خیر حسابش کف ندارهنقل قول:
عابربانکش جزو شتاب نیست، ولی تا یک ماه آینده میشه
Printable View
خیر حسابش کف ندارهنقل قول:
عابربانکش جزو شتاب نیست، ولی تا یک ماه آینده میشه
وقتي هيچ علامت سوالي گذاشته نشده؛يعني جوابه....نقل قول:
نقل قول:
بانک مرکزی در برابر اصل پول در صورت ورشکستگی بانکهای خصوصی و دولتی مسئوله
ولی بانکهای ایران هیچوقت ورشکست نمیشن . پول زیاد دارند
سلام. چند تا سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین.
- از بین بانک هایی که سود روز شمار بالای 17 درصد به بالا می دن هیچ کدومشون عضو شتاب نیستن؟
- بانک مهر اقتصاد چقدر قابل اطمینانه؟ می خوام حساب روز شمار باز کنم در ظاهرم سود روز شمار کمتری نسبت به بقیه داره. میشه بهش اطمینان کرد؟
بانک سرمایه 24درصد عضو شتاب هم هست فقط تا 27 اسفند مهلت دارهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز توی سایت همسایه هم به شما گفته شوده این حساب 3 ماهه هست و 3 ماه پول بلاک میشه و فقط سود ماه به ماه واریز میشه روز شمار نیست.
نقل قول:
به هیچ عنوان داخل موسسه مهر یا همون مهر اقتصاد باز نکنین مجوز بانک مرکزی نداره بنده اونجا پول داشتم کشیدم بیرون عضو شتابم نیست. الان اقتصاد نوین 22 درصد روز شمار میده طرح سپند با کارت و عضو شتاب.
بانک پارسیان هم الان بالای 20 درصد میده
کارت های مهر اقتصاد فقط با دستگاه های خودش و دستگاه های بانک ملت کار میدهنقل قول:
روی شیشه یکی از شعب بانک ملت دیدم زده بود روزشمار 22 درصد و همین طور صادرات 23.2 درصد . البته نه پوستر بود نه بنر فقط روی یه برگه تایپ کرده بودند کسی خبر نداره چطوریه ؟ چون تو سایتشون هم چیزی نزده
نقل قول:
ملت روز شمار 22 درصد داره با کف 10 م 22 درصد میده به اسم طرح فراز البته اون کف شعبه به شعبه فرق میکنه!! صادراتم روز شمار نیست دقیقا خبر ندارم احتمالا اینم کف داره و باید 3 ماهه باشه.
دوست عزیز بانک مهر اقتصاد خیلی معتبره سابقه طولانی دارهنقل قول:
من خودم بیش از یک ساله حساب دارم و تا حالا مشکلی ندیدم خدماتشم خیلی خوبه چه از لحاظ پیامک و عابر بانک و اینترنتی
باورتون نمیشه یک بار از بانک ملت میخواستم 2 م وام بگیرم گفت برای ضامن حتما باید ضامن کارمند با کسر حقوق بیاری
در حال که از بانک مهر اقتصاد 5 وام گرفتم یک کاسب بردم اونم بدون استعلام بانکی خیلی راحت وام رو دادند
فقط تنها مشکلش اینه که عضو شتاب نیست و فقط از عابر بانکهای خودش و ملت و pos های ملت میتونید استفاده کنید
با کارت عابر بانک مهر اقتصاد میتونید روزی یک میلیون تومان از دستگاههای خودش یا ملت بردارید
سلام دوستان
من کاری به سود موسسات ندارم!
چه بانکه دولتی بیشترین سود رو میده؟؟؟
دوست عزیز بنده اونجا 3 سال حساب داشتم تمام اینها رو هم بهتر از شما میدونم اما وقتی مجوز بانک مرکزی نداره و خودشون اسم بانک چسبوندن رو خودشون در صورتی موسسه هستن! اگه بانک هستن چرا عضو شتاب نیستن.هر موقع ازشون سوال میکردم کی عضو شتاب میشیم یه چیزی میگفتن! فقط میشد از طریق سایشون با رمز دوم به حسابشون پول واریز کرد:n02: بنده ریسک نمیکنم و پولمو توی یک بانک با اعتبار بیشتر میگذارم.
نقل قول:
3 ماهه با واریز ماهانه بانک سرمایه 24.5 درصد و روزشمار اقتصاد نوین طرح سپند با کارت و اینترنت بانک و.....
- برای بستن حساب در بانک مهر اقتصاد باید به شعبه ای که توش حساب باز کردیم بریم ؟ یا تمامیه شعبه هاش میشه؟
- روز شمار اقتصاد نوین کف داره؟ یا هر مبلغی میشه از اول گزاشت؟سود روز شمارش چند درصده؟ تو سایتش که نوشته 7- می تونم پولمو هر وقت خواستم بردارم؟ یا مثل سرمایه سه ماهست؟ اقتصاد نوین پس قابل اطمینانه؟اقتصاد نوین عضو شتابم هست دیگه؟
ممنون- ببخشید زیاد سوال می پرسم
الان بهترين روزشمار و كجا ميدن؟
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که دیگه نیازی به سوال کردن نداره، سهیل جان. بانک گردشگری بهترین سود رو میده، با کف 10 میلیون تومن، 23 درصد میده روزشمار، زیر 10 تومن 18 درصد. بانک خیلی معتبر و خوبی هم هستش، من که هر وقت میرم شعبه از کارمند معمولیش تا رئیس شعبه کلی احترام میزارن و پذیرایی میکنن ازم. شعب خیلی خوب و شیکی هم داره. کارتش رو هم همه جا قبول میکنن، اینترنت بانک خوبی هم داره. کلا از هر لحاظ عالیه. الان سود تو گردشگری و توریسم هستش.نقل قول:
نه بلاک نمیشه در صورتی بردش دارین 20 درصد باهاتون حساب میکنننقل قول:
دوست و همسایه محترم:n23:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
یه سوال دارم ...
البته جوابش و خودم میدونم بیشتر راهکار میخوام !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
دوستان همونطور که هممون میدونیم سقف برداشت روزانه از تمام خودپردازهای کشور در 24 ساعت فقط و فقط 200.000 تومن است !!!
حالا شما بانکی یا خودپردازی یا کارتی یا ... سراغ دارین که از این مبلغ بیشر بتونیم ازش پول برداریم؟
با اینکه الان دیگه در اکثر فروشگاه ها دستگاه پوز (همون کارتخوان!) هست اما بعضی مواقع مثل همین دم عیدی یا ... که آدم بهشون دسترسی نداره و .... بشه پول بیشتری ازش گرفت .
در این مورد من و کمک کنین بی نهایت پاسگذار میشم .
با تشکر
:n16:
لینک تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
امروز توی بانک اقتصاد نوین یک حساب سپرده طرح سپند باز کردم.
میخاستم ببینم از طریق اینترنت بانکش میتونم بدون کارمزد از بانک ملی به اقتصاد نوین وجه انتقال بدم؟
راستی نرم افزار رایگانی برای محاسبه سود حساب های مختلف بانکی سراغ ندارین که هر ماه خوش اتومات سود رو محاسبه کنه؟
اقتصاد نوین چقدر سود روز شمار میده؟ کف موجودی لازم داره؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه؟
:n13:
22 درصد روزشمار.... کف موجودی 2 میلیون.نقل قول:
خیلی خوبه اگه اینجور باشه. اقتصاد نوین هم بانک خوبیه.نقل قول:
تو شبکه شتاب فقط میتونید 200 تومن برداشت کنید، استثنا هم نداره. ولی با کارت برخی بانکها میتونی از دستگاه همون بانک بیشتر برداشت کنی. مثلا پاسارگاد 300 تومان میده و اینده(تات 400 تومن. پارسیان هم فکر کنم تا 400 میدهنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
دوستان عزیز این بانک ملی که میگن دو ساله با سود 55 درصد میده چه طوریاس ؟
بعدشم یه یکی دو تا بانک خوب برای باز کردن حساب بگین ( سود خوب - اینترنت بانک خوب )
درودنقل قول:
من اقتصاد نوین رو پیشنهاد میدم... طرح سپند .... چند پست قبلی رو بخون
سلام
قبلن تو یکی از پست های همین تاپیک خونده بودم یکی گفت تاریخ واریز سود به حساب رو میشه خودمون عوض کنیم!!!
حالا من دیروز به کارمنده بانک گفتم تاریخ سود حسابم رو تغییر بده،
گفت همون موقعی که برا ثبت نام میای سیستم همون تاریخ رو مشخص میکنه و تغییر امکان نداره!!!! :n23:
کسی در مورد این موضوع اطلاعی داره؟
نقل قول:
من کارت بانک سپه و اقتصاد نوین دارم کاری نمیشه کرد که اینا در یک شبانه روز بالای 200 تومن بدن؟
چون واقعا 200 تومن ظلمه بخدا !!! :n28:
سلام
برای اینکه بفهمیم از یه حساب کی و چقدر برداشته و واریز شده چکار کنیم ؟ منظورم بیشتر از طریق غیرحضوری هست ! ملی
سلام و با یک ترفند ساده میشه سالی 30% گرفت . یکی از بانکها 25% میده برای یکساله و کل سود رو هم یکجا همون اول کار میده . بعدش سود رو میگرین میذارین توی یک روز شمار 22% یا بیشتر . جمع کل سود میشه حدود 31% .فکر کنم بانک رفاه کارگران باشه .نقل قول:
رفاه کارگران 25 درصد میده روزشمار؟مطمئنی؟
نقل قول:حساب 22 درصد اقتصاد نوین 2 میلیون از پولتون رو بلوکه می کنه و تا وقتی که حساب رو نبندید 2 میلیون رو نمی تونید برداشت کنید!نقل قول:
الان بیشترین سود روز شمار رو بانک آینده داره میده، 23 درصد روزشمار حدقل مانده هم 10 هزارتومن.نقل قول:
بانک گردشگری با حداقل 10 میلیون موجودی 23 درصد روزشمار میده.( اینترنت بانکش از آینده بهتره )
بانک دی هم برای زیره 10 میلیون 20 درصد و برای بالای 10 میلیون 22 درصد روزشمار میده، خوبیش هم اینه که پولت رفت بالای 10 میلیون 22 درصد حساب می کنه و نیاز به باز کردن حساب جداگانه نیست.
اقتصاد نوین هم 22 درصد روزشمار میده ولی بدیش اینه که 2 میلیون از پولتون رو بلوکه می کنه و تا حساب رو نبندین نمی تونید او 2 میلیون رو برداشت کنین.
به سپرده ی یکساله 25% میده . ظاهراً حداقل موجودی هم 30 میلیون توم هست اما سودِ یک سال رو همون اول پرداخت میکنند . این رو بنده از یکی از اقوام شنیدم . میتونین زنگ بزنین بپرسیننقل قول:
این حساب برای بانک مسکن هست.نقل قول:
کسی نیست جواب من و بده؟نقل قول:
:n14:
نمیشه با کارت به کارت بریزین به حساب یه بانک دیگه و از اون حساب برداشت کنین ؟نقل قول:
سلام . بله درسته . بنده اسم بانک رو اشتباه گفتم . با تشکرنقل قول:
نه داداش یه مسافرت پیش رو دارم ...نقل قول:
بعد فکر کنم پول نقد زیاد نیاز داشته بشم متاسفانه روزای تعطیل هم هست و بانک تعطیله و از اونجا که میخوام خرید کنم کارتخوان ندارن ...
بعد دو تا کارت بانکی از سپه و اقتصادنوین دارم !!!
امروز به شعب هر دو بانک رفتم و گفتن راه حلی نداره و حداکثر میتونین در طول 24 ساعت از هر کدوم فقط و فقط به مبلغ 200.000 تومن برداشت کنین و نه بیشتر یعنی از هر دو میشه جمعا 400 تومن !!!
واقعا این قانون قانون مزخرفیه !!!
گفتم شاید دوستان و اساتید یه راه حلی داشته باشن برای این مشکلم .... :n28:
شما میتونید از اقتصاد نوین برای حسابتون تقاضای کارت خانواده بکنید که متصل میشه به همین حسابتون. از طریق اون هم میشه 200 تومن دیگه برداشت کردنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2