\نقل قول:
من فقط مد سرعت 120 کیلومترو دارم ! دلیل این یکی تصادف سرعت 120 تا سر پیچ بود و حواس پرتیم چون داشتم فرت فرت عکس میگرفتم :sq_2:
Printable View
\نقل قول:
من فقط مد سرعت 120 کیلومترو دارم ! دلیل این یکی تصادف سرعت 120 تا سر پیچ بود و حواس پرتیم چون داشتم فرت فرت عکس میگرفتم :sq_2:
به نظر من وقتی ماشین خوب میگیری باید خوب بگازونیش تا جونش در بیاد !نقل قول:
نکه بریم ماشین 0 کیلومتر خبریم بعدش مثل چی باهاش بریم تا لاستیکاش خط نیوفته ! اونطور رانندگی به درد خودت میخوره من ماشین میگیرم جونشم در میارم بعدش میرم ماشین بعدی ! میخرم - کیف میکنم - داغونم اگه شد بیخیال میشم بعدش ماشین بعدیو میگیرم به این میگن آدم باحال :d
امروز یه چیز جالب دیدم. اسکانیا علاوه بر موتور قوی اصلا چپ نمی کنه. با 90 تا پیچ خطرناک میزنم مثل مرد می پیچه. اما همین پیچ رو با MAN زدم کامیون 50 درصد صدمه دید
هیچی مثل اسکانیا به دلم نمیشینه.
تارسخچه ماشینا: اول که یه پرمیوم داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشین رو دادم به راننده؛ بعد گول خوردم یه بنز خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از یه مدت پشیمون شدم فروختمش! حرومش هرچی خرجش کردم!
حالا هم که اسکانیا خوشکله زیر دسمه؛ و به همان جمله معروف میرسیم که ( همه کامیونها یه طرف این SCANIA هم یه طرف!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
هر چی میخوام بزنم سرش به نظرم قطور و زشت میشه خودش خیلی قشنگه و ظریفه!
به بار هم بستگی داره ها!بعضی بار ها مثل بونکر و .... باعث میشه ماشین سریع چپ کنه!نقل قول:
دقیقا موافقم راحت پیچا رو رد میکنه البته بستگی به سنگینی بار هم داره اگه بار سنگین باشه راحت تر چپ میکنه راستی یه پیچ خطرناک سر جاده بود زدم کنار ورش داشتم!:sq_2:نقل قول:
دوستان من در واقعیت سوار scania r420 شدم سوار actros 1843 هم شدم از این قدیمیا سوار renault midlum هم شدم ولی هیچ کدوم به پای actros 1843 نمیرسننقل قول:
حالا این که قدیمیه وای به حال این جدیده
هنوز با اسکانیا کار دارم......!!!!!!!......:sq_25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتروس تو نرمی و راحتی حرف اول رو توی کامیون ها میزنه...نقل قول:
با این حرفتون موافقم در مواقع چپ کردن به بار خیلی ربط داره مخصوصآ اگر بارتون سنگین باشه تریلر شروع میکنه به یه ور شدن !!!!!!!!!!!!!!
اکتروس تو همه چی حرف اول رو میزنهنقل قول:
cpu : 3570kنقل قول:
vga : gtx570
ram : 8 g
رزولیشن به خاطر مانیتورم که کوچیکه خیلی بالا نمیره و آخرش 1024 *1280 هستش
ویرایش :
الان متوجه شدم چرا من دارم انقدر زیاد فریم میگیرم
scaling رو زیاد نکرده بودم اما الان که گذاشتم روی 400 فریمم شد 45 تا 55
قبلا اسکالینگ روی 125 بود منم ندیده بودم :31:
داف های انگلیس هستنا :31:
داداش دنبال دومی برونقل قول:
:sq_2:
خوب به سلامتی مبارکه ...یکی از راننده ها سروسامون گرفت...دیگه باید قید ترانزیت رو بزنی داخل شهر کارکنی:sq_2:
سلام دوستان.این مود عکس عقاب که روی کامیون اسکانیا هست توی یکی از همین صفحه های این جا است .اگر لطف کنید آدرس بدید ممنون میشم.من که هرچی گشتم نبود!
دنیای واقعی رو بیخیال داریم از کامیونای بازی صحبت میکنیم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدید که امتحانش نکردم تو توضیحاتش نوشته :
ترمز ها واقعی تر شده
وزن کامیون 10 تن شده
وزن تریلر 30 تن شده
حرکت کابین طبیعی تر شده
حرکت شاسی ها هم طبیعی تر شده
راست و دروغش پای خودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6X2 :
با این نظر که تو دنیای واقعیت آکتروس حرف نداره موافقم ولی دارم قانع میشم که این شرکت سازنده بازی با اسکانیا یه پارتی بازیهایی داره.
برای تست مود سرعت رو ریختم با بدترین بار ممکن تو جاده با 150 تا سرعت پیچ رو میپیچه تا کله ماشین میخواد منحرف شده یه نیش ترمز میزنی ماشین مثل بره رام میشه. آکتروس رو همین کار رو باهاش کردم 50% صدمه دید مثل مار میپیچید دور خودش
با اینکه خودم از اسکانیا خوشم میاد ولی فکر کنم SCS جیره خور اسکانیاست ، دیدید که یه بازی هم ساخت که منحصرا به کامیون اسکانیا پرداخته بود تو قسمت گالریش کلی عکس از انواع و اقسام کامیون های اسکانیا از قرن بوق تا به امروز داشت و کلا رو اسکانیا زیاد مانور داده .نقل قول:
دوستانی که منزل هستند مود فیزیک جدیده رو امتحان کنن و بگن چه جوریه
در ضمن چی شد نظر سنجی در مورد کامیونا؟ کی باید اقدام کنه؟
احتمالا مدیر سایت ، فکر نکنم کاری از دست من و شما ساخته باشهنقل قول:
<DIV class=vsc sig="Apl">
<DIV data-ved="0CDIQkgowAA">
<DIV data-ved="0CDMQkQowAA"></DIV></DIV>
<DIV class=vspib role=button tabIndex=0 aria-label="Result details">
<DIV class=vspii>
<DIV class=vspiic></DIV></DIV></DIV>
<H3 class=r><A class=l href="http://forum.p30world.com/url?sa=t&rct=j&q=rodobus+simulator+downloa d&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDQ QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.truckmania.org%2Fin dex.php%3Ftopic%3D10491.0&ei=876sULH6KpKQhQeqg 4DgCQ&usg=AFQjCNElvgiOVM93q3D08EPnIhAG3B5_ug" aobi="1"><FONT color=#1122cc>RodoBus Simulator </FONT></A> در مورد این بازی تحقیق کنید لطفا"</H3></DIV>
درمورد این بازی تحقیق کنید
rodobus simulator
[IMG]rodobus[1][/IMG] اینو عکس بازی
سلام بچه ها کارت من سوخت به نظر شما چه کارتی بگیرم قیمت حدود 400 یا 500 تومن میخوام خرجش کنم میخوام نهایت فریم و بگیرم و روون بازی کنم
483116_261098477345651_520772522_n
چرا تو بخش خود سخت افزار کمک نمخوای ؟ اینجا تایپک مخصوص بازی نه مشاوره خرید کارت گرافیک کهنقل قول:
خوب دوست عزیز چه اشکال داره به نظرم اینجا زودتر به نتیجه برسمنقل قول:
شما اونجا بپرس خودت مقایشه کن کجا زود تر به نتیجه می رسی شما که نباید حرف همه قبول کنی باید از یک کارشناس کمک بگیرینقل قول:
من نصبش کردم ولی زیاد ازش خوشم نیومد پاکش کردمنقل قول:
دوستان من این چند تا Mod آخر رو که مربوط به بارون / فیزیک جدید و ...ریختم عدم محدودیت سرعتم از بین رفت ...
از طرفی هم نمی خوام Mod های جدید رو پاک کنم ..
Mod ندارین واسه عدم همیشگی محدودیت سرعت ؟
وای اگه بازی اتوبوس مثل این یوروتراک بیاد که بشه مسافر سوار کنی واسه یه شهر دیگه چه حالی میده
به خاطر مود فیزیک جدیده هست . اینو بریز حله :نقل قول:
اگه خواستی بگو تا بگم چجوری محدودیت رو بیشتر کنی .
خب ماشین بعدی من ... DAF:sq_18::31:
اولین ماشین من که اسکانیا بود بعدش فروختم بجاش بنز خریدم:31:بعد بنزو دادم دست راننده رفتم یه ولوو خردم:31:حالا هم بنز رو فروختم ولوو رو دادم دست راننده و الان داف خریدم:31:
لطفا نظر بدید:31:Please:31:
نظــــــــــــــــــر:31:
خوبه مبارکت باشه ولی خب اگه بنگاه خرید و فروش راه مینداختی بیشتر استفاده داشت واست :sq_2: اینم نظرنقل قول:
ریختم ولی درست نشد ..:sq_3:نقل قول:
به خاطر مود فیزیک جدیده هست . اینو بریز حله
ماشین هم Renault .
سری جدید بازی های شبیه سازی کشاورزی به تازگی منتشر شده است که توسعه های فراوانی نسبت به نسخه قبلی در آن مشاهده می شود. در این بازی شما به عنوان یک کشاورز مسئولیت کارهای روزانه یک زمین کشاورزی را بر عهده می گیرید که عبارتند از تولید غذا و ساخت منابع اکولوژیک. زمین های زراعی باید همیشه خوب نگه داری شوند و حیوانات مزرعه نیز باید به وبی مراقبت شوند. زمین بازی کاملا داینامیک بوده و کل بازی بسیار واقع گرایانه تر از نسخه های قبلی شده است. کشاورزان باید با دقت سرمایه گذاری کنند و روش مصرف بودجه خود را نیز کنترل کنند تا قیمت ها و صورت حساب ها از حد مجاز تجاوز نکند. برای تشخیص سود مالی نیاز به تکنیک های خاصی دارید.Agricultural Simulator 2013-SKIDROW | 1.2 GB
این مد فیزیک جدید هم چنگی به دل نزد
اتاق خیلی بیش از حد تکون میخوره
سری جدید بازی های شبیه سازی کشاورزی به تازگی منتشر شده است که توسعه های فراوانی نسبت به نسخه قبلی در آن مشاهده می شود. در این بازی شما به عنوان یک کشاورز مسئولیت کارهای روزانه یک زمین کشاورزی را بر عهده می گیرید که عبارتند از تولید غذا و ساخت منابع اکولوژیک. زمین های زراعی باید همیشه خوب نگه داری شوند و حیوانات مزرعه نیز باید به وبی مراقبت شوند. زمین بازی کاملا داینامیک بوده و کل بازی بسیار واقع گرایانه تر از نسخه های قبلی شده است. کشاورزان باید با دقت سرمایه گذاری کنند و روش مصرف بودجه خود را نیز کنترل کنند تا قیمت ها و صورت حساب ها از حد مجاز تجاوز نکند. برای تشخیص سود مالی نیاز به تکنیک های خاصی دارید.Agricultural Simulator 2013-SKIDROW | 1.2 GB
سلام
من یه مشکلی دارم توی بازی!
حداکثر فریمی که توی بازی دارم 13 هست:sq_3:
به نظرتون نمیشه کاری کرد که بالاتر بره؟به 20 هم راضیم:31:
این تنظیمات بازی :
اینم مشخصات سیستمم :
windows : 7 - 64 bit
processor : pintium(R) Dual-Core E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) , ~2.5GHz
Memory : 4096MB RAM
DirectX Version : DirectX 11
Graphic : NVIDIA GeForce 9400 GT 2GB