تلفنی تماس بگیرید میگن تنبل هست و .... این اشتباه رو نکنینقل قول:
ولی اگر حضوری برید میگن که خیلی مشتاقه برای کار . پیشنهادم اینه که حضوری برید .:n12:
Printable View
تلفنی تماس بگیرید میگن تنبل هست و .... این اشتباه رو نکنینقل قول:
ولی اگر حضوری برید میگن که خیلی مشتاقه برای کار . پیشنهادم اینه که حضوری برید .:n12:
جای سوالتون اینجا نیستنقل قول:
برای راهنمایی بهتر دوستان یه تاپیک در همین رابطه بزنید //
هر وقت میرید اداره ای و .... اتاق های افراد ، سعی کنید محکم در بزنید . اگه اروم در بزنید اون فرد که داخل اتاقه نمیشنوه و یکدفعه در رو باز کنید فکر میکنه شما بی ادبی کردید . پس همیشه ابتدا محمکم در بزنین.:n12:
آدمایی که باهاشون حال نمیکنی نباشند بهتره.
دوستان؛ جان من، رفتین علادین(بخونید شارلاتان بازار) گوشی بگیرید این نکات رو رعایت کنید به نفعه خودتونه و جیبتون :
- میکرو سیم همراهتون باشه برای تست گوشی که پول پانچ نگیره الکی
- هرچی اصرار کرد واسه کارای نرم افزاری مثه اکانت گوگل یا یه اصطلاحی دارن به نام "باکس" که کلا کشکه لازم نیست و GPS و بازی و غیره ذلک بگید نمیخواد -------> از جای دیگه و با پرس و جو تهیه کنید
- حتما حتما قاب ضد ضربه و خش گیر رو از همون مغازه که گوشی میخرید نگیرید -------> از جای دیگه و با پرس و جو تهیه کنید
- از قبل روی مدل مد نظر شناخت کامل داشته باشید که مثلا شارژ اشتباهی(!) نده بهتون
با آدما باید مثل خودشون باشی زیاد نباید محبت کنی نباید عین سگ وفا کنی.
برای خرید خودرو و یا فروش خودرو تا جایی که براتون امکان داره به نمایشگاه های خودرو نروید، وسعی کنید به قول معروف (کناره)بفروشید یا بخرید
اگر هم مجبور شدید برید نمایشگاه خودرو خیلی حواستون جمع باشه سرتون کلاه نره
اعتماد به بنگاهیها کار اشتباهیه،مگر اینکه خیلی خیلی ... نه اصلا اعتماد نکنین
میخواستم بگم آشنا باشه باز یاد اون مثل قدیمی افتادم که میگه:
من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد
من اون کسانی رو که توی کار خرید خودرو و خانه هستند رو توی بازار به چشم گرگ میبینم،اینو واقعا میگم و زیاد دیدم
یه بنده خدایی که اعتیاد داشت بهم یه جمله قشنگی گفت:
" اعتیاد مرخصی داره ولی ترخیصی نداره! "
دوست قدیمیه بابام، بعد از 20سال، مصرف سیگار و تریاک و هروئین رو کنار گذاشت و الان 10ساله که پاکه./ خواستن توانستن است!:»نقل قول:
همیشه سعی کنید اگر در جایی و جمعی قصد مزاح و شوخی دارید در مورد قومیتی یا دین خاصی و یا ظاهر((مثلا کچل بودن یا بینی بزرگ داشتن و...)) حواستون به جمع باشه! یوقت حضار کسی مورد خطاب نشه! یا مثلا بابای دوستتون شوهرش یا ...خلاصه حواستون باشه دیگه:n28: سوتی دادم یعنی در چه حد!:n30:
نقل قول:
میدونی هر کی این مطلبو میخونه با خودش میگه خدایا مگه چه سوتی داده؟؟؟؟
اگه برات اشکالی نداره بگو قضیه از چه قرار بوده؟:n02:
ببخشید که فضولی میکنم:n01:
تنها یه جمله:
خواستن توانستن است....
همین
به قول یکی از بچه های همین تاپیک نوشته بود:
وقتی کسی چیزی رو نمیدونه سر اون چیز باهاش کل کل نکنین، راست میگفت
منو یاد یه بنده خدایی انداخت
یه روز رفته بودم خونشون،بحث کامپیوتر شد،من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر بودم،اما اون هم سن من بود و دیپلمشو (تجربی)گرفته بود و سربازی شو هم تموم کرده بود
میگفت رشته کامپیوتر یه رشته کاملا بیخودیه، و همه بلدن با کامپیوتر کار کنن :sq_6:
میگفت الان داداشم که کلاس پنجم دبستانه کامل همه چیز کامپیوتر رو بلده و خودش یاد گرفته(چون من جلوشو نگرفتم و هر وقت سئوالی در مورد کامپیوتر داشت منم بهش میگفتم انقدر امتحان کن تا خودت یاد بگیری)
و حالا به اندازه ی یه مهندس کامپیوتر بلده...:n27:
آخه یه بچه دبستانی که زبان انگلیسی تا حالا نخونده ،چرا درموردش همچین ادعایی میکنی؟
گفتم تو چی فکر کردی،فکر کردی فقط کامپیوتر همین آهنگ گوش کردن و شو نگاه کردنه؟
خلاصه هر چه بهش درمورد کامپیوتر توضیح دادم توی کتش نمیرفت که نمیرفت...
باز بحث گوشی شد:n08:
من یه گوشی نوکیا c7 داشتم که از همه امکانتش(Gps,WiFi,NFc...)استفاده میکردم و به کارم میومد
گفت چند خریدی گفتم 400
گفت اوه اوه
چه خبره انقدر الکی پول به گوشی دادی
دیدم از توی جیبش یه گوشی صد تمونی درآورد گفت ببین این رو خریدم250 هزار تومن:n02:
ببین چه دوربینی داره؟(3پیکسل)
اما از 8 پیکسل تو هم بهتره،این گوشی اصلیه،سرعت بلوتوثشو ببین.:n25:.. و و و...
گفتم اون گوشی به کار تو بهتر میاد این گوشی به کار من.
امکانتشو بهش توضیح دادم هیچی نفهمید ،باز دوباره گفت یه گوشی فقط میخواد زنگ بخوره جواب بدی بعد قطع کنی:n30:
خلاصه اون روز با نفهمی هاش اعصابمو خط خطی کرد
بعدا باخودم گفتم چه غلطی کردم که با این کل کل کردم
این جور آدمها رو با بزاری توی همون جاهلیت بمونن
به نظرم بهتر بود به جای اینکه بگید "حواستون به جمع باشه" میگفتید با قومیت،ظاهر و ... شوخی نکنید.نقل قول:
همیشه سعی کنید اگر در جایی و جمعی قصد مزاح و شوخی دارید در مورد قومیتی یا دین خاصی و یا ظاهر((مثلا کچل بودن یا بینی بزرگ داشتن و...)) حواستون به جمع باشه! یوقت حضار کسی مورد خطاب نشه! یا مثلا بابای دوستتون شوهرش یا ...خلاصه حواستون باشه دیگه:n28: سوتی دادم یعنی در چه حد!:n30:
سلام .
چند روز پیش روز رو با اتوبوس رفتم مسافرت ، حواسم نبود جایی نشستم که تا مقصد آفتاب میخورد البته پرده بود و کولر هم داشت ولی خب هر از گاهی اذیت میشدم . قبل از سوار شدن یا رزرو کردن بلیط یه حساب ساده با
خودتون بکنید _خیلی وقته اینکارو انجام میدم ولی اینبار یادم رفته بود - مثلا شما قراره از تهران با اتوبوس از تهران به تبریز برین یعنی توی مسیری که پیچی بیشتر از 90 درجه نداره و همش توی اتوبانه
یعنی با اغراق زیاد یه خط راست ، افتاب هم که از شرق طلوع میکنه و غرب هم غروب ما هم که تو نیمکره شمالی هستیم پس معلومه کسی که سمت راننده بشینه توی کل مسیر آفتاب بهش میخوره .
