برا منم دیروز اینطور بودش زنگ زدم پشتش گرفتم ولی در نهایت کاری انجام ندادن خودش درست شدنقل قول:
Printable View
برا منم دیروز اینطور بودش زنگ زدم پشتش گرفتم ولی در نهایت کاری انجام ندادن خودش درست شدنقل قول:
اول از همه خودم گفتم این قضیه حجمی شدن رونقل قول:
اینم دلیلش پست خودم رو کوت کردم:31:
اگه حجمی بشه و سرعتش مثل شهرستان ها باشه خیلی خوب میشه. شب ها هم که رایگانه میشه به اندازه همین وضعیت فعلی دانلود کرد. در عوض مزیتی که داره برنامه های زنده رو میشه بدون مشکل با اینترنت دید.
سلام
دوستان من تا دیروز اینترنت 256 wifi شرکتی داشتم که سرعت دانلودشم بین 28-35 بالا پایین میشد و ماهی هم 35 میدادم
دیروز از مخابرات اینترنت 256 گرفتم و فعلن اصلا با میانگین سرعت و چیزای دیگش آشنایی ندارم و نمیدونم کیفیت خطوطشون چجوریه ولی چیزی که تا الان فهمیدم اینه که سرعتش خیلی پایین تر از اون یکیه...
من اون یکی اینترنتم تا 6 روز دیگه هنوز شارژه و جفتشونو کنار هم وقتی مقایسه میکنم wifi 256 سرعتش همون 28-35 ولی این مخابراته 18-27!!!!
این که نمیشه 256!!!
بعد یه سوالی هم داشتم,تا اونجایی که من میدونستم مخابرات فقط 128 میداد و برای گرفتن 256 باید کارت دانشجویی میدادیم بهشون و برای 512 به بالا هم که دیگه نمیدونم
ولی دیروز از من کارتو اینا نخواستن و 256 راحت دادن...512 هم اینطوری میدن؟
چه فایده داره؟ 2ساعت برنامه زنده ببینی که حجمت تمومه!!!نقل قول:
به اندازه کافی isp با انواع و اقسام طرح مختلف حجمی در تهران وجود داره. امیدوارم مخابرات برای اونایی که از دست اینترنت های حجمی دیگه براشون اعصاب نمونده همیشه نامحدود بمونه.
اتفاقا اصلا خوب نمیشه مزخرف میشه مزخرف مثل شرکتای دیگه اینترنت مزش به اینه که یه سایتو بدون استرس باز کنی مزش به اینه که هرچی خواستی در هر ساعتی بود دان بکنی حجمی بشه تعطیل میشه در نهایت بتونی شبی دو سه گیگ دان بکنی که به نطر من 256 نا محدود خیلی بهتر یه مدتم که بگذره مثل ای اس پی های دیگه چون خطا شیر میشه مشترک زیاد میشه و استفاده همشون در ساعات رایگان همون اوضاع بسیار داغون ای اس پی ها درست میکنه دقت کرده باشی الان که نامحدوده در ساعات اداری سرعتا افت میکنه حالا حسابشو بکن 6 ساعت که ساعت رایگان افت سرعت شدید پیدا کنی وای اصلا اسمش نیار نکته دیگه اینکه به خاطر فشار شبانه اکثر سایتای فارسی در ساعات رایگان با افت سرعت مواجه میشن بعد اینکه گیریم شما چند ساعتم تو یوتوب رفتی چشم بهم بزنی جحجمت تمومنقل قول:
برای من یکی اگه تو ساعات غیر رایگان بتونه در ماه 3-4 تا مسابقه فوتبال رو زنده پخش کنه و ترافیکش تموم نشه کافیه :31: البته دقیقا نمی دونم هر بازی چقدر ترافیک کم میکنه ولی خب با وضعیت فعلی نامحدود انجام این کار با 256 ممکن نیست. ولی در کل برای کسی که کارش شب و روز با اینترنته آره کمه . کلا اینترنت نامحدود هم بدجور اعتیاد آوره .
نقل قول:
مرکز مخابرات ما هیچ شرکتی رو ساپورت نمیکنه و فقط خودش adsl میده، وگرنه من خیلی وقت پیش رفته بودم دنبال صبانت.
خیالت راحت باشه که یه دونه مسابقه هم در ماه در ساعات غیر رایگان نمیتونی نگاه کنی تا وسطای بازی نرسیده حجمت تمومه:31:نقل قول:
خوب چه کاریه! به جای این که با اینترنتت بشینی مسابقه ببینی 10 تومن بده یه اکانت سی سی کم بخر همون مسابقه رو با کیفیت hd از طریق م-ا-هواره ببین.یه اینترنت 1 گیگ هم واسه سی سی کم کفایت میکنه.بعد هم به قول دوستمون لذت وبگردی رو دیگه از دست میدیم! همش استرس داریم یه صفحه که میخواد باز کنه چقدر از حجم کم میشه تازه شبانه هم اگه یه شب سرعت پایین بیاد ضد حالیه که نگو.
دوستان 2 مگ هم داره مخابرات ؟ هر قبضی که میاد برای دو مگابایت چقدر هست ؟
داره ولی به خونه نهایت 512 با مدرک شرکتی چیزی برای سرعت بالاتر باید خط به نام شرکت باشه قیمتاشم از اینجا ببننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محله ما یه موردی هست که باعث شده هم شدیدا برخورد کنن با تجهیزات ماه.واره هم مرکز مخابرات رو نمیذارن شرکتی بشه. ای کاش یه طرح می ریختن که هم محدود شه و هم 6 ساعت رایگان رو بشه اورد جلوتر ، مثلا از 23 تا 5 . اینطوری بیشتر فوتبال ها هم میفتاد تو تایم رایگان :31:نقل قول:
خیلی جالبه مگه محلتون کجاست؟ تا حالا اینجوریش ندیده بودم در شما شهرم که خیلی گیر میدن شرکتای خصوصی میدن م ا ه واره هم که تا دلت بخواد تو شمال شهر هست شاید شما زیاد جدی گرفتی میترسی بزاری در ضمن یه چیزی به فرمایشات دوست قبلی اضافه کنم اگه فقط میخوای فوتبال نگاه کنی پکیج j.s.c و r.a.i و یه چند تا دیگه به صورت روزانه هم کدش میاد هم ساف ت کم میشه و اگه فقط فوتبال میخوای احتیاج نیست ماهی 10 بدی کیفیت تصویرشم 1080 هست که گیرنده باید پشتیبانی بکنهنقل قول:
در مورد حجمی شدن و اینها همش نکته انحرافی اصلش اینه که اگه خودشون بخوان میکنن به حرف ما کار ندارن ما حالا هی بیگم بشه نشه:31:
مرکز شهید باکری هستیم. کلا اینطوریه اینجا کاریش هم نمیشه کرد. دلیل شرکتی نشدن فکر کنم این باشه که پورت های پادگان های سپاه و ارتش هم این مرکز میده و شاید به بهانه امنیت و این جور مسائل نمیذارن شرکت ها خدمات بدن. ماه.واره هم هیچ کسی پا پیش نذاشته منم میترسم :31:
یعنی محله شما وایمکس و وایرلس point to point هم ساپورت نمیکنه؟نقل قول:
وایمکس ایرانسل کارشناسش اومد خونه و بررسی که کرد آنتن صفر بود! دومی هم نمی دونم چیه دقیقا ولی ظاهرش که میگه گرون درمیاد :31:نقل قول:
سلام دوستان.چرا داخل سرویس مخابرات سرعت torrent پایینه؟:41:
از اینا که میان رو پشت بوم یک دستگاه نصب میکنن! کلا شرکتاش به صورت محله ای کار میکنن یعنی هرکدوم چند تا محله خاص رو پوشش میدن.نقل قول:
خوبه من محله شما زندگی نمی کنم وگرنه تا الآن از بی اینترنتی سر از بیمارستان در آورده بودم.:31:
کدوم مرکزی؟ اینا یک مشکلی فنی دارند گفتم فعلا نگم چون مسخره استنقل قول:
میشه لطف کنید بگید مشکل از چیه؟ هر چه قدر هم مسخره باشه قول میدم نخندم.:31:نقل قول:
سلام.آسیاتک سرعت دانلود با تورنتش عالیه اما مخابرات نه.نقل قول:
مجددا نابود شد
بچه ها سرعت 512 نا محدودش چنده؟هرچی دانولد کنم چیزی نمیشه؟تورنت سرعتش خوبه؟بشنکن چی؟
فعلا که داغونه سرعت دانلود با سرور خارج نصف شده 30 کیلو شده با دخلم 59 پینگ تایم اوت داره هر چی دانلود کنی هم چیزی نمیشه تورنت هم کاملا داغون بشکن هم مثل بقیه ای اس پی ها فرقی نمیکنه اگه محدودیتی باشه سراسرینقل قول:
سلام دوست عزیز.آسیاتک با تورنت مشکل نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم از روی قصد باشه این پنل چون اینا حتی سیستم ندارن که سرعت برای هر کاربر تایین کنن و مستقیم دان استریم و اپ استریم انجام میدن:31: قبل از به وجود اومدن این مشکلات چند ماه اخیر مشکلی نداشت ولی من دیروز که اومدم دان کنم دیدم کاملا ترکیده:18: خدا کنه از روی قصد نباشه.
یعنی سرعت سرویسای مخابرات برای همه یکسانه؟سرعت همه بیشترین حده ممکنه؟نقل قول:
نه منظورم اینه که مثلا برای سرعت 128 مستقیم روی خط طرف دان استریم روی 160 و اپ استریم روی 80 میبندن برای 512 دان استریم روی 576 و اپستریم روی 160 میبندن (حالا ببنید شما چقدر تجهیزات و نویز خطا تو ایران زیاده با اینکه از سرعت اسمی بیشتر میبندن در سرعت بالاتری مثل همین 512 بازم در عمل 59 کیلو بیشتر دانلود نمیده) به این شکل نیستش که مثلا دان استریم و اپ استریم برای همه روی مثلا 2048 ببندن بعدش با پنل که کنترل اشته باشن بیان برای هر کس سرعت مشخص بکنن یا پورت خواصی محدود بکنن از همین طریق مثل کار صبانت که پورت تورنت محدود کرده بود تو ساعات رایگان. خودشون راحت کردن و این کار کردن:31:نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی در مورد مرکز تلفن منتظری تو شهر ری داره؟
میخوام بدونم اصلا مخابراتش اینترنت میده و اگه میده تا چه سرعتی رو راحت میده؟
ممنون
میگم مثل اینکه دیگه باید بیخیال مخابرات بشیم:9:
مشکل نصف شدن سرعت با سرور های خارجی و افت سرعت در وبگردی که به زور صفحه باز میکنه همچنین تایم اوت فوق العاده زیاده 4 تا پشت سر هم دیگه عادی شد مخابرات دیگه ثبات قبل رو نداره مشکل تورنت هم پیدا کرده احتمالل هیچ وقت به حالت سابق برنمیگرده:9:
تازه امروز جمعست و اداره جات تعطیله
سلام نت من یه هفتست قطعه ! از مخابرات سرویس دارم
مشکل سرااسریه ؟؟!
کی درست میشه ؟(تلگرافی تایپ می کنم چون با بدبختی کانکت شدم ! ماکسیمم سرعتم در حال حاضر 2 کیلوبایت در ثانیه هستش...!!!)
دو کیلو:18: نمیدونم دیگه تا این حدشو من 512 دارم یه روز درمیون سرعت رو 28 میادش اگه 128 هم برای شما در نظر بگیریم باید 7 کیلو بده که:31:نقل قول:
دوستان لطفا برادرانه به من کمک کنید ممنون
من الان وایمکس مبین نت دارم راضی هستم ولی واقعا میتونم بگم 4 گیگ رو راحت توی 1 ماه تموم میکنم دانلود هم نمیکنم ولی نمیدونم چرا انقدر زود کم میکنه
الان هم قیمت نامحدود مبین نت 512 هست ماهی 52 تومن که واقعا گرون هست
از دوستام پرسیدم گفتن مخابرات ارزون هست نامحدودش میخواستم ببینم آیا واقعا راضی هستید ؟! خوب هست ؟! قیمت 512 چند هست؟! سرعت دانلودش چطور هست؟!
لطفا کمک کنید من رو
باید بپرسی 512 نامحدود مبین نت سرعت دانلودش چنده اگه 50 -60 باشه بیا مخابرات اگه بالاتر باشه میارزه
البته چند روزیه مخابرات مشکل داره
64Kbps تا 512Kbps = سرویس 512 !!!
الان همه ی مراکز سرعتشون داغونه؟یا فقط یه جا؟کلا 512 نا محدود بگیرم از مخابرات برای دانولد یا آساتک؟
نه سعید جان من با دایال آپ کانکت شدم که سرعتم 2 شده !نقل قول:
adsl که کلا یه هفتست قطعه ! قرار بود شنبه هفته پیش کابل برگردان انجام بدن و گفتن 12 ساعت قطعه اما 12 ساعت شده 8 روز !!!
اینجا رو ببینین :
چند تا مرکزن که مشکل دارن شانس منه که الان کلی کار دارم بلا نت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر نداره کی درست میشه ؟(مراکزی که مشکل پیدا کردن...؟)
نقل قول:
طی پیگیریهای فنی که من کردم Hubswitch مخابرات ان مارک چینیش هوایای مشکل داره و خیلی از پورتهای خارجی رو خود به خود در بعضی ساعات میبنده
من خودم با مسئول فنی مخابرات منطقه مون در ارتباطم و طی سخنها و صحبتهای پیشین که گفته بودم ایشون 2 ساعت خونه ما جهت تست و رویت مشکل مهمونمون بودند..
خودم بهشون پیشنهاد دادم واسه منطقه ام من خودم 100 تومان 200 تومان براتون یک Hubswitch خوب میخرم باز قبول نکردند گفتند وایسیم تا درست بشه این هم شد جوابشون!!!!
یعنی تا اخر عمر وایسیم یا خودشون وامیستند
من خودم قبلا از مبین 1 مگابیت با 10 گیگ ترافیک داشتم که قبل از اینکه به 1 ماه برسه حجمم تموم بود الان که 512 مخابرات گرفتم تازه فهمیدم اینترنت یعنی چی!نقل قول:
پینگ مخابرات دقیقا نصف مبین نته حتی الان که اوضاعش قاراشمیشه پینگش بهتر از مبینه!
مبین نت اگه حتی بیخیال حجم هم میشدی نمیتونستی توی یوتوب، ویدیو ببینی سرعت با 1 کانکشن 5 کیلوبایت هم نمی رسید ولی مخابرات با یک کانکشن حداقل 30 رو میده.
از لحاظ دانلود هم که مخابرات معرکه است.
اره مثل اینکه تقریبا داغونه ولی شاید بعضی جاها درست باشه نمیدونمنقل قول:
در مورد سرعتت خصوصیا که نامحدوداش گرونه نمیصرفه که بخوای بگیزی نا محدود همون مخابرات بگیر مشکل سرعت و پینگ این ها هم فعلا که هست یعنی اگه گیم بازی میکنی نیا فعلا چون نمیتونی تایم اوت داره یه چیز دیگه که باید دقت کنی اینکه باید بری مرکرز مخابراتت اکثر جاها تا 128 همینجوری میدن 256 با کارت دانشجویی و 512 با مدرک شرکت پس گرفتن سرعت بالا کار ساده نیستش
من دو سال مخابرات 128 داشتم از حجمی بدم میادش توی این دو سال خیلی تلاش کردم 256 بگیرم کارت دانشجویی بردم برای پسر عموم طرف گفتش باید حداقل کارشناسی باشه این کاردانیه تا این که گذشتو یه مدرک یکی از قسمت های فرهنگسرا که رفیق بابام بود پیدا شد منم گفتن یه کپی بگیره ازش گرفتیم بردیم مخابرات یک ساعت بعد زنگ زدن گفتن با سرعت 512 موافقت شد!!
اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما بخدا