سلام
دوستان محل نصب آنتن حتما باید روی پشت بام باشه؟
اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
Printable View
سلام
دوستان محل نصب آنتن حتما باید روی پشت بام باشه؟
اگر زیر زمین باشی (توی تهران) وآنتن رو هم همونجا (مثلا روی تلویزیون) نصب کنی جواب نمیده؟
مدلی هست که نیاز به نصب آنتن روی پشت بام نداشته باشه؟ حالا چه واسه pc و چه tv فرقی نداره.
منم همين سوال رو دارم...نقل قول:
البته زنگ زدم مسئول فروش گفت اگر اينو:
بخري همه چيز حله....كسي تجربه اي در اين باره داره؟کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=117
ماهواره بدر5 ميباشد با چند فركانس كه به مدت 3 سال دراجاره ايران ميباشدنقل قول:
با رسيورهاي معمولي هيچ شبكهاي دريافت نميشود براي دريافت شبكها احتياج به رسيورهاي s2 mpeg4 ميباشد.
همينك شبكه مستند وتعدادي ديگر قابل دريافت هستند.
طبق تصويب قانون سال 78 استفاده از م ا ه واره جرم تلقي ميشود و2 ميليون تومان جريمه نقدي وحمل آن 40 ضربه شلاق دارد.
اطلاعات بيشتر به آدرس زير برويد:
کد:http://digitaltv.vcp.ir/?cat=c191f
دوستان توی منطقه ی تهرانپارس امواج قطعه؟ یا دستگاه من خراب شده به آنتن هوایی و چندتا آنتن دیگم زدم ولی اصلا دریافتی نداره
بستگی داره در کدوم منطقه تهران باشی اگه در منطقه ای که هستی شبکه خبر رو بدون آنتن هوایی خوب دریافت میکنی به زیاد در پخش دیجیتال نیاز به آنتن هوایی نداری در غیر این صورت یا باید آنتن هوایی به کار ببری و یا آنتن رومیزی ای که دارای قدرت(بر حسب دسی بل و با واژه gain بیان میشود)بالایی حداقل در حد آنتن هوایی باشد به کا بگیرینقل قول:
معمولا پخش های دیجیتال در استانها در مرکز ان استان فعلا افتتاح میشوند و نه در کل استان و در آینده قرار است نقاط دیگر استان ها پوشش داده شوند البته در برخی استانها علاوه بر مرکز استان برخی شهرهای آن نیز مورد پوشش قرار گرفته اندنقل قول:
جواب من رو هم بدید؟نقل قول:
موارد زيررا بررسي ومطمئن شويد:نقل قول:
1-كابل آنتن را برسي كنيد كه قطعي ويا سيمها ي آن اتصال نداشته باشند.
2-از اتصال كابل فيش آنتن هوايي مطمئن وآن را بررسي نمائيد.
3-جهت آنتن را در منطقه شما بايد به سمت جنگل لويزان دقيقا پشت امتداد آن فرستنده جماران قرارداردتنظيم كنيد.
4-بهتر است از آنتن UHF استفاده كنيد.
5-درصورت رفع نشدن اشكالات به تنظيم كارخانه برويد وفركانسهاي 602000 و 650000 را جستجوكنيد.
موفق باشيد.
من دستگاهم از این کوچیکاست که به کامپوتر وصل میشه قبلا با انتن هوایی میاورد ولی الان نه باانتن خودشم رفتم بالا پشت بام امتحان کردم نشد فکر کنم دستگام سوخته روی فرکانس 574 انتنش پر میشه ولی روی بقیه فرکانس ها آنتن نداره
دوستان یک سوال داشتم من آنتن برقی دارم واسه تلویزیون ایران و چاره ای هم جز استفاده از آنتن برقی ندارم چون باید از دو تا خروجی که میده استفاده کنم واسه دو تلویزیون
می خواستم بدونم آنتن برقی مشکلی رو واسه تلویزیون هایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ایجاد نمیکنه؟ آخه شنیدم میگن بهتره استفاده نشه اما من یک دونه گیرنده دیجیتال x.vision دارم که به آنتن برقی هم وصله هیچ مشکلی هم نداشته بنظرتون واسه تلویزیونی که خودش گیرنده دیجیتال داره مشکلی ایجاد نمیکنه آنتن برقی؟...ممنون
کسی کامل نمیدونه؟ لازمه ها :31:نقل قول:
تمام حرفهایی که در مورد T 16 میزنن کشکه
من امروز یکی گرفتم فردا هم میخوام برم پسش بدم
نه mkv پخش میکنه نه mp4
کیفیت 1080i هم از 720p ش کمتره
منوی فارسی نداره
اصلاً اگه شما برید تو سایت اصلی بلوسنس می بینید که حرفی در مورد h264 و mkv و ... ننوشته
خلاصه از ما گفتن کلاه سرتون نره
این T14+ هم معلوم نیست از کجا اومده چون تو سایت رسمی بلوسنس به اسم T140 یه مدل هست
نه T14+
کد:http://www.blusens.com/en/productos/hogar-digital/t16/
کد:http://www.blusens.com/en/productos/hogar-digital/t140/
به نظر من توی این چند روزه پخش دیجیتال توی تهران مشکلاتی داشته برای گیرنده ایکس ویژن که مطمئنم مشکلاتی بوده منم که بلوسنس دارم مشکلاتی مثل سیاه شدن صفحه برای یک ثانیه رو تجربه کردم آیا تایید میشه؟
به نام خدا
سلام
بله
چند روز بود که شبکه دو و شبکه پنج صداشون با مشکل همراه بود. و هی قطع و وصل میشد. به طوری که تو هر کلمه که حرف زده میشد تقریباً یکی دو حرف قطع میشد
البته من وقتی یکی از برنامههایی رو که ضبط میکردم تو رایانه دیدم مشکلی نبود. انگاری کل اطلاعات در هر صورت ارسال شده فقط تاخیر زمانی داشته
به نام خدانقل قول:
سلام
راستش چند وقت پیش در مورد آنتن برقی تو تلویزیون صحبتی شد.
گفته شد جایی که آنتن دهی خوبه نباید آنتن برقی رو فعال کرد. ما که آنتن برقی نداریم اما احتمالاً یک قسمت داره که به برق وصل میشه و امواج رو تقویت میکنه. تو اون برنامه گفته شد اگه جایی باشین که آنتن دهی خوب باشه و آنتن برقی رو فعال کنید باعث میشه تصویرتون بدتر بشه و نویز های موجود رو هم تقویت کنه
اون اوایل هم که دستگاه ایکس ویژن خریدیم من تو یکی از منو ها قدرت آنتن رو فعال کردم بعد دیدم دستگاهمون هنگ کرد. وقتی پرسیدم گفتن مشکل از همون قدرت آنتنه
الان فکر میکنم اون قدرت آنتن مخصوص کسایی مثل شماست که آنتن برقی دارن
البته این مشکل توی دستگاه ایکس ویژن فامیلمون وجود داشت در حالی که با بلوسنس اصلا این مشکل رو من نداشتم . جالب بود خدمات مادایران می گفت ارسال دیجیتال با ایکس ویژن مشکل پیدا کرده و تا شنبه ( 30 بهمن حل میشه) من گفتم توی این چند روز خیلی کم صفحه سیاه اومده که سابقه نداشت من خودم بلوسنس 14+ دارمنقل قول:
تلتكست ما چند روزه كه قطعه
بقيه هم اين مشكلو دارند؟
XVision 131
دوستان الان بهترین دستگاه کدومه؟یا بهتره بگم کدوم از این دستگاهها مشکلاتش کم تره؟
من دستگاه پروویژن خریدم. عوض کردن کانالها سه چهار ثانیه طول می کشه. همه گیرنده های دیجیتال اینطوری هستند؟
به نام خدانقل قول:
سلام
بله این تاخیر تو گیرندههای دیگه هم تا اونجایی که من میدونم وجود داره. من ایکس ویژن دارم و همین حالت رو داره
منم پروويژن دارم اما زير 2ثانيه كانال عوض ميكنه!
شايد به خاطر اينه كه واسه من آبندي شده!:27:
.................................................. .................................................نقل قول:
همه این دستگاه ها طول میکشه تا کانال را عوض بکنه و اونهایی که زودتر عوض میشه مال دستگاه نیست! مال کیفیت سیگنال دریافتی شماست، یا به عبارت دیگه هرکی درصد دریافت سیگنال دستگاهش (مال آنتن است نه دستگاه) زیاد باشه زودتر کانال عوض میشه و با پایین اومدن درصد دریافت زمانش بیشتر طول میکشه.
سلام دوستان
ببخشيد سوال داشمت خواهشان جواببدين كه گير هستم
من يك گيرنده ديجيتال گرفتنم به اين نام PROVISION MEMO TV مخصوصه سيستم
نرم افزار هاش رو هم نصب كردم انتن هوايي هم به گيرنده وصل كردم "البته گيرنه usb هست قيمتش هم سي تومانه از نمايندگي در مشهد تهيه كردم "
اما هيچ سيگنالي ندارم
ميخواستم بدونم ايا اين مدل گيرنده ها اصلا كار ميكنند
چگوننه كار ميكنند ؟؟
راستي اطرافيان محله ما از گيرنهد ديجيتال براي تلويرون استفاده ميكنند
خواهشا يكي رهانمايي كنه من بايد چه كنم
نرم افزاري هم كه داخلش هست total media 3.5 هست
اگر قلقي داره يا ترفندي كمك كنيد لطفا
ممنونم
سلام به دوستان
Provision T-7 (CV2.0-100407) دارم
هرکاری کردم نتونستم باهاش برنامه ریزی کنم تا سریک ساعتی برنامه ای رو ضبط کنه
یعنی وقتی وارد قسمت زمان(Time) میشم و قسمت پایین صفحه (برنامه ریزی) رو میزنم ..هنگ میکنه!!
چون اینجا بهترین فضایی هست که اختصاصا در رابطه با Set Top Box بحث شده ..خواهش میکنم یکی از عزیزان راهنمایی بفرماید.
باتشکر
من که ایکس وبژن 333 دارم کانالارو 4 ثانیه طول میکشه عوض کنه
سلامنقل قول:
من DVBViewer Pro را نصب کردم ولی صدا نداره تصویر را خوب پخش میکنه ولی صدا نداره خیلی هم codec های صدا را جابجا کردم ولی فرقی نکرد
لطفا راهنمایی کنید .
گیرنده من هیبرید پرویژن یو اس بی هست با نرم افزار خودش یعنی توتال صدا داره .
دوست عزیزنقل قول:
این دستگاه ها به دو صورت کار میکنه
1-با آنتن خودش
توی خانه سیگنال کمی بهش میرسه یا اصلا نمیرسه به خاطر ضعف آنتن دستگاه که خیلی قوی نیست
برو توی محیط بیرون و آنتن را به سمت صدا و سیمای شهرتون تنظیم کن (اگه آهن ربا داره به یک جسم فلزی بچسبون)
2-با آنتن معمولی
محل استفاده شما خیلی بد جا است و سیگنال کم بهش میرسه که مجبوری از یک آنتن UHF با یک سیم آنتن سالم و یک تکه استفاده کنی و جهتش به سمت صدا و سیما باشه تا سیگنال دریافت کنی
نکته مهم اینجاست که همه این دستگاه های همراه باید دقیقا جهت آنتن درست باشه ولی دستگاه های خانگی اینطور نیست (یک نگاه به اندازه دستگاه خانگی و دستگاه کامپیوتری بکن اگه یکمی در مورد الکترونیک بدونی علتش را میفهمی!)
سلام .
چجوری میشه از تیونر داخلی این led5400 ال جی استفاده کرد که کانال ها رو دیجیتال بگیره ؟
ممنون میشم اگر عزیزی جواب ما رو بدهدنقل قول:
با شرکتش (2 بار) تماس گرفتم (فولاد رایانه) ..یک خانمی خیلی بیحوصله گفت ساعتتو درست تنظیم نکردی
تو منوی فلان باید فولون و بزنی... گفتم بابا اینکارو کردم اگر مشکل داری بیار اینجا و ... تــــپ قطع کرد.
حالا ما موندیم و علامت ؟
منم چند بار بابت فريمور جديد ميزنگم ميگه هر وقت امد ميزارم رو سايت!
اما كي بياد خداميدونه الان 6ماه گذشته هنوز نمي خواد بياد!:13:
سلام .
من یک دستگاه HDVB20 شرکت leonotech را خریدم .
اما برای Update آن دچار مشکل شدم ....
یعنی یک فایل اشتباهی را از روی اینترنت برداشتم و آپدیت کردم .
توی سایت leonotech.com هم هیچ فایلی نیست !!!
کسی می تونه کمکم کنه .
دستگاه من از کار افتاده .................
با سلام خدمت دوستان
اپدیت دستگاه دنای مدل_stb326 رو میخواستم تو سایتش مدلstb326hd رو گذاشتن که رو این مدل جواب نمیده اگه کسی داره ممنون میشم برام اپلود کنه
به وبلاگ استانیها و سایت دیجیتال صدا و سیما یه سری بزننقل قول:
این هم آدرس هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/
سلام دوستان من تو مشهد کانال های press tv و mostanad و... رو دارم ولی کانال 1و2و3و4 رو وقتی سرچ میکنم پیدا میکنه ولی هیچ تصویر یا صدایی نمیاد .
دستگاه xvision 101 هست و به آنتن هوایی وصله . خیلی ممنون میشم کمک کنید.
با سلام
بالاخره بعد از ماهها انتظار تلویزیون دیجیتال اصفهان افتتاح شد
اما با 13 شبکه !!!! کسی دلیلش را میدونه
شبکه مستند و الکوثر چزو شبکه ها نیست یعنی دیگه اضافه نمیشه؟:13::41::41::41:
جدید ترین آپدیت نرم افزاری مخصوص گیرنده های ماد ایران مدل 111 و 121 به تاریخ 12 اسفند 89
ورژن 1.59
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DownLoads/DTT5865_XVISION121_USB_SW_V1.59_20110302.zip
عزیز دلم دوباره کانال 41 را با فرکانس 634 جستجوی دستی کن تا 15 تا شبکه داشته باشی!:10:نقل قول:
طریقه دریافت شبکه های تلویزیونی با ----Tنقل قول:
1-شهر شما تحت پوشش فرستنده های دیجیتال صدا و سیما باشه!
2-سیم آنتن کوتاه و مستقیم و یک تکه باشه و سالم
(عمر سیم آنتن ها کم است،
حدود 3 تا 5 سال بستگی به جنس سیم و مقدار آفتاب خور سیم داره، اگه درصد کیفیت سیگنال پایین است یکی از مهمترین علت هاش سیم آنتن دستگاه است که فوق العاده تو گیرندگی اثر داره و باید عوض بشه)
3-آنتن UHF سالم داشته باشید
4-ترجیهاً به پایه چوبی متصل باشه
5-با جستجوی دستی روی دوتا کانالی که برنامه ها را میفرسته رفته و مرحله 7 را اجرا کنید
6-برای پیدا کردن جهت ها بعد از یافتن کانال ها در مواردی که کیفیت کم است باید دکمه info را یک یا دوبار بسته به مدل دستگاه زد و مرحله 7 را اجرا کرد
7-پس از مشاهده درصد سیگنال دریافتی، با چرخاندن آنتن جهتی که بیشترین سیگنال دریافتی ثابت (باز هم تاکید می کنم ثابت "یعنی مثلا روی عدد 80% یا 65% و ... ثابت بمونه و کم و زیاد نشه") را دارین پیدا کنید
8-این جهت بهترین جهت آنتن برای استفاده است
9-با توجه به اینکه 14 شبکه دریافتی روی چند تا کانال فرستاده میشه باید توجه داشت دوستانی که توی شهرشون بیشتر از 8 کانال ارسال میشه ولی فقط یا 8 تای اولی یا بقیه را میگیرند با انجام مرحله 7 جهتی را پیدا کنند که هر دوتا کانال با کیفیتی بالای 60% سیگنال دریافت کنه تا مشکلشون حل بشه
10-ثابت بودن درصد سیگنال دریافتی فوق العاده مهم است چون اگه درصد سیگنال ثابت نباشه دائم کم و زیاد میشه و حس میکنند دارند یک سی دی سراسر خش!! را نگاه میکنند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر بگم که من خودم برای یکی از مشتری هام با 16% (درسته فقط 16% سیگنال) 15 تا شبکه ای که توی اصفهان پخش میشه را بدون مشکل گرفتم و طرف مات و مبهوت شد که با 16% داره این کیفیت را میبینه چون از موقع خرید خانه به خاطر بد جا بودنش تصویر صاف تلویزیون را ندیده بود!!!
درآینده بازم شبکه اضافه میشه؟نقل قول: