Snr 22 و attenution 45 خوبه خطم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Snr 22 و attenution 45 خوبه خطم؟
نه از اون لحاظ وارد بودن مشکلی نداریم پس باید برم دم در اونجا امتحان کنم ولی الان آوردم مودمو زدم یه پریز دیگه الان حدود یکی دو ساعتی هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
اسپید تست هم گرفتم از سرور داخل و خارج
اون صفحه ای گفتید نبود تو تتظیمات فقط همون دوتا بود
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855
سلام.
دوستان من تازگی مودم Zyxel Del 1202-T10B/B گرفتم ولی هرچی تو منوی مودم میگردم بخشی که نویز و SNR Margin رو نشون مبده پیدا نکردم!! کسی میدونه این اطلاعات رو کجای منوی این مودم زده؟ کلش رو گشتم نبود :n13:
مشکلی نداره یعنی الان اون پارامترها چند نشون میدن ؟نقل قول:
همون صفحه دوم منظورمه , اولی نیازی نیست .
دیسکانکت که نشده فعلانقل قول:
اینم عکسش
منظورتون snr ,attenuation هست ؟
رو چه مقدار باید باشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D855
عجیبه , باید توی همون Connection Status باشه .نقل قول:
روی DSL Mode . فیرمور آپدیت کردید ؟
نقل قول:
بدتر شده که .
الان لب مرز قطع شدنه . این تست دم درب ورودیه ؟
نقل قول:
SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
مقایسه مقادیر SNR Margin
6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.
مقایسه مقادیر Attenuation
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند
خیر.. امروز آپدیت میکنم ببینم نشون میده یا نه.نقل قول:
خیلی ممنون بابت پاسختون.
EDIT: آقا پیدا کردم! بازم ممنون.
نقل قول:
من هم همین مودم رو دارم از وقتی که گرفتمش در مقایسه با مودم TP link و D-Link قبلی که داشتم با وجود اینکه نویز خطم خیلی زیاد هستش نسبت به دوتای قبلی کیفیت اینترنت افزایش چشم گیری داشته.
برای من هم یک مدت طول کشید تا بخش استاتوس مودم رو پیدا کنم چون کلآ با بقیه مودم ها فرق داره.
Maintenance رو بزن برو تو Diagnostic تو قسمت بالای مستطیل که خالیه DSL Line رو انتخاب کن و بعدش تو صفحه بعد زیر مستطیل 4 تا گزینه میاد که باید DSL line status رو کلیک کنی که وضعیت کامل خط رو تو مستطیل نشون میده. :n26:
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 29 مهمان) لوووووووووووووووووووول
نقل قول:نه تو خونس از یه پریز دیگه وصل کردمنقل قول:
بازم مشکل قطی داره
ولی بهتر شده
دم در نرفتم
میخوام فردا برم مخابرات بگم بیان درست کنن نویزشو
Sent from my LG-D855
خودت هم میتونستی مودمو ببری دم درب و با گوشی لاگین کنی و ببینی شرایط رو.
دوتا مشکل هست برا دم دربنقل قول:
پریز برق نیست ادابتور مودمو وصل کنم تو تابلو هم نمیتونم دست کنم که خشک میشم[emoji5]
بعد سیم تلفن هم خراب میشه دیگه باید لختش کنم از سوکتش در بیارم سیم قحطی دارم
Sent from my LG-D855
با سلام خدمت همه ی کارشناسان و دوستان عزیز
من با اینترنتم در این یک هفته گذشته ماجراهایی داشتم که فعلا بماند تا بعد از نظرات شما در مورد اینترنتم با توجه به این تصویر
میخواستم نظرتون رو راجع به این اطلاعات بدونم ....
با تشکر
دوستان میتوانند با مراجعه به این سایت فاصله تقریبی خود را تا مرکز مخابراتی بر اساس Downstream Line Attenuation محاسبه می کند....
همچنین حداکثر سرعت دریافت را نمایش میدهد...
برای من که عدد بدست آمده با مسیر ماشینی که با گوگل مپ در آوردم تقریبا برابری میکرد....(با یک اختلاف 700 متری)
همچنین از بد روزگار با تستی که از سیم ورودی تلفن به ساختمان به عمل آوردم، نویزم با داخل ساختمان زیاد فرقی نمیکرد (سیم کشی مورد نداشت)
باز دوستان یه نظری بدن...چهار و خورده ای کیلومتر ....این speed خوبه....؟ ولی اگه اون فاصله درست باشه ...طبق نمودار زیر و محاسبه سایت بالا، سرعت من منطقیه....
