یه بار از گیر بکس ریخته و یگی هم صبح از خود کارتر.نقل قول:
Printable View
یه بار از گیر بکس ریخته و یگی هم صبح از خود کارتر.نقل قول:
گیربکس این شتر یکی از بهترین گیربکس های حال حاضر ایران(البته بین خودرو های ساخت داخل) هست اصلا شکی در این قضیه نیست
به نظر من ایراد متوجه گردگیر پلوس هست که اون هم ایراد محسوب نمیشه چون هر قطعه ای یک عمر مفید داره
توصیه اکید می کنم دوستان حتما سالی دو سه بار هر دو گردگیر پلوس را بررسی کنند و در صورت مشکوک بودن اقدام به تعویض کنند چون این مورد هزینه ای نداره ولی به محض پاره شده این گردگیر ها واسکازین بدون اینکه شما متوجه بشید به سرعت از گیربکس خارج شده و بعدش گیربکس مشکل ساز خواهد شد
در مورد گردگیر های پلوس دوستمون درست می فرمایند اما فکر کنم منظورشون کاسه نمد پلوس هست. چون این کاسه نمدها هستن که مانع خروج واسکازین هستن و گردگیرها کار حفاظت از خاک گرفتگی کله پلوسها رو انجام میدن و توشون گریس هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم از توضیحاتت.
تشخیص اینکه روغن دقیقا از کجا داره میریزه سخته برای یه ادم عادی!!نقل قول:
من توصیه می کنم بری به یه نمایندگی یا متخصص نشون بدی. اگه از کارتره احتمالا مال واشر یا پیچ تخلیست ولی اگه گیربکسه میتونه از کاسه نمدها باشه. بهتره سریعتر برطرف بشه تا بعدها خرج چند برابر ایجاد نکرده.
ضمنا اگه میتونی عکس واضح ازش بگیری و بذاری هم میتونیم بهتر راهنماییت کنیم.
نمایندگی گفت واشر گیر بکس پاره شده به خاطر همین روغن خوب جا نیفتاده. درسته؟:n29::n04:نقل قول:
بله واقعا گیربکس نرمی داره.دنده هاش خیلی خوب جا میره و قرچ قوروچ نمیکنه.نقل قول:
این کولرش خیلی جون موتورو میگیره؛؛؛؛اصلا با اینش حال نکردم؛؛؛؛؛تو یک جون میکنه میخواد راه بیفته؛؛؛؛ممکنه مال من ایراد داشته باشه؟؟؟؟ ولی خیلیا اینو میگن
ال 90 کلا از کولر عاجزه. نه سرما داره نه ماشین نفس داره. راهیم برای اصلاحش نیست. بهتره فکر کنی اصلا نداری.نقل قول:
البته به این شدت نیست ولی بله در حدود 20 درصدی از توان موتور کم می کنه بیشتر توشهر خودشو نشون می دهنقل قول:
تو جاده کمتر نمیود پیدا می کنه
سازنده ی این ماشین چی فک کرده ؟!:n02:
صندق عقب رو فقط باید با کلید باز کرد ؟!:n13:
یکی کمبود های ال ممدهنقل قول:
بله فقط با کلید باز می شه
دو نمونه پمپ برقی هست یکی فابریک یکی هم همین پمپ های در پراید نصب می کنن و یه کلید داخل کابین جاسازی می کنن
منم پمپ براش گذاشتم
هم از داخل با دکمه باز میشه هم با دکمه روی ریموت دزدگیر
سلام دوستان
