بچه ها من یه سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد!نقل قول:
من اون پچ رو نمیتونم نصب کنم !
میگه نمیتونه نصب کنه !
باید چی کار کنم؟
کرکش که از خودش بیشتره!
کرکش و اگه کپی کنم کافیه؟
(هان الان اینارو جواب بدید !:31:)
Printable View
بچه ها من یه سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد!نقل قول:
من اون پچ رو نمیتونم نصب کنم !
میگه نمیتونه نصب کنه !
باید چی کار کنم؟
کرکش که از خودش بیشتره!
کرکش و اگه کپی کنم کافیه؟
(هان الان اینارو جواب بدید !:31:)
پچی که نصب می کنید باید سازگار با ورژن بازیتون باشه وگرنه نصب نمیشه 2 تا ورژن داریم نسخه دانلودی نسخه دیسک فکر کنم همه ورژن هایی که هستند نسخه دیسک هستن برای PCنقل قول:
دوست عزیز این پچو باید کپی کنم تو قسمت نصب شده ی بازی بعد نصب کنم؟نقل قول:
من هردو رو دانلود کردم نصب نشدن!:41:
والا من بازیو اصلا برای PC ندارم نگرفتمش رو اکس باکس بازی می کنم ولی توی نسخه ها قبلی باید با نسخه بازیت مچ بود یعنی اگه نسخه بازی که دارید نسخه دانلود شده اس باید پچ متناسب با اون رو دانلود کنید مشخصه که پچی که دانلود کردید متناسب بازیتون نیست من لینکی ندارم از هر دو پچ ولی توی پیج اصلی بازی جفتشو گذاشته هر جفتشو دانلود کنید و جداگانه تست کنیدنقل قول:
سلام دوستان من چه جوری میتونم تو پی اس یه بازیکن رو مسئول نگهداری از یکی از بازیکن های حریف کنم
برو رو بازیکن خودت بعد دکمه ی شوت رو بزن ( اگه بادسته کار میکنی!) بعد mark setting رو بزنی میتونی هر بازی کنی بجز گلر تیم مقابل رو mark کنی!نقل قول:
من هم همین کارو کردم ولی هیچ کدوم نصب نشدن!:31:نقل قول:
آقا یکی به داد من برسه دارم دیوونه میشم!:42:
سلام
ی سوال فنی
اون قسمتی از pes12 که لیگه و وسطاش و آخر هر فصل میشه بازیکن خرید
کدومشه؟
من چیزی نفهمیدم / نمیشدم که همشو امتحان کنم
ممنون
سلامنقل قول:
شما باید برید قسمت بنظرم لایف lifeبعد اونجا دو گزینه هست یکی مستر لیگ ودیگری بکام لیگ هستش .که مستر همون چیزی هستش که شما دنبالش هستی......
البته توصیه میکنم قبل شروع مستر چند کارو انجام بدی...
۱_سن بازیکن هایی که مورد توجه هستند رو کم کنی .اینجوری اونا زود پیر نمیشن.
۲_از قسمت اکسترا گزینه هایی مربوط به مستر هستش بهتره اونا رو هم ازاد کنی...
۳_بهتره موقع تمرین دادن بصورت چرخشی عمل کنی واگر مثلا در قسمت پاور نقطه ضعف داری با خریدن دفاع وبازیکن هایی که پاور خوب دارن این مشکل رو حل کنی........
راستی بهتره میل امدن بازیکن رو به تیمت رو حداکثر تنظیم کنی اینجوری منت کمتر میکشی.......(گزینش توی منویی هست که وقت و.... ر وتنظیم میکنی فکر کنم.....)
۴_بازیکن هایی مثل فابرگاس ،ریبری،داوید ویا،راموس،مایکن،ون پرسی،ژاوی،اینیستا،مسی ورونالدو...
اینا خوب رشد دارند منظورم قدرتشون افت نمیکنه.
اگه سوال دیگه بود در خدمتم.........
یادمه پارسال هم روی PES 2011 هم این پچ های تایتلی آپدیت نصب نمی شدن و دستی کانورت می شدن این پچها... نمی دونم قضیه چیهنقل قول:
چجوری میشه یک لیگ یا کاپ درست کرده که 3-4 نفری بازی کنیم؟
توی همون منوی کاپ یا چمپیون لیگ یه جایی هست که تعداد رو میتونی تعیین کنی.در حالت پیش فرض رو یک نفر هستش......نقل قول:
فکر کنم توی اولین منو باشه.....
بابا کمک من این پچو چه طور نصب کنم؟
کسی هم مثل من تو تاپیک هست؟
وقتی یاد چند سال پیش میفتم که یوزر های حرفه ای زیادی توی تاپیک PES بودن و به عشق این بازی فعالیت می کردن غصه ام می گیره چرا کونامی اینقدر توی 2 عنوان اخیرش به قدری بد عمل کرد که دیگه هیچ کس پیگیر آپدیت هاش نیست نمی دونم دقیقا چند نفر اینجا هستند که توی تاپیک های 2009 و 2010 فعال بودن ولی فقط خودم و کامران رو توی ذهن دارم مگه میشد یه پچ یا آپدیت جدید رسمی بیاد و اینجا پر شور نشه الان انگار که نه انگار یه دی ال سی اومده که یه مود اضافه می کنه ظاهرا هیچ کس غیر از من که اکس باکسی هستم حتی دانلود هم نکرده! فقط امیدوارم PES 2013 نا امیدم نکنه مثله 2011 و 12نقل قول:
خاطراتم رو با نسخه های 06 و 2008 و 2009 و 2010 رو از یاد نبردم هنوز به خصوص 2009 و 10
با سلامنقل قول:
آرمین خان ممنونم. این سه چهار روزی که اینجایی یه ذره شور و اشتیاق سابق در من جوونه زده! واقعیتش اینه که بیشتر مواقع مثل آدمایی که یه چیزی گم کردن، میام تو این تاپیک و فقط مطالبو میخونم و میرم. همین. نه حس بازی رو دارم، نه اشتیاقشو. ولی چه کنم معتادشم و نمیتونم از این لامصب دل بکنم. چند روزی خودمو باهاش مشغول میکنم و بعدش سیمام قاطی میشه و بیخیالش میشم. 06 ، 2009 و 2010 خیلی شورانگیزتر و خوشایندتر بودن. یادش بخیر قبلنا چقدر با عیال محترمه سر این بازی دعوام میشد!!... الآن فقط دلمو خوش میکنم که انشاءاله تعالی! ورژن 2013 بهتر خواهد بود...
خوش باشید
سلام به دوستان
می خواستم بدونم پچ pesedit که با dlc جدید سازگار باشه اومده یا نه ؟
دوستان پچ 3.3.1 هم اومد که dlc و data pack جدید رو داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید حتماً 3.3 رو داشته باشید اگه ندارین اول اون رو نصب کنید .
یکی بهم بگه این dlc چه تغیرات جدیدی به بازی میده ؟
سلام دوستان من این بازی رو 5 ماه پیش نصب کرده بودم بازی میکردم
امروز که دوباره نصب کردم و اخرین PES EDIT 3.3 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده
بگید چه مرگشه
این فایل رجیستری رو نصب کن و بعد بازی کننقل قول:
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم فیلم آموزشی :
هیچ اتفاقی رخ نداد . هنوز همون ارور رو میدهنقل قول:
اگه ویندوز 64 بیتی داری خط دوم فایل بالایی اینجوری عوض کننقل قول:
از
بهکد:[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2011]
کد:[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KONAMI\PES2011]
بچه ها یکی هم به داد من برسه من دیگه نمی تونم تحمل کنم !
یا وقتی تو become legand گل میزنم از بازی میندازه بیرون یا وقتی forward رو می زنم از بازی میندازه بیرون یا وقتی از forward خارج میشه از بازی میندازه بیرون یا وقتی to next match رو میزنم میندازه بیرون!:42:
آخه من چیکار کنم؟:45::37:
اون کسایی که مثل من از پچ استفاده کردن و پچ 3.0 رو نصب کردن اینجوری میشه!
آخه کرکو عوض کنیم یا آپدیت نزنیم یا این بازی یه مرگشه یا من دارم دیوونه میشم یا خرم دارم این بازی رو تحمل میکنم یا........:3::42::34::14:
یکی کمکم کنه:9::37:
نقل قول:
سلام
مرسی از راهنماییت
ولی خب میشه بیشتر توضیح بدی در مورد بازی
خیلی دنگ و فنگ داره بازی کردنش
اولش که انگار ی مربی میگه انتخاب کن
بعدهم میره سراغ بازی که خیلی یجوریه / اگه میشه بیشتر توضیح بده
در ضمن من تیم رئال مادرید آوردم ولی بازیکناش اصلا اینایی که الان هستند رو توش نداره / چکارش باید کرد
ممنون
در مورد خرید و فروش بازیکنان و پول هم اگه ممکنه توضیح بدید
مرررررررررررسی
در مورد اینکه مربی انتخاب کنی وبعد بازی دقیقا نمیدونم منظورتون چیه .ولی فکر کنم شما اونجا یه مربی میسازید به میل خودتون.....نقل قول:
در مورد چرا بازیکن ها بازیکن های اصلی رئال نیستند،باید شما از قسمت اکسترا فایلشو ازاد کنی.....
در مورد خریدو فروش هم کافیه به قسمت خرید بازیکن برید و بازیکن مورد نظر رو انتخاب وببینید که پیشنهاد شما رو قبول میکنه یا نه .البته بهتره اولین لیگ رو با سطحی اسان تر شروع کنیدتا قهرمان یه جام مهم بشید تا بازیکن ها میل امدن به تیم شما را داشته باشند.........
دوستان کسی هم به داد ما برسه!نقل قول:
سلام.نقل قول:
ببین برادر اینجا اگه کسی بتونه مشکلتو حل کنه مطمئن باش بهت کمک میکنه .
به نظر من شما ......
۱_بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن.و
بهتره بیخیال سیو های قبلیت بشی.چون ممکنه با تغییراتی که پچ رو بازی اجرا میکنه سیوهات ناسازگار بشن...شما یکبار بازی رو از اول نصب کن بعد پچ رو هم نصب کن ویه لیگ رو تازه شروع کن ببین همین مشکلو داری یا نه.......
شایدم مشکل از کامپیوتر یا بازیت باشه.....
۲_اصلا بیخیال این پچ بشو......
با سلامنقل قول:
یه سر بزن به این صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PESEdit 2012 Patch 3.3 Bal Mode Fix: You must download 1.06 exe compatible Kitserverراه حل مشکل شما اینه: از کیت سرور متناسب با پچ 1.06 باید استفاده کنی که از این لینک قابل دریافته:
و یا اینکه از همون صفحه PESEdit 2012 Patch 3.3 + 3.3.1 UPDATE رو دانلود و نصب کن که در این صورت بازیت خودبخود شامل تمام آپدیتها خواهد شد (دیتاپک جدید + ارتقاء ورژن + کیت سرور جدید و...)
خوش باشید
دوستان سلام خسته نباشین من پچ لیگ برتر رو با پچ 3.2 نصب کردم ـ طبق راهنمای موجود در فایل ـ ولی فقط لوگو لیگ برتر و اسم بعضی از بازیکنا اومد ولی اسم تیمهای ایرانی اصلا وجود نداره و لیگ هلند رو نشون میده اگه میشه راهنماییم کنین چیکار کنم تشکر
قبلا هم این سوال رو کردم اما کسی جواب نداد اگه میشه یه لطفی بکنین بازم تشکر
کسی فایلی (چیزی) داره که اسم بازیکنای تیمهای کلاسیک رو درست کنه ؟
باید پچ نصب کنی .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/1391/02/%D9%BE%DA%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2012-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-pesedit-2012-patch-3-3/
فاصله بین download و ha رو بردار:31:
دوستان ممکنه یه پچ معرفی کنید که تیم های لیگ انگلیس و زمین های تیم های معروف انگلیسی رو اضافه کنه ؟
ممنون
نقل قول:
ممنون از راهنمایی
ولی باز ی سوال دیگه
توی قسمت اکستراکه گفتید برم - چیو باید آزاد کنم
من رفتم یسری چیزارو آزاد کردم ولی دوباره رفتم از اول ساختم هیچ فرقی نکرد
ممنون میشم اگه لطف کنید بگید کجا برم
چون خیلی وارد نیستم آخه توی این pes12
من از pes5 یکسره اومدم 12
چون هیچکدومشون بهم حال نمیداد تا این پس12
سلام
ادیتور بازیو میخواستم که میشه بازیکنا رو قوی کرد
ممنون
به نظرم بهترین ادیتوری که میشه ازش استفاده کرد همینه :نقل قول:
PES EDITOR V2.00 : Final Version
میگم دوستان وقتی تو become بازیکن میسازی میری تو یه تیم 3 4 فصل طول میکشه تا قوی شه . . . نمیشه همون اول با دستکاری قدرت ، قدرتت رو زیاد کنی ؟
میشه ولی با ترینر!:5:نقل قول:
از تو خود بازی به صورت ارگین نمیشه!:46:
خوب ترینش رو بذار لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو همه ی این ها میتونی یه ادیتور پیدا کنی که با مدل pes خودت برابر باشه بعد از سیوات یه کپی بگیر بعد ادیتش کن!
برو ببینم چی میکنی
و از :
میتونی net framework 4.0.30319 رو دانلود کنی
رفیق یه لینک خوب بده واسه ترینر از هیچ کدوم از سایتها نتونستم دانلود کنم
با سلام
دوستان گرامی و بخصوص سرور ارجمند جناب آرمین خان، میخوام برم سراغ مود Club Boss. ممنون میشم اگه هرگونه اطلاعات، ترفند، نکات تخصصی و... که به نظرتون میرسه، بهم یاد بدین... از لحظه شروع تا آخرش...
خوش و سلامت باشید...