شانس مارو...نگاه کن. :-(
نمیدونم چرا من با ماشی 5_6 کیلومتر تا مرکزمون فاصله دارم ولی maxrate 8_9هستنقل قول:
سیم تلفنت از زیر زمین پوسیده شده یا خورده به لوله یا شیء فلزینقل قول:
فاصله چندانی با مرکز ندارید , این نویز برای 6مگ در حد متداول هست . در کل وضع بدی ندارید بنظرم راحت تا 9 مگ میتونید بگیرید .نقل قول:
: داره میگه اوضاعم خیلی بهتر از اونیه که باید باشه !نقل قول:
adsl نزدیک یا بالای 5 کیلومتر ایران که نه هیچ کشور دیگه ای هم در دنیا اصلا سرویس نمیدن چون چیزی تهش نمیمونه .
حالا این اخوی فاصله رو چجور حساب میکنه , یا اینکه نظر کرده است یا اصلا سیمش از مسیر دیگه ای اومده که خیلی نزدیکتره , معلوم نیست .
مطمئنی؟:n13:نقل قول:
قبلا گفته بود خطم نویز داره میخواد تا 10مگ بگیره ولی تا 8مگ بیشتر نمیکشه
احتمالا کابل اصلی مخابرات به صورت یک خط مستقیم که حداقل میزان کابله به شما رسیده....نقل قول:
ببین من با گوگل مپ چند مدل محاسبه مسیر کردم....(یکی با گزینه محاسبه مسافت(که یک خط مستقیمه و حداقل مسافت) /یکی هم گزینه یافتن مسیر برای ماشین (که این خودش چند مسیر را پیشنهاد میده))
-----محاسبه مسر (خط صاف)-------
برو تو گوگل مپ
روی مرکز مخابرتت گزینه Measure distance یا محاسبه مسافت را بزن
بعد روی خونتون گزینه Distance to here یا فاصله تا اینجا را بزن
با این کار شما مسیری که حداقل کابل در آن استفاده شده را بدست می آورید که احتمالا از شانس خوبتان برای شما همین طوری است...
------------
با این کار کسایی که ADSL ندارند میتوانند از حداقل و حداکثر سرعتی که از شانس شان به آن ها می رسد اطلاع پیدا کنند (یک ذهنیتی از بدترین و بهترین حالت داشته باشند و مثل من از سرعت پایین جا نخورند)
و آنهایی هم که ADSL دارند با مقایسه عدد بدست آمده در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با میزان فاصله های بدست آمده از گوگل مپ میتوانند ببینند که مسیر اصلی کابل کدام است و آیا فاصله بدست آمده در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که بر اساس Downstream Line Attenuation محاسبه می شود)در بازه حداقل و حداکثر فاصله های گوگل مپ جای می گیرد یا خیر؟
و اگر درست بود هی دنبال تغییر آی اس پی نباشند چون اگر فاصله زیاد باشد کاریش نمیشه کرد....به نظر من مهمترین فاکتوره سرعت فاصله تا مرکزه و بس....
نکته : البته برای خونه هایی که عمرشان زیاده و یا ساختمانهایی کیفیت خوبی ندارد تست کابل اصلی دم در توصیه میشود.
مثلا برای من عدد بدست آمده از گوگل مپ حداقل 2.6 (خط صاف)و حداکثر 4.8 (طولانی ترین مسیر ماشین رو)کیلومتر بود و عدد بدست آمده از سایت اسپید گاید با Downstream Line Attenuation :57 برابر 4.1 کیلومتر بود که نزدیک به بیشترین فاصله ای است که با گوگل مپ بدست آوردم....که سرعت 300 تا 320 حداکثر بهم میده
عکسها در این پست هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متوجه شدم وقتی آسانسور خونه وقتی میره بالا پایین (شروع به کار میکنه) اینترنت قطع میشه
برای حل مشکل باید چیکار کنم؟
Sent from my LG-D855
.. و در تاپیک پارس بهش گفته شده که برای 5 کیلومتر فاصله گرفتن سرعت 1مگ هم معجزه است چه برسه به 8 !نقل قول:
مشکلش نویز نیست , فاصله بسیار زیادشه از مرکز البته من فکر میکنم اشتباه میکنه وگرنه محالاته این سرعت با این مسافت .
شوربختانه کابلش هم فاز با شما شده و با هربار کار افتادن افت ولتاژ میده روی کل مدار خونتون . کار زیادی از دستت برنمیاد جز اینکه :نقل قول:
1- استبلایزر با فیلتر بالا بگیری سرراه اینا قرار بدی
2- یه منبع تغذیه یونیورسال ( 90 تا 260 ولت) با آمپراژ مناسب ( 2 آمپر کافیه) پیدا کنی و بجای آداپتر مودم از این استفاده کنی . دیگه قطع و وصل نمیشه .
