بین الملل ها کی میاد؟
Printable View
بین الملل ها کی میاد؟
دوستان مدرک شبانه با روزانه تفاوت داره ؟
نه...خود سنجش نوشته...نقل قول:
شرایط انتقال گرفتن چطوره؟اصلا شدنیه؟
من پزشکی اردبیل قبول شدم میخوام بعد یه ترم برم ارومیه. پارتی هم ندارم. کسی هست اینجا انتقال گرفته باشه؟
اقا یکی از دوستام با رتبه زیر گروه 9000 یه رشته رو قبول نشده
اونوقت یکی دیگه با 13000 قبول شده:n13::n04:
برا اعتراض باید چکار کنه؟
تورو خدا جواب بدید ...
نقل قول:
در صورت هرگونه سوال در خصوص نتايج آزمون سراسري پس از مشاهده كارنامه نهايي كه در نيمه اول مهر ماه از طريق سايت سازمان منتشر مي شود از طريق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نماييد ، بديهي است به درخواستهايي كه از طريق روشهاي ديگر ارسال مي گردد هيچگونه پاسخي داده نخواهد شد.
این دو توی یک ناحیه بودهان؟نقل قول:
اقا یکی از دوستام با رتبه زیر گروه 9000 یه رشته رو قبول نشده
اونوقت یکی دیگه با 13000 قبول شده:n13::n04:
برا اعتراض باید چکار کنه؟
تورو خدا جواب بدید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایح آزمون هانقل قول:
+ جانبازی ، بسیجی ، آخوندی ...نقل قول:
دوستان کسی مهندسی کشاورزی دانشگاه تهران قبول شده؟
اره تو یه شهریم دیگهنقل قول:
تو قسمت پاسخگویی الکترونیکی درخواست بدین، احتمالا تا نهایت دو روز دیگه جواب میدن، در غیر این صورت زنگ بزنید.نقل قول:
اره تو یه شهریم دیگه
نقل قول:
اين سهميه اخوندي جديدا اضافه شده ؟ :n02:
آقا این جواب بقیه الله کی میاد یا اصلا اومده ؟
دقیقااا این سوال سوال منم هست !نقل قول:
خیرنقل قول:
57/11/22
:)
دوستان این شماره داوطلبی کدومه ؟
من الان می خوام ثبت نام کنم واس دانشگاه و برای ورود شماره داوطلبی می خواد و من ندارم :n28:
فکر کنم باید 7 رقمی باشه درسته ؟ بین کاغذایی که من دم دست دارم فقط شما پرونده 7 رقمیه که با اون وارد نمیشه
خواهشاً کمک کنید. از کجا می تونم شماره داوطلبی رو پیدا کنم ؟؟ :n28:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
جواب اولیه کنکور که اومده بود (یعنی همون درصد ها و رتبه )
توی همون رو اگه نگاه کنی شماره داوطلبیت رو نوشته
موفق باشی
نقل قول:
اون رو ذخیره کردم ولی الان پیدا نمیشه :n03:
الان میشه دوباره از سایت سنجش به اون بخش رفت ؟
اگه میشه می تونی آدرس دقیقش رو بدی ؟
اگه نمیشه فکر می کن راه دیگه ای هم باشه ؟
آقایون یه سوال
من امسال دانشگاه میرم ، برای سربازی لازم هست اقدامی انجام بدم یا خیر ؟
من سال قبل که پیش دانشگاهی بودم یک سال معافیت تحصیلی گرفتم ، الان لازمه کاری انجام بدم ؟
دوستان من موقعی که برای سراسری انتخاب رشته کردم بعدش پرینت نگرفتم و سیو هم نکردم الان از کجا میتونم به اون فرم دسترسی پیدا کنم ؟ (میخوام ببینم رشته ای که قبول شدم اولویت چندمم بوده ؟)
احتمالا وقتی برید دانشگاه بهتون یه برگه میده به نام معافیت تحصیلی والسلام :n06:نقل قول:
دانشجویا یه چندتا از اون سوتیایی که ترم اول میدادند رو بنویسند ما ترم اولی ها اون سوتیا رو ندیم :n02:
يه گروپي بود به اسم حوادث دانشگاه يه تاپيك هم داشتن قبلا نميدونم چي شد. اگه دنبالش بگردي چيزاي مفيدي توش ميبيني. فعلا فقط سعي كن ترم اول با كت و شلوار نري و همينطور براي ثبت نام با مامانت نري اين دوتا رو اگه رعايت كني خودش خيليهنقل قول:
دوستان، واسه ثبت نام دانشگاه تاریخ اخذ دیپلم + اخذ پیش دانشگاهی رو می خواد
به همراه روز و ماه
از کجا باید بفهمم ؟
گشتم نبود. یکی بگرده شاید بودنقل قول:
ولی یه سرچی که زدم تو نت زیاد هستش ازینا. متاسفانه من قدرت خوندن اینجور سوتیها رو ندارم :n02::n02:
ادیت: یافتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا دیدن کارنامه دانشگاه ازاد منظور از شناسه انتخاب رشته همون رسید انتخاب رشته هست که موقع ثبت نام بهمون داد؟
کدی که سازمان سنجش تو کارنامه ی اولیه برای انتخاب رشته دادنقل قول:
کسی میدونه ترتز اخرین نفر اکتشاف نفت علوم تحقیقات چنده
تکمیل ظرفیت داره این رشته های با ازمون عایا
توی کارنامه نهایی که در مهر ماه روی سایت میزارن میتونید ببینیدنقل قول:
بله هست.ولی رشته و شهر های اون اصلا مشخص نیستنقل قول:
ضمن اینکه قبولی در تکمیل ظرفیت بسیار سختتر هست به دلیل اینکه تقاقضا برای این رشته ها زیاد میهشو رشتههای خوبی هم اصولا تکمیل ظرفیت ندارند.
موفق باشید
من تو انتخاب رشته ازاد گند زدم
اولویت اول قبول شدم ولی اولویت دومم رو دوس دارم
حالا میشه کاری کرد یا نه؟
تکمیل ظرفیت کی هس
آزاد :
انتخاب اولم (مهندسي شهرسازي واحد مشهد) قبول نشدم:n03:
انتخاب دوم (شهرسازي) قبول شدم :n03:
شهرسازي با م شهرسازي چه فرقي ميكنه دقيقا ؟ :n03:
کسی عمران تبریز سراسری هست؟
خدایی اگه میدونید جواب بدیدنقل قول:
سلام دوستمون تو دانشگاه ازاد پزشکی مشهد نه زده قبول نه مردود نوشته تو توضیحات ذخیره
بعد پایینش نوشته تنیجه ذخیره عادی ردیف 56 در انتخاب اول پایینترشم نوشته رشته قبولی پزشکی دکترا حرفه ای جزیاته دیگشم عکس می زارم ببینین
الان دوستمون مونده قبول شده یا نه یه سری میگن باید ترمه دوم رفت یه سری میگن باید اونایی که 100 درصد قبول شده اونا انصراف بدن خلاصه هر کی یه چیزی میگه واسه ثبت نامم که الان می زنه میگه اطلاعات یافت نشد کسی میدونه قضیه چیه خواهشا بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکشون باشه قبول شدننقل قول:
اخه نزده قبول گفته ذخیره اونایی که 100 قبول باشن میزنه قبول نه ذخیره نمیدونم حالا ...نقل قول: