بندرعباس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
نقل قول:
شکایت کنید در 195 تا از شما جبران خسارت بشه
مرسی بابت راهنمایی هاتون...دوستان کسی بسته ۱۰ گیگ شبانه رو فعال کرده؟ هرچی میزنم میگه موجودی کافی نیست ....جلو بسته هم نوشته ۴۵۰۰ت ...موجودیم ۵۵۰۰ت هست بخدا گیج شدم
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
من هم چند روز پیش خواستم بسته فعال کنم !! هر چی زدم قبول نکرد !! اصلا مزخرف تر از این سیستم تنهای اول خودشونه !! بسته میزنی فعال میشه ولی شارژت میپره !!نقل قول:
چندین و چند بار برای دوستام اتفاق افتاده !!
حتی یه بار برای یکی از دوستام که بسته فعال نشده بود 200 تومن قبض اومد:n08:
تازه باهاشون حرف زدم گفتن که یه سری آپدیت هایی هست که هنوز اعمال نشده..گفتم مثلا: جواب داد که قیمت بسته ۱۰ گیگ شده ۶۰۰۰ت و زمان استفاده هم از ۲ تا ۷ صبح هست...بعدش دیشب حدود ۲۰۰۰ت شارژم پرید که پس گرفتمنقل قول:
تست 3G همراه اول .. منطقه 22 تهران - شهرک گلستان با مودم E3372 ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود...پینگت عالیه...سرعت دان و آپ هم بد نیست...سیگنال فول بود؟نقل قول:
سلام...بله سیگنال -51 .. دکلش کنار منزلمونه.نقل قول:
محتوای مخفی: چه کشورهایی امکان جابجایی شماره موبایل در اپراتورها را دارند؟
من شارژ نداشتم زدم اومد گفت از ساعت 11 شب تا صبح میشه استفاده کردنقل قول:
شما از ساعت 11 تا 8 میتونید از شبانه استفاده کنید.قبل از اون نت رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
اون دیگه شاید مشکل از خود سیستم باشه.چون سیستم همراه اول تو شب بروز رسانی میشهنقل قول:
برای من تاحالا پیش نیومده والا.نمیدونم چرا همه داد دارننقل قول:
دوستان توجه کنید فقط بسته های آلفا پلاس اینترنت شبانش از ساعت 2 تا 7 قابل استفاده هست.اون بسته آلفا هست که از 23 تا 8 هست
دوستان لطفا اخبار رو در انجمن اخبار IT قرار بدید . حتی میتونید واسه راحتی کار در یک تاپیک ، اخبار مربوط به اپراتورهای ایرانسل یا همراه اول رو به صورت مجزا یا در یک تاپیک متسقل ارسال و دنبال کنید.
مرسی
سلام
اقا من هر چی این کد *111*231# یا sms به اون شماره 8088 رو میزنم اینترنتم فعال نمیشه ! مشکل از چیه ؟ میگه نتیجه درخواست شما به اطلاع خواهد رسید ولی هیچ خبری نمیشه دیگه !
RRU نسل 3 و 4 همراه اول در نزدیکی بازار موبایل تهران خیابان حافظ زیر پل عابر پیاده که به 2 سکتور در وسط پل وصل بودن.. 4G هنوز روش فعال نبود:
محتوای مخفی: .
rru هاش فرق می کند؟نقل قول:
نه همون RRU های اریکسون هست که رو بقیه دکل ها استفاده میکنه تو تهراننقل قول:
ایا دو نوع rru است؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
تا جایی که من اطلاع دارم و خودم تجربه کردم، آنتن هایی که زیر پل عابر پیاده میذارن مربوط به ایرانسل هستن نه همراه اول.این آنتن ها رو در جاهای دیگه مثل بلوار میرداماد،بلوار کاوه روبروی مجتمع سبحان،تجریش،بزرگراه صیاد ،بزرگراه مدرس و... دیدم که همه اینها رو اخیرا که دیدم مثل عکسی که شما گذاشتید به 3G ارتقا دادن و تجهیزات آنها که قبلا نوکیا بود و داخل او قفسه فلزی که زیر پل نصب بود و در بالای عکس هم مشاهده میشه قرار داشتن ولی بعد از ارتقا تجهیزات از نوکیا به اریکسون تغییر داده شدن که بزرگتر بودن و روی ستون پل نصب کردن که باز هم در عکس قابل مشاهده هستن و همان جعبه سفید رنگی است که پشت ستون و RRU ها نصب شده .
هر دو اپراتور تجهیزات اریکسون دارن تو تهران.. هر دو هم مینی سایت های شبیه هم دارن..پس نمیشه گفت اینایی که زیر پل هستن همش مال ایرانسله... کنار این سایت سیگنال همراه اول -51 بود ولی ایرانسل -75.نقل قول:
نقل قول:همراه اول مگه دو rru پشت سکتور می گذارد؟نقل قول:
مگه با یک rru پشت سکتور نمی توان 4g فعال کرد؟
ایا دو نوع rru اریکسون است؟
محتوای مخفی: ده پروژه سراسری همراه اول افتتاح شد.
نقل قول:
به نظرم بهترین راه همون چک کردن سیگنال هست
محتوای مخفی: رادیو و تلویزیون باید در گوشه ای از فرکانس 700 مگاهرتز قرار گیرد.
اینترنت روی همه سیم کارت های همراه اول فعال هست. اون شماره بیشتر برای غیرفعال کردن اینترنت به دست خود مشترک هست (برای کسی که دیتای گوشیش خاموش نمیشه).نقل قول:
در کل استفاده از این قابلیت یه هزینه ای داره که اگه شارژ کافی توی سیم کارتتون نداشته باشید انجام نمیشه.
اگه به پشتیبانی همراه اول (فکر کنم شماره 9990) تماس بگیرید بهتره.
اصلا اینترنت فعال بود ولی متاسفانه اینقدر سیگنال همراه او( 2g ) تو منطقه ما پایین هست که وصل نمیشد !نقل قول:
شبکه رو روی 3g هم میزارم بدتر میشه ! سیگنال میاد روی 5 asu
من همین مشکل رو چند روز پیش با ایرانسل هم تو منطقه خودمون داشتم باور کنین تو 195 شکایت کردم دو روز بعد حل شد ولی این مخابرات نامرد اصلا زیر بار نمیره ! یکی از بدترین شرکت ها مخابرات هست !
بعضی وقتها سیستم در حال بروز رسانی هست جواب نمیاد.یا هم چند ساعت دیگه پشت هم میاد.شما صبر کنید یکم بعد درخواست بدیدنقل قول:
این ها مینی بی تی اس هستن.همونی که آقا رضا گفت.الان اونی که تو منطقه ما وصل کردن پشت سکتور پایینی هست.بالایی نسل سه هست rru مهندس جان یا 4نقل قول:
میشه از تجهیزات نوکیا عکس بذارید.تاحالا ندیدمنقل قول:
باید خیلی زیر بارش بری تا درست کنن.من دیگه همچنان پشت سر هم پیگیری کردم بعد چند ماه درست کردن محل مون رونقل قول:
اکثر جاها همراه اول از 1 rru پشت سکتور ها استفاده میکنه اونم از نوع همون اولین rru.اونی که زیرش هست خیلی کم دیدم رو دکل ها
نقل قول:
با سلام
قبلا تمام این تجهیزات مینی BTS نوکیا بودن و زیاد هم بودن ولی اخیرا همه اینها به اریکسون ارتقا داده شدن که عکسشون همینی هست که دوستمون قرار دادن ولی دیگه جایی تجهیزات مینی BTS که نوکیا مونده باشه دیگه ندیدم و همه اریکسون شدن ولی یه سایت معمولی هست نزدیک ما که هنوز ارتقا ندادن و نوکیا مونده.اگر خواستید بگید برم عکس اونو براتون بگیرم.
نقل قول:
آخه همین آنتنی که شما عکسشو گذاشتید دقیقا من کنارش بودم و چک کردم دیدم برای ایرانسل هست.مگه همونی نیست که تو خیابان حافظ کمی پایینتر از مجتمع علادین زیر یه پل عابر پیاده نصب شده؟
شاید شما داری از اون دکل همراه اول که روی پشت بام یکی از ساختمانها که اونطرف خیابان نصب شده سیگنال میگیری و این آنتن ایرانسل در اون لحظه که شما تست کردی خاموش بوده.
البته من جسارت نمیکنم که شما اشتباه کردی،شاید هم اشتباه از من باشه.
اگرمی شود از راک و پنل عکس بگذارید.نقل قول:
ممنون.