[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آره انگار بهتر شد.نقل قول:
تست جدید ساعت 13:01 دقیقه تاریخ 15/6/93
منطقه جناح - صالحی
شمال غرب تهران - شهرک گلستان چند دقیقه پیش :
متاسفانه مشهد هنوز ، اصلا پایدار نیست ، فقط سمت وکیل آباد 3G فعاله
در صورتی که خیابان هایی مثل احمد آباد ، سجاد ، ملک آباد و... هنوز فعال نیست با گذشته این همه زمان:n03:
داداش شما از مناطق دیگه رشت هم تست دانلود گرفتی؟ همین حدوداست؟نقل قول:
آره من تست كردم ، معمولا با ٧٠٠ اينطورا دانلوز ميكنم ، ار خونه ٣ آنتن دارم ولي نزديكاي اتوبان پره انتننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدا بخیر کنه. لابد آقایونی که هی شعار عامل فساد و تباهی بودن اینترنت رو می دادن از این ببعد میگن دیدین گفتیم! اینم مدرک که غربی ها دنبال ترویج فساد در کشور ما هستن!:n09:نقل قول:
دیروز در تلویزیون آقای امام جمعه ی تهران رو دیدم که میگفت اینترنت سی جی نباید بیاد و بعد که فرهنگ سازی شد اصلا ده جی بیاد!:n02:
کسی میدونه سی جی چجور اینترنتیه؟!:34:
دانلوز؟ نکنه شما هم اینترنت سی جی داری؟نقل قول:
بعد از چندین روز قطعی کیفیت امروز خیلی خوب شده اینجا هم حدودا تا 8مگ میره.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
فرامرز عباسی نصفش فعاله از 35 به بعد:n02:نقل قول:
داخل اسپویلر هم باشه بازم ترافیک شما بابت تصویر مصرف میشهنقل قول:
چون اسپویلر مانع لود تصویر نمیشه فقط نمایشش رو مخفی میکنه بجهت بهم نریختن صفحه
بهترین کار اینه خود دوستان رعایت کنند و تصاویر رو کراپ و یا کوچک کنند در حد 700 پیکسل در طول ولی ظاهرا تمایلی ندارند به اینکار!
برای منم سادست که از تبلت با وضوح 2650x1600p اسکرین شات بگیرم ولی آیا درسته؟
قم هر روز داره بدتر میشه متاسفانه
سرعت بزور به 140 میرسه. اون هم با idm
انگار پهنای باند قم رو به تهران دادن تا سرعت تهرانی ها بهتر بشه...:n02:
اره مثلا شهرداری حدود 200 یا 300 هستش طرفای جاده خمام روی 1 مگ برثانیه بود .نقل قول:
3g ایرانسل طرحی هم داره که شبانه رایگان داشته باشه ؟
تعرفه های موجود ایرانسل را می توانید در صحفه اول همین تاپیک مشاهده بفرماییدنقل قول:
شبانه رایگان نداره اینه وضعیتش وای به حال روزی که شبانه رایگان هم بذاره !نقل قول:
رشت دخانیات هم اکنون
محتوای مخفی: تست سرعت
اینم از وضعیت شبکه
محتوای مخفی: شبکه
تنها طرح و بسته ی ایرانسل که نزدیک به نامحدوده 24گیگ شبانه 10000 تومان هست.یعنی 2بار این طرحو بگیری میشه چیزی حدود 50گیگ و ماهی 20000 که عالی میشه.تنها بدی که داره اینه که فقط شبانه است.نقل قول:
ارسال شده با تپاتالک و گوشی Sony Xperia L
چرا 3 جی اصفهان نمیاد. نه رایتل نه ایرانسل؟؟ همراه اولم که میگه اومده ولی هیچی نیست!!! :n03:
ایرانسل رو اصفهان یکی دو منطقه همین تاپیک اعلام کردن که اومدهنقل قول:
کسی میدونه قضیه دکل ها به چه صورته
یعنی مثلا یه دکلی که روش 3g هست آیا اون دکل دیگه 2g نیست یا نه یه دکل میتونه هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه؟
منظورم مواقعی هست که به هر دلیلی مثل استفاده از گوشی قدیمی نمیخایم از 3g استفاده کنیم یعنی حتما باید به یه دکل دیگه وصل بشیم تا 2g بشه؟
یا مثلا بعضی دکل ها رو 2g میزارن باشه و بعضی ها رو 3g میکنن؟یا در آینده همه دکل ها 3g میشه؟
میشه لینک بدین؟
اومدهنقل قول:
بسته بخرید
گوشیتون را بزارید روی حالت 3G وصل میشه
من دارم استفاده میکنم
بسته مگه همون بسته های قدیمی نیست؟؟ یا جدیده؟ اگه قدیمیاس که دارم. روی 3 جی هم منظورتون نتوورک مد هست؟؟
بله همون قدیمی ها هستشنقل قول:
بله نتوورک مود را بزارید روی wcdma
وصل نمیشه. من رامم میوییه. بجای ننتورک مود preffered network mode داره که گزینه های only 3g و prefer 3g رو زدم هیچکدوم آنتن 3جی نگرفت!!! طرف دانشگاه اصفهانم. توی توحید!
من اونور تست نکردمنقل قول:
باید خودتون تستش کنید
البته صفحه همراه اول یکم اونورتره
اینجا صفحه ایرانسله
منم واسه ایرانسل پرسیدم. همراه اول که دیگه وصل شدن نداره با اون سرعتش!!!
شما همه اپراتور ها را خطاب قرار دادیدنقل قول:
منم همراه اولا گفتم :دی
دوستان این IRN 20 ماله کدوم اپراتوره ؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=671408&p=8370852&viewfull=1#post8 370852نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=671408&p=8373929&viewfull=1#post8 373929
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=671408&p=8369289&viewfull=1#post8 369289
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=671408&p=8369288&viewfull=1#post8 369288[/HTML]
رایتل فک کنمنقل قول:
رایـــتــــلنقل قول:
بجنورد در اولین روزها انتن نسل سوم ایرلنسل رو داشتم الان چندوقته دیگه پیدا نکردم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
خدارو شکر که نداره بقول یکی از دوستان اگر نامحدود بود که دیگه داغون تر از این میشد. میدونم از بس کیفیت ای دی اس ال و نت پایینه که بعضی ها مثل خودم ترجیه میدیم از نسل سوم استفاده کنیم اما همه جای دنیا نسل سوم حجم محدود داره و برای دانلود نیست. اگر بخواد برای روزانه 24 گیگ بزاره که با این کمبود پهنای باند هیچ کس نمیتونه استفاده کنه. بخصوص این دوستان کاسب های دی وی دی که 24 ساعت در حال دانلودن یا بعضی ها که فقط میخوان دانلود کنن. به نظرم خرید یک بازی یا سریال یا فیلم یا برنامه در ایران خیلی ارزان تره تا اینکه با نسل سوم شب تا صبح بزاری واسه دانلود پول برق و استهلاک گوشی و پی سی و .....نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان، میشه لطفا هرکی از 3g ایرانسل استفاده میکنه رو لپ تاپ یا پی سی هات اسپات کنه و از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست پینگ بذاره ؟ خیلی خوب میشه !
فقط لطفا توجه کنید گاهی خواه ناخواه روت اینترنت بده ممکنه پینگ بالا باشه ! بعد تست چند بار 3G و Cellular رو با هم enable/disable کنید ( با خاموش کردن 3g آنتن هم باید بپره ) اینطوری از اول اینترنت میگیره ممکنه وضعیت خیلی بهتر/بدتر بشه.
لطفا از pingtest تست نگیرید فقط وقت تلف کردنه.
ببخشید میشه بپرسم چیکار کردید جلوی هر اپراتور 2g و 3g مینویسه ؟نقل قول:
ممنون
تست میگیرید مدل گوشیاتونم بگید.
الان بخاطر کم بودن انتن بعضی از گوشیا بین E H +H نوسان میکنه بهترین گوشیهارم برای استفاده از H+ بگین لطفا.
خیابان میدان شهدا به طرف فلکه توحید مشهد هنوز خبری نیست ، در ضمن دوستانی که هی میگن adsl بگیرید از 3g بهتره باید بگم که منطقه ما pcm منفیه ینی هیچ جوره نمیشه adsl بگیریم برای همینه که برای بعضیا مثل من 3g خیلی مهمه ، در ضمن همین نسل دو منطقه ما از ساعت 11.30 تا 3 صبح کاملا غیره فعال میشه کسی ميدونه از چیه ?