ای بر **** و ***** شون لعنت.نقل قول:
خرج دوا درمونشون بشه.
اکبیری ها دو روز بیشتر اونجوری نبود.
باز الان پینگ ریده مال شده.
کثافتــ ها خودشون میانن محدود میکنند.
Printable View
ای بر **** و ***** شون لعنت.نقل قول:
خرج دوا درمونشون بشه.
اکبیری ها دو روز بیشتر اونجوری نبود.
باز الان پینگ ریده مال شده.
کثافتــ ها خودشون میانن محدود میکنند.
میگم بیان یه کار کنیم.
توی طرح های جدید مثلا همین طلایی که نوشته 2 مگ چیزی از اینکه این طرح 128 هستند وتا 2 مگ شر میشند نوشته نشده.
پس بنابراین ما پول 2 مگ رو دادیم. شما تست بگیرید و ببینید اگه زیر 2 مگ هستند حتما زنگ بزنید و داد و قال کنید.
بگید من پول 2 مگ رو دادم ولی الان حتی 1 مگ هم سرعت ندارید.
در ضمن یه وقت گول سرعت سرورهای داخلی رو نخوردید. چون سرورهای ایرانی دیگه اسمش اینترنت نیست. اینترانت هست ( شبکه داخلی ملی ) واسه همینه که مثلا سرعتش خوبه
پس از حق خودتون دفاع کنید.
نمیشه چون من هر وقت speedtestمیگیرم مینوسه دو مگ!
راستی شما چی بازی میکنید که اینقدر مشکل پینگ دارید چون من که وارکرافت3 بازی می کنم پینگم همیشه زیره 100 هست و مشکلی ندارم و گاهی اوقات هاست هم میشم!
مشکل من اینکه الان که دارم دانلود میکنم سرعت از 140 بالاتر نمیره با پهنای باند مثلا دومگ و جالب اینجاست که قبل 1 speedtest میگه دومگ بعده 1 speedtest میگه 1 مگ آخه اینقدر تفاوت فاحش؟؟؟؟ ا مگابیت اختلاف؟؟؟؟ واقعا این چه وضعشه:n28:
من رفتم سایت speedtest.net نتیجش شد این
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم ماله منه(طلایی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقت نميكنيد ديگه.
پست بالاييم رو توجه كنيد.
گفتم تست با سرورهاي داخلي ملاكـــ نيست.نقل قول:
بگید من پول 2 مگ رو دادم ولی الان حتی 1 مگ هم سرعت ندارید.
در ضمن یه وقت گول سرعت سرورهای داخلی رو نخوردید. چون سرورهای ایرانی دیگه اسمش اینترنت نیست. اینترانت هست ( شبکه داخلی ملی ) واسه همینه که مثلا سرعتش خوبه
چون سرورهاي ايراني بسترشون اينترنت نيست. بلكه اينترانت است. ( پ ن : با سرورهاي اروپا تست كنيد )
بازي هم اسم The Lord of the Rings-the battle for Middle Earth 2 - The Rise Of the Witch King هستش كه از طريق Game Renger بازي ميكنم. پينگ هم هميشه افتضاح.لگ داره در حد قرون باستان.
من عاشق اون بازیم شاید هزاران بار اون را در حالت اسکیمیریش بازی کرده باشم!!!
ولی بیا بازی وارکرافت را یاد بگیر سرورش هم گرناست هم خیلی جذاب هست هم سرورش قویتر هست و پینگت بهتر میشه چون پلیر هاش همه ایرانیند یعنی 10 تا روم مخصوص ایرانیا داره و چون ایرانیا سروراشون بهم نزدیکه مشکلی بابت پینگ نداریم به اون صورت خواستی تمام فایل های مورد نیازش هم برات لینک میدم! به همراه آموزشش کم کم یاد بگیری برات فوق العده جذاب میشه!
در مورد سرعت هم speedtest.net سرور خارجی هست ایرانی نیست من الان پینگ گرفتم پینگم 50 بود میشه شما هم الان از همینجا پینگ بگیری بهم اعلام کنی
سعید اقا تو ساعات شبانه اوضاع چطوره بخصوص تو 3ساعت اول؟نقل قول:
فردا که کنکور دارم هیچی پس فردا بهت اعلام میکنم معلوم نیست یه شب با 250 دانلود میکنه یه شب با 50!
عزیز دل برادر درسته اسپیدنت مال اون ور آبه ولی موقع تست میاد از سرور خود ایران تست میگیره.نقل قول:
اینم تســـت ها :
جالبه.نقل قول:
از مشهد تا تبریز رو زده 150 مایل.
بعد از مشهـــد تا تهران رو زده 250 مایل :n07:
..............نقل قول:
:n08:
واسه همین میگم بیا وارکرافت باز بشو که با پینگ 50 بازی کنی نه 450!!!
شما برو سایت زیر ببین کدوم شهر قرار داری؟نقل قول:
من قم هستم ولی شهرم رو زده تهران!
نسبت به شهری که ip میگیری فاصله رو میسنجه!
آقا من غلط کردم. بلانسبت *********** هم ******
یه بار خیر سرمون اومدیم از مخابرات تشکر کردیم , حالا جو گرفته شون از صبح تا حالا هم نت محل کارم و هم خونه هی هر 2دقیقه به 2دقیقه قطع میشه.
خدا لعنتشون کنه.
مال من که هر 2 دقیقه هی قطع و وصل میشه. کسی هست که همیچین مشکلی داشته باشه ؟نقل قول:
اینجا مشهد است...adsl مخابرات...سرعت 16- کیلو بیت برثانیه:n09:
آقا یه سوال برام پیش اومده بوده تا همین الان هم هست!:n02:
پینگ چیه و برای بازی آنلاین هرچی کمتر باشه بهتره یا بیشتر؟!:n13:
پینگ بطور خلاصه همون فاصله از سرور هست! یعنی هرچی فاصله کمتر باشه بسته های که بین راه از بین میرن کمتر میشه!البته این تعریف واسه ایران است چون ISP اونا با اینکه فاصله زیاد هست کیفیت بالایی داره و تعداد بسته هایی که گمشن میشن کم است در نتیجه پینگ بهتری دارند(این تعریف زیاد تخصصی نبود و لی برای اینکه یه چیزی دستگیرت بشه بد نیست)
تایید میشهنقل قول:
در کل پینگ هرچی پایین تر باشه بهترهنقل قول:
و از همه مهمتر pocket loss هست که همون تایم اوته
این هم خیلی تاثیر داره
پینگ در صفحه باز کردن هم خیلی تاثیر داره واسه دیدن ویدیو آنلاین مکالمه صوتی و خیلی دیگه
آقا من طرح طلایی ماهیانه 4 گیگ رو دارم.
فیبر نوری هســـتم و خط خونه هم ماله مخابرات استقلال.
یه 1 هفته ای میشه ( البته بعد این همه زنگ و شکایت ) که سرعتم رسیده به 256 KB وگرنه قبلش به زور به 100 KB می رسید. هر وقت هم واسه افت سرعت زنگ میزدم , به من که لیسانس کامپیوترم یه سری اراجیف تحویل میدادن که باهاشون دهن به دهن میشدم ( به همین روزی قسم ...)
واقعا من موندم ماهایی که رو فیبر نوری هستیم چه گناهی کردیم ADSL مزخرف مخابرات رو باید تجربه کنیم ؟
Welcome to The Club:n02:نقل قول:
گناهمون اینه که تو سری خور هستم.
من یک نتیجه ای گرفتم اونم این که سرعت و پینگ و کلا کیفیت اینترنت به تعداد مشترکین که تو منطقه آدم اینترنت گرفتن ربط داره.(نتیجه ای که گرفتم درست نیست؟)
الان من شبا با چند تا لینک میتونم با سرعت 250 بگیرم (طرح طلایی) ولی با همین طرح تو منطقه دیگه به 150 هم نمیرسه حتی با چند لینک.
ولی پینگ من که دیگه اصلا جایه صحبت کردن نداره کلا باید قید بازی آنلاینو زد.
پینگم به نظر من به این که بره آدم بزنه 4.2.2.4 اینا ربطی نداره چون من پینگم با همین 4.2.2.4 ، 130 هست ولی تو بازی آنلاین یک تاخیری دارم که خدا میدونه ولی یکی دیگه پینگش بالایه 200 هست راحت آنلاین بازی میکنه.
ولی باز جایه شکرش باقیه یک ماهی هست دانلود شبانرو کم نمیکنن و کلا سیستمشون درست شده ( دیگه ببینین کارمون به کجا رسیده که به خاطر دزدی نکردنشونم ازشون راضی هستیم ) :n01:
خیر. اینجوری که شما میگی نیست.نقل قول:
شما هر کجای مشهد باشی بالاخره همه از یه جا تغذیه میکنند.همه از یه جا پهنای باندشون رو میگیرند.
ولی چرا اگه مثلا می اومدند و میگفتند مرکز مخابرات استقلال فلان مقدار پهنای باند اختصاصی باید داشته باشه , میشد حرف شما.
ولی حالا که همه از یه جا تغذیه میشند این حرف منطقی نیست.
من خودم قبلا اون موقع که 128 نامحدود هنوز بودش راحت و بدون لگ و اینجور حرف ها میرفتم آنلاین بازی میکردم.نقل قول:
ولی الان با همین طرح طلایی که مثلا 2 مگ هستش لگ دارم در حد لیگ ان بی ای.
مهمترین علتش هم همین پینگ است. البته در این بین Packet Lost و یا همون تایم اوت مسئله مهمی است.
مثلا چرا همین ویدیوهای یوتوب رو نمیشه مثل آدم نگاه کرد ؟ به خاطر همین پینگه که بالاست.
سلام دوستان بنده در مشهد هستم اینترنت نامحدود و محدود و فیبر نوری خواستین درخدمت هستیم قیمت هم عالی میدم کسی هم خواست نمایندگی بهش میدم
لیست طرح ها و قیمت ها رو برام پ خ کن.نقل قول:
تعرفه هارو فرستادم برات:n20:نقل قول:
کیفیت بازی آنلاین قسمتیش بر میگرده به کیفیت سرور های اون بازینقل قول:
مکانی مثل گیم رنجر که بیشتر برای بازی های کرک شده و بازی هایی که قابلیت لن دارن استفاده میشه سروراش کیفیت لازم رو نداره برای پینگ های ما ایرانیا و جالب نیست . حتی اگه بخوای با ایرانیا بازی کنی
این سرور ها قابل قیاس با سرور های مثلا EA نیست (هرچند EA هم در کل جالب نیست اما خیلی از گیم رنجر بهتره)
خودم یک سال تو گیم رنجر فیفا 11 بازی میکردم تجربه کردم چجوریه
اما سرور هایی مثل EA چون قوی هستن قسمتی از بار بی کیفیت بودن اینترنت کاربر هارو به دوش میکشن و میشه اونجا بازی کرد بطوری که وقتی با ایرانیا بازی میکنی هیچ مشکلی نداری در اکثر موارد
در مورد پینگ 130 مخابرات هم من به شخصه برام ثابت شده خیلی وقت ها Fake هست مثلا من وقتی پینگم 130 هست و بازی میکنم با خارجی ها خیلی لگ داره اما وقتی پینگم 240 هست بدون کوچکترین لگ و تاخیری بازی میکنم
این مورد خیلی برام پیش اومده . در کل هر از چند گاهی واسه من اون پینگ ایده آل برای بازی تو EA تغییر میکنه به صورتی که یه مدت با یک پینگ عالیه و بعد یک مدت همون پینگ افتضاح میشه و پینگی که افتضاح بوده باز عالی میشه
در مورد پینگ هم یک مورد دیگه هم اهمیت داره اون هم TTL هست که در هر خط پینگ میاد مثل Time
اون هم باید دستتون بیاد که در چه حدی باشه که براتون خوب باشه
در کل و در این 2-3 سالی که از مخابرات اینترنت دارم اینو فهمیدم که برای بازی همیشه یک پینگ و یک تی تی ال برام خوب نیست و باید پینگ هارو هر چند وقت یکبار تست کنم ببینم کدومش بهتره و از اون استفاده کنم
نقل قول:
جان من !!!!!
برای من هم لیست طرح ها رو پ خ کن:n09:
خدا کنه که خوب باشه یعنی میشه:n19:
فرستادم براتنقل قول:
اقا شما اسم isp تون چیه یا بهتره بگم نماینده کجا هستید که رو قیبرهم خدمات می دین؟
داداش این جا که اصلا طرح نا محدود نبودنقل قول:
همشون حجمی بودن
آسیاتکنقل قول:
دوست عزیز نامحدود هست تماس بگیر بهت بگم چجوری هستنقل قول:
09156114144
آقا حمــيد شرمنده نميخوام نونت رو آجر كنم ولي روي فيبر نوري به هيچ عنوان نميشه كسي به جز مخابرات از جايي ديگه سرويس بگيره.
اونش رو نميدونم چرا ولي فقط ميدونم نميشه.
همونطور هم كه توي ليست تون ديدم , شما واسه فيبر دقيقا همون طرح هاي خود مخابرات رو ارائه ميديد.
ولي كسايي كه كابل مسي هستند ميتوند ازتون سرويس بگيرند.
دوست عزیز فیبر نوری روش نامحدود فقط 2 مگ میخوره که خیلی گرونه ولی بنده همون ترح های مخابرات هم داریم ارائه میدیم الان یکی از دوستانم گلشهر هست و اونجا فقط فیبر نوری هست و داره راحت استفاده میکنهنقل قول:
بهت پیام دادم .نقل قول:
هادی جان پس مسی هستی و راحت نامحدود برات جواب میدهنقل قول:
شما عزیز نماینده مستقل آسیاتک هستید ؟ پس سرعت واقعی 2 مگ برنزی نامحدود تون باید 120 باشه . چون روی 1 مگ بسته شده مثل اسیاتک . سرعت واقعی برنزی یا نقره ای (بدون احتساب سرعت هدیه) برای دانلود از 200 بیشتر هست یا نه ؟نقل قول:
دوست بله نماینده مستقیم هستم سرعت 1مگ نامحدود این سرعت هست پس سرعت 2 مگ همون 200 هست نامحدود بیشتر از این شرکت نمیده سرعت بالاتر میده ولی محدود هستنقل قول:
اسیاتک نامحدود 2مگ رو بعد ازهدیه می یاره رو یک مگ
یک مگ هم حدود 80الی 100هستش ولی بازقابل قبوله اما دومگ اصلا مقرون به صرفه نیست
فقط 512 و یک مگ اسیا تک توصیه می شه