آقا اینقدر نقل قول نگیرین -قانون تاپیکه - بدون نقل قول هم میتونین جواب بدین !
لطفا تجربیات خودتون رو توی دعوا (خارج از خونه و خونواده) بگید. مثلا باید چه کار کنیم؟ اول زنگ پلیس بزنیم؟ ما هم سر و صدا کنیم؟ یا ... ؟
دوستان عزیز لطفا در مورد تجربیات یک دیگر نظر ندهید اگر تجربه ای دارید بفرمایید
خواهش دیگه ای که دارم لطفا مطالب رو از سایت های دیگه کپی نکنید اینجا قرار بدین
حتی اگه به نظر خیلی پند اموز باشند ...
با تشکر ..
از هیچ کس هیچگونه توقعی نداشته باشید با آدمها مهربان باشید اما از آنها توقع مهربانی نداشته باشید.
زمانی که با ماشین تصادف میکنید سعی کنید با طرف زیاد بحث نکنید چون منجر به درگیری میشه فقط کافیه صبر کنید تا پلیس بیاد
یه ضرب المثلی هست که میگه "خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند"، این برای خودم کاملا اثبات شد، همیشه وقتی خوبی به کسی میکنید سعی کنید به اندازه باشه نه بیش از اندازه، حتی اگه اون شخص رو خیلی دوست دارید یا حتی اگه عاشق اون شخص هستید، چون آخرش با بدی جواب خوبیهاتونو مگیرید :n28:
وقتی مشکلی برای کسی پیش میاد اگه کاری از دستتان بر نمیاد ، لا اقل همدردی کنید .
این یعنی انسانیت ...
برای دانلود سایتهای زیادی هستن که این امکانات رو میدن اما بعضی ها موقع
دانلود کردن فایل مورد نظر ,قبلش یه لینک میاد که مثلا برای دانلود فایل مورد نظر
باید اینو دانلود کنی که ما یه بار گول خوردیم و دان کردیم , حالا چی بود!!!
یه کرم اینترنتی که روی تمامی مرورگرها امد و بزور پاک شد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس موقع دانلود حواستون باشه از این فایل های الکی دانلود نکنید.
کسی بدون داشتن استقلال مادی و تنها با کمک پول باباش ازدواج میکند ، خودش را مسخره کرده ...
نگران کسی نباشید هرکسی خودش میتونه از خودش مراقبت کنه
(این بچه هایی که ننه و باباهاشون همش حواسشون بهشونه به حساب خودشون نگرانند رو دیدید گله دارند از این موضوع ؟ شما هم الکی که نگران یکی باشید حس اون بچه رو داره ... ) (نگرانی با گیر دادن فرق میکنه ، آدمی که نگرانه یه کاری نمیکنه که طرفش هم با حرفاش نگران بشه...)
همیشه سعی کن تا میشه دعوا نکنی،سعی کن اهمیت ندی...نقل قول:
دعوا کردن شاید تو لحطه بهت احساس قدرت بده ولی غرور و شخصیتت رو خورد میکنه در عین حال باعث کینه میشه...
جز تو موارد خیلی خیلی خاص سعی کن یه هیچ وجهی درگیر نشی...
ولی اگه به بار مجبور شدی سعی بهترین راه حل رو انتخاب کنی...
مثلا اگه شرایط حاد بود سعی کن به پلیس زنگ بزنی(سعی کن کم اینکار رو انجام بدی)...
یه تجربه شاید به در بخور که کسی بهش توجهی نمیکنه
هر گز کسانی رو که کم سواد دهستند رو با القابی مثل چطوری مهندس یا چیزهایی شبیه به این صدا نزنید...چون اونها برداشتتشون از این حرفا تمسخره...
آیا از تشخیص هندوانه رسیده و نارس رنج میبرید؟:n02:
آیا گاهی مجبور میشوید که پولتان را دور بیندازید؟
من تقریبا توی کار میوه ام
غصه نخورید، الان یه روشی رو بهتون یاد میدم که با اطمینان هندوانه بخرید
البته این روشی که بعضی ها به بغل هنداونه میزنن و میگن فلان صدا رو باید بده من بهش اصلا اعتقادی ندارم!
اول اینکه سعی کنید هنداونه گرد بردارید(بیضی نباشه)(نمیگم بیضی ها نارس است اما من به گرد ها بیشتر ایمان دارم:n02:)
بعد هندوانه را بگیرید کنار گوشتون و با دوتا دستتون فشار بدین (خیلی نمیخواد روی خودتون فشار بیارین)و گوش کنید ببینید صدای خش خش میاد یانه
اگه صدای خش خش اومد بدونین که رسیده است، اگه صدا نیومد به احتمال خیلی زیاد نارس است
اگه از این مطلب استفاده کردید و به کارتون اومد منو یاد کنید و برام دعا کنید :n11:
چیزی که همیشه فراموش میکنیم داشتن سلامتیمونه،و باید خیلی مواظبش باشیم که از دست ندیمش
چون هیچ چیز به اندازه سلامتی برای انسان مهم نیست
همیشه بیاد داشته باشید که سالم هستید خدا رو شکر کنید
حتی یه سر درد کوچیک، یا حتی یه زخم کوچیک میتونه باعث بشه تمام روح و روانت به هم بریزه
بعضی جمله ها جای تجربه نصیحته !!!! :n27:
با سلام
خیلی ممنون جناب farid04585 . راستش من اصلا اهل دعوا نیستم و فقط یک بار که یه موردی پیش اومد فورا زنگ 110 زدم که البته طرف وقتی دید اوضاع داره خطرناک میشه، در رفت!
برای همین خواستم دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن راهنمایی کنن که وقتی حق با من باشه ولی طرف آدم بی سروپایی باشه، باید چه کار کنم.
-------------------------------
این هم یک تجربه ی من:
سعی کنیم افق دید تون بالا باشه; مثلا درک کنیم که واقعا ما توی جهان به این بزرگی هیچی هستیم، خورشید ما یکی از میلیارد ها ستاره ی کهکشان راه شیری هست و خود کهکشان هم یکی از میلیارد ها کهکشان هست و همه ی اینها هم روی هم فقط چند درصد دنیا رو تشکیل میده... با این کار مسخره بودن کارهایی مثل غرور، قیافه گرفتن، چهار تومن پول، شهرت، مقام، اون احساس قدرت پس از آزار دادن یک زیردست مون یا یک حیوان و ... رو می فهمیم.
به آدمهای عقدهایی زیاد احترام نگذارید چون توهم برای شان ایجاد میشه که خیلی خاص و خواستنی هستند!
توی جاده همیشه تحت هر شرایطی حتی اگه صندلی عقب هم نشستید کمربند رو ببندید والا من اصلن صندلی عقب و جدی نمیگرفتم ولی با اون شدتی ک سرم ب شیشه کوبیده شد اگه ماشین ی ذره سرعت داشت الان این دنیا نبودم :دی
به هیچ چیز باور 100% نداشته باشین
تجربه من : یه دفعه جلوی بانک یکی از همسایه هام رو دیدم خیلی مضطرب بود . فهمیدم دنبال وامه ولی جور نمیشه. خیلی فردین بازیمون گل کرد پولی رو که از فروش ماشینم دستم بود (8 میلیون تومن) دادم بهش که یک ماهه تا زمانی که وامش درست میشه بهم پس بده. خلاصش کنم پول من رو بعد از 15 ماه بهم پس داد اونهم در قسطهای 2 میلیون و ...
ما که هیچ خیری از اون پول ندیدیم چون هم پولم خرد خرد دستم میرسید و خرج میشد و هم به خاطر تورم ارزشش نصف شد .
بعد از اون پشت دستمو داغ کردم ... و سر زبونم هم میخ کوبیدم
اینم یه تجربه دیگه:
همیشه سر هندوانه شیرینتر از طرف دیگشه;و همچنین برعکس ته خربزه شیرین تر از طرف دیگشه :n06:
(منظورم از سر هندوانه اون قسمتیه که از بوته کنده میشه)
آدمایی که فکر میکنند خیلی با احساس اند (عشقی) در حقیقت اصلااحساسی نیستند همیشه احساساتشون سرکوب شده و کمبود محبت داشتند.
با آدمایی که سر و کار دارید(رفیق آشنا و..) راجع به غم و غصه هاتون نباید صحبت بکنید... خنده و شادی و مسخره بازی و ... درآرید .
مگر اینکه یکی بخواد با شما درد دل کنه اون موقع باید گوش بدید همدردی کنید اگه کمکی از دستتون برمیاد بهش بکنید و ...
و البته سعی کنید به قول ابوعلی سینا هیچ چیز رو هم به طور کامل و صددرصد رد نکنید و منکر نشید!نقل قول:
خرید طلا
دوستان
خیلی کسانی رو دیدم که برای خریدن طلا به مشکل میخورن،ومتاسفانه میبینم به قول معروف خیلی تابلو سرشون کلاه میره،و دلم میسوزه
فرصت دیدم که تجربه ام در اختیار دوستان قرار بدم ،شاید به دردشون بخوره
وقتی میخواین طلا بخرین،ریش و قیچی رو به دست طلا فروش ندین
متاسفانه خیلی از مردم رو دیدم که میگن :به گردن خودفروشنده، اگه فروشنده دزدی کنه اون دنیا باید جواب پس بده :41:
آخه چرا چشمامون رو باز نکنیم و از حقمون دفاع نکنیم
خودتون هم از حساب کتابهایی که طلا فروش با ماشین حساب میکنه،با خبر باشین،
حتما دیدین فروشنده وقتی میخواد وزن کنه و قیمتشو محاسبه کنه،سریعا خودش بدون اینکه هیچ چیزی رو توضیح بده،شروع میکنه به تندتند با ماشین حساب کار کردن؟!!!!
اگه میخواین سرتون کلاه نره،به جوری که بهش برنخوره به فروشنده بگین:اگه ممکنه یه جوری با ماشین حساب،حساب کنه که ما هم متوجه بشیم
دوحالت داره:
1-یا عصبانی میشه، و میگه،نه آقا/خانوم فروشی نیست
که در این صورت شما نباید ناراحت شین،و باید خیلی خوشحال از مغازه فرار کنین،چون معلوم بود میخواست پولاتونو بکشه بالا
2- یا میگه چشم،حتما، و جلوی روتون حساب میکنه و توضیح میده
حالا
کسی که حالت دوم رو داره،بازم دلیلی نداره که بگین این آدم خوبیه پس ازش بخرم
ببینید چه عددهایی رو روی ماشین حساب ،حساب میکنه:
1- نرخ روز هر گرم طلا(به ترازو نگاه کنین ببینید طلایی که میخواین بخرین چند گرم شده)
+
2-نرخ اجرت ساخت طلا (بستگی به مقدار ظرافت طلا داره که متغیر است مثلا هر گرمی 5هزار تومان به بالا)هرچه بیشتر روی طلا کار بشه اجرت ساختشم بیشتره
+
3-درصد سود(که قانونا 7درصد باید بزنن)البته درصد سود رو هم میتونین چونه بزنین وبه 5 درصد هم بیارین،من خودم بعضی وقتا به 4 درصد راضیشون میکنم
=مبلغ قابل پرداخت
در اینصورت اگه طلا فروش باهاتون راه اومد میتونین با خیال راحت خرید کنین
یادتون باشه همیشه بازاری ها رو دلسوز خودتون فرض نکنین ...
موفق باشین:n12:
با سلام:n18:
من خودم به این نتیجه رسیدم که::n05:
درسته برای جواب دادن به سوال معمولا اون چیزی که اول به ذهنت میرسه درسته:n09:
ولی توی زندگی:n13:
معمولا اونی که دوم به ذهنت میرسه درسته!:n10:
پس توی زندگی همیشه راه دومی هست!!:n06: (پس مواظب باش از زندگی رو دست نخوری! هر چند من خودم،این قدر رو دست خوردم که دیگه...):n28:
موفق باشید!:n12::n16::n12: