حتی اگر دی وی دی ریکاوری از ویندوز اصلی هم داشته باشم؟نقل قول:
Printable View
حتی اگر دی وی دی ریکاوری از ویندوز اصلی هم داشته باشم؟نقل قول:
شما مارک لپتاپت چیه؟آخه معمولا یا ریکاوری هست یا dvdنقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
اگه منظورت دی وی دی که خودت از روی ریکاوری ساختیه باید بگم فک نکنم با اون دیگه مشکلی داشته باشید.
سلام من لپ تاپ دل اینسپیرون 1420 دارم ولی متاسفانه به اینترنت که وصل میشم تمام سایت ها به صورت پیش فرض زبان عربی دارند من میخواهم انگلیسی بشه چه باید بکنم ؟
مثلا سایت گوگل رو به صورت عربی و همچنین ام اس ان و ..... همش عربی میشه . چه کار کتم ؟
لوکیشن ویندوز رو هم روی ایران گذاشتم
خوب برو داخل اكسپلورر برو تو منوی تولز ایرنتنت آپشن و در گزینه جنرای و گزینه زبان كه پایین هست زبان عربی رو بردار و فارسی و انگلیسی رو اضافه كننقل قول:
IE>>>Tools<<<<Internet Option>>>General>>>Language
حمید جان در قسمتی که گفتید هم رفته بودم ولی فقط زیان انگلیسی هست
مثلا من میرم توی سایت فایرفکس . ایت سایت برای من به صورت عربی باز میشه و موزیلا رو به زبان عربی در حالت پیش فرض برای من پیشنهاد به دانلود میکنه .
کجای ویندوز رو تغیر بدم که بشه انگلیسی
آآقایون سلامنقل قول:
من نمیدونم سوالات مربوط به ویندوز چه ربطی به مشکلات لپتاپ داره !؟
قدیما که من اینجا بودم کسی به این سوالا جواب نمیداد
یکم زحمت بکشید برید بخش مربوطه ثواب داره :31:
آقا کسی نبود کمک ما کنه؟
حیاتیه
اگه ممکنه فقط بگید چطوری بفهمم هاردم IDE یا SATA تو هر سایتی میرم مدل لپتاپم رو میزنم کلا همه چیزاش با مال من فرق داره. سی پی یو رم ....
دوست عزیز مطمعن باش ساتا هستش چون یه 1 سالی من دیگه لپتاپ آی دی ای ندیدم برای اطمینان یه pc wizard نصب کن(مجانیه ، 2مگه تقریبا) تا دلت آرم بگیره:11:نقل قول:
کد:www.cpuid.com
سلام
رایتر لپتاپم مدتی dvd رو میسوزونه
یعنی موقعی که دیتا میزنم تو 1 % ممیمونه و بعد ارور میده
مشکل از رایتر هست یا نرو؟
رایتر عوض میشه؟
قیمتش چنده؟
کپی هم نمیکنه و ارور میده
چه اروري ميده ؟ اگه ارور Power calibration ميده و يا Data Failure هست به احتمال زياد عمر لنز درايو شما به سر رسيدهنقل قول:
قيمت DVD RW الان حدود 50 تومن هست براي Sony NEC Optiarc
ارور burnning faildنقل قول:
تو نرو تو 1% قفل میکنه بعد dvd رو میده بیرون و اون ارور رو میده
با ashampoo هم امتحان کردم که نشد
ولی هر دو سی دس رو میزنه فقط با dvd مشکل دارن
vaio fw390jنقل قول:
خودم ریکاوری گرفتم
با تائید حرف دوستمون عمر اوپتیکتون تموم شده باید تعویش بشهنقل قول:
50 تا 80 کنار بزارید
با برنامه ای که گفتید کار کردم آخرش نفهمیدم sata یا ide
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?ab13d60665.jpg
کسی قیمت رم یک گیگ SDRAM -DDRII رو میدونه؟ ممنونکد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?c9711f1bd6.jpg
حدود 15 هزار تومان هست ،نهايتا 20 هزار تومننقل قول:
کسی قیمت رم یک گیگ SDRAM -DDRII رو میدونه؟ ممنون
مخلص همه دوستان
لپتاپم Latitude-D820 هستش با یگ گیگ رم.
می خوام کنار XP یه 7 هم بریزم. رم رو 2 کنم یا 4؟ 3 گیگ هم میشه کرد؟ یعنی فعلا یه 2گیگ بندازم وردل 1گیگ ، اگه دیدم کم میآره یه 2ی دیگه میندازم ، بشه 4.
ممنون . . .
اگه میشه جواب بدبن دارم دیونه میشم!!!من CW1NFX/B گرفتم ولی فکر میکنم اشتباه کردم!!!چنتا ایراد داره:))
1)بعضا ازش یه صدا شبیه تیک تیک ساعت میاد!!
2)از روی کیبورد صدای جزززززززززززز میاد هم فکر میکنم از فن میاد هم فکر میکنم از DVDوblue ray چون ار همه جا میاد نمیدونم!!صدای هارد نیستاااااااا!!!!!
3)CPU شدید کار مینه انگار برنامه سنگین دارم اجرا میکنم در حالی که فقط اینترنتم!!!فن خیلی تندکار میکنه!!!!
4)وقتی ریز میشم رو lcd خطوط سفید عمودی هست البته تو عکس دیده نمیشه تو جاهایی که زمینه سیاه هست بشتر معلومه:))
ترو خدا بگین چیکارکنم
ممنوننقل قول:
حدود 15 هزار تومان هست ،نهايتا 20 هزار تومن
پس نمایندگی چطوری حساب میکنه که میگه 140؟
اگرم ممکنه سوال اول هم جواب بدید (درباره هارد)
ممنون
140 ؟؟؟؟؟ كدوم نمايندگي همچين قيمتي داده براي رم ؟نقل قول:
ممنون
پس نمایندگی چطوری حساب میکنه که میگه 140؟
رم DDR2 667 رو من خودم براي لپ تاپم 1 گيگ خريدم 17 هزار تومن
مورد 1 كه فكر كنم مربوط به فن و هيت سينك ميشه كه توليد نويز ميكنهنقل قول:
2 رو بايد از نزديك ديد تا بشه نظر داد
3 هم ببينيد تو ويندوز چه برنامه اي فعال هست و داره از CPU استفاده ميكنه
گزينه 4 رو هم درست نفهميدم ، اگه منظورتون زاويه ديد هست كه تو عمودي نقاط مشكي سفيد ميشه طبيعي هست
نقل قول:
140 ؟؟؟؟؟ كدوم نمايندگي همچين قيمتي داده براي رم ؟
نمایندگی رسمی hp . قبلا ازش باتری خریدم. خودم هم موندم . طرف میگه "شما باید دوتا 1 گیگ بگیری که میشه 140 . هارد IDE هم 120 بالاتر نداره که 80 تومن میشه"
باید بیخیال نمایندگی بشم
میشه یه جای خوب معرفی کنید؟
میگن بازار کامپیوتر که پایین تر ولیعصره خوبه. ؟؟؟؟
البته امروز اونجا نمیرم :46:
ممنون
دوستان من با یه رایتر اکسترنال امتحان کردم اونم نزدنقل قول:
هم با نرو هم با خود ویندوز امتحان کردم
مشکل از کجاست؟:13:
ارورش چیه؟؟؟؟نقل قول:
تو 1% قفل میکته یعد از 1 ربع میگه burning falidنقل قول:
بهتره با نرم افزار های دیگه هم امتحان کنینقل قول:
clone cd,ashampoo
ممکنه هم مشکل از ویندوز باشه. یه بار ویندوزتو عوض کن یا با لینوکس رایت کن ببین همین مشکلو داری؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان:
دنبال نرم افزار fingerprint برای لب تاب vaio sr46gd می گردم.
یکی کمکم کنه؟!!!!!!!!!!!:2:
ویندوزتون چیه؟ تو سایت خود سونی نبود :نقل قول:
کد:http://www.sony.com.au/support/download/product/vgn-sr46gd
سلام دوستان من یه لپ تاپ sony cs 325 دارم و وقتی که بلوتوثشو فعال میکنم از کامپیوتر به موبایل میفرسته ولی وقتی میخوام از موبایل به کامپیوتر چیزی بلوتوث کنم failed میشه و نمیفرسته
میخواستم بدونم مشکل از موبایله کامپیوتره یا فایله
معمولا از كامپيوتر به موبايل نياز به Pair كردن نيست ولي برعكسش نياز به Pair كردن داره ، اول گوشي رو به كامپيوتر شناسايي كنيد بعد امتحان كنيدنقل قول:
به جز pair کردن یه راه دیگه هم هست. می تونی روی علامت بلوتوث کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنی و recieve a file رو بزنینقل قول:
کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟نقل قول:
نقل قول:
اون درایو میزانیه که ویندوز 7 رزرو می کنه دست به اون نزن. پیشنهاد می کنم به ریکاوری هم دست نزنی که دچار مشکل می شی
در مورد ریکاوری هم اگه سه چهار بار restore c: رو زدی و ارور داد باید full restore بکنی. اما من یه بار این مشکلو داشتم چند بار ریستور سی رو زدم و ارور داد و ریست شد اما بعد از چند بار درست شد
در مورد آفیس و اینا هم باید پاک کنی و ورژن های موجود در بازارو روش نصب کنی
در مورد مکافی هم اطلاعی ندارم. اما به نظر من که آنتی ویروس آشغالیه اگه پاکش کنی بهتره.
يه مشکلي هنوز هستنقل قول:
اينکه ويندوز xp که ميريزم ميريزه توي درايو d درايو c همون system reserve هست ولي در ويندوز 7 همچين مشکي ندارم
در ضمن ويندوز xp رو که ميريزم ميخواد بياد بالا خود به خود ريست ميشه و اصلا بالا نماد و وقتي که ميرم ويندوز 7 ميريزم ميبينم اون پارتيشنهايي که ساخته بودم رو پاک کرده و شده 2 تا پاتيشنه که يکي ويندوز 7 توش هست و اون يکي هم خالي خالي هست
اين مشکلات رو چطوري حلش کنم؟
سلام رفقا ، سال پیش یه سوال کردم ، یه جوون مرد پیدا میشه جوابمون رو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اين لپ تاپ نهايت فكر كنم باس DDR2 667 رو قبول كنه و تو 4 گيگ بودنش شك دارم (مدل D830 رم 4 گيگ قبول ميكنه)نقل قول:
نوشته شده توسط a6l3i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص همه دوستان
لپتاپم Latitude-D820 هستش با یگ گیگ رم.
می خوام کنار XP یه 7 هم بریزم. رم رو 2 کنم یا 4؟ 3 گیگ هم میشه کرد؟ یعنی فعلا یه 2گیگ بندازم وردل 1گیگ ، اگه دیدم کم میآره یه 2ی دیگه میندازم ، بشه 4.
شما رم 2 گيگ باس 667 استفاده كنيد يعني 2 تا 1 گيگ 667
سلام بلوتوث لپ تاپ من مشکل پيدا کرده توDevice manager\other device\bluetooth peripheral deviceپريده.لپ تاپم سی دی درايوراشو نداره.بايد از نت بگيرم.کسی ميتونه منو راهنمايی کنه که چه جوری و از کدوم سايت بايد بگيرم؟مدل لپ تاپم vaio-vpccw16fgويندوزم 7 home premium
برای مشکلات نصب ویندوز xp برو اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
با سلام.
من latitude d 630 دارم.مودمadsl وایرلس گرفتم.شبکه رو پیدا نمیکنه.کارت شبکه ام وصله .از طریق کابل هم به اینترنت وصل هستم.پشتیبانی شاتل میگفت اگه وقتی رو wireless network conection راس کلیک میکنی و properti میگیری اگه تب wireless نداره با نرم افزار خاصی باید کانکت شی.من که چنین نرم افزاری پیدا نکردم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
در انجمن شبكه مطرح كنيدنقل قول: