سلام.نقل قول:
نمایندگی رسمی Beyerdynamic در ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
Printable View
سلام.نقل قول:
نمایندگی رسمی Beyerdynamic در ایران:
موفق باشید.
با وجود ۲ صفحه جلو رفتن تاپیک و جواب نگرفتن فکر کردم شاید یه یادآوری بد نباشه. :/نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
مرسی. البته منظورم ep660 بود که اشتباه نوشتم ep630نقل قول:
البته اینجوری که من تو اینترنت خوندم اکثرا برعکس این موضوع نوشتند که این مدل JVC خیلی بیس بالایی داره و همه گفتن خیلی خوبه فقط در صورتی که بیس بالا دوست داشته باشید. از اونجایی که پلیر مورد استفاده ام موبایل HTC ONE s ـه که خودش beatsAudio داره (که equalizer اش دستکاری شده و بیس اش به اندازه کافی اغراق شده هست) ترسیدم جِی وی سی بگیرم.
سلام.نقل قول:
شما می توانید از Sennheiser HD 205-II استفاده نمایید که صدای شفاف تری نسبت به AKG K512 و K514 دارد. K512 صدای بسیار خفه و تیزی دارد و کیفیت مناسبی را برای گوش دادن به سبکی مثل راک ندارد.
در ضمن مدل معرفی شده میکروفون ندارد. قیمت آن هم 225 هزار تومان است. سنهایزر را فقط با گارانتی نامداران خریداری کنید. مدلهای تقلبی در بازار موجود است.
موفق باشید.
25-35 یورو. اما موضوع اینکه ep660 اینجا هست 21 یورو، جی وی سی 18 یورو و سنهایزر cx300 هست 38 یورو و از اونجایی که شنونده ی حرفه ای نیستم نمیخوام نزدیک ِ دوبرابر پول بدم برای سنهایزر اگه تفاوتشون خیلی فاحش نیست (برای گوش ِ یک آماتور)نقل قول:
Up ببخشید دوستاننقل قول:
راستی نظرتون درباره td990 چی هست؟ یکی از دوستان واس همه جور سبک میخواست. نسبت به قیمتش کارایی داره؟
واس یه آدم مبتدی این بهتره یا td880 یا td770 یا sennheiser 380pro ? چون تو اون سایت که لینکشو بالا گذاشتم td990 رو خیلی دسته بالا گرفته!
با تشکر
درود
سنهایزر cx 300 ii قدیمی شده؟ جدیدتر اومده؟
چاره سایت زده 194 تومن ؟ :n15: گرون نمیده؟ قیمتش چنده تو تهران ؟ نمایندگی فروشش تو تهران کجاست ؟
بلیر منم که سونی شبیه فندک هستا اینه این هدفون بگیرم با این بلیر صداش اوکی هست ؟
کلا صداش چطوره ؟ کیفیتش ؟
- هدفون های دیگه سنهایزر یکم از این قیمتش کمتره چطوره؟ این ایر سنهایزر نسبت به ایرفون سنهایزر کدومش بهتره؟
سوال دیگه اینه هدفون این ایر گوش ضعیف نمیکنه نسبت به هدفون های معمولی earphone میگن دیگه ؟
- سنهایزر نسبت به سونی که 80 90 تومن هست کیفیتش خیلی فرق داره یا شبیه فرق خاصی نداره؟
ex 35 سونی دارم که صداش بد نبود
ممنون
سلامنقل قول:
بله سابق امپهای فیو موجود بودند
ولی به تازگی متاسفانه خبری ندارم.
اگر خارج از کشور هستید که اصلا خرید این هدفونها اشتباههنقل قول:
sony mh1c
موفق باشید.
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از چه کشوری قصد خرید داری؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
به نظر من برای یک شخص مبتدی هیچ یک از مدلهای بالا مناسب نیستند. همه مدلها برای استفاده از صد در صد توانایی به آمپ نیاز دارند ثانیا" این مدلها از مدلهای حرفه ای برند خود به شمار می آیند. در ضمن به نظر من DT880 Pro ارزش بیشتری رای خرید دارد علی الخصوص مدل 600 اهمی. مدل 250 اهمی صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
آخرین قیمتی که شرکت نامداران برای این مدل اعلام کرده است 196 هزار تومان است:
این مدل بیس قوی همراه با کیفیت خوب ارائه می دهد و Isolation خوبی هم دارد. مدلهایی با قیمت پایینتر کیفیت پایین تری نیز دارند اما برای یک آماتور ممکن است خیلی محسوس نباشد. بیشتر مدلهای ارزان سونی مثل ex 35 مید تیز دارند اما مید سنهایزر خیلی تیز نیست. در ضمن اکثر هدفونهای ارزان قیمت به دلیل سلیقه اکثر مشتریان دارای بیس قوی می باشند. بهترین کار تست کردن این مدل است.
در مقاله ای پزشکی می خواندم که هدفون های داخل گوشی بیشترین آسیب را به گوش می زنند به دلیل مسدود کردن کانال گوش و کاهش تهویه و... همچنین هدفون های فول سایز آسیب کمتری به گوش می رسانند. کلا" هدفون نباید برای مدت طولانی استفاده شود.
موفق باشید.
نه من چون تو شهرستان هستم استفاده نمیکنم. (تو خیابون دوست ندارم چند نفر بهم خیره بشن:n02:)نقل قول:
در مورد اون لینکی که دادین برام جالب شد ولی فکر کنم برای این گفته بد هست که با مدلای با 1/4 قیمت خودش برابری میکنه (مثلا m50 ) البته به دلار ولی تو ایران نسبت به بقیه هدفون ها قیمت مناسب تری داره. در کل برام جالب شد نظر دوستان رو هم در مورد اون لینکتون بدونم.
من خودم الان چند روزی هست دارم با m50 مقایسه میکنم با اینکه علم کافی ندارم و همچنین هردو هدفون هنوز نسبتا برام burn in نشدن ولی.....
ایشالا بعدا میگم
استاید هم اگه گفتگوی مبتدیانه بنده رو دیدن به بزرگواری ببخشن :n16:
اگر نیاز بود من میتونم 180 تومن بدم این مدل رو. (اکبند با گارانتی)نقل قول:
راستش من نمی تونم اون ریویویی که صحبتش رو می کنین، ببینم؛ من صرفاً نتیجۀ تست z1000 با دستگاه رو می تونم ببینمنقل قول:
لینک همینه دیگه، درسته؟
بله خودشه اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنون میشمنقل قول:
راجع به اون عکس آخریه دارم صحبت میکنم
آلماننقل قول:
amazon.de
سلام . کسی از دوستان در مورد shure se215 اطلاعی داره ؟ بیشتر راک گوش میدم مخصوصا psychedelic های ده 60. این هدفون به نظرم خوب اومد با یه آمپ fiio e11 . نظرتون چیه؟ حدودا 500 میتونم هزینه کنم.
منم میخواستم یه همچین چیزایی بخرم ولی چون تو ایران بودم از خیرش گذشتمنقل قول:
شما هم اگه تو ایرانی قیدشو بزن
راستی یه هدفون 500 تومانی با یه هدفون 200 تومانی تو موسیقی دهه 60 زیاد تفاوت نداره( البته من فقط شنیدم)
تو ایرانم ولی یه شانسی هست که بشه کسی برام بیاره یا اگه بدونم واقعا خوبه شرکتای پستی هستن که بیارن.نقل قول:
اموزش نحوه ی نگهداری هدفونتون
توسط سنهایزر
موفق باشید.
درود...
برای بلیر سونی که گفتم مدل e015 با هدفون سونی یا سنهایزر فرقی تو صدایی که میشنویم هست تفاوتش خیلیه؟
زیر 200 تومن تو سنهایزر کدوم هدفونش ارزش خرید داره ? inear یا earphone ?
هدفون سونی inear ها ی جدیدش چطوره خوبه ؟ نسبت به ex35؟ اگه خوبه مدلش بگید؟ earphone خوبم داره مدلش بگید
بین inear و earphone کدومش بهتره از نظر صدا و ...؟ inear نگران گوش هستم بچنگ نره :n14:
بلیرم کمتر از هدفونه قیمتش :n02:
برای خرید قیمت خوب از آلمان:نقل قول:
idealo.de
این توضیحاتش بیشتر در مورد سبک صدای هدفونه تا کیفیت صدای هدفوننقل قول:
متأسفانه خودش درست توضیح نداده در مورد منظورش از این واژه ها. چونکمه من تا حالا جایی ندیدم این واژه ها رو کنار هم به کار ببرن، این واژه ها رو جدا به کار می برن، ولی در کنار هم به کار بردنشون یکم معنی کردنشون رو سخت می کنه و برای همین درستش این بود که خود سایت یک توضیحی در مورد منظور دقیقش از واژه ها می داد.
تنها توضیحی که داده رو اینجا می شه دید:
که یک توضیح ناکارآمد برای فهمیدن اون جدول هستش.
حالا خودم هرچی فهمیدم و براساس تعاریف متداول اون واژه ها، توضیح می دم.
عکسش رو بزارم اول:
1-transparency/ coloration: میزان رنگی کردن صدا و میزان شفافیت صدا رو هر دو با هم در نظر گرفته، در نظر گرفتن این دو تا با هم همچین بی معنیه به نظر من؛ ولی این کار رو کرده دیگه. یک طرفش میشه مبهم و تار (veiled) اون طرفش میشه شفاف (clear)
2- dynamics: بیشتر در مورد میزان سرعت پاسخگویی و میزان پاسخگویی هدفون به سیگنال ورودی هستش. یک طرفش بسته و فشردست (compressed) اون طرفش طبیعی (natural) من خودم نفهمیدم این چیه. یعنی تعریفش به مقیاس هاش هیچ رابطه ایی نداره :n13: (من اول فکر کردم که این مربوط به این میشه که مثلاً صدا چقدر باز یا بسته هستش، ولی بعداً فهمیدم اینطور نیست.)
3- high resolution: در مورد میزان درک از دقت و جزئیات هستش. که یک طرفش تیره و ضعیف در تریبل (dull) اونیکی طرفش شفاف (vivid)
4- treble relative to midrange: به وضعیت مقدار تریبل به مقدار میدرنج بستگی داره. که از تیره تا روشن تغییر می کنه. یعنی مثلاً اگر هدفونی میزان تریبلش نسبت به میدرنجش زیاد باشه، اون هدفون صدای روشن تری میده.
5- treble texture: نحوه و ویژگی صوتی تریبل. چگونگی درک کردن تریبل. که از حالت زبر و خشن تا حالت نرم تغییر می کنه.
6- bass relative to midrange: به وضعیت مقدار بیس به میدرنج بستگی داره. که از حالت لاغر تا حالت بومی تغییر می کنه. یعنی مثلاً اگر هدفونی میزان بیسش نسبت به میدرنجش زیاد باشه، بیس اون هدفون بومی تر به نظر میاد. برای همینه که هدفون هایی که بیس خیلی اغراق شده دارن، بیس بومی دارن و همزمان میدرنجش محو به نظر میاد.
7- bass texture: نحوه و ویژگی صوتی بیس. چگونگی درک کردن بیس. که از حالت نرم و روان تا حالت سفت و محکم تغییر می کنه.
در کل زیاد این رو در نظر نگیرین، چونکه تعریف درستی از این واژه ها خودش نداده، و من هم تا حالا هیچ جا ندیدم که بعضی از این واژه ها رو کنار هم به کار ببرن. مثلاً من تا حالا ندیدم یکی هم واژۀ dull به کار ببره و هم dark. یا من که اصلاً نفهمیدم چطور transparency رو با coloration به کار برده
شما به گوش خودتون و به ریویوی افراد معتبر اعتماد کنین.
راستی من برای پیدا کردن معنی دقیق این واژه ها، 3 جا رو نگاه کردم. علاوه بر اینکه یکسری هاشون توی اینجا معنی خاصی نمی دادن بعضی از واژه ها رو حتی پیدا نکردم.
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم
1. صدای فلت چیه (زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم)
2. آی پاد تاچ flac میخونه؟
3. تفاوت صدای هدفون پشت باز و بسته دقیقا تو چیه ( کم و بیش میدونم )
4. مید و تریبل هم یه توضیح مختصر زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم
با تشکر
سلام
خسته نباشید دوستان
راستش میخواستم برای iPhone 4 یه ایرفون بگیرم که بودجهم ماکزیموم 80 تومنه
توی شیراز هستم و دوستام توی پاساژ ملاصدرا جایی رو معرفی کردن برای خرید هدفون های فیلیپس و سنهایزر.
رفتم و دیدم و از ایرفونایی که داشت از مارک سنهایزر، مدل cx550 و ie7 داشت.
برچسب شرکتی هم داشت اما چیزی که عجیب بود قیمتاش بود.
Sennheiser cx 550 :70t
Senheiser ie 7: 90t
از لحاظ بسته بندی چک کردم با سایت ها جور بود.
اینا حتما تقلبیه؟ آخه دوستم که فیلیپس از همینجا چند ماه پیش گرفت 40 تومن عالی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید.
مرسی
شک نکن که تقلبیه دوست من.اینا کپی از مورد اصلیه شما فقط محصولات سنهایزر رو با گاراتتی نامداران بخرید جهت اصالت.نقل قول:
توی اون بودجه اگر اصل میخواین کریتیو ep630 با گارانتی شاب بخرید.تاکید میکنم با گارانتی شاب
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
اون فروشگاه رو منم دیدم. همه جنساش تقلبیه. حتی کریتیوها هم تقلبی بود. جالب اینجاس وقتی در مورد جنساش باهاش صحبت میکردی همچین قیافه حق بجانبی هم میگرفت !نقل قول:
دوستان تا80تومن بهترین ایرفون(توگوشی)برای پاپ با میدعالی و بیسم اصلا مهم نیست چیه؟سورس:بلندگوی مانیتور:
نظرتون راجع به اینا:
1-creative ep-630
2-sony mdr-ex60;p
2-audio technica تا این رنج قیمت
ممنون
چی تو این رنج و پایینتر از این قیمت ارزش خرید داره؟
1.هدفونی که همه ی فرکانسها رو به یک اندازه پخش کنهنقل قول:
اطلاعات بیشتر
2.خود پلیر ایپاد نه ولی نرم افزار هایی هستند که رو اییپاد نسب میشن و این کار رو انجام میدن
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.همون لینک شماره ی 1
موفق باشید.
نقل قول:اتفاقا ممکنه ارزش خرید داشته باشهنقل قول:
البته اگر اجازه ی تست بده
من خودم یه بیتش تقلبی یه بار خریدم 10 تومن ولی واقعا به اندازه ی یک فیلیپس 50 تومنی کیفیت صدا داشت.:n02:
بعضی از این فیک ها نسبت به قیمتشون خیلی کیفیت بالایی دارند.
نظرتون راجع به کدوم مثبته؟
Sony XBA-C10
sennheiser cx300
soundmagic e10
از بالا به پایین گرونتر هم میشند البته
سلام
خیلی ممنون میشم کسی بتونه اینجا منو برای خرید یه "ایرفون" خوب راهنمایی کنه. خوب که میگم یعنی من معتاد موسیقی هستم و به شدت سبک جاز و کلاسیک گوش میدم که البته سبک راک هم نمیشه آلترناتیو گوش نداد.
تا الان خیلی گشتم تو نت، نمیدونم اما چی خوبه.
بودجه : ماکزیموم 80 تومن
وسیله : آیفون 4
ممنون میشم پیشنهاد بدید
مرسی
نقل قول:
همینی که اسم رو توی گوگل سرچ کنی با یه عبارت head-fi کنارش کلی نتیجه میگیری، ببین خودت فیلم بینی زبانت خوبه اگه خودت بری بخونی بهتره تا حدی دید پیدا میکنی با اطمینان و قوت قلب بشتری انتخاب میکنی تا انتخابت رو بسپاری به این و اوون
برند سومی به صرفه هست ولی برند با کیفیت و سطح بالایی نیست هر چند با بودجه کم این رو خیلی ها انتخاب میکنند
سونی -C10 و 100 و 1 تقریبا یه کیفیت دارند ولی اینی که اسم آوردی تو سه مدل جدیدتره و ظریف ترو خوش فرم تر
دومی اصلا سمتش نرو ارزشش رو نداره یه موقعی داشت دیگه اون دورش گذشت تو این قیمت ها بهتر میشه انتخاب کرد
این توضیح بسار کلی و بدون در نظر گرفتن سبک موسقی که گوش میدی و نوع هدفونی که دوس داری و....
منظور شما فقط sennheiser cx300 هست یا cx300 ii هم شامل منظورتون میشه؟نقل قول:
به نظرتون ارزش 200 تومنو داره در صورتی که تو کشور های دیگه تقریبا 40 دلاره؟
یا تو این رنج این ایر های بهتری پیدا میشه کرد؟
سلام و خسته نباشید
میخوام یه هدفون با قیمت حدود ۳۰۰ هزار بخرم راستش نظر خودم sony pq1 هستش با قیمت ۳۴۰ سراغ دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین سورس پلیرم هم یه s3 و یه ipad هست و بیشتر پاپ و لایت متال گوش میکنم
در مورد امپدانس و درایو شدن هم یه توضیح بدین ممنون میشم امپدانس این هدفون ۷۰ اهمه
نه به نظر من هدفون های رده پایین مثل خیلی از CX ها ارزش اون هزینه رو نداره. ببین این هدفون ها برای چهار سال پیشه تجهیزات صوتی سال و مدل تولید خیلی مهم نیست گاهی یه هدفون بعد 40 سال هنوز فروش داره و استقبال میشه گاهی یه هدفون بعد چند سال ارزش خریدش رو از دست میده به تجربه ایی که من داشتم از این هدفون حدود همون سال 2009-2010 اصلا ارزش همچین هزینه ایی نداره با همین بودجه میشه انتخاب های بهتری داشت.نقل قول:
خودت یه نگاه به نظر کاربرهایی که داشتند بنداز:
قدیمی مثل این؟ :Dنقل قول:
نقل قول:
کسی ایده ای نداره؟ من 12 تا ازین هدفون دارم، چیز با ارزشیه ولی وضعیت ظاهریش خوب نیست ولی یونیت و هدبندش سالمه. فکر کنم با 40-50 یورو بشه تمام لوازم یدک رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کرد و یدونه ازین هدفون 350-400 دلاری رو زنده کرد. فکر کنم بیارزه، با 200 تومن فکر نکنم بشه چیزی خرید که 200 اهم باشه و از نظر مشخصه های صوتی مثل این باشه. از دوستان کسی اگه علاقه داشت ازین هدفون 12 تا هست.
سلام
یه هدفون creative ep830 سفارش دادم به قیمت 75 تومن .....به نظرتون اصله یا کار برادران چینی؟؟؟؟؟..........اگه عکسی از بسته بندی اصل و فیک این مدل رو دارید بزارید................یه مدل پایینترش یعنی EP630 چینیش تو بازار 30 تومن و اصلش ( گارانتی شاب ) 65 تومنه...........
کریتیو فقط با گارانتی شاب اصلهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
مدل 830 گارانتی شاب قیمت چنده؟نقل قول:
سلام دوستان.
لطفا یک هدست با حدود قیمت 150 تومن به من معرفی کنید.
با تشکر.