میشه بگید چند ساعت طول میکشه تا باتری این تبلت فول شارژ بشه ؟
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 - 8GB
و اینکه در حال روشن بودن وای فای و صفحه نمایش تا چند ساعت کار میده ؟
فوریه ، ممنون
Printable View
میشه بگید چند ساعت طول میکشه تا باتری این تبلت فول شارژ بشه ؟
و اینکه در حال روشن بودن وای فای و صفحه نمایش تا چند ساعت کار میده ؟
فوریه ، ممنون
راستش از لحاظ قیمت نمی دونمنقل قول:
ولی این که 3G رو که براتون گفتم یعنی چی.... -->یعنی مثل رایتل. دکل مخابراطیش قابلیت تماس صوتی و تصویری و پیامک و... داره و اینترنت پر سرعت داره.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE یعنی اینترنت خیلی پر سرعت. یعنی وقتی می گن 4G LTE یعنی اینکه علاوه بر اینکه 4 جیه، قابلیت اینترنت پر سرعت تری رو هم داره.
و احتمال زیاد Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE از Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G گرون تره. ولی نمی دونم قیمتشون چقدره.
توضیحات بیشتر رو توی این لینک ببینید:
آقا خیلی شرمنده من اطلاعاتم کامل نیست و فقط می دونم کارکرد باتریش بین 24 تا 48 ساعته.نقل قول:
اطلاعات کامل رو توی این لینک ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای این --------------- توی آدرس، باید بنویسید: digikala...com البته من بین کلمه ی دیجی کالا و کام سه تا نقطه گذاشتم، ولی شما 2 تا بذارید. تا لینک بیاد. شرمنده.
از بین این دو مدل تبلت ، کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 8GB
لینک مقایسه :
اومده. شما می تونین به راحتی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخریدش! با قیمت: یک میلیون و هشتصد و پونزده هزار تومن!نقل قول:
لطفا به این سوالم جواب بدین .انقدر تو سایت های مختلف مقایسه هارو خوندم که دیگه کلا قاطی کردم .میشه خودتون یه تبلت معرفی کنید (تا حدود 2 میلیون تومان)که برای کار و بازی در این بودجه بهترین باشه. کیفیت دور بین و سیم کارت خور بودن برام مهم نیست . فقط برای همون نرم افزار و بازی و قدرت سخت افزار بالا.
ممنون میشم پاسخ بدید(خیلی هم عجله دارم) باتشکر:n11:
البته iPad 4 WiFi 16GB هم بدرد نرم افزار می خوره و هم بازی. جفتش رو خیلی خوب میاره.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کدوم یکی از این دو سخت افزارش بهتره؟نقل قول:
هر کدوم تو اندازه خودشون بهترین هستند!نقل قول:
توی اندروید ها Nexus بهترینه.نقل قول:
توی آی او اس هم که کلا فقط یه اپله.
سخت افزار Nexus 7 2 درسته که مثلا بگیم پردازنده ش 4 هسته ایه، ولی اپل با یه پردازنده ی 2 هسته ای، خیلی روون میشه باهاش کار کرد! (به لطف سیستم عامل قدرتمندش!)
نکته ای که وجود داره، قیمتشونه که شما دیگه باید نگاهی به جیبت بکنی و بعدش انتخاب کنی.
پس یعنی میخوای بگی پردازنده اپل قویتره؟نقل قول:
دوست عزیز الان ipad mibi تو رده قیمت nexus 7 2013 هست حالا اگه بخوایم امکانات دیگه رو بررسی کنیم که nexus 7 2 بهتره مثل صفحه نمایشش که ایپد مینی دارای تراکم پیکسلیه خیلی پایینیه و....نقل قول:
این چی ؟ خوبه؟نقل قول:
دوست عزیز این چه ربطی داره.قیمتشون رو نگاه کنید!!!!!!نقل قول:
نه نه نه! منظور من آیپد مینی نیست! منظورم آیپد چهاره! خود آیپد نه آیپد مینی! آیپد مینی که صفحه ش نسبت به سایز صفحه ش خیلی بی کیفیته! اینی که گفتم توی آی او اس هم که کلا فقط یه اپله منظورم این نیست که اپل تکه! نه بابا! الآن نکسوس 2 7 از همه چی سر تره! البته توی تبلتها!نقل قول:
توی فبلتها هم که SONY Xperia Z Ultra!
ببین برادر، اصل یه جنسی رو که می خوان معرفی کنن، همون مدل معمولیش رو میگن، یعنی نمیان بگن 4G یا 32 GB یا 64GB یا 128GB یا خلاصه بیای بگی همه ی مواردی رو که می خوای، (فکر کنم نتونستم درست منظورم رو برسونم!) یعنی می خوام بگم که مهم اصل سخت افزار دستگاهه، یعنی مثلا سی پی یو و رم و اینجور چیزا، دیگه ظرفیتی که داره مهم نیست که 16 باشه یا 32 یا 64 یا 128! یعنی شما می خوای دو تا دستگاه رو باهم مقایسه کنی، نیاز نیست که ظرفیت شون رو هم با هم مقایسه کنی، (البته چرا، موقعی که واقعا ببینی چیزای دیگه شون عین همه و یکیشون ظرفیت 64 هم داره ولی اون یکی تا 32 بیشتر نداره که اون موقع مثلا 64 رو انتخاب می کنی.)نقل قول:
اگه سایز صفحه برات مهمه که بزرگتر باشه، iPad 4 with Retina Display WiFi چیز مناسبیه. اگر هم می خوای سیمکارت بخوره که خب 4G ش رو می گیری. ولی اگه سایزش خیلی برات بزرگ بودنش مهم نیست، 7 اینچی نکسوس هم خیلی چیز خوبیه.
با قیمتش مشکلی ندارم.نقل قول:
دوستان سلام
تو محدوده 1500 ( 50 بالا پایین ) از برند سامسونگ چی بخرم که به درد خوندن PDF و دیدن فیلم بخوره؟ ( اگر قابلیت اتصال مموری هم داشته باشه خوب میشه )
ممنون
تبلت ایسوس مدل Memo pad ME172X HD رو اینترنتی سفارش دادم ، ارسال رایگان بود زودم به دستم رسوندن !!! قیمتشو نسبت به بازار ارزونتر بود
لینکش و براتون میذارم حتما امتحان کنید پشیمون نمیشین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا من میخواستم دقیقا همون جنسی رو که میخوام بخرم به شما معرفی کنم . اشکال که نداره مگه نه؟:n02:نقل قول:
نه بابا! جدی نگیر. آخه دیدم گفتی تا حدود یه میلیون، ولی اینی که میگی، بالای یه میلیونه! حتی نزدیک به سه میلیونه!:sq_14:نقل قول:
خوب نه بعدش دیدم یه جایی خیلی ارزونتر میده نظرم عوض شد:n09::n10:نقل قول:
سلام
من دنبال یه تبلت هستم تا یک میلیون تومن با ویژگی های زیر
سیم کارت بخوره
شارژ خوب نگه داره
تو اولویت های بعدی هم اینا هستن
ده اینچی باشه بهتره ولی هفت اینچی هم خوبه
otg داشته باشه، یعنی فلش و هارد بخوره
صرفا واسه وب گردی میخوام، خیلی اهل بازی نیستم، شاید یه کتابی هم خوندم.
و بهتره که مارک درست و حسابی داشته باشه (از این چینی ها نباشه)
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا
قیمت اولیه 16 گیگش الآن 1,045,000 تومنه
قیمت دومیه 16 گیگش الآن 899,000 تومنه
چه سیستم عاملی میخواین؟
سیستم عامل ویندوز: acer Iconia W510 هست
سیستم عامل اندروید: samsung Galaxy Note 10.1 هست
لینک مقایسه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فقط برای game میخواین سامسونگ بهتره
نقل قول:
چه سیستم عاملی میخواین؟
سیستم عامل ویندوز: acer Iconia W510 هست
سیستم عامل اندروید: samsung Galaxy Note 10.1 هست
لینک مقایسه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فقط برای game میخواین سامسونگ بهتره
قیمت نکسوز 7 با 32 گیگ که 3g نباشه چنده؟
1 ماه پیش 950 بود.گرون شده یا ارزون؟
بنظر شما بين اين دو مدل كدوم يكي بهتره؟ قيمت هر كدوم چنده؟
Asus Google Nexus7 2 4G - 32G
Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 - 32G
معايب و مزاياي هر كدوم چيه؟
لينك مقايسه
جاي نقطه چين ديجي كالا بگذاريد.
ميتونيد به اين لينك بريدنقل قول:
جاي نقطه چين ها ديجي كالا بگذاريد.
اين كه با صرفه تره عزيز. شما چي فكر ميكني؟نقل قول:
جاي نقطه چين ها ديجي كالا بگذاريد.
اگه سیستم عامل ios باشه بهتره.نقل قول:
نقل قول:
این از قیمت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای چه کاری می خوای؟:n27::n27::n27:
سلام
این تبلتای اندروید نسبت به گوشی های اندرویدی چیز اضافه ای دارن؟؟
تنها تفاوت عمدشون بر می گرده به سایز صفحه نمایش.نقل قول:
و چیز اضافه تری ندارن
براي كتاب خوني، اينترنت، بازي و ... كلا ميخوام همه چيز داشته باشه مخصوصا دوربين پشت و اضافه شدن مموري و ترجيحا هم سيم كارت بخورد.نقل قول:
اونی که شما می گی که همون مورد دومی ایه که من معرفی کردم! البته من 16گیگش رو معرفی کردم، ولی شما 32 گیگش رو!:n01:نقل قول:
بچه ها نکسوز 7 ارزون شده؟ یا کلا تبلت ها ارزون شدن؟
یه ماه پیش واسه یکی از دوستام خریدم 960 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی تبلت خوبی به نظر میاد در قیمت زیر 800-900 تومان
البته یک ضعف بزرگ داره اونم اینکه بلوتوث نداره و ضعف هایی که تو این قیمت ضعف به حساب نمیاد همانند:
پورت HDMI ندارد ، سیمکارت خور نیست ، حافظه 8گیگ ، 3g ندارد ، و استفاده کننده هاش میگن که کمی وای فایش ضعیفه..
برای خریدش میتونید به سایت دیجی کالا برید که تو پیشنهاد ویژه قرار گرفته 720تومن
* ی سوال داشتم، آیا رم 1 برای تبلت ها کم نیست؟ من موبایل s3 دارم و تازه فهمیدم که واقعاً رم 1 خیلی کمه برای اندروید چه برسه به ویندوز و ...!
بله تبلت ها هم همانند لپ تاب ها ارزون شدن ، نکسوز 7 هم طی 1 ماه اخیر 100-150 هزار تومن ارزون شده.نقل قول: