ساعت شبانه رایگان از چند تا چنده؟:n16:
Printable View
ساعت شبانه رایگان از چند تا چنده؟:n16:
آقا روزبه :نقل قول:
اکثر کسانی که توی این فروم هستن یا مثل شما 2تا خط ندارن که از دوتا شرکت سرویس بگیرن
و یا نیازی به داشتن دو تا اینترنت ندارن (سرویس مخابرات جوابگوی کار های روزمره اون ها هست)
و یا نمیخوان هزینه اضافی برای اینترنت بدن
خود من بیشتر به خاطر حجم بالا و سرعت بالا تر و دانلود شبانه از شاتل اومدم مخابرات و وقتی اومدم از مخابرات سرویس بگیرم قید کیفیت رو زدم
من اگه جای شما بودم با این سرویسی که از شرکت خصوصی دارن فعلا سمت مخابرات نمیومدم
چون شما که با کیفیت خیلی خوب داری از شرکت خصوصی سرویس میگیری هزینه بیخودی که بخوای ار مخابرات سرویس بگیری!!!!
چرا نظرم ثبت نمیشه؟:n24:
اقا تو مرورگر اپرا 6 تا پست دادم هیچ کدم ثبت نشد و میگه بعد تایید مدیر نشون داده میشه.
رو فایرفاکس اومدم پستم ارسال شد. اجبااا:n04:
راستی گفتم که این طرح(کمپین) جدیده که تموم شد شبانش 1 به 5 واسم محاسبه شد.دوستان شبانه رایگان (که وجود نداره) از ساعت چند تا چنده؟
با سلام،گفتم اینو هم در کنارش داشته باشم تا بعضی موقغ ها یک مقایسه بکنیم،اما واقعا" از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد کیفیت مخابرات از سرورای خارجی هیچینقل قول:
جان هرکی دوست داری مدیرجان بزار نظرم ثبت بشه:n28:
دوستان شبانه رایگان مخابرات از ساعت چند تا چنده؟:n13:
بازم یک به پنج واسم رد شه باید بشینم با اینترنت سیبزمنی پوست بکنم:n24:
سرعتم افتضاحه دوستان ...
شما هم همینطورید ؟
بابل ام :|
بابل مرکز ولایت الان دو روزه که:نقل قول:
سرعت =آفساید....
تایم اوت=شدید....
قطعی= داره...
و.........
بچه ها میدونستید میتونید با یوزر پسوردهای هر کسی که ای دی اس ال مخابرات داره وقتی آفلاین هست کانکت بشید و استفاده کنید و از حجم اون کم شه؟
آره داداش ولی این کار واقعا خیانت بزرگیه
اول به خود آدم وبعد به اون شخص!!!:n15:
دیشب یه رکورد زدم. 12 گیگ دانلود رایگان
اینم تست الان من با سرور خارجی:اینترنت مخابرات مازندران با سرور آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینترنت مخابرات شبانش از چه ساعتی شروع میشه و تموم میشه؟:n16:
تو همین تاپیک بچه ها گفتننقل قول:
1 تا 6
فقط بهتره بزاری یه ربع بعد از یک دانلود کنی و یه ربعی هم قبل از شیش که یه موقع ترافیکت کم نشه
آیدی یاهوتو میدی کارت دارمنقل قول:
سلام من از شاتل نت گرفتم سرعت دانلود شبانش خیلی کمه می خواستم مخابرات بگیرم شما راضین؟در کل شبانه چقدر میشه دانلود کرد
ممنون
آره 100% میشه ولی بعدش باید ی جریمه 500 هزار تومنی بدی:n02:نقل قول:
دادا چطوری ممکنه؟نقل قول:
آخه من یوزر و پسم رو به یکی دادم، میگم چرا ترافیکم کم شده؟ چطور طرف استفاده کرده که من نفهمیدم؟ راهی نیست که مچ طرفو بگیرم؟
یوزر و پسم رو عوض کنم مشکل حل میشه؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید
آره داداش پسوردتو عوض کن اگه مودمت هم قابل -- شدنه پسورد اونم عوض کن و ی زنگی هم به مرکز adsl بزن بگو آیا کسی با اکانت من کانکت شده یا نه چون هر کی از اکانتت استفاده کنه اونجا میفهمننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من قبل از مخابرات از شاتل سرویس میگرفتم کیفیت شبکه شاتل خیلی خوب بود فقط 1بار قطعی داشت که از قبل ایمیل زده بودن:n10:
من فقط به خاطر حجم دانلود بیشتر و دانلود شبانه بیشتر اومدم از مخابرات سرویس گرفتم:n09:
با سرویس مخابرات فعلا نمیشه وبگردی درست و حسابی کرد و دانلود هم در طول روز و شب نوسان و قطعی زیادی داره
در مورد دانلود شبانه میتونی به طور میانگین اگه از لینک هایخ وب استفاده کنی 6 یا 7 یگی دانلود کنی:n02:
من پیشنهاد میکنم که فعلا شاتل رو داشته باش تا ببینی وضعیت مخابرات چه طور میشه:n09:
حالا چرا جریمه 500 هزار تومانی؟نقل قول:
چه مدرکی داره طرف ؟
اگه طرف شکایتم کنه میتونی بگی طرف خودش یوزر پسوردشو بهم داده که مصرف کنم حالا که مصرف کردم زده زیرش
شما به ازاء هر گیگی که استفاده کنی (به صورت ه کی) باید پول پرداخت کنی !نقل قول:
حالا چرا جریمه 500 هزار تومانی؟
چه مدرکی داره طرف ؟
اگه طرف شکایتم کنه میتونی بگی طرف خودش یوزر پسوردشو بهم داده که مصرف کنم حالا که مصرف کردم زده زیرش
کافیه لوگ شما رو بگیرن. علاوه بر اینکه شاید کار به شکایت و زندان و جریمه بکشه , دیگه اون ISP هم بهتون سرویس نمیده !
بسته به مقدار گیگی که استفاده میکنی جریه ات زیادتر میشه .
----
در مورد اون دوستمون . شما کافیه پیگیری کنی و بزنی زیرش که بگی من اکانت رو بهشون ندادم ! خودشون ه ک کردن . اونوقته که کارشون زار میشه .
دوستان چرا بعضی از دوستان بنده اینترنتشون رو 17 مگ بسته شده اما مال من نشده از 11 مگ بیشتر شه و الان 2 روزه که از 6 مگ بیشتر نمیشه و دانلود شبانه افتضاح به معنی واقعی و روزانه هم بین 30 تا 120 متغیر .
دوست عزیزنقل قول:
برای من هم این اتقاق افتاده بود!!!!
این اگه خطت روی پورت زایسل (جدید) بسته شده باشه قاعدتا باید تا 20 مگ بره جز این که یکی از دو مشکل زیر رو دشته باشی:
1- نویز خططت بالا رفته(مشکل من نویز بود)
2-از طرف مخابرات محدودت کردن
که خیلی راحت میتونی بفهمی که کدوم یک از مشکلات بالا رو ممکنه داشته باشی
خوشبحالتون سرعتش 11 مگه میگه کمه:n13::n04:
عزیز اگه مثل ما 10 کیلوبایت بودی چی:n28::n14:
مخابرات داره میره قاطی باقالی ها اگه یادتون باشه همیشه می گفتم برا استفاده از اینترنت مخابرات باید صبر ایوب داشته باشید ولی فکر کنم با این یه سالی که از مخابرات سرویس دارم رو ایوب هم کم کردم:sq_24::n01:
دوستان برای من هر چند لحظه اینترنتم قطع میشه و نمیتونم صفحه ای باز کنم در حالی که چراغهای مودم روشن هستن برای کسی اینجوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلاخره سیم کابل تلفن رو وصل کردن
یک اکانت 65 از قبل شارژ کرده بودم حداکثر سرعت دانلود از 20 بیشتر نمیشه
با اکانت 256 و 512 دوستان تست گرفتم سرعت دانلود از 120 بیشتر نمیشه کسی نمیدونه باید چکار کنم ؟
در ضمن مدیر گرامی چرا نمیتونم از هیچ پستی تشکر کنم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم .نقل قول:
مخصوصا موقع ساعت دانلود رایگان .
چطور باید فهمید که محدود کردن یا نه ؟؟؟نقل قول:
میرم Speed Test سرعت تا 1100 کیلو میره و اما با IDM تا 200 آخرش که اغلب روی 45 تا 70 متغیره .
امروز سرعتم از 350 به 550 رسیده
من بابل مرکز دانشگاه هستم و انقدر سرعت پایین اومده که شبی 1 گیگ هم به زور دانلود می کنم؟
بقیه بچه های مرکز دانشگاه هم همینن؟
این هم وضعیت من!!!!
نویز خط شما خیلی بالا هستش،یک سیم مستقیم از سر در برای مودم بکشید.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
SnR خط شما خوبه اما مقدار Attenuation خط شما خوب نیست و دیتا های خط شما شدیدا تضعیف میشن
شما اول اتصالات خونه رو چک کن و اگه میتونی برو از جایی که سیم مخابرات اومده توی خونتون تست بگیر یا یه سیم مستقیم از دم در بزن به مودم ببین درست میشه!!!
در ضمن ممکنه که مشکل از اسپلیتر هم باشه
همه تلفن های خونتون رو قطع کن و فقط مودم رو با اسپلیتر به پریز وصل کن و تست بگیر
مطمئن شو که تلفنی توی خونتون بدون اسپلیتر به پریز وصل نباشه!!!!
این کار ها رو انجام بده ببین درست میشه!!!!
SNR بالا باشه بهتره یا پایین باشه ؟؟؟نقل قول:
snr بالا باشه بهترهنقل قول:
هیچ تلفنی به این خط وصل نیست!نقل قول:
ولی مودم هم اسپلیتر نداره!
حدود 3 ماه پیش مامور مخابرات اومد و پورت های جلوی منزل رو تعویض کرد و سیم های خونه رو هم چک کرد! یعنی انقدر زود دوباره خراب شدن؟
ویرایش: اسپلیتر رو هم به مودم وصل کزدم ولی فرقی نکرد.
ممکنهنقل قول:
چون تو مازندران رطوبت هوا بالاست و همچنین مقدار بارش هم زیاده این احتمال هست که مشکل شما نویز خارجی باشه
به هر حال پیگیری کنید
اخه واسه من هم یه مدتی بود که از 20مگ اومده بود به 6 مگ اما برسی که کردم دیدم مشکل از اسپلیترم بود که جای مناسبی نصب نبود!!!!
اما مشکل میتونه از مرکز ماخبراتی هم باشه چون توی مرکز مخابراتی هم یه اسپلیتر به خططون وصل میکنن شاید اون خرابه میتونید زنگ بزنید MDF مرکز مخابراتتون بگید براتون تست کنن!!
سلام دوستان این سایتهایی که vipمیفروشند ولینکشون مستقیم است ازنظر سرعت نسبت به اونهایی که مجانی اند بالاترند یا فرقی ندارند؟باتشکر