ما یه تندر 90 صفر گرفتیم،امروز اومدم روغن موتورو همونطور که تو دفترچه گفته(ماشین سرد باشه و رو یه سطح صاف) چک کردم و دیدم از حد ماکزیمم بیشتره(یک سانت بالاتر) با توجه به اینکه تو دفترچه راهنماش گفته موتورو روشن نکنین،زنگ زدم نمایندگی....گفتش میتونین ببرین یه نمایندگی تنظیم کنه روغنو ....حالا من موندم روشنش کنم یا نه(گرچه ظاهرا راه دیگه ای وجود نداره)
یه چیزه دیگه اینکه کسه دیگه ای هم هست که این مشکلو داشته باشه ؟؟ یا اینکه ممکنه اصن مهم نباشه ؟؟
بازم ممنون
مشکلی نداره. احتمالا بد محاسبه کردی چون امکان نداره بیشتر از حد بریزن! هم میتونی نمایندگی ببری هم یه تعویض روغنی. فرقی نداره. نگرانم نباش.نقل قول:
حجم روغن مورد استفاده در تندر 90 با تعویض فیلتر 4.8 هست بنا به گفته user manual
ولی متاسفانه نمایندگی ها برای راحتی کار خودشون یک 4 لیتری و یک یک لیتری را مستقیم وارد موتور می کنند
اگر این کار را با موتور پژو یا پراید اجام بدن کمتر 2000 کیلومتر کارکرد واشر پایه سوپاپها دچار آسیب خواهد شد و خودرو شروع می کنه به دود کردن در حالت درجا و البته کمی افزایش حرارت موتور به دلیل زیر
موتور تندر به خاطر جون سخت بودنش به این سادگی ها اتفاقی براش نمی افته ولی در اثر ضربه زدن مداوم میل لنگ درون روغن مازاد حباب هوا درون روغن ایجاد شده و اصطلاحا کف می کنه که این کف(هر چند به مقدار کم) موجب اخلال در عملکرد صحیح پمپ روغن میشه و در دراز مدت عملکرد موتور را تحت تاثیر قرار میده و کمی احساس کاهش قدرت موتور را خواهید داشت
حتی با 4.8 هم باز یکی دو میلیمتری میزان روغن بالاتر از full قرار می گیره که به نظرم چون گفته خود تولید کننده هست کاملا قابل چشم پوشی هست و البته شما در صورتی که 4.5 با تعویض فیلتر روغن بریزید کاملا فیکس روی شاخص full قرار می گیره
من می گم شما ایندفعه چشم پوشی کن و نوبت بعد که خودت روغن را عوض می کنی همون 4.8 را بریزید
--------------------------------------------
اما مشکل خودم که یکی از چرخ های عقب خودرو احساس می کردم صدا می داد
اول بردمش نمایندگی سایپا همون جایی که خریده بودم که هم بسیار مکانیزه هست و هم خوب کار می کنند
گفت که سایپا فقط سرویس انجام میده و گارانتی را باید ببری پارس خودرو که اون طرف خیابان بود
وقتی رفتم دیدم که بعله دو تا مگان با یک ال90 توی صف هستن و بعد از نیم ساعت پس از بررسی هر 4 چرخ مشخص شد که بلبرینگ ها مشکلی ندارند و اشکال از آج لاستیک آشغال بارز هست
باسلام به همه دوستان
به نظر من هسته اصلی ماشین بدنه و موتور و تشکیلات داخلی موتور است نه نما و لوازم جانبی .:n26:
این نوار بالای شیشه جلو تو سرعت باد میفته زیرش از جاش مدام در میاد!!! با چسب بچسبونمش؟
نه. چه کاریه؟ یه ماهوتی شرکتی بگیر بده برات جا بزنن.نقل قول:
دوستان این ماشین نیاز به دزدگیر جداگانه داره یا امنیت خودش خوبه؟
خود ماشین قابل سرقت نیست،چون ایموبلایزر داره،اما برای سیستم صوتی و...... دزدگیر لازمهنقل قول:
ببین مشکلی ندارهنقل قول:
در ال 90 طبق دفترچه با تعویض فیلتر روغن می بایست 4.8 لیتر روغن ریخت که سطح روغن بالاتر از گیج max میاد که هیچ مشکلی نداره و اشکال از گیجه
سلام . دوستان میخواستم یک سری لوازم یدکی بخرم از پارس خودرو ! اگر لطف کنید مارک لوازمی که پارس خودرو داره میفروشه رو بگید :
1. فیلتر هوا 2. فیلتر بنزین 3. فیلتر روغن 4. شمع ها 5. لنت های جلو 6. روغن موتور
مرسی:n06:
سلام همه این مواردی که گفتی هم شرکتی دارن هم اصلی بسته بندی رنونقل قول:
فیلتر هوا مان المانه -فیلتر روغن پروفلکس -شمع ها مکزیک لنت جلو دلبخواه هست بسته بندی اصلی رنو ساخت فرانسه 120 تومن -روغن هم گرید 10-40 هر برندی بود فرقی نداره
سلام . مرسی که جواب دادید ! یعنی الان من برم نمایندگی این مارک ها رو دارن یا باید از بازار تهیه کنم ؟نقل قول:
الان کارکرد ماشین 5500 تاس ! به نظرتون روغن رو عوض کنم یا بذارم تا 10000 تا که نمایندگی عوض کنه ؟
لاستیک ها رو میخوام عوض کنم Kumho بذارم ولی موندم 195 بذارم یا 205 !!! ( از لحاظ فشار روی سیستم هیدرولیک و ... )
مرسی :n18:
هم نمایندگی داره و هم می تونید از بازار تهیه کنیدنقل قول:
سلام . مرسی که جواب دادید ! یعنی الان من برم نمایندگی این مارک ها رو دارن یا باید از بازار تهیه کنم ؟
روغن را بذارید روی کیلومتر 9000 تا 10000 تعویض کنیدنقل قول:
الان کارکرد ماشین 5500 تاس ! به نظرتون روغن رو عوض کنم یا بذارم تا 10000 تا که نمایندگی عوض کنه ؟
195 با 205 تفاوتی نداره و 205 هم فشاری روی جلوبندی نمیاره و من 205 را توصیه می کنمنقل قول:
لاستیک ها رو میخوام عوض کنم Kumho بذارم ولی موندم 195 بذارم یا 205 !!! ( از لحاظ فشار روی سیستم هیدرولیک و ... )
سلام برای تهیه کردنشون بگرد ببین کجا این مارکا رو دارن هر لوازم یدکی ندارهنقل قول:
روغن رو هم الان عوض کنی بهتره روغن اوله خودم روی 7000 تا عوض کردم
لاستیک هم 205 بگیر فشاری نمیاره
نقل قول:سلام . با تشکر از آقا مهدی و احسان ! مارک فیلتر بنزین ؟ چند کیلومتر عوض کنم ( سوپر میزنم ) ؟نقل قول:
روغن های ELF که سایپا ( پارس خودرو ) میفروشه در ایران پر میشن ! درسته ؟ نمونه وارداتی هم هست در بازار ؟
ممنون ! :n01:
فکرشو نمیکردم لاستیک خارجی رو ماشین چقدر تاثیر داره. سه ساله ال90 دارم و همون لاستیک فابریک خودش رو استفاده میکردم؛ تنها مشکل ماشین ترمزش بود که علیرغم اینکه abs هست اصلا خوب عمل نمیکرد. ولی با گذاشتن لاستیک کره ای، خیلی عالی شده!
اونایی که مشکل ترمز دارن پیشنهاد میکنم لااقل لاستیکهای جلو رو عوض کنن.خیلی موثره.
منم 4 سال هست که لاستیک بارزهای فابریک زیرش هست هنوز عوض نکردم البته ماشین کم کارکرده و هنوز آج داره.ولی با اینوجود هم ترمز النود قابل قیاس با ترمز هیچ ماشینی تو رنج قیمتی خودش نیست.حالا واقعا اینقدر موثره ؟نقل قول:
سلام . میشه بگید چه سایزی و با چه قیمت گرفتید ؟نقل قول:
مرسی
فیلتر بنزین مارک خاصی نمی خواد جنس اصلی بود بگیر بوش اصلی گیر اوردی خوبهنقل قول:
روغن هم همون الف ایرانی یا استاندارد 10-40 از سایر برند ها رو می تونی بگیری
من خودم سه هفته پیش یک دست شمع ایساکو خریدم 36 تومن و یک فیلتر بوش هم 14 تومن
در مورد روغن هم از برندهای معتبر می تونی 10w-40 با سطح کیفی sl یا بالاتر تهیه کنی و مشکلی نخواهد داشت
در مورد لاستیک اگر با برند کره ای تعوض بشه که چه بهتر در غیر اینصورت حتی یزد تایر اورانوس هم کیفیتی بهتر از بارز به شما خواهد داد
سلام . دوستان دیروز داشتم خیلی شیک و مجلسی با ماشین میرفتم بعد یک دفعه در داشبورد باز شد :n02:
و ضامنش به همین راحتی شکست ! :n04: برای کسی اتفاق افتاده !؟؟؟ :n13:
از نمایندگی قیمت کردم گفت 13 تومنه !
برا من یه هقته پیش شکستنقل قول:
منتهی خودم درب رو محکم بستم تقصیر خودم بود
گیره اش یه تیکه پلاستیک با فنره که قیمت اصلیش 6 تومنه 13 گرون گفته
البته قبلش یه دونه خریدم روش هیچ مارکی چیزی ننوشته بود 5 تومن تا اومدم بزنم جا شکست!!!
ولی اونی که خریدم 6 تومن کاملا عین فابریک ماشین بود همه نوشته هاش یکی بود
دقت کن جنی متفرقه نندازن بهت :n01:
سلام . خیلی خورد تو ذوق ام ! مثلا یکی از با کیفیت ترین ماشین های ساخت داخله ! :n15:نقل قول:
فردا قراره ببرم نمایندگی درستش کنه ! برای کج بودن در داشبورد راه حلی نیست ؟ عوض کنم در رو درست میشه ؟
ممنون ! :n02:
سلام دوستان....کارکرد ال 90 من 500 تاست....امروز که اومدم تو پارکینگو خاموشش کردم: 1. هر 8 ثانیه یکبار یه صدای خفیفی مثل "تِپ" از زیر ماشین قسمت عقب میومد
2. زیر ماشینو که دیدم ، متوجه شدم از زیر(تقریبا زیر دنده) روغن میریزه(یهو 5-6 قطره میریخت ، بعد قطع میشد واسه 10-15 ثانیه ....دوباره چند قطره می ریخت)
میخواستم بدونم که این روغن موتوره که میریزه ؟ ببرم نمایندگی دیگه ؟؟؟ بعد اینکه کلا ماشینِ سالم نباید هیچ روغنی به طور کلی بریزه دیگه ، نه؟ ؟؟؟
پ.ن : کف ماشین به هیچ جا نگرفته ، ولی تو چاله چوله رفتم بگی نگی....
با تشکر
درب داشبورد درمانی ندارهنقل قول:
با دستگیره جدید تقریبا درب داشبورد یه 2 3 میلی بیشتر باز می مونه !!!
شما اول دست بزن به اون مایع ببین روغنه؟نقل قول:
چوون اگه کولر گرفته باشی رطوبت سیستم کولره که به صورت مایع خارج می شه
اگه هر نوع روغنی بود سریعا به نمایندگی مراجعه کن
سلام مرسي . حتي اگر با در ايران خودروي عوض كنم درست نميشه ؟؟؟ مثل اينكه ايران خودروي ها كمتر كج هستند !نقل قول:
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
نه بابا هیچ فرقی نداره قطعه همونه ایران خودرو سایپا نداره این شرکت قطعاتشون رو از رنو پارس میگیرننقل قول:
بش فکر نکن بعد یه مد ت عادی می شه بیخیالش می شی چیز مهمی نیست:n16: