هر چه قدر هم N70 ME کیفیت پخشش خوب باشه ولی MEGA BASS رو که نداره . :31: لعننتی آدم رو از این دنیانقل قول:
میبره یه دنیای دیگه البته MEGA BASS درایور صدای TOSHRA MEGA ACOUSTC V 1.6 . :40: :27:
Printable View
هر چه قدر هم N70 ME کیفیت پخشش خوب باشه ولی MEGA BASS رو که نداره . :31: لعننتی آدم رو از این دنیانقل قول:
میبره یه دنیای دیگه البته MEGA BASS درایور صدای TOSHRA MEGA ACOUSTC V 1.6 . :40: :27:
يادم نيست تو تاريكي پيش اومده يا نهنقل قول:
ولي منظورت از نور زياد چيه؟
مثلاً زير نور چراغ معمولي هم اينطور شده
اگر تو تاريكي هم بشه اشكالش از چيه؟؟
آقا مسعود اگه یه روشی غیر از باکس مثل x++ پیدا کردی مارو هم خبر کن مرسی - گوشیم سریال چنجهنقل قول:
باید از درون فایل rar ای که دانلود کردی یک فایل با پسوندjar در بیاری!نقل قول:
اون فایل رو به گوشی انتقال بده و توی گوشی اجراش کن!
ولی کجای گوشی انتقال بدم کدوم فولدر
دوست عزیز شما باید فایل جار رو از طریق کابل گوشی به گوشیتون منتقل کنید، بدین صورت که کابل گوشیتون رو وصل می کنید و بعد phone mode رو روی گوشی انتخاب می کنید ، سونی اریکسون فایل منیجر رو از روی دسکتاپ باز کرده و صبر کنید تا گوشی شما رو بشناسد و بعد فایل جار رو گرفته و روی گوشیتون تو فایل منیجر رفته و در آنجا رها می کنید ( خودش میدونه که فایل رو کجا بریزه )
این راحت ترین روش بود ،
به همین سادگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان چطوري ميشه فهميدكسي كه تماس گرفته مستقيم باما تماس گرفته يا به خطي زنگ زده كه ما رو
همراه دايورت كرديم .
يه پيغام دايورت اول زنگ به مدت كوتاهي نمايش داده مي شه ولي معمولا تا گوشي برمي داريد خبري از اون پيغام
نيست من قبلا اين پيغام مدام تا لحظه جواب دادن رو گوشي قبليم كه پن تك بود داشتم و مي تونسم نوع تماس رو مشخص كنم (مستقيم يا دايورت)
راهي هست كه اون پيغام طولانيتر نمايش داده بشه؟؟
آره چك كردم همينطور بود كه گفتينقل قول:
ممنون از راهنماييت :20:
سلام
ميخواستم ببينم اگه واسه گوشي كارت حافظه بالاتر مثلا 1 يا 2 گيگ بگيرم مشكلي پيش نمياد!!؟
مثلا سرعت گوشي كم شه يا يه وقت قاطي كنه!!؟
خیالت راحتنقل قول:
سلام
ميخواستم ببينم اگه واسه گوشي كارت حافظه بالاتر مثلا 1 يا 2 گيگ بگيرم مشكلي پيش نمياد!!؟
مثلا سرعت گوشي كم شه يا يه وقت قاطي كنه!!؟
این گوشی تا دو گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه
اما از دو گیگ به بالا بهتره نگیری
jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeee
ببخشید لطفا فارسی تایپ کنید ، بعدشم چی جالبه ؟نقل قول:
البته تا 4 گیگ رو هم تستیدن ، جوابیده! :27:نقل قول:
آره جواب میدهنقل قول:
البته تا 4 گیگ رو هم تستیدن ، جوابیده!
ولی خوب به نظر من بهتره همون 2 گیگ رو بندازی
آخه من شنیدم اگه 4 گیگ بندازی 90 درصدش که پر بشه گوشی اذیت میکنه (فقط شنیدم منبع موثقی ندارم)
گفتید تا 90 درصد!نقل قول:
آره جواب میده
ولی خوب به نظر من بهتره همون 2 گیگ رو بندازی
آخه من شنیدم اگه 4 گیگ بندازی 90 درصدش که پر بشه گوشی اذیت میکنه (فقط شنیدم منبع موثقی ندارم)
این که خیلی عالیه پس تا 3.5 گیگابایت هیچ مشکلی نداریم.
آرهنقل قول:
گفتید تا 90 درصد!
این که خیلی عالیه پس تا 3.5 گیگابایت هیچ مشکلی نداریم.
3.5 گیگ هم واسه خودش یه عالمه!!!
نقل قول:
آره بابا همون 2 گيگم واسه من زياده :20: :8:
مرسي از راهنمايياتون :11:
90 درصد از 4 گیگ میشه 3.6 گیگ. :31:نقل قول:
90%=0.90
4 ضربدر 0.90 = 3.6 :11:
اگه W810i داری 4GB هم بهت جواب میده.نقل قول:
عزیزم من هم ان70 موزیک ادیشن داشتم که W810i خوردن که چه عرز کنم W810i قورتش داد.نقل قول:
تخمی ترین گوشی سری N میدونی که N70 هست این و همه میدونن تازه N80 م N70 رو میخوره تو همه چیز.
مزایای گوشی N70:
1- نداشتن کیفیت تصویر (آشغاله)
2-نداشتن صدای با کیفیت(بازر) 3310 صداش بهتره تا N70 .
3-با اینکه دوربینش 2MP هست کیفیت عکساش از 1.3MP هم کمتره.
4-پد یا صفحه کلید زشت و خیلی هم زود از بین میره .
5-..... .
6-... .
..........
.......
.. .
.
دقیقاًنقل قول:
البته عکس W810i خیلی از ان70 بهتره اما فیلم برداری ان70 یه خورده بهتره که با عوض کردن درایور دوربین 810 میشه این مشکل رو برطرف کرد.
دمت گرم .نقل قول:
پوز ان70 ی ها رو به خاک نه به ... مالیدی.
تو w810i این TOSHRA MEGA ACOUSTIC V 1.7بهتره مگا باسش هم قوی تره هر کی گوش بده تخم خور میشه .
نمیدونم آخه ان70 چی داره که میگن خوبه تو گوشی های نوکیا هم سوپر جواده نه کیفیت صدای خوبی داره نه کیفیت تصویر خوبی داره ونه دوربین و ...... خوبی داره فقط میگن خوبه آخه این گوشی ظاهرش هم نشون میده که گوشی خوبی نیست چه برسه با باطنش .
اون وقت اونایی که ان70 دارن میگن ان70 سنبل کل گوشی های دنیا شده در سال 2006 ولی تا جایی که یادمه W810iو چاکلت LG شد سنبل گوشی های دنیا تو سال 2006همین.
نه عزیزم من تا خرخره که 10KB هم جا نداشت تست کردم یه 3تا4 روزی هم پشت سر هم باهاش کار کردم اصلاً اذیت هم نشد.نقل قول:
من فیلم مرد انکبوتی 3 و کلی عکس حدود 50هزار تا و کلی MP3 رو گوشیم بود هیچ مشکلی واسم پیش نیومد.
مسعود جان کجایی ؟ چه خبر ؟
میایی و یه حرفی میزنی وهمه رو میزاری تو کف بعد ول می کنی میری ؟( شوخی )
شما قرار بود آموزش رجیستر کردن و افزایش فضای sms گوشیه w810 , ... v, رو بدید .پس چی شد ؟
نه بابا اگه بلد هستید به من هم بگید من خودم بلد نیستم یکی از رفیغام بلده که به من هم نمیگه سر همون موضوع قبلی.نقل قول:
دیگه ارتباطم رو باهاش قط کردم .
سلام
من هم اكوستيك v1.6 را نصب كردم و هم v1.7
مي خوام ببينم از اين دو كدوم بهتره
به نظر من از نظر بلندي صداي اسپيكر v1.6 بهتر هست
ولي از نظر باس و صداي بلند هدفون v1.7 بهتر هست
شما نظرتون چيه ؟
v1.6 بهتره يا v1.7 ؟
حالا بیا بخاطر بچه های این فروم برو آشتی کن دیگهنقل قول:
salam
khobin man mikham goshi w700 ya 800 begiram kasi hast komakam kone dar modelesh kodomo begiram khobe badesham ghaymatesham mikhastam bizahmat age begin mamnon misham merc .
یکی یک درایور دوربین خوب واسه این گوشی معرفی کنه به اضافه آموزش کامل.
میگم پی سی ورلد رو بهش معرفی میکردی خودش معتادش میشد!نقل قول:
نه بابا اگه بلد هستید به من هم بگید من خودم بلد نیستم یکی از رفیغام بلده که به من هم نمیگه سر همون موضوع قبلی.
دیگه ارتباطم رو باهاش قط کردم .
بعد واسه اینکه یه تاپیک پر طرفدار بزنه میومد یه تاپیک میزد به نام :
چگونه ظرفیت اینباکس w810i حود را افزایش دهیم!!!
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!!
امیر آقا من این موضوع رو در پیام شخصی واسه شما ارسال کردمنقل قول:
به INBOXخودتون یه سری بزنید:20:
:8:بهتره دیگه کا 750 و جواتی نمیشهنقل قول:
عزیزم این دوتا گوشی هم از نظر قیافه و شکل از دبلیو 810 پاییینر هستنقل قول:
پیشنهاد می کنم دبلیو 950 بعد دبلیو 850 بعد و در آخر دبلیو 810 بگیری
مطمعن باش راضیت می کنه:20:
درستهنقل قول:
عزیزم این دوتا گوشی هم از نظر قیافه و شکل از دبلیو 810 پاییینر هست
پیشنهاد می کنم دبلیو 950 بعد دبلیو 850 بعد و در آخر دبلیو 810 بگیری
مطمعن باش راضیت می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بستگی داره چه مقدار میخوای خرج کنی واسه خرید گوشی
درسته w810 هم از لحاظ شکل و هم از لحاظ گيفيت صدا از w700 و w800 بهترهنقل قول:
بابا 810 رو ... گردید دیگه بسه . آقا جون هرچی میخری 810 نحر . اینهمه مدلای جدید اومده تو بازار . دنبال تریپ های تازه باش.نقل قول:
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!! !!!.راستش دیروز ازیه مغازه قیمت گرفتم می گفت w810 مالزی ریجیستر دستی 235000 تومن!! راستی میشه با 810 صدای رادیو رو تو گوشی ضبط کرد .
رادیو دارهنقل قول:
به فریم ورشم گیر نده زیاد مهم نیس
مثلن مثل ان 73 نیست که فریم ور 3 به بعد تا 2 گیگ رم ساپرت کنه
میشه روی 810 ریجیستر دستی فریم ورهای جدید نصب کرد!!!!!