دی ال سی The Betrayal of Jimmy
کد:http://www.net4download.com/1389/09/آپدیت-جدید-و-بسیار-جذاب-برای-بازی-mafia-2-به-ن-2/
Printable View
دی ال سی The Betrayal of Jimmy
کد:http://www.net4download.com/1389/09/آپدیت-جدید-و-بسیار-جذاب-برای-بازی-mafia-2-به-ن-2/
با تشکر از شما simorgh_m3 عزیزنقل قول:
اقایون اگه کسی این DLC رو دان کرده و نصبید بگه که ما هم دانش کنیم.
آخه کفگیر ترافیکم به ته رسیده !
سپاسگذارم.
من خودم دارم دان میکنم فردا بهت یگم
درکل معلومه چیه دیگه ده بیستا مموریت بیشتر
بستگی داره اگه می خوای برای مدت طولانی بازی کنی شک نکن که باید gta رو بگیری چون بعد از پایان داستانش کلی شهر گردی و کار می تونی انجام بدی مافیا بعد از پایان داستان هیچی نداره واقعا.البته توصیه من اینه که جفتشو بخری چون مافیا2 داستان زیبایی داره و می ارزه بازیش کنی فوقش می خوای سه تومن بیشتر بدی:46:نقل قول:
این batreyard of jimmy داستان اینا داره مثل dlc جو یا همش یه سری مراحل تکراری و خسته کننده است:13:
از دی ال سی The Betrayal of Jimmy چجوری استفاده کنم؟چیکار باید بکنم؟
کسی نبود :(نقل قول:
پست دوم با قرار دادن لینک دانلود DLC های سوم و چهارم آپدیت شد!
سلام دوستان من سیوای این بازی رو از تاپیک "درخواست سیو"دانلود کردم اما وقتی میخوام لودینگ کنم اینو میاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم؟
ممنون
دی ال سی The Betrayal of Jimmy رو اجرا کردم.مرحله ی اول که ستاره هایی روی نقشه میاد باید اونها رو بری...اولین ستاره که میری دوتا کلاه روی نقشه میاد باید چیکار کنی؟فکر کنم میگه منفجر کنم(....shoot){فقط شوتش یادمه}چجوری؟:41:
سلام..نقل قول:
پست دوم با قرار دادن لینک دانلود DLC های سوم و چهارم آپدیت شد!
DLC 4 ظاهرا مشکل داره . . :11:
علاوه بر مشکل بالا:نقل قول:
چجوری مرحله های Wanted Poster رو بازی کنم؟راهنماش رو گرفتم و روی نقشه مشخص شده ولی وقتی میرم محلی که مشخص شده چیکار باید بکنم؟هیچ اتفاقی نمی افته.:41:
لطفا راهنمایی کنید:46:
دوستان چیکار کنم پاک نمیشه!نقل قول:
تو add/remove چیزی نداره،تو پوشه های خود بازیم uninstall تداره....
سلام دوستان من سیوای این بازی رو از تاپیک "درخواست سیو"دانلود کردم اما وقتی میخوام لودینگ کنم اینو میاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم؟
ممنون
جفتشون رو باید بری داخل مغازه و تمام مغازه رو شیشه ها پنکه سقفی و هر چی که می تونی رو درب و داغون کنی اونقدر داغون می کنی داخل مغازه رو که علامت قرمز برهنقل قول:
وانتد پوستر ها که مرحله نیست میری جلوشون وایمیستی و برشون میداری اگه نقشه راهنما رو گرفتی یکم مضخرفه اینو بدون چون دقیق نیست محل هایی که مشخص کردهنقل قول:
خوب دستی پاک کن بازیت دستکاری شده اس نصب نمیشه دیگه فقط اکستراکت میشهنقل قول:
+
لینک DLC بتریال آف جیمی رو اصلاحیدم توی پست دوم ;)
سلام
من این Joe's Advanture DLC رو نصب کردم ولی بازی رو تازه نصب کرده بودم و هیچی ازش نرفتمه(البته قبلآ بازی رو تمام کرده بودم) و الان که این رو نصب کردم هیچی به منو اضافه نشده من باید چه کار کنم؟
دوستان شاید مربوط به شماره دو نباشه اما بد نیست بهش اشاره کنم.
من دیروز طلبه شدم مافیا 1 رو هم در کنار 2 نصب کنم اما دیدم نصب نمیشه رو ویندوز 7 .
جالب اینه که مثلا مکس پین 1 نصب میشه و اجرا هم میشه اما موسیقی نداره یا Gears of War نصب میشه و اجرا نمیشه.
فکری که به ذهنم رسید این بود که توی ویندوز XP مجازی نصب و اجراش کنم اما نصب شد و اجرا نشد. (اکس پی مجازی واقعا بی خوده)
فولدر نصب شده توی اکس پی مجازی رو کپی کردم یه جای دیگه رو هارد و رفتم تو ویندوز 7 و اجراش کردم دیدم کار کرد و جواب داد.
واقعا مافیا 1 یه چیز دیگه بود.
خداییش با حرفت موافقم با اینکه مال 8 سال پیشه ولی میگم هنوزم فوق العادست مخصوصا با دوبله دارینوس.نقل قول:
:18:نمیدونستم دوبله شده مافیا 1 !!!! از دوستان کسی لینک دانلود مافیا 1 دوبله شده رو داره ؟! اگه لینک دانلودشو سراغ دارید . خیلی ممنون میشم پ.خ کنید :11::11:نقل قول:
وای پسر بدون دوبله بازی کردی نصف عمرت بر فناست.حتما حتما واسه دارینوس رو بگیر.نقل قول:
منم دوبله شده دارینوسشو بازی کردم حرف نداشت انصافآ کارشون عالی بود هنوز که به یادش می افتم تا نیم ساعت داستانشو مرور می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان یکی بنده رو راهنمایی کنه ثواب داره به خدا:19:نقل قول:
من توی سایت های خارجی و حتی فلیتر شده جستجو کردم ولی هیچ راهنمایی برای یافتن کارت های PB پیدا نکردم البته گرچه با اکستراکتور هر 19 تاش رو هم با رزولیشن اصلی استخراج کردم ولی برای کامل کردن این DLC می خوام که همه کارت ها رو پیدا کنم. لطفا اگه راهنمایی هست بگید گرچه به هر جا که میرم کامل می گردم و سعی می کنم پیدا کنم ولی احساس میکنم در اخر بازی کامل نمیشن 19 تا تا الان کم پیدا کردم
کلا خیلی حال میده این مافیا امیدوارم این DLC ها قطع نشه و مافیایی بمونیم حالا حالا ها :دی
نقل قول:
لطفا یه جاییو معرفی کنید که دانلودش کنم و حداقل جایی که بتونم بخرمش !! طلبه ی این بازی شدم :40:
آقايون من اين The Betrayal of Jimmy رو دانلود كردم ولي وقتي مرحله اول رو تموم ميكنم و جلوي خونه save رو ميزنم صفحه اي كه بايد بياد و rank رو نشون بده نمياد و گير ميكنه (بازي گير نميكنه و صداي اون رنك رو ميشنوم ولي صفحه سفيده )چيكار كنم؟
با بقيه دي ال سي ها مشكلي ندارم
نقل قول:
مافیا 2 هم به نظرتون دوبله میشه ؟
بازیش قشنگه ؟
به پای GTA IV میرسه ؟
سرگرم کننده است.نقل قول:
نه.
عمرا به پای IV نمیرسه...ولی میشه یه مدتی باهاش سرگرم بود....فقط خیلی زود تموم میشه...یعنی من زود تمومش کردم...نقل قول:
مافیا دو از لحاظ گرافیک و apex ، جی تی ای IV رو قورت میده
اما IV بامزه و خنده دار و داستاناش مخصوصا مافیا 2 رو میذاره تو جیبش
بچه ها کارت گرافیکهای ATI که Phyx ندارن؟ دارن؟
اگه ندارن تو بازی مافیا 2 مشکل درست نمیکنن؟
دانلود که فکر نکنم باشه.خریدشم یه زنگ به خود دارینوس بزنین ببینین اونا دارن شاید آنلاین بخرین.نقل قول:
بعید میدونم چون خیلی صحنه داره.نقل قول:
نه اصلا هیچ مشکلی به وجود نمیاد.نقل قول:
بچه ها کارت گرافیکهای ATI که Phyx ندارن؟ دارن؟
اگه ندارن تو بازی مافیا 2 مشکل درست نمیکنن؟
چرا مشکل بوجود میاد خفن
یعنی کارت 5970 هم کلا از رده خارج میشه اگه phyx on باشه
من 460 ارم افت فریم داره تو این بازی البته نه مثله 5970
میتونید خودتونم ببینید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=460970
البته خودم یه راه حلی واسه این بدبختی پیدا کردم اونم اینه که از پوشه ی APEX موجود در محل نصب بازی از effect هاش cloth رو پاکش کنیم دیگه افت فریم نخواهد داشت
سلامنقل قول:
2تا سوال داشتم
استخراج با كيفيت اصلي چه شكلي ممكنه؟چيكار بايد كرد؟
اين dlc كه مخصوص پلي3 بود و الان اومده رو pc پورت شده يا عرضه رسميه؟
آخرین dlc که برای mafia عرضه شده چطوریه آیا The Betrayal of Jimmy داستانی است یا چند سری مراحل تکراری است.کلا شبیه dlc جو است یا نه؟:11:
سلام
دوستان ترینر که با Update 3 سازگار باشه چی هست؟
این رو تست کردم:
Mafia II Update 3 Plus 11 Trainer-RazorDOX
ولی مرتب کرش می کنه ... چیز دیگه ای هست؟
(اونی که توی پست اول بود هم Compatible نیست ، ترینر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که پولیه)
ممنون.
ویرایش: دیگه ضروری نیست، بازی تموم شد! :دی
دوستان میپم این سوال من جواب نداشت؟
میخواستم ببینم این the betrayal of jimmy اصلیه یا نه؟
دانلودش کنم یا نکنم؟
کسی تمومش کرده؟
بله مراحل تکراری مثل دو DLC دیگه ولی خوب همگی یه داستان به روایت تصویر و زیر نویس دارن ولی کل به صورت مجموعه ای از ماموریت هاست...نقل قول:
بله اصلیه دانلود می کنی و مثل اونیکی DLC ها می ریزی و بازی می کنی.نقل قول:
جالبه که بعضی از افرادی که با این پوسترها تحت تعقیب قرار دارن جرمشون فاح*شگیه!!!
مگه اونجا این کار جرمه؟؟!!
دوستان آیا برا این بازی پچی عرضه شده ؟! من با فیزیک بازی مشکل دارم و فریم رو از 60 میاره به 30 !!
من با کارت 460 با حداکثر جزئیات و فیزیک باز چقدر فریم باید بگیرم ؟!
از پوشه ی APEX موجود در محل نصب بازی از effect هاش cloth رو پاکش کنیم دیگه افت فریم نخواهد داشتنقل قول:
دوستان آیا برا این بازی پچی عرضه شده ؟! من با فیزیک بازی مشکل دارم و فریم رو از 60 میاره به 30 !!
من با کارت 460 با حداکثر جزئیات و فیزیک باز چقدر فریم باید بگیرم ؟!
هیچ کارت گرافیکی نتونسه بدون افت فریم ، این بازی رو اجرا کنه در حالت physx on
من مافيا رو تموم كردم متاسفانه يه ويندوز عوض كردم حالا هم سيوام پريده داخل پوشه بازي سيو هام هست ولي تو بازي نمايش نميده چه كنم ؟
اين فايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دانلود كردم كپي هم كردم ولي تغييري نديدم
اخريشم اون دي اس سي مقدماتي رو بايد چي كار كرد ؟