خط ما اينطوريه:
Snt 23
Attenution 45
وضعيت خط چطوره؟
خودمم خیلی کنجکاو شدم رفتم امروز مخابرات گفت فاصله سیم کشی 3.5 کیلومتر هست+ اینکه در مسیر تقویت کننده سیگنال وجود داره(این جوابی بود که مخابرات برا من داد)نقل قول:
خوب پس معلوم شد که فاصله 3.5 کیلومتره که اگه اون جدول صفحه قبل رو ببینی دقیقا با همین ریت 8 و 9 جور در میاد .
تقویت کننده هم گذاشتن ؟ بابا واقعا شرمنده میکنن گاهی .
داداش این مرکز مخابراتی منطقه وسیعی رو پوشش میده حتی فک کنم 2-3 کیلومتر بعد از خونه ما از همین مرکز مخابراتی هست اگه نذارن که حتی بوق تلفن هم به اونجا نمیرسه.(ولی در کل اولین جایی که دیدم یکمی به فکر مشتریا هستن حالا از اون بگذریم که ساعت 12 که من رفتم همه داشتن چرت میزدن)نقل قول:
SNR Margin (0.1dB): 131 59Attenuation (0.1dB): 360 225Output Power (dBm): 20.0 12.0Attainable Rate (Kbps): 14752 1039Rate (Kbps): 9215 1021وضعیت خط چگونه است از در خانه هم چک کردم مودم بردم سیم کلا جدا کردم باز همین وضعیت بود سرعت روز تا یک مگ شبانه بین 300 تا 800 کشش داره؟
كسي نيست؟نقل قول:
خوبه از نظر اس ان آر
با چه سرعتی دانلود داری حداکثر به یک مگ میرسه
دوستان این برای من هست ولی تایم اوت دارم
Update Counter : 125
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex M
Line State : up
Lan Tx : 28262
Lan Rx : 21613
ADSL Tx : 5898
ADSL Rx : 5296
CRC Down : 0
CRC Up : 0
FEC Down : 0
FEC Up : 0
HEC Down : 0
HEC Up : 0
SNR Up : 30.8
SNR Down : 33.5
Line Attenuation Up : 24.8
Line Attenuation Down : 40.0
Data Rate Up : 159
Data Rate Down : 575
چطوره ؟
کیفیت خطتون عالیه، اون تایم اوت ها برای خط نیست و مشکل از جای دیگستنقل قول:
اقا چی کار کنم پینگم به ۴.۲.۲.۴ رو ۳۰۰ هست و تایم اوتم زیاد میده کلافم کرده
سلام به همه دوستان و جوونهای باسواد و ماشالله حرفه ای مملکت
عزیزان من یه سوالی داشتم خدمتتون
پست ها و اطلاعاتی که ارائه دادید رو مطالعه کردم و الان خطم با توضیحاتی که دوستان دادن،در حال حاظر مشکلی نداره
من سرعت 128 دارم که هنگام دانلود 90 تا 110 هم میره..البته زیاد اهل دانلود نیستم
مشکل من اینجاست که هرازگاهی گاها هر ماه یا دوهفته ای چراغ adslمن قطع و وصل میشه..یه چند روزی اینطور میمونه و بعد دوباره خوب میشه.مواقعی که قطع میشه،تماس که با سرویس دهنده میگیرم...هربار فقط میگه اسپلیترو خط تلفنتو...چک کن.من در جواب میگم که اگر مشکل از اسپلیتر و سیم تلفن ...باشه،باید همیشه قطع و وصل بشه،نه هردوهفته یبار!!
مهندس های من اشتباه میگم؟
یه نکته دیگه اینکه وقتی قطع میشه..با تلفن همون خط به موبایلم تماس میگیرم وصل میشه.
مشکل کجاست؟
ممنون
مشکل از شما نیست مشکل از isp هست.اگه برای بازی میخای از سرویس igame و اگه برای وبگردی و دانلود میخای از سرویس idownload استفاده کن تا پینگ پایین بیادنقل قول:
وضعیت نرماله , شما پایدارترین سرویس برات همین 9مگه , اگر ببری 12 ممکنه قطع و وصلی پیدا کنی. بله اون سرعتارو میتونی بگیری .نقل قول:
مشخصات کامل خط لطفا یا یه عکس از صفحه مودم .نقل قول:
اسپلیتر چه مارکی هست ؟ میتونید با کمی فشار بازش کنید داخلشو ببینید اگر برهوت بود جنس چینیه ( حداقل 2 تاچوک و 2 تا خازن باید داخلش باشه )نقل قول:
بهرحال یه جنس خوب بگیرید ضرری نداره .
دوستان پریز ورودی خونه همیشه قوی تر از پریزهای اتاق ها هست.اگر نویز دارید برید در خونه تست کنید
دوستان من SNR هم متغیر شده از 1 تا 35 میره میاد و کانکشنم اذیت میکنه ... بعضی وقتا هم تلفن زنگ میخوره قطع منیشم چاره چیه