New Sergio Ramos HairStyle
:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیپت تو حلقم:31:
Printable View
New Sergio Ramos HairStyle
:5:
تیپت تو حلقم:31:
واقعا این همه ستاره رو کجا میشد دید ؟نقل قول:
پیشکسوتان رئال مادرید 3-پیشکسوتان منچشتر یونایتد 2
زیدان فیگو کارلوس شرینگهام فان درسار کول و ... همه و همه در یک شب و در یک بازی !
ایکاش تلویزیون ایران برای اندکی آشتی با مخاطب هم که شده این گونه مسابقات رو در کنداکتور پخشش قرار بده ...
و نکته ی قابل تامل اندام آماده ی این افراد هست ؛ این نکته وقتی بیشتر به چشم میاد که بازی پیشکسوتان تیم ملی 98 رو در گیلان به خاطر میاریم که شاهرودی و استیلی و مدیرروستا و ... با چه وضعیتی در زمین حاضر بودند !
کسی لینک بازی رو داره بزاره البته با کیفیتش رو
دست دوستان هم بابت گذاشتن عکسها درد نکنه اشک تو چشمم جمع شد وقتی دیگه بازی این ستاره ها رو نمی تونیم ببینیم دلم برا شوتهای کارلوس بازی چشم نواز و دریبلهای منحصر بفرد زیدان بازی زیبای فیگو با اون چهره دوست داشتنیش
یادشون بخیر :40:
زیدان همون کفشای قدیمیشو پوشیده؟:دی
مرجع خبري رئال-مادريد: برت فن ماروایک ، مربی تیم ملی هلند ، مصاحبه مطبوعاتی بامزه ای داشت که در آن گفت : آفلای ، زیدان هلند است. خود بخوانید حدیث این مجمل را . فن ماروایک البته سعی کرد این سخنان بامزه را تصحیح کند : منظورم این است که ابراهیم می تواند مثل زیدان که در پستهای متفاوتی در رئال و فرانسه بود ، برای ما همین طور باشد . او بازیکنی است که می تواند در هر دو پست باشد . که این توضیحش هم در نوع خود بامزه است . بازیکن هلندی که به زحمت می توان او را یکی از هافبک های درجه دو اروپا خواند ، حالا با زیدانی مقایسه شده که یکی از اسطوره های تاریخ است . آفلای حتی در تیم ملی هلند فیکس هم نیست و این که چطور قرار است با زیزو مقایسه شود در نوع خود جوک به نظر میرسید!
کاسياس و کاکا نامزد دريافت پاي طلايي 2012
بازيکنان رئال مادريد نامزد دريافت جايزه پاي طلايي 2012 که به بازيکنان بالاي 29 سال تعلق ميگيرد، شدند.
به نقل از سايت باشگاه رئال مادريد، نام ايکر کاسياس و ريکاردو کاکا در فهرست نامزدهاي دريافت جايزه پاي طلايي 2012 قرار گرفت.
اين جايزه به فوتباليستهاي بالاي 29 سال و در 14 اکتبر اهدا خواهد شد. پاي طلايي در سال 2003 براي اولين بار برگزار شد و رونالدو و روبرتو کارلوس از ميان بازيکنان رئال مادريد موفق به دريافت اين جايزه شدهاند.
ديگر بازيکناني که در اين فهرست قرار گرفتهاند عبارتاند از رائول، سيدورف، بوفون، دروگبا، پويول، ژاوي، ايبراهيموويچ و پيرلو.
برندگان پيشين اين جايزه به اين ترتيب هستند: رايان گيگز (2011)، فرانچسکو توتي (2010)، رونالدينيو (2009)، روبرتو کارلوس (2008)، الساندرو دل پيه رو (2007)، رونالدو (2006)، آندري شوچنکو (2005) ، پاول ندود (2004) و روبرتو باجو (2003).
ورزش3
ميخواهم در رئال از فوتبال خداحافظي کنم
کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد مي خواهد در سانتياگو برنابئو به دوران حرفه اي حودپايان دهد.اين ستاره 27 ساله در سال 2009 با انتقال 94 ميليون يورويي از منچستريونايتد به رئال، رکورد گرانترين نقل و انتقال تاريخ را شکست
او در دو فصل اخير لاليگا 84 گل به ثمر رساند و نشان داد که ارزش مبلغي که براي او پرداخت شده را دارد و اکنون اعلام کرد فکر نمي کند بتواند پيراهن باشگاه ديگري را به تن کند.
او در گفتگو با نشريه مارکا گفت:" اگر دست خودم باشم، تا پايان دوران حرفه اي ام در رئال خواهم ماند."
ستاره پرتغالي همچنين از اينکه مورينيو قراردادش را تا سال 2016 با رئال تمديد کرد، اظهار رضايت کرد.
" اين عالي بود. من خيلي خوشحالم. باشگاهي مانند رئال بايد مربي بزرگي مانند مورينيو داشته باشد. او مي خواهد اينجا بماند.به نظر مي رسد که رئال بدون مورينيو نمي تواند به جام هاي زيادي برسد."
در سه سال اخير، مسي توپ طلاي بهترين بازيکن دنيا را به دست آورده اما رونالدو قصد دارد هر طور شده امسال اين عنوان را به خودش اختصاص بدهد.
" نمي خواهم در اين مورد زياد فکر کنم اما نمي توانم انکار کنم که از تصور بردن توپ طلا هيجان زده مي شوم زيرا اين روياي هر بازيکني است.
توپ طلا قله حرفه اي هر بازيکن است اما اين من نيستم که بايد بهترين بازيکن را انتخاب کنم پس بايد صبر کرد."
ورزش3
مرجع خبري رئال-مادريد: مسعود اوزیل که اکنون در اردوی آلمان با یورو بسر می برد ، در مصاحبه با تاگس اشپیگل به تمجید از زیدان پرداخت و گفت : او اسطوره من بود و سعی می کردم از او تقلید کنم . وی در مورد سبک بازیش صحبت کرد و گفت که از بازی در رئال ، فشاری حس نمی کند .
عادت داشتی در زمینی بازی کنی که قفس میمون خوانده می شد . چطور بود؟
آن زمین کاملا توسط فنس ها ، احاطه شده بود . توپ هیچ گاه بیرون نمی رفت و بازی هرگز متوقف نمی شد . من عادت کرده بودم که کوچکترین باشم . زیدان الگوی بزرگم بود . سعی می کردم از حرکاتش که در تلویزیون می دیدم ، تقلید کنم . به طرز عجیبی ، این کارها برایم خیلی آسان بود .
چه چیز از زیدان را تحسین می کنی؟
او یک بازیکن کامل بود : استاد از نظر تکنیک ، دو پا ، سرزن و تمام کننده . زیدان بازیکن بزرگی است چرا که کلکهای شگفت انگیزی داشت . به عنوان یک حرفه ای می توانم درک کنم که نه تنها کارهای هنرمندانه ای برای تیمهایش می کرد ، بلکه خیلی تاثیرگذار و سختکوش بود .
در اسپانیا، تو را زیدان جدید می خوانند.
هیچ گاه خودم را با او مقایسه نمی کنم . افتخار می کنم در باشگاهی به بزرگی رئال مادرید هستم اما زیدان در سطح دیگری بود . او یک بازیکن موفق جهانی بود . من این را کم دارم و باید خودم را اثبات کنم .
رئال مادرید بزرگترین است و توقعات خیلی بالاست . چطور کنار می آیی؟
برای من مثل ده سال پیش است که در پارک ها بازی می کردم . وقتی درون زمین هستم فقط می خواهم لذت ببرم . صداها را نمی شنوم و فقط به بازی توجه دارم .
در عین این که به دستورات مربی عمل می کنی و از آزادیت لذت می بری ، چطور می توانی جادویت را ارائه دهی؟
هر بازیکن باید مسئولیت هایش را انجام دهد و تاکتیک ها را به انجام برساند . طور دیگری نمی شود . ما یاد می گیریم که چطور تمرین کنیم و چطور مقابل حریفان قرار گیریم . اما برخی چیزها ناگهانی هستند . یک حفره می بینی و پاس را می فرستی . همه چیز آن قدر سریع است که زمان برای فکر کردن در موردش نیست .
پاسهایت آسمانی هستند.
پیش از آن که توپ را به حرکت در آورند ، خوب در ذهنم جاهای بازیکنان مختلف را حک می کردم . در آلمان و رئال مادرید ، بازی کردن آسان است . خوشبختانه در هر دو تیم ، سبک بازی به یک شکل است .
از کجا می دانی که هم تیمی هایت کجا هستند؟
ما هر روز با هم تمرین می کنیم و با چشمان بسته هم همدیگر را پیدا می کنیم . وقتی کریستیانو در یک فضای آزاد است ، به سادگی به او پاس می دهم و به اگل می رسیدیم .
دوست داری که بدون فوتبال استراحت کنی؟
نمی توانم . اگر سه یا چهار هفته در تعطیلات باشم ، دلم برای فوتبال تنگ می شود . هرگز بدون توپ کار نمی کنم . در همان موقع هم با دوستانم بازی می کنم .
در خانه ات هم توپ داری، چه توپی هستند؟
چند تا در حیاط هستند . توپهای تنیس . روپایی می زنم . کنترلشان مشکل تر است . اما وقتی ده دقیقه با آن کار کنی ، از نظرت بزرگ می آید .
دو گل و یک پاس گل ، آمار درخشان کریم مقابل استونی
فرانسه به لطف دبل کریم بنزما ، مهاجم رئال مادرید در روز سه شنبه در آخرین بازیش پیش از یورو ، استونی را با نتیجه 4-0 شکست داد .
فرانک ریبری زننده گل اول بازی روی همکاری با مهاجم رئال در دقیقه 24 بود و بنزما گل دوم را روی یک شوت محکم پیش از اتمام نیمه اول زد . گل سوم نیز روی ارسال ریبری ، توسط کریم به ثمر رسید که پانزدهمین گل ملی او بود .
پایان بخش بازی هم گل ژرمی منز ، مهاجم پاریسن ژرمن در وقت های اضافه بود .
منبع:مرجع اخبار رئال
مرجع خبري رئال-مادريد: رافائل واران ، فصل اولش در رئال مادرید را با خرسندی به عنوان یک بازین 18 ساله به اتمام رساند . هر چند که خوزه مورینیو سعی کرد که با آرامش ، این بازیکن را آماده کند و او را در بازیهای سخت ، بازی نداد . در حقیقت بیشتر بازیهای واران در برنابئو بودند . پس برای فصل بعد ، چالش بازیکن فرانسوی می تواند پخته شدن در استادیومهای دیگر باشد . ملی پوش تیم زیر 21 سال فرانسه ، در مجموع در 15 بازی در فصلی که گذشت ، حضور داشت . از این تعداد ، ده تا در برنابئو بودند . واران فقط در خارج از خانه در استادیومهایی نظیر ساردینه رو (90 دقیقه) ، رینو (7 ) ، لوس کارمنس (90 ) ، آمستردام (90 ) و پونفرادینا (90) حضور داشت . مورینیو نمی خواست که واران را در بازیهای مشکل ، محک بزند تا این بازیکن ، تحت فضا قرار نگیرد . حالا فصل بعد ، آرام آرام ، این بازیکن جوان هم می تواند نشان دهد که رقیب سرسختی برای راموس و په په است.
کریستیانو ، ارزشمندترین بازیکن یورو
اسپانیا ، ارزشمند ترین بازیکنان یورو را دارد .
در 21 نفر برتر ، نه تا از تیم دل بوسکه هستند (اینیستا ، فابرگاس سیلوا ، پیکه ، ژاوی ، بوسکتز ، ماتا ، کاسیاس و تورس) ، سه تا از آلمان (ماریو گومز ، شواین اشتایگر و مولر) ، دو تا از پرتغال (کریستیانو و نانی) ، دو تا از هلند (فن پرسی و اشنایدر) ، دو تا از فرانسه (ریبری و بنزما ) این 21 نفر ، روی هم 924 میلیون یورو می ارزند که 381 میلیون از اسپانیاست .
همچنین حضور لالیگایی ها در جمع 21 بازیکن برتر چشمگیرتر است . از میان 21 نفر ، هشت تا در لیگ اسپانیا هستند (پنج تا از بارسا و سه تا از رئال) که شامل 43.4 از قیمت بازیکنان می شود . لیگ انگلیس هفت نماینده دارد ، بوندسلیگا چهار تا و کالچیو هم دو تا که هیچ کدام ایتالیایی نیستند .
سه بازیکن ارزشمند تیم ملی اسپانیا ، اینیستا ، (67 میلیون) ، فابرگاس (55) و سیلوا (44) هستند . تیم ملی پرتغال صاحب ارزشمند ترین بازیکن (90) است .
منبع:مرجع اخبار رئال
مرجع خبري رئال-مادريد: خوزه مورینیو ، پاسخ حرفهای ژاوی هرناندز ، بازیکن باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا که گفته بود "مربی پرتغالی در تاریخ ثبت نمی شود" را داد . در مقاله ای که توسط رکورد چاپ شده ، مربی رئال مادرید پاسخ ژاوی را با جمله ای متخصر داده و از او خواسته که خودش را "وقف فوتبال بازی کردن" کند . در همین مقاله ، مورینیو گفته که ژاوی نیاز ندارد که خود را باحال و عوامفریب نشان دهد تا محبوب بارسلونا شود!
به نظرم عملکرد بازیکنای رئال تو بازی دیشب آلمان - پرتغال اینجوری بود:
په په: خیلی خوب بود. دیگه با اون په په ی خشن و عصبی خیلی فاصله داره، واقعا کم خطی میکنه و حتی زمانی که بازیکنای حریف سعی میکنن به عمد عصبیش کنن، خودش رو کنترل میکنه. یه توپ رو هم به دیرک دروازه زد.
کوئنترائو: بازی خیلی خوبی رو از خودش به نمایش گذاشت. تا به حال همچین بازی ای رو تو رئال مادرید نشون نداده بود.
رونالدو: تو تک تک حملات خطرناک پرتغال میشد ردی از اون رو دید. پاس های خیلی خوبی داد اما متاسفانه بازیکنای پرتغال بی دقت بودن.
خدیرا: عالی بازی کرد. تو کار حمله خیلی خوب عمل کرد.
اوزیل: تازه بعد از گل آلمان، زمانی که یکم اعتماد به نفس پیدا کردن و راحت تر تونستن بازی کنن، اونم یکی دوتا پاس صحیح و خوب رو داد. در کل خوب نبود.
الان گل های بازی برزیل - آرژانتین رو دیدم،
گل اول، رو حرکت خوب هیگواین ساخته شد، سماجت همیشگیش تو خط میانی باعث شد توپ رو بگیره و فورا با یه پاس تو عمق خوب، مسی رو تک به تک کرد.
گل دوم، رو یک - دو خوب دی ماریا و مسی بود که، دی ماریا دوباره مسی رو تک به تک کرد.
گل سوم که با ضربه ی سر از رو نقطه کرنر بود و گل چهارم آرژانتین هم از معـــدود گل های مسی بود که مثل رونالدو زد.
نکته ی بد بازی اخراج مارسلو تو دقایق پایانی بازی بود.
باز اینا شروع کردن؟؟؟نقل قول:
مورینیو اگه از امسال هم دیگه هیچ جامی نبره اونقدر این سالها برده که بشه تو تاریخ جز بهترین فرد دونستش..!!!
مردی که از اولین سال مربیگریس هر چی جام ریز و درشت بود درو کرد تا الان!!!هیچ سالی هم بدون جام نمونده و معتبر ترین هاشو هم برده!!فردی که هر تیمی بوده اون تیم بهترین تیم اروپا بوده در روزای حضورش اونجا!!!
این مرد تا ابد تو تاریخ ثبت میشه!!!!
ژاوی سعی میکنه به قول مورینیو با این کاراش شیرین بازی در بیاره!!!
مرجع خبري رئال-مادريد: عملکرد خوب مارسلو در رئال مادرید در سالهای اخیر ، از چشمها دور نمانده است . بازیکن برزیلی حالا بر اساس نظر بسیاری از کارشناسان ، بهترین دفاع وسط چپ است و بسیاری در رویای پیوستنش به رئال هستند . یکی از این نفرات ، استفانو ارانیو ، بازیکن میلان و مجری تلویزیون ایتالیاست که در مصاحبه ای با توتومرکاتو گفت : مارسلو دفاع چپی با آینده درخشان است که می تواند خرید بسیار خوبی برای میلان باشد . اما با توجه به این که در تیمی توپ می زند که می خواهد به چمپیونزلیگ برسد ، قیمتش خیلی بالا خواهد بود . ارانیو به خیال پردازی ادامه داد و گفت : ژاوی هم بازیکنی است که می تواند یادآور پیرلو باشد اما خریدنش غیرممکن است . به چنین بازیکنانی نیاز است . در خط دفاع هم می توان پیکه را خرید ، البته بارسا او را از دست نمی دهد.
مرجع خبري رئال-مادريد: دیماریا و رئال مادرید برای تمدید قرارداد بازیکن آرژانتینی به توافق رسدیه اند . بازیکن اهل روساریو ، در سال 2010 با 25 میلیون یورو از بنفیکا خریده شد . انتقالش به علت قیمت بالایش مورد انتقاداتی قرار گرفت اما او درخواست ویژه مورینیو بود . باشگاه از سویی با توجه به قیمت بالای این بازیکن ، تصمیم گرفت که دستمزد بالایی برایش در نظر نگیرد (پنج میلیون یورو) ، کاری که در مورد په په نیز مشابهش انجام داده بود . پس از دو فصل ، باشگاه راضی شده که دستمزد این بازیکن را به حدود سه میلیون یورو برساند . دی ماریا ، در 17 ژوئن 2011 در مصاحبه با رادیو لارد ، خواستار افزایش دستمزدش شده بود : بی صبرانه منتظر تمدید قراردادم هستم . به من قول داده شده که اگر شرایطم روبراه باشد ، این کار صورت گیرد . باشگاه در آن موقع به خواسته این بازیکن توجهی نکرد و مذاکرات را برای یک فصل دیگر ، به تعویق انداخت . خورخه مندس ، وکیل این بازیکن سعی کرده که با رئال مادرید مذاکراتی داشته باشد تا خواسته های اقتصادی این بازیکن را اجابت کند . یکی دیگر از کلیدهای افزایش دستمزد ال فیدئو ، مورینیو بود . این اتفاق در مورد په په هم افتاده بود که مربی می خواست که دستمزد این بازیکن بیشتر شود تا با خیال راحت تری بازی کند . دی ماریا ، دو فصل خوب را با رئال مادرید داشت . در فصل اولش نه گل زد و 20 پاس گل داد . در فصل دومش که 20 بازی را به علت مصدومیت از دست داد ، هفت گل زد و 14 پاس گل داد.
سلام
یه 2تا عکس از بهترین مربی تاریخ فوتبال براتون آپ کردم...در ابعاد بزرگی هست و به درد پوستر روی دیوار میخوره به نظر من!!!!
یکی دیگه هم بود که به خاطر حجم بالاش نتونستم آپ کنم براتون ؟ :(
اون خداس..بدن براتون آپ میکنم حتما اونم و حالشو ببرید!!
من خودم هر 3 تا رو چاپ کردم و تو یه قاب عکس A3 گذاشتم و چسبودنم به دیوار و با دیدنشون انرژی میگیرم!!!
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال مادرید می تواند مایکون را با کمتر از نیمی از قیمت دو سال پیش که مورینیو خواستار خریدنش از فلورنتینو شده بود ، به خدمت بگیرد . رقم فروش اینتر برای بازیکن برزیلی ، 10 میلیون یورو تعیین شده است ، رقمی که خیلی کمتر از پیشنهاد 25 میلیونی رئال در سال 2010 است . ماسیمو موراتی ، مدیر اینتر ، 10 میلیون یورو را برای این مدافع راست ، رقم مناسبی می داند . تا کنون ، چندین تیم مذاکراتی برای این بازیکن داشته اند چرا که مایکون با این که در آستانه 31 سالگی است ، یکی از بهترین های جهان در پستش است . البته دستمزد بالای مایکون که سالی 4 میلیون یوروست ، می تواند تا حدودی باشگاه های متقاضی را نگران کند . فوتبال هم مصون از بحران نیست و کمتر باشگاهی می تواند چنین رقمی را برای نقل و انتقالات بپردازد ، هر چند که برای باشگاهی نظیر رئال مادرید ، نمی تواند گزینه بدی باشد . رئال مادرید هم که راضی به خرجهای هنگفت نیست ، شرایط را می داند . اما بدش نمی آید که بازیکنی نظیر مایکون که مدتها مد نظر مورینیو بوده را به خدمت بگیرد . برنامه هم مشخص است . مایکون یک گزینه حقیقی است و می تواند مشکلات رئال مادرید در پست دفاع راست را حل کند . به خصوص آن که قیمتش به مرور زمان به 10 میلیون یورو کاهش یافته است.
مورينيو: ميخواهم در ليگ قهرمانان رکورد بزنم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد هدف اصلي خود در فصل آينده را قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان اروپا دانست.
ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد در نشستي خبري که در جاکارتاي اندونزي برگزار شد تاکيد کرد که هدف بعدي او با رئال قهرماني در ليگ قهرمان اروپا است.
مورينيو که در دومين فصل حضور خود در رئال اين تيم را قهرمان لاليگا کرد اما در ليگ قهرمانان اروپا در ضربات پنالتي مغلوب بايرن مونيخ شد، گفت: مي خواهم با سه باشگاه مختلف قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را جشن بگيرم و يک رکورد از خود به جا گذارم. خوشبختانه فصل قبل موفق شديم که قهرماني در لاليگا را جشن بگيريم حال نوبت ليگ قهرمانان اروپا شده است.
وي افزود: چهار فصل ديگر با رئال مادريد قرار داد دارم. با اين تيم پروژه بزرگي دارم. قصد داريم که رئال مادريد را بار ديگر به قدرت برتر فوتبال اروپا تبديل کنيم. اين تيم تشنه پيروزي است و مي تواند به افتخارات زيادي دست يابد.
آقاي خاص درباره احتمال به خدمت گرفتن هدايت تيم هاي ملي پرتغال و انگليس در آينده گفت: فکر نکنم که بتوانم در تيمي مربيگري کنم که در دو ماه تنها يک بازي انجام مي دهد و هر دو سال يک بار در يک رقابت بزرگ شرکت مي کند. من همواره نيازمند فشار و هيجان هستم.
مورينيو درباره اين سوال که آيا تيم ملي فوال کشورش شانسي براي قهرماني در يورو 2012 دارد گفت: خوشبختانه ما توانستيم در دومين ديدار خود مقابل دانمارک به پيروزي برسيم. الان ديگر شانس صعود از اين گروه را داريم و همه چيز به دست خود ما است. پرتغال نمي تواند جزو سه تيم برتر اين رقابت ها باشد اما اميدوارم که شگفتي در اين رقابت ها رخ دهد و اين تيم قهرمان شود. نبايد فراموش کنيم که بازيهاي مرحله بعدي تک بازي است و بعضي از آنها به وقت هاي اضافي و ضربات پنالتي کشيده مي شود. اگر پرتغال بتواند از گروه خود صعود کند در مرحله بعدي امکان هر اتفاقي وجود دارد.
ورزش3
مرجع خبري رئال-مادريد: روزهای کاکا در رئال مادرید به شماره افتاده اند . بازیساز برزیلی می داند که جایی در رئال مادرید ندارد . آینده اش می تواند در زادگاهش سائوپائولو باشد و به گزارش الکونفیدنشال ، رئال مادرید هم بدش نمی آید که او را با لوکاس مورا ، تاخت بزند . مشکل این است که کاکا دستمزد بالایی می گرد که باشگاه برزیلی از پرداختش عاجز است . کاکا سالی ده میلیون یورو دستمزد می گیرد که رقمی ایده آل است . اما خود بازیکن هم بدش نمی آید که به کشورش برگردد تا شانس حضور در جام جهانی را پیدا کند . بدین ترتیب این فرصت خوبی برای رئال مادرید است تا هم کاکا را جدا کند و هم لوکاس که ستاره آینده داری است را به خدمت گیرد.
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال و بنفیکا هر تابستان ، مبادلات زیادی را با هم از نظر بازیکن انجام می دهند . بنفیکا ، سیاست نقل و انتقالات خاص خودش ار دارد . بازیکنان گمنام و آینده دار را می خرد ، انها را تبدیل به ستارگانی بزرگ می کند و با رقمی هنگفت به تیمهای بزرگ اروپایی می فروشد . به طور مثال آنها در دو سال گذشته با فروش دی ماریا و کوئنت رائو به رئال مادرید ، رقمی نزدیک به 60 میلیون یورو به جیب زده اند و حتی در هفته های گذشته هم اخباری پیرامون اکسل ویتسل مطرح شده بود که البته رئال حاضر نیست که برای این بازیکن جوان ، هزینه زیادی انجام دهد . حالا خورخه خسوس ، مربی بنفیکا می گوید که بدون فروش ستارگانشان به حد رئال مادرید می رسیدند . این مربی به رکورد گفت : در این سه سالی که در بنفیکا بودم ، اگر باشگاه ستارگانش را نمی فروخت ، یکی از قدرتمندترین ها در اروپا می شد . بدون فروش ها ، اکنون در سطح رئال و بارسا بودیم . اما من به عنوان مربی بنفیکا می دانم که قرار نیست خرج زیادی داشته باشیم و نمی توانیم با باشگاه های بزرگ اروپا از نظر مالی رقابت کنیم.
شفا گرفتن یک کودک با کمک کریستیانو و همکاری وکیلش
کریستیانو و وکیلش ، خورخه مندس ، این روزها با هم می توانند خاطره ای را مرور کنند که تا یک ماه پیش ، برایشان باور نکردنی به نظر می رسید اما حالا هر دو از آن لذت می برند . خاطره ای از نوهازت ، کودکی در لاس پالماس و جزیره قناری که فقط 9 سال دارد و از دو سالگی از سرطان رنج می برده است .
به گزارش " دیجیتال قناری " ، این بازیکن و وکیلش ، تصمیم گرفتند که از یک ماه پیش به درمان این کودک کمک کنند . در آن زمان ، کریستیانو برای بازی رئال و مایورکا در برنابئو حضور یافته بود . نوهازت آن بازی را از نزدیک تماشا کرد تا یکی از بهترین خاطرات زندگیش را تجربه کند .
در آن زمان ، به نظر می رسید که دیگر امیدی به این کودک نباشد چرا که وی از سال 2005 ، دچار مشکلاتی بود . پس از آن بود که به مرور زمان ، سه تومور از او برداشته شد هر چند که یکی از آنها به طور ناقص برداشته شد . از ماه مارس ، مشخص شده بود که این کودک در سه ناحیه از بدنش دچار مشکلاتی است .
والدینش ، فابیولا گیلن و سیلوستره گواردیا می گویند :" پزشکش با همکارانش بحث کرد و به این نتیجه رسیدند که کاری از دستشان ساخته نیست . گفتند که بهتر است که به این کودک اجازه داده شود تا بدون رنج کشیدن ، آماده وداع با دنیا شود . از دکترش پرسیدیم که آیا کسی در کره زمین هست که کاری از دستش ساخته شده باشد ؟ او گفت که همه چیز در حد آزمایشات است . گزارش پزشکی او را به " لامیلاگروسا " فرستادیم و تمامی پزشکان گفتند که بهتر است که بیش از این ، بچه را آزار ندهیم .
هفت سال تلاشمان را کرده بودیم و به نظرمان رسید که باید کنار بیاییم . "
ناتی ، یکی از دوستان خانوادگی نوهازت ، تصمیم گرفت که او را برای سفر کوتاهی به مادرید ببرد و او را با دیدن ستارگان رئال مادرید، شگفت زده کند .
به گفته خودش ، هدفش فقط " یک سورپرایز " بوده است .
این ماجرا به گوش خورخه مندس رسید تا مهاجم رئال مادرید هم از آن خبر دار شود . صبح بازی با مایورکا ، یک تاکسی فرستادند تا این بچه و خانواده اش را به اردوی تیم بیاورند . در آن جا ، کریستیانو به استقبال این بچه آمد و به شوخی گفت :" هیچ چیز نگو . " نوهازت کاملا شگفت زده شده بود . کریستیانو به او قول داد که اگر گل زد ، آن را تقدیم او کند و همین کار را هم کرد .
نوهازت ، بازی را در جایگاه ویژه برنابئو در کنار ایرینا شیک ، نامزد کریستیانو رونالدو تماشا کرد تا از جشن قهرمانی رئال مادرید لذت ببرد . پس از بازی به رختکن رفت و پیراهن رئال مادرید را دریافت کرد . اما این تمام کارش نبود .
دوشنبه پس از بازی ، مندس در تماسی با فلورنتینو پرز ، در مرکز معالجه سانچینارو ، یک تخت را برای این کودک رزرو کرد و همه ی خرج و مخارج بیمارستان وی را به نام حساب کریستیانو زد.
بدین ترتیب نوهازت از 16 می ، وارد کلینیک تخصصی کودکان شد .
سیلوستره می گوید :" دو گزینه داشتیم : هیچ کاری نکنیم ، به طور آزمایشی او را معالجه کنیم و نتایج را به ایالات متحده بفرستیم تا داروی خاصی ساخته شود . " آنها پول لازم را نداشتند اما کریستیانو به همراه وکیلش به نزد آنها آمد . جراحی صورت گرفت و نتایج آزمایش به ایالات متحده فرستاده شد .
حالا نوهازت ، کاملا درمان شده است و راحت می تواند به خانه اش برگردد . این بچه و والدینش حالا خوشحال هستند که همه چیز به خوبی و خوشی حل شده و او مراحل اولیه ی بهبودی را طی میکنداما نباید فراموش کرد که گام اول در راه نجات جان این کودک را بازیکن پرتغالی و وکیل او برداشت .
مرجع اخبار رئال
11 بازيکن رئال مادريد در يک چهارم نهايي يورو
تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تنها تيم باشگاهي جهان است که تمام نمايندگانش در يورو 2012 را همچنان در مرحله يک چهارم نهايي اين پيکارها حفظ کرده است.
به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ، سهشنبه شب با انجام دو پيکار اوکراين با انگليس و سوئد با فرانسه، دور گروهي جام ملتها در اوکراين و لهستان به پايان رسيد و از فردا (پنجشنبه) مرحله يک چهارم نهايي اين مسابقات آغاز خواهد شد. بر اساس آمار موجود پيش از شروع اين پيکارها ، رئال مادرید تيم باشگاهي بود که 11 بازيکن از مليتهاي مختلف در اين جام داشت و اکنون نيز با وجود حذف 8 تيم، همچنان نمايندگانش از کشورهاي اسپانيا، پرتغال، آلمان و فرانسه را همچنان در اختيار دارد.
مطابق اين آمار 5 ستاره عضو تيم ملي اسپانيا (ايکر کاسياس، سرخيو راموس، رائول آلبيول، آلوارو آربلوا ، ژابي آلونسو) در کنار سه عضو تيم پرتغال (کريسرونالدو،په په، کوئنترائو)، دو بازيکن آلماني (مسعود اوزيل، سامي خديرا) و يک ستاره فرانسوي (کريم بنزما) نفرات کهشکاني حاضر در جمع 8 تيم باقيمانده در مرحله يک چهارم نهايي اين جام مهيج هستند.
اسپانیایی ها باید با فرانسه و آلمانی ها با یونان و پرتغال با چک در این مرحله بازی کنند.
ورزش 3
پيشنهاد 55 ميليون پوندي رئال براي داويدسيلوا
مورينيو حتي حاضر است براي به خدمت گرفتن سيلوا، گونسالو ايگواين؛ مهاجم آرژانتيني تيمش را به سيتي واگذار کند .
به گزارش نشريه ديلي ميل، باشگاه رئال قصد دارد با پيشنهادي 55 ميليون پوندي، داويد سيلوا، ملي پوش اسپانيايي منچسترسيتي را به خدمت بگيرد.
داويد سيلوا که در تابستان 2010 از والنسيا به منچسترسيتي پيوست، در دو فصل اخير نمايش هاي درخشاني در ترکيب آبي ها ارائه داد و به همين دليل توجهات زيادي را به خود جلب کرد.
او در اين دو فصل 102 بازي براي سيتي انجام داد و علاوه بر به ثمر رساندن 14 گل، آمار خيره کننده 37 پاس گل را از خود به جا گذاشت و نقش زيادي در قهرماني هاي سيتي در جام حذفي و ليگ برتر داشت.
بازي هاي خوب سيلوا توجه ژوزه مورينيو را به شدت جلب کرده و علي رغم اينکه رئال بازيکني مانند مسوت اوزيل را در اختيار دارد، آقاي خاص چشم به خريد داويد سيلوا دارد. سرمربي پرتغالي حتي حاضر است براي به خدمت گرفتن سيلوا، گونسالو ايگواين؛ مهاجم آرژانتيني تيمش را به سيتي واگذار کند.
مطمئنا روبرتو مانچيني به در اختيار گرفتن مهاجمي که فصل گذشته براي رئال 26 گل به ثمر رساند، بي علاقه نيست اما بعيد است بخواهد بازيکني مانند سيلوا را از دست بدهد.
ورزش3
مرجع خبري رئال-مادريد: رئال مادرید ، فصل 12-2011 را با یک اقتصاد کاملا سالم به اتمام رساند . در حقیقت بر اساس سال مالی ، 500 میلیون یورو درآمد سال گذشته رئال مادرید بوده است . در حقیقت بنا بر مسائل مالی رئال مادرید ، این باشگاه بیشترین پول ممکن را دریافت کرده چرا که مثلا در چمپیونزلیگ ، رقم بسیار بالایی برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی دریافت کرد . انتظار می رود که درآمد رئال مادرید نسبت به سال گذشته که 480 میلیون یورو بود ، درآمد قابل توجهی داشته باشد . در حال حاضر ، قیمت بازیکنان رئال مادرید فعلی 450 میلیون یورو تخمین زده می شود چرا که مثلا قیمت رونالدو 90 میلیون یوروست.
مرجع خبري رئال-مادريد: مسعود اوزیل از مورینیو به خاطر اعتمادی که به او دارد ممنون است . بازیکن آلمانی در مصاحبه با ال پایس از یورو و شرایط خودش گفت . اوزیل گفت : هیچ مشکلی برای هماهنگ شدن با تاکتیک های مورینیو نداشتم . او به من اعتماد به نفس داد و خیلی از او ممنونم . با او خیلی راحت هستم و به همین علت توانسته ام که در سالهای اخیر خوب بازی کنم . با مورینیو می توانم بهتر هم بشوم . هافبک آلمانی در مورد ایکر کاسیاس گفت : او پنج سال پیاپی توانسته بهترین دروازه بان جهان شود . اسطوره رئال مادرید و دوست خوب من است که کمک می کند که به هر چه که می خواهم برسم . اوزیل در پایان گفت که زیدان همیشه اسطوره اش بوده است و افزود : در بچگی سعی می کردم حرکات زیدان را تقلید کنم.
امروز 23جون، تولد 40سالگی عشق من زیدانه. این روز بزرگ رو به همه کهکشانیها تبریک میگم!محتوای مخفی: والپیپر
ورزش۳: زين الدين زيدان، ديروز وارد دهه 5 ام زندگي اش شد. الان 6 سال از زماني که ستاره فوتبال فرانسه تصميم گرفت کفش هايش را آويزان کند و دنياي بازيگري در فوتبال را براي هميشه به خدا بسپارد، گذشته. ستاره پيشين فرانسه که 108 بار پيراهن تيم ملي فوتبال اين کشور را بر تن کرده، نگران تأثيري است که از خودش بر جاي گذاشته است: «گاهي اوقات وقتي در آينه نگاه مي کنم، از خودم مي پرسم که واقعا چه ردپايي از خودم برجاي گذاشته ام.» کسي نمي داند اما شايد اين اعتراف زيزو به کاري که در فينال جام جهاني 2006 انجام داد و به اخراجش از زمين منجر شد، برگردد؛ زماني که او با سر به سينه مارکو ماترارتزي، مدافع ايتاليا کوبيد. هر چند که کمي قبل تر و در همان بازي بود که زيدان پنالتي اي که به نفع فرانسه گرفته شده بود را گل کرد و تيمش را براي مدتي 1 بر صفر جلو انداخت. يک سالي است که ستاره پيشين رئال مادريد، در تيم سابقش سمت مديريت ورزشي را گرفته و به نوعي مشاور ويژه کريم بنزما، بازيکن هموطنش در رئال هم محسوب مي شود. او در مصاحبه اي از علاقه اش به توپ و زمين فوتبال که از همان دوران کودکي شکل گرفته گفته است: «هميشه روي زمين بازي به موجود شادتري تبديل مي شدم. اين رويايي بود که از همان دوران کودکي داشتم. الان اما همه چيز تغيير کرده وهيچ چيز مثل گذشته نيست.» زيدان از زماني که براي بازي در رئال مادريد به پايتخت اسپانيا آمد، همان جا را براي زندگي با خانواده اش انتخاب کرد و حالا به همراه همسر و 4 فرزندش در مادريد هستند. بزرگ ترين فرزندش، انزو در تيم پايه رئال مادريد بازي مي کند و سال گذشته حرف هاي زيادي در مورد انتخاب او بر سر پيوستن به تيم ملي فرانسه و تيم ملي اسپانيا، شنيده مي شد. براي زيدان صداقت اهميت زيادي دارد و دوست دارد همه بدون توجه به اين که در گذشته که بوده، با او برخورد کنند. هافبک پيشين فرانسه و رئال مادريد به فرانس فوتبال گفته: «دوست دارم همه شفاف با من صحبت کنند و حرف هايشان را نه پشت سرم که در حالي که در چشمانم نگاه مي کنند، به من بگويند. نمي خواهم مردم به چشم فوتباليستي که در گذشته بودم، به من نگاه کنند.»
مرجع خبري رئال-مادريد: دیگو آرماندو مارادونا ، اسطوره فوتبال آرژانتین در مورد بحث توپ طلا و درخشش کریستیانو در یورو صحبت کرد . او در ستونش در مجله تایمز هند ، قید مسی محبوبش را زده و نوشته است : رونالدو شایسته بنای یادبود در لیسبون است . مارادونا نوشته است : کریستیانو سالهاست که برای رسیدن به یک عملکرد خوب در رده ملی جنگیده است . در کنار لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است اما در زمانی که در تیم ملی پرتغال قرار می گرفت ، بی تاب به نظر می رسید . خوشبختانه مربی پرتغال صاحب بازیکنانی جهانی نظیر په په در خط دفاع و میرلش و نانی در خط هافبک است . پس او فعلا آزادی لازم را پیدا کرده است . وی در مورد عملکرد رونالدو در یورو نوشت : پس از دو بازی ، کریستیانو کم کم خودش را نشان داد و سه گل زد تا پرتغال را به یک نیمه نهایی غیرمنتظره رساند . او به هموطنانش نشان داد که شایسته یک بنای یادبود در لیسبون است . از سویی دیگر او به پرتغال توصیه کرد برای غلبه بر اسپانیا باید حمله کند : اگر فقط دفاع کنند ، اسپانیا نابودشان می کند . باید حمله کنند . مثل کاری که ایتالیا در بازی اول کرد!
محتوای مخفی: 5
ایکر کاسیاس با بستن بازوبند کاپیتانی مقابل پرتغال، رکورد بازیکنانی همچون دشامب، مالدینی و گولیت را که فقط 9 بازی کاپیتان تیم ملی خود در سری مسابقات یورو بودند را شکست. ایکر کاسیاس در 8 بازی از 13 بازی اخیر تیم خود، دروازه اش را بسته نگه داشته است و در 5 بازی اخیرش هم بیشتر از یک گل دریافت نکرده است.
در بازی که کاسیاس در آنها به عنوان کاپیتان حضور داشته است
مرحله
بازی
تاریخ
Group Stage Spain 4-1 Russia 10/06/2008 Group Stage Sweden 1-2 Spain 14/06/2008 Group Stage Spain 0-0 Italy (4-2) 22/06/2008 Querterfinals Russia 0-3 Spain 26/06/2008 Final Germany 0-1 Spain 29/06/2008 Semifinals Spain 1-1 Italy 10/06/2012 Group Stage Spain 4-0 Ireland 14/06/2012 Group Stage Croatia 0-1 Spain 18/06/2012 Group Stage Spain 2-0 France 23/06/2012 Semifinals Portugal 0-0 Spain (2-4) 27/06/2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبري رئال-مادريد: یوروی اوکراین و لهستان ، امشب تمام می شود و فوتبال برای فصل 12-2011 به اتمام می رسد . اما تابستان تازه آغاز شده است و در عرض دو هفته آتی ، باشگاه ها آماده سازی برای فصل بعد را کلید می زنند . رئال مادرید هم باید تابستان شلوغی را طی کند . تمرینات از روز 25 تیر شروع می شود که تیم مورینیو به تدریج صاحب ملی پوشانش می شود . اولین بازی در روز 7 مرداد در مراکش مقابل اتلتیک تطوان خواهد بود . سه روز بعدش ، بنفیکا به مصاف رئال می رود . از پرتغال ، رئال مادرید باید به لس آنجلس ، لاس وگاس ، نیویورک و فیلادلفیا بورد تا با گالکسی ، سانتوس لاگونا ، میلان و سلتیک بین 12 تا 21 مرداد بازی کند . اینها آخرین بازیهای دوستانه رئال مادرید تا پیش از شروع لالیگا هستند . در روز 9 شهریور ، رئال باید در سوپرکاپ مقابل بارسا بازی کند و بازی برگشت هم هفته بعدش خواهد بود . رئال طی این مدت دو بازی لالیگایی دیگر هم برگزار کرده است .
یک چیز جالب رو فیس بودک دیدم گفتم اینجا قرار بدم مربوط به توپ طلا 2012 میشه :
نکته ی اول راجع به توپ طلای سال 2012 اینه که به عملکرد فصل قبل+نیم فصل اول مربوط میشه نه سوابق گذشته
و این همون چیزیه که باید واسه کریستیانو در نظر بگیرن!
اینجا باید ریز بشیم رو عملکرد دو ستاره ی فوتبال جهان!
Messi:
70بازی(باشگاهی+ملی بدون در نظر گرفتن بازیای دوستانه)
75گل
25پاس گل
**مسی تو 39بازی گل زده و تو 31بازی گل نزده
r0naldo:
68بازی 68گل
16پاس گل
**کریس تو 45بازی گل زده
نکته ی جالب آمارشون:
کریس 16بار گل اول تیمشو زده
مسی 2 بار
کریس 19گل 3 امتیازی زده مسی 18تا
تو تعداد گلای دوم و سوم به بعد مسی 55 کریس 34
حالا
قضاوت با شما بازی 1.0بشه مهمتره یا اینکه 2.0بشه 5.0؟؟.
.
حالا ادامه بدیم جاهای جالب ترش مونده:
مسی 14گل تو لیگ قهرمانان زد
6تا به لورکزن
3تا به ویتوریاپلژن
2تا به باته بوریسف
و 3پنالتی به میلان
حالا این رکورد خوبی بود ولی نتیجه؟
تو نیمه نهائی با اوت شدن پنالتیش و پاس گلش به دروگبا بانی حذف بارسا بود
تو 4 الکلاسیکو ی آخر گلزنی نکرد
تنها جامی که داشتن جام حذفی بود که اونجا تو 9بازی 3گل زد
اما کریستیانو:
تو لیگ قهرمانان 10گل زد و تو نیمه نهائی 2گل و 1پاس گل داد
اما تو پنالتیا بد ضربه ای رو از دس داد!
تو لالیگا شاهکارش تو بازی الکلاسیکو بود و جمله ی ماندگارش. . .;)
فتح لالیگای 100امتیازی کنار دو ماشین گلزنی بنام کریم و هیگی کار سختی بود
کریم و هیگی مجموعا 43گل تو لالیگا زدن که نشون میده همه توپا به کریس ختم نمیشد
و مثل مسی سلطان 6قدم نبود!
و جالبه که کریس رکورد 41گل لالیگا که مربوط به خودش بودو جابه جا کرد
از 50گل مسی 9تا تو 4بازی آخر و اهدائی داوران بود در حالی که هیچ تأثیری تو قهرمانیشون نداشته
(هدف مقایسه گلاش با گلای علی دائی نیست)
تیمی که با50 گل مسی با 9 اختلاف امتیاز دوم بشه :-D
ایشالا که توپ طلا امسال مال کریسه(با توجه به عملکرد فوق العاده کریس تو جام ملت ها)
تحلیل کوتاه جام ملت های پرتغال:
1.آلمان:بازی اول کسل کننده با برتری نسبی پرتغال
2.دانمارک:بدترین بازی کریس=برد تیمش
3.هلند: 2گل+بهترین بازیکن زمین
4.چک:1گل +بهترین بازیکن
5.اسپانیا: قدرت اول 5سال اخیر جهان
18بازی رسمی بدون شکست
حذف تو ضربات پنالتی
تا حدودی قابل هضمه
.
.
.
بجز کریس کسی لا یق این توپ نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبري رئال-مادريد: مجله " فرانس فوتبال " که سال 1956 به زبان فرانسوی چاپ می شود و مبدع توپ طلاست ، مدعی شد که ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال و تیم ملی اسپانیا شایسته این عنوان است . در این مجله آمده است :" به خاطر تمام تلاش هایش ، آوردن اسپانیا به سطح اول از سال 2008 تا کنون و شخصیت و تاثیرش ، کاسیاس شایسته توپ طلاست . " ایکر در طول یورو فقط یک بار دروازه اش در مرحله گروهی مقابل ایتالیا باز شد . وی بدین ترتیب تورنمنت را با 509 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه اش به اتمام رساند تا یک سه جامه فوق العاده با اسپانیا داشته باشد . فرانسه فوتبال ، توپگیری ها و رکوردهایش در تیم ملی اسپانیا را شگفت انگیز می داند .
Marca
پیشخوانِ برجسته:
بیشتر میخواهیم
دیگر پیشخوانها:
ویار و دلبوسکه در مارکا:"نباید آرام بگیریم"
ویار:"جام ها مهم هستند اما ارزشها مهمترند"
"ما روی لبه زندگی میکنیم،زندگیمان این است"
"پایه و اساس همه اینها هزاران باشگاه متوسطی هستند که وجود دارند"
دلبوسکه:"شکست به ما چیزهای بیشتری می آموزد،ما باید خود را برای روزهایی که شکست میخوریم آماده کنیم"
"به توپ طلا اعتقادی ندارم چرا که فوتبال یک ورزش جمعی است"
موراتا اولین خرید مادریدی ها
زیر 19 ساله های اروپا: اسپانیا 2 - 1 یونان
خسه درخشید و گلزنی کرد
AS
پیشخوانِ برجسته:
کاسیاس،توپ طلا
دیگر پیشخوانها:
فرانس فوتبال که این جایزه را ابداع کرده است،آنرا متعلق به کاپیتان اسپانیا میداند
"بخاطر تمام کارهایش،ماندن در بالاترین سطح به همراه تیم ملی اسپانیا،بخاطر شخصیتش،نفوذش و استاد بودنش سزاوار این جایزه است"
دلبوسکه راز تیم قهرمان را توضیح داد:
"فشار،مالکیت توپ،بازی در عمق"
"هیچ ابتکاری وجود نداشت،یک طرح از پیش برنامه ریزی شده داشتیم"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبري رئال-مادريد: آلفردو دی استفانو ، مدیر افتخاری رئال مادرید امروز 86 ساله شد . بسیاری از هواداران رئال مادرید از طریق شبکه های اجتماعی ، پیغام تبریک خود را روانه این اسطوره کردند . به طور مثال دوا کلینچی ، اسپانسر رسمی رئال مادرید در اندونزی در مورد دی استفانو به اندونزیایی در توئیتر نوشت :" 86 سالگیت مبارک آلفردو. تولدت مبارک مدیر افتخارت . " آلفردو دی استفانو در روز 4 ژولای 1926 در محله باراکز در بوینوس آیرس متولد شد . در سال 1945 اولین بازیش را در ریورپلاته انجام داد . تا سال 1949 در این باشگاه بود و در 95 بازی 75 گل زد . پس از آن راهی میوناریوس شد و چهار سال در آن جا بود تا در 131 بازی 120 گل بزدند . آلفردو در سال 1953 به رئال آمد و اولین بازیش را 23 سپتامبر مقابل نانسی انجام داد . پس از آن 509 بازی دیگر در رئال به ثبت رساند و 418 گل زد . در این مدت به پنج قهرمانی اروپا ، هشت لالیگا ، یک جام بین قاره ای ، یک جام حذفی ، دو جام لاتین ، یک جام جهانی کوچک و یک توپ طلا رسید . پنج دوره هم در دوران فوتبالش آقای گل لالیگا شد .