ببخشید اگه میشه اورجین ولایو راتوضیح بدهین ممنون میشم چون نمی دونم به جه دردی میخورن:n03::n27:
Printable View
ببخشید اگه میشه اورجین ولایو راتوضیح بدهین ممنون میشم چون نمی دونم به جه دردی میخورن:n03::n27:
یه راهنمایی کوچیک! من تیزم، میگرم بقیشو!!!!نقل قول:
میدونستید هر نسخه ای از فیفا مجموعا 25 کرک معتبر داره؟ اما از 25 حدود 18 تا از کرکاش با حجم زیاد دریافت میشه...
دکمه ها رو رو Alternate تنظیم کن! همون جایی که باید دسته ها رو به یه جهت بکشی و انتخاب کنی!نقل قول:
نه!شما به لایو وصل بشید نیاز به گلد هم نداره بعد برید در بازی squad download را بزنید تا آخرین تغییرات اعمال بشه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
ولي فك نكنم با دانلود كردن از لايو تو افلاين بشه از اونا بهره برد.
چرا داداش دانلود میکنی میره رو هارد میشینه دیگه.تو آفلاین هم استفاده کن من اصلاً وصل میشم به لایو برای همین کارا چون گلد ندارم
تیم من آرسنال هست در فصل پنجم مربی گری
دو ساله باشگاه خرکی داره بودجه میریزه پای تیم البته خوب من هم خیلی قهرمانی آوردم برای تیم امسال و پارسال کلی ستاره خریدم حالا موندم چه ترکیبی بچینم.
بازیکنای تاپم رو میگم شما نظر بدید:
دروازه بان که خوب مانداندا ثابت هست
دفاع اینا رو دارم:chiellini-mertesacker-sagna-andere santos-gibbs-squillaci
میانه:modric-diaby-jesus navas-gervinho-wilshare-watt-ramsy-miyaichi-chamberline-arshavin -aneke
حمله:C.ronaldo-podolski-Falcao-benzema-giroud
البته پودولسکی 5 ماه مصدوم شده و من هم احتمالاً نیم فصل بفروشمش
خودم از این ترکیب استفاده می کنم
دروازه بان که ثابت هست
دفاع چیلینی و مرته ساکر چپ و راست سانتوس سانیا
میانه:هافبک دفاعی دیابی-جلوترش مودریچ-چپ جروینیو که آلترنیتوش آرشاوین هست-راست هم با اومدن ناواس ثابت شده البته میاچی سرعتش 97 هست
اما مشکلم فوروارده که موندم از کی استفاده کنم البته کریس تقریباً ثابته کنارش بیشتر تمایل به فالکائو دارم.
رونالدو رو این فصل با 90 تا از رئال خریدم!!!حالا ببینید باشگاه چه بودجه ای داده
شما چه پیشنهادی می کنید؟
ارسنالو زدین ترکوندینا:Dنقل قول:
من الان فصل دوم دارم با ارسنال میرم این ترکیبمه عالی هم جواب داده زیاد هم خرجش نشده
دروازبان شزنی اگه درست نوشته باشم:دی
مدافع ها گیبز و ورملن و هوملز رو هم از دورتمند خریدم و سانیا
هافبک هم وولشیر عالی شده و ویتسل رو هم خریدم سانتی هم جلوشون بازی میکنه
مهاجم هم پودولسکی سمن چپ توز وسط و ولکات هم سمت راست
اورال هاشون خیلی عالی شده و فرمشون هم خیلی بالاست
دروازبان 85 شده
گیبز 80 ورملن 85 هوملز 88 سانیا 83
وولشیر 85 ویتسل 87 سانتی 87
پودولسکی 85 توز 88 ولکات 85
ببخشید اگه میشه اورجین ولایو راتوضیح بدهین ممنون میشم چون نمی دونم به جه دردی میخورن:n03:
به درد انلاین بازی کردن میخوره بتونی تحت لایو با دوستات و سایر مخلوقات زمینی فیفا بازی کنی:n26:نقل قول:
سلام.
من توی بازی PES با دکمه های 2 و 4 (ضربدر و مربع) به صورت همزمان میتونستم شخص صاحب توپو دنبال کنم و توپو ازش بگیرم ولی تو FIFA نمیشه. چیکارش کنم؟ چطوری توپو از طرف بگیرم؟ خیلی سخته؟؟؟؟
درود
شما باید به تنظیمات مراجعه کنید و حالت دفاعی رو از tactical به legacy تغییر بدید .
یکم کرنر زدن رو میگید چه طوری بزنیم که خطر ناک باشه؟؟؟
راستی از عمق دفاع خیلی راحت گل میخورم.طرف میاد پشت محوطه راحت پاس میده داخل و گل!چی کار کنم؟؟؟؟
و من خودم وقتی حمله میکنم خیلی تعداد کمه..هر تاکتیکی هم استفاده میکنم نمیشه.چی کار کنم تعداد زیادتر بشه؟؟؟
دفاعم خیلی ضعیفه چه کنم لطفا کمک کنید از نظر تاکتیکی .:n03:تیم من رئال است.
از فیفا 14 چه خبر ؟
بچه ها چیزی از انجام شادیهای پس از گل میدونید؟ تا جایی که من اطلاع دارم تا حدودی میتونیم نوع شادی رو خودمون انتخاب کنیم. حتی یه فیلم دیدم که مسی بعد از گل رقص مایکل انجام میداد!! :n04:
با جهت به هر سمت زمین که خواستید حرکت کنید سپس :n02: LB یا LT رو نگه دارید ( ps3 میشه L1 و یا L2 ) با آنالوگ سمت می تونید انواع خوشحالی ها رو انجام دهید . مثلا یه بار راست یه خوشحالیه دوبار راست یه خوشحالی 2 بار بالا یه خوشحایه و یا 1 بار پایین و ... یه عالمه هست فقط یادتون نره باید LB و یا LT رو نگه دارید بعد با انالوگ سمت راست حرکت ! بزنید . در ضمن خوشحالی های LB با LT فرق می کنند .نقل قول:
اگه کافی نبود بگید بیشتر بگم !؟:n16: بگم ؟ بگم ؟ :n09:
نقل قول:
قربونت فقط بگو رقص مایکل رو چطور اجرا کنم؟!! ;)
اولش فکر کردم ساختگیه ولی یه سرچ زدم مثل اینکه یه سری از رقص ها هستن که باید خریده بشه رقص این مایکل خدا بیامرز هم باید خریده بشه :n01: .نقل قول:
حالا من دقیق نفهمیدم اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن بگن تا بقیه هم استفاده کنند ...
به ما آماتور ها هم کمک کنید!نقل قول:
من 80 % کرنرهامو با پاس کاری میرم تو محوطه که یکم توضیحش سخته اون 20 % رو هم معمولا سانتر کاد دار می فرستم اون هم کات به سمت دروازه باید همزمان که سانترو پر می کنید جهت سمت دروازه رو هم نگه دارید معمولا از توپ های برگشتی استفاده های خوبی میشه برد ! :n02:نقل قول:
در رابطه با دفاع و حمله هم باید بگم که از طریق ترکیب میشه مشخص کرد که کدوم بازیکن بیشتر حالت تدافعی داشته باشه و کدوم هم تهاجمی
وارد formations بشین هر ترکیبی که دارید ( با کنترلر ایکس باکس ) روش X رو بزنید تا وارد قسمت edit بشید بعد روی هر بازیکنی که خواستید A رو بزنید بعد 3 تا گزینه میاد که شما دومی رو انتخاب می کنید یعنی player work rate و A رو می زنید حالا می بینید که یه گزینه attacking و یه گزینه defence هستش دیگه به خودتون بستگی داره ولی اگه می خواید از عمق گل نخورید باید دفاع وسط هاتون حملشون low باشه و دفاشون high در رابه با تعداد حمله هم کافیه فوروارد ها رو حملشون و high کنید و دفاع رو low و هافبک ها ( به غیر از هافبک دفاعی ) رو هم پیشنهاد می کنم حمله شون و high کنید و دفاع رو روی medium بگذارید .
باز هم میگم ( الان که مرور کردم دیدم قبلا نگفتم :n09: ) ترکیب اصلی تون باید با بازی کردن به دست بیاد و هر کس با یه ترکیبی راحته الا من همیشه دفاع های کنارم حملشون رو high می ذارم و ...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم . :n16:
چه چیز هایی داره که ما نمیدونستیم!!!!دستت درد نکنه.نقل قول:
یک سوال دیگه دارم البته از کسایی که با یونایتد بازی میکنند.بیشتر چه سیستمی راحت تر میشه بازی کرد؟؟؟
از طریق EAS FC CATALOGUE میتونید خوشحالی و خیلی چیز های دیگه رو انلاک کنید
منتها اول باید به اون لولی که که توشته برسین
یعنی اگه برای خوشحالی مایکل جکسون نوشته لول 40 باید لولتون 40 باشه تا بتونید اونو انلاک کنین و باید سکه هم داشته باشین که بتونن آنلاکش کنین
بازیتونم باید اورجینال باشه
من کریر مود رو تموم کردم آخرش میاد میگه بازنشسته شدید تبریک و از این حرفا
نمیشه ادامش دادید
بازی رو دستکاری کرد و ؟
چند تا فصل بازی کردین؟نقل قول:
با چه تیمی بودین؟
هر چی میخوام با یه تیم غیر چلسی بازی کنم دلم راضی نمیشه:دی
با ارسنال هم خوبه ولی نسبت به یه عشق خاصی به چلسی دارم:n19:
سه ســــــال بعـــــــــد . . . !
سلام .
اقایون هنوز پچی برا اپدیت نقل و انتقالات نیومده ؟ :19:
با رئال رفتم الان سال 2027 و پایان فصل باشگاه از من قدردانی می کنه و تمام میاد بیرون !!نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز این شادیها راهنماش تو قسمت تنظیمات و help برنامه هست شما قسمت celebration رو ببین میتونی دکه های مربوط به اونو پیدا کنید.....
در ضمن برخی از شادیها غیرفعال هستند وب اید به صورت انلاین اونو انلاک کنید!!
چند تا سوال مبتدی داشتم اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنن:
پچ بازی که میگن چیه و چه کارایی میکنه برای بازی
برای فیفا پچی اومده اگه اومده لینک دانلود ممنون
تو بازی فیفا جام جهانی و اینا نداریم؟(کاپ)
بازی لیگ رو تقریبا انجام میدم به محض پایان یافتن اولین لیگ از بازی میاد بیرون دلیلش؟
با سلام
اقایون من اپدیت 1.0.0 مودینگ وی ( Moddingway ) رو نصبیدم .
بعد از این ورژن 1.5 - 1.6 و ... اومده تا 1.6.5 .
توی جزئیاتش اینطوری نوشته : " VERSION 1.6.5 UPDATE - FROM 1.6.2 to 1.6.5 "
یعنی من نمیتونم مستقیما 1.6.5 رو روی 1.0.0 نصب کنــــــــــم ؟
چرا تو ویندوز 8 بازی اجرا نمیشه فقط دایره ماوس چند ثانیه میچرخه و اتفاقی نمیفته!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دیگه آپدیت از 1.6.2 به 16.5 هست که از رو حجمش میشه فهمید. باید به ترتیب همرو دانلود و نصب کنی.نقل قول:
ازدوستان کسی میدونه چه جوری میشه ایبوک مخصوص فیفا13 روپیداکرد؟هرساله بعدازانتشاربازی این ایبوک برای فروش دراینترنت گذاشته میشه که شامل همه زیروبم های بازی هستش برخی از رازهای گیم پلی وکنترل بازی روفقط دراین ایبوک میشه پیداکردوگرنه ازقسمت راهنمای خودبازی خیلی ازاین جزئیات وجودنداره.
چندی پیش یکی ازسایتهای خارجی فکرکنم 19 دلارزده بودش.دوستان کسی تواین مورداطلاعی داره؟
بعنوان مثال شما احتمالانمی دونیدوقتی دارید اوت میندازیدچه جوری بازیکن دوم روکنترل کنید وبه هرجا که خواستین ببرینش یااینکه به صورت آکروباتیک توپ هارودفع کنید(البته نه باهربازیکنی) متاسفانه اینها وخیلی دیگرازجزئیات توخودبازی بهش اشاره نشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دفاعم خیلی ضعیفه چه کنم لطفا کمک کنید از نظر تاکتیکی .:n03:تیم من رئال است. جوابمو لطفا بدين دفعه قيل هم جوابم رو ندادين.با تشكر:n28:
دوستان چه طور گزارش عربی اضافه کنم به بازی ممنون
چرا وقتي لايو ميرم اصن بازيكنا ابديت نيستن؟
دوستان من اصلا نمیتونم ضربه ایستگاهی را خوب بزنم کمک کنید:n03:
سلام به همه
اقا می خوام ترکیبمو براتون بزارم حال کنید. این ترکیب فیفا 13 رو ترکونده
:n19:
زیرشون اورالاشونو نوشتم. تیممم چلسیه. یعنی فقط می خوام بدونم کیی میخواد جلوم واسته
P.Cech
87
I.Abate G.Cahill David Luiz Inche
81 85 86 86
J.Mikle
84
Oscar Dutuzak
83 87
Boatang
89
E.Hazard M.Ruis
88 95
تعویضیام : Lavezzi(88) - Ba (83) - Moses(83) - Kroos(87) - Marin(81) - awye(83) - Ranochia(83) - Nactasic(81) -0