نسخه جدید از ورژن7 منتشر نشد؟
این نسخه7 اولیه روی ویندوز 8.1 خیلی کند عمل میکنه نسبت به 6.3
و دینابیس ورژن الان چنده؟
اگه اشتباه نکنم چند روز قبل مال من 19هزار بود ولی حالا که نگاه میکنم شده 18021
نسخه جدید از ورژن7 منتشر نشد؟
این نسخه7 اولیه روی ویندوز 8.1 خیلی کند عمل میکنه نسبت به 6.3
و دینابیس ورژن الان چنده؟
اگه اشتباه نکنم چند روز قبل مال من 19هزار بود ولی حالا که نگاه میکنم شده 18021
فعلا که نسخه ی نهایی منتشر نشدهنقل قول:
بله کند عمل میکنه
18021 هستش
درودنقل قول:
والا این نسخه 7 برای من که خوب کار میکنه.... اصلا هم به نظرم کند نیست... ویندوز 8.1
دقیقا چجوری؟ اگه منظورتون تست تشخیص هست که تو تستها کومودو تشخیصش از غول هایی مثل کسپر پایین تره (اختلافشون زیاد نیست)و اینجوری تبلیغ کسپر میشه تا کومودو(ملت عقلشون به چشمشونه و اولین چیزی که میبینند تست هاست نه عملکرد HIPSوAuto sandbox)نقل قول:
دوست عزیز اولا دارید می گید تست !نقل قول:
کسانی که به مطالعه تست ها می پردازند ، باید قدرت درک مفهوم تست ها رو داشته باشند . نه اینکه دیدند این ماه فلان شرکت یه دونه ویروس بیشتر کشف کرده ، برن سراغ این ، ماه بعد اون یکی دو تا بیشتر کشف کرده برن سراغ اون !!!!
کاربران ( ایرانی !!!!! ) هم ترجیهشون چهار چیزه :
1 - اورجینال باشه !!! ( یعنی فروشنده حتما تاکید کنه اورجیناله !!! و یا بسته بندی داشته باشه )
2 - سریالش راحت گیر بیاد !!!!!
3 - مثل مرغ شکم پر ، هر چی شکمش پر تر ، ترغیب برای استفاده بیشتر !!!!! ( امیدوارم دوستان بفهمند منظور از مرغ شکم پر چیه ! )
4 - صرف نظر از سه مورد بالا ، محیط کاربر پسندی داشته باشه که به نظر از سه مورد بالا منطقی تر به نظر می رسه . همچنین درگیری کمتر کاربر با تنظیمات محصول امنیتی .
خوب تا زمانی که در قانون کپی رایت در ایران رسمی نشه ، مشکل 1 و 2 اصلا از جاشون تکون نمی خورن !!!!
لذا به نظر من به نظر کاربران ( ایرانی !!!!! ) احترام بگذارید !!!!
کسی از دوستان لینک دانلود Cryptolocker یا همون ویروس باجگیر که فایل ها رو به رمز در میاره داره؟اگه کسی لینکش رو داره به صورت پیغام خصوصی برام بفرسته می خوام با کومودو تست کنم عکس هم براتون میزارم ازش اگه شد
نگران من هم نباشید بلدم باش چیکار کنم:n24:
سلام کاربران محترم
امیدوارم که همیشه سربلند باشین
امشب کومودو خودش رو آپدیت کرد و پیغامی مبنی بر نسخه جدید ارائه شده نشون داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه رسمی و نهایی نسخه 7 هستش و البته هنوز لینک دانلود در سایت قرار داده نشده و در تاپیک رسمی معرفی محصولات کومودو در فروم رسمی کومودو، نوشتن که لینک دانلود رسمی و عمومی بزودی در سایت و انجمن قرار داده میشه.
Download Location
Links for downloads are under synchronization procedure and will be announced later soon
Updates & Upgrades
CIS 5.x and CIS 6.x users will receive update to 7.0.315459.4132 in scope of regular CIS update procedure
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ظاهرا ورژن قبل از 7.0.315459.4132 مشکل جدی با سند باکس داشته چون توی changelog مشاهده می شه سرعت اجرای برنامه ها در سند باکس و دسک تاپ مجازی 7 برابر سریع تر شده !
لینک های دانلود نسخه نهایی 7 بروزرسانی شد
Comodo Internet Security
Size: 220M
MD5: 2d9c79b2ac2f0fe0ceeb264215495241
SHA1: 65a5ab83de003b4612deec510b6e7a2b2a68f197
Comodo Antivirus
MD5: b4a584c54d45d4966002b8b381a2516c
SHA1: 820836070510f74b9013275168dd9fd55edcaab1
Comodo Firewall
MD5: e2fc0f9793d819cf6c3e0b85ba69d7b3
SHA1: 7e1d362de24dc785ed58c7f93e05ea922d530441
سلام
من چون کلا" از ورژن 6 خوشم نمی اومد، همون ورژن 5 رو استفاده میکنم
روی ورژن 5 به هیچ موقع اعلان آپدیت به 6 رو نمی داد، امروز اعلان آپدیت به 7 داد :n13: منم رفتم اتوماتیک آپدیت رو تیکش رو برداشتم تا مزاحم نشه :n02:
هنوز ورژن 5 رو عشقه :n12: یادگاریه استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
لینک مجزای 64 و 32 بیت از نسخه جدید رو اگر موجود هست لطف میکنید قرار بدید
امروز کمودو پیغام آپدیت داد و من هم آپدیت کردم
محتوای مخفی: نمایی از پوسته مدرن
محتوای مخفی: مشخصات محصول
سلام دوست عزیزنقل قول:
راستش من که نتونستم پیدا کنم، حتی تو خود انجمن کومودو هم نبود یا شایدم من ندیدم
شاید بزودی لینک های مجزا قرار داده بشند، اونوقت در اختیار دوستان قرار میدیم
باتشکر
:n16:
سایت سافت98 قرار داده و جالبه که لینک دانلود از خوده سایت کومودو هستنقل قول:
یعنی ممکنه اینها رسمی نباشند؟
چرا از ورژن 6 خوشت نمی اومد ؟:n13:نقل قول:
خداروشکر که پیدا شدنقل قول:
رسمی هستند چون از سرور خود سایت دانلود میشن
میتونید راحت دانلود کنید ولی بنظرم نسخه جامع بهتره، چون فردا پس فردا اگه ویندوز تعویض کردین یا خواستین به آشنا و دوستاتون برنامه رو بدین، خیالتون راحته که بدون دردسر نصب میشه (چون بعضی ها هنوز نمیدونن معماری سیستم عاملشون چند هستش!!!)
لینک دانلود رو هم مجزا خودتون در پست قبلی یا پست جدید قرار بدین
مرسی
ورژن 6 به طور خودکار اپدیت شد به 7 .. کسانی که مشکل لگ رو با کومودو دارند اسکین برنامه رو به حالت کلاسیک برگردونن درست میشه.
سلام دوستان
من آخرین ورژن Comodo IS رو دانلود کردم از خود سایت Comodo . روی ویندوز 8.1 نصب کردم اما بعد از اینکه نصب نموم شد اصلا استارت نمیشد(رو حالت At risk میموند) و میگفت که با پشتیبانی ارتباط برقرار کنید تا مشکل رو حل کنه !! بعد از یه چند دقیقه هم ویندوز دامپ کرد
گفتم شاید روی 8.1 جواب نده 7 ریختم اما روی 7 هم دقیقا همین اتفاق افتاد!!!
نصبش هم کامل انجام میشه یعنی فکر نکنم فایل نصبی خراب باشه
کسی همچین مشکلی پیش نیمده براش؟؟؟
با سلام
نگارش ۷ release شده.
اما تا جایی که میدونم هنوز به final نرسیده.
* دلیل upgrade را باید از انجمن پرسید.
* برای اشنایی بیشتر با مراحل ساخت یک نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :
--کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle
در مورد مشکل شما هم اقا شاهین باید بگم :
1- سعی کنید این مشکل را در انجمن خود کومودو مطرح کنید تا بررسی بشه. با احتمال زیاد با نصب نرم افزار GeekBuddy به صورت انلاین مشکلتون حل میشه.
2- یا این که میتونید با یک نرم افزار قدرتمند مانند get system info سیستم خود را بررسی کنید و سرویس ها و پروسس های مشکوک را چک کنید.
با تشکر
آخه بعد از نصبش ویندوز مشکل پیدا میکنه و ریبوت میشه ، فرصتی برای استفاده از GeekBuddy نیست!!نقل قول:
بعد ویندوز رو هم تازه عوض کردم فکر نمیکنم پروسس مشکل داری وجود داشته باشه.
من هم امروز ورژن 7 را نصب کردم و این مشکل را دارم.کسی راه حلی نداره!نقل قول:
نقل قول:جالب شد !نقل قول:
دوستان شما از Installer ارایه شده برای ورژن 7 در سایت سافت 98 استفاده کردین ؟
اجازه بدین متخصصان این اینستالر رو تست کنند
اگه توجه کرده باشی آدرس دانلود اینستالری که در سایت سافت نود و هشت ارائه شده از سرور خود کمودو هست :n01:نقل قول:
بله.از خود سایت کمودو دانلود کردم.نقل قول:
بله.از خود سایت کمودو دانلود کردم.نقل قول:
حذف شود
انتظار ها به پایان رسید و نسخه 7 نهایی در سایت قرار داده شد
درود
لینک نسخه کاملش رو لطف میکنید بزارید برای دانلود!!
فکر کنم از روی سایت کومودو برداشته شده .... انگار دیر رسیدم :n02:
من نسخه کامل رو که پریروز ریلیز شد رو دانلود کردم و روی لپ تاپ دادشم که یکم قدمی هست نصب کردم(قبلش براش 8.1 32 بیتی نصب کرده بودم)
ولی موقع نصب روی 99 درصد یه دفعه ای اون صفحه ابی اومد و کامپیوتر ریست شد بعدش هم چند بار زدم نصب بشه وسط نصب میگفت باید کامیپوتر ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه ولی بعدش هیچی نمیشد اخرش بیخیال شدم
بعد امروز صبح میخواست بره گفتم یه بار دسگه تست کنم ولی بازم روی همون 99 درصد اینجوری شده و جالب اینکه بعدش چند بار که میخواستم لپ تاپ رو خاموش کنم ارور میده و خاموش میشه
هیچی دیگه عجله داشت فعلا لپ تاپ رو برد این چند روز اودره بودم براش ویندوز جدید نصب کنم بدتر از قبلش تحویل دادم
الان کسی میدونه مشکل از چی هست؟
روی سیستم خودم مشکلی نیست البته من ورژن 7 قبلی بود و همون پریروز از طریق خود برنامه ابدیت کردم
سلامنقل قول:
بفرمایین پست های مربوطه
سلامنقل قول:
درمورد نسخه 7 که به تازگی ریلیز شده مشکل بوجود آمدن صفحه آبی انگار دردسر ساز شده
من خودم برنامه رو آپدیت کردم، یعنی خودش آپدیت کرد!
خداروشکر مشکلی ندارم
انگار مشکل از اینستالر هستش
سیستم عامل منم 8.1 با معماری 64 بیت هستش
بنظرم کاربرانی که آپدیت گرفتن مشکلی ندارن جز دوستانی که مجددا نصب نمودن
باید تست و بررسی بشه
انشاالله تا امشب یه تستی انجام میدم تا ببینیم مشکل از چی هستش
یاحق
من از طریق لینکی که در خودِ سایتِ کومودو قرار داده شده بود اقدام به دانلود و عزلِ نسخه قبلی و نصبِ نسخۀ جدید کردم و مشکلی نبود.
ویندوز 7 - 64 بیتی
نقل قول:نقل قول:product version فایل اجرایی که دانلود کردین رو بگین لطفا :n01:نقل قول:
سلام
منم تازه این نسخه رو دانلود و نصبش کردم. نسخه 7 قبلی که دوستان گذاشته بودند مشکل زیاد داشت. هم سرعت اینترنت رو شدیدا میگرفت هم اینکه تنظیماتش بهم میخورد. معلوم بود مشکلی داشت مثلا سندباکس روی مجازی میزاشتم میدیدم بعدا شده محدود یا قوانین تعریف میکردی اصلا نبود و قانونها بهم خورده بود.
البته باور کنید مشکلات دیگه ای هم درست کرده بود که بماند و گفتم شاید تبلیغات منفی از کومودو بشه که باور کنید چون دوستش دارم نخواستم مطرح کنم و شاید هم به علت این بوده که کاربر ناشی و مبتدی انتی ویروس هستم و مشکل از خودم بوده باشه بنابراین اشتباهی تبلیغات منفی نشه.در کل پاکش کرده بودم و ورژن قبلی رو نصب کرده بودم. حالا دوباره ورژن 7 رو نصبیدیم تا ببینیم چی از کار در میاد.
انشالله این ورژن 7 نیز روسفید از کار دربیاد.
مگه جای دیگه ای هم اینو خوندی که با صفحه ابی مواجه شدن؟نقل قول:
خودم منم سیستمم 8.1 64 بیتی هست که چون ازطریق خود برنامه ابدیت کردم با مشکل مواجه نشدم
این علی اقا هم که نیستش امار بده ببینم چی شده
v7.0.315459.4132 (2-April-2014)نقل قول:
این دقیقا همین نسخه-ایه که کاربر dj_dangerous آپدیت کردن و مشکلی هم ندارن ! میشه نتیجه گرفت فایل اجرایی مشکل داشته ؟؟نقل قول:
نقل قول:
خود من هم از طریق برنامه ابدیت کردم مشکلی نبود ولی برا لپ تاپی که گفتم مشکل ایجاد کردنقل قول:
حالا باید دید بقیه هم مشکل دارن یا نه
من لپ تاپ دیگه پیشم نیست اگه میبود اون اینستالر که سایت سافت 98 گذاشته که برا 32 و 64 بیتی جدا هست رو تست میکردم ببینم با اون هم خطا میده یا نه کسی اگه با اون نسخه دوتایی مشکل داره اون تکی رو هم تست کنه ببینه چطوری هست
با توجه به اینکه دیدم برخی دوستان با CIS 7 مشکل دارند ، تصمیم گرفتم یه تستی انجام بدم .
فایل رو از لینک های داده شده توی انجمن دانلود و نصب کردم ( 64 بیت ) . مشکل خاصی در هنگام نصب مشاهده نشد . ضمن اینکه قبلا هیچ کدام از محصولات comodo رو استفاده نکرده بودم .
نصب کامل انجام شد . سیستمو ری استارت کردم و در حال حاظر به مشکل BSOD برخورد نکردم . البته مورد عجیبی مشاهده شد ( نکته ی * )
البته هنوز فرآیند اسکن و اپدیت کامل نشده . پس از اسکن و آپدیت این پست رو ویرایش می کنم و دوستان رو در جریان می زارم .
* پس از نصب ، Comodo هشدار At Risk رو داد که در صفحه اصلی نرم افزار نوشته : You haven't performed an inertial scan yet و بالا کنار At Risk قرمز شماره تماس داده ! ( به نظر میاد کمی گمراه کننده باشه . به نظر بنده باید این اخطار به به صورت لینک در پایین نرم افزار داده می شد ، مانند سایر نرم افزار ها . نه حالت Notification . ) پس از زدن گزینه ی Fix it ، نرم افزار فرآیند آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کرد که البته به طور عجیبی در اواسط فرآیند آپدیت ، نرم افزار فرآیند آپدیت رو متوقف کرد و ویندوز ارور TCP/IP ping command has stopped working رو داد . سپس خود comodo اخطار داد که ویندوز باید ری استارت شود .
پس از ری استارت سیستم به آپدیت پرداختم که بازم فرآیند آپدیت متوقف شد !
در حال حاظر روی گزینه ی fix it کلیک کردم تا خود نرم افزار آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کند
اپدیت 2 : متاسفانه پس از تلاش های مکرر همچنان Comodo نه با fix it نه با کلیک بر روی آپدیت درست می شه . هر بار هم پس از کلیک بر روی Fix it پس از fail شدن آپدیت ها ، کومودو هشدار ری استارت سیستم رو می ده
آپدیت 3 : پس از تلاش های مستمر و بی وقفه بلاخره Comodo آپدیت شد ( :42: ) البته دلیل قطع و وصل های مکرر معلوم نشد . توصیه اینه که از آپدیت آفلاین استفاده کنید . مشکل خاصی نیز مشاهده نشد ( جز * )
دوستان به طور ساده چطور میشه یه برنامه رو ( کرک برنامه ها رو ) بذاریم تو فیلتر کومودو که بهش گیر نده؟
یا سایت هایی که باز نمیشه!
من خیلی رو فایروالها اطلاعات ندارم
برا فایل ها از دو روش میشه استفاده کرد
یکی اینکه موقعی که پیغام میده بهش بگیم این فایل رو بفرسته جزو فایل های امن(البته باید تنظیم کرده باشیم که فایل رو بدون پیغام قرینطینه نکنه و حتما پیغام بده)
یکی اینکه از قسمت تنظیمات وارد بخش trusted files بشیم و فایل یا فایل های مورد نظر رو بهش اضافه کنیم (حتی میشه یه فولدر هم بهش معرفی کرد تا بیخیال اون بشه
برا سایت هایی که باز نمیکنه چون تا حالا بهش برنخوردم نمیدوستم چطوری هست ولی یه چرخی تو تنظیمات زدم دیدم باید رفت توی بخش website filtering که زیر مجموعه فایروال هست اونجا توی لیست استثنا ها قرار میدید (البته خیلی مطمين نیستم) ضمنا فکر کنم موقعی که سایت باز نمیشه و پیغام میده بشه کاری کرد که بازش کنه (عین پیغامی که برا پاک کردن ویروس های میده)