سلام
سال نو مبارک
من دیروز خریدم این مدل i5
من یه مشکلی درام وقتی7 dvd رو میذارم بوت دستگاهم رو میذارم رو دی وی دی ولی اونو نمی خونه؟چکار کنم برا نصب 7
Printable View
سلام
سال نو مبارک
من دیروز خریدم این مدل i5
من یه مشکلی درام وقتی7 dvd رو میذارم بوت دستگاهم رو میذارم رو دی وی دی ولی اونو نمی خونه؟چکار کنم برا نصب 7
دوستان پسر عمه من روی لپ تاپش ویندوز اورجینال هست, Backup گرفتیم خواستم بدونم منم میتونم از این ویندوز استفاده کنم ؟
لپ تاپش مد HP هست
1. خواهش می کنم سوالات رو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید
2. نه نمی تونید
وقن نصب ویندوز 7 ،2 تا درایو هست یکی 2 گیگ نوشته sestemو یکی 40 مگه اینارو می تونم پاک کنم؟چون می خوام درایو بسازم بیشتز از 2 تا نمیذاره
[QUOTE=matador;5955055]qick set رو نصب کن و با دکمه F2 غیر فعالش کن و بعد میتونی درایور قدیم رو حذف کنینقل قول:
اگه این روش جواب نداد،ببین شاید از device manager هم بتونی غیرفعالش کنی
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
dvd ای که داری روی دستگاههای دیگه به راحتی بوت میشه؟ با یه dvd دیگه هم آزمایش کن (منظورم یه ویندوز 7 جدیده) اگه جواب نداد dvd-rw مشکل داره و باید بگردی دنبال ساخت فلشی که قابل بوت باشه، فکر میکنم اینجوری هم بشه روش ویندوز نصب کردنقل قول:
---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اگه مدل لپ تاپ و سخت افزارش دقیقا همینه بله میتونی نصب کنی اکا بعید میدونم بتونی آپدیتش کنینقل قول:
اگه سخت افزارش این نیست روش نصب نکن
شرمنده حواسم نبود گفتید hp ، نه احتمالا نمیتونی
Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
dvd ای که داری روی دستگاههای دیگه به راحتی بوت میشه؟ با یه dvd دیگه هم آزمایش کن (منظورم یه ویندوز 7 جدیده) اگه جواب نداد dvd-rw مشکل داره و باید بگردی دنبال ساخت فلشی که قابل بوت باشه، فکر میکنم اینجوری هم بشه روش ویندوز نصب کرد[/QUOTE]
رو کامپیوترم جواب میده یه سی دی دیگه ویندوز سونم گذاشتم اون جواب داد ولی اینیکه می خوام نصب کنم و نمیشه جدیدتره
نصب میشه اما 30 روز اعتبار داره اگر هم کد اکتیوش کنی ، کد اکتیو در سایت microsoft بلاک میشه !!نقل قول:
اگه مدل لپ تاپ و سخت افزارش دقیقا همینه بله میتونی نصب کنی اکا بعید میدونم بتونی آپدیتش کنی
اگه سخت افزارش این نیست روش نصب نکن
لطفا یه توضیحی درباره درایور و برنامه digital TV reciever و کاربردش بدین؟
احتمالا dvd خش داره یا مشکلی که dvd-rw لپ تاپ نمیتونه بخونشنقل قول:
توی کامپیوتر ازش ایمیج بگیر و روی یک dvd دیگه رایتش کن شاید درست شه:46:
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
جالبه درایورش نصب میشه اما دقیقا مشخص نیست برای ----- داخلیه یا خارجینقل قول:
حدس میزنم رسیورش خارجی باشه واز طریق usb به لپ تاپ وصل شه
اما مطمئن نیستم
دوستان ميخواستم بدونم كلا كار 5010 چطوره ؟ اگر بخوام الان بخرمش ارزش داره ؟
ممنون ميشم همه دوستاني كه اين مدل رو دارن در موردش نظر بدن تا از تجربه ي عمليشون بتونم استفاده كنم
مدل گرافيك (همه بازي ها رو ميشه رو high بازي كرد مثل فيفا 2011 و پي اي اس 2011 رو )
باتريش چطوره ( مداوم تا چند ساغت كار ميكنه )
هنگ كردن و اين حرفا رو نداره ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
حدود 3 ماهه گرفتمش . بکوب دارم ازش کار میکشم همه بازی های جدید رو هم نصب کردم بدون هیچ مشکلی و یا هنگ کردنی کار میکنه
فوتبالا رو همه راحت و روون
بلک اوپس و بتل فیلد و خیلی رو بی دردسر و روون اجرا میکنه.
ولی توصیه میکنم حتما فن لپ تاپ بگیر
باطریش منو راضی نکرد. ولی دوستانی که قبلا داشتن میگن خوبه !!
در کل ازش راضی ام تو این رنج قیمت .
با سلام
دوستان من لپ تاپم N5010 15R i5 است و 2 3 روزه که با این تاپیک آشنا شدم و قبل از اینکه مطلبی بنویسم اکثر صفحات این تاپیک رو خوندم و کلی مطلب یاد گرفتم ( دستتون درد نکنه D:)
حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم اساتید پاسخ بدن
1 - فرق Dell Wireless 365 Bluetooth Module با Dell Wireless 365 Bluetooth چیه ؟
2 - عملکرد (Dell 32 Bit Diagnostics (Graphical User Interface version) چیه ؟
3 - نصب برنامه Sonic Solutions Roxio Burn مهمه یا نه ؟
با تشکر فراوان از همه دوستان
دوست عزیز اون فایلی رو که فرمودین کجا کپی شده ؟؟نقل قول:
1. فکر نمیکنم فرقی داشته باشن و نصب یکیشون کافیه (بنظرم بهتره فایل دومی رو نصب کنید چون جدیدتره)نقل قول:
2. یه سری امکانات از قبیل ساخت فلش یا سی دیه قابل بوت و غیره
3. این برنامه برای رایت استفاده میشه و نصبش مهم نیست ، هر برنامه ای میتونید برای این کار نصب کنید
راستش نمی دونم کجا کپی میشه، موقعی که داره دانلود میشه در درایو c جستجو کنید شاید پیداش کنید(خودم از این طریق 32 بیتش رو کپی کردم اما 64 رو نتونستم پیدا کنم)نقل قول:
این پست رو زدم فقط برای تبریک سال جدید به تمام دارندگان لپ تاپ N5010
من خودم از این بخش برای خرید لپ تاپ خیلی استفاده کردم و هر کمکی خواستم دوستان عزیز راهنمایی کردن.
بعد از خرید لپ تاپ فهمیدم که مطالب دوستان در این بخش خیلی به دردم خورده.
دست همه شما دوستان عزیز درد نکنه امیدوارم سال خوبی داشته باشید و این بخش روز به روز گسترش پیدا کنه.
تبریک میگم سال جدید رو به تمام دارندگان لپ تاپ Dell Inspirion N5010
برای Wireless کدوم یکی از این درایورها رو باید نصب کنم :
Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
Intel Intel (R) WiFi Link 6250
Intel Centrino Wireless-N 1000
سلام.عیدتون مبارک...سال خوبی داشته باشید:11:
یه مموری موبایل انداختم تو قسمت مموری ریدر اما اول صدای کانک میده بعد صدای دیسکانکت.تو سیدی درایور هام نگاه کردم برنامه یی نبود واسه اینستال.چی کار کنم که بخونه؟ممنون:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان سلام؛عیدتون مبارک
من با dell support crnter گذاشتم pcchekup انجام بده.تمام قسمتها رو passed زد اما به قسمت memory-system memory که رسید با قرمز نوشت failed !
بعد اینکه تمام تستها بجز این یکی passed شد بالا توی قسمت test results که زیرش هم نوشته overall result باز با رنگ قرمز نوشت failed
به نظر شما مشکل از چی بوده؟؟؟
عکسهای این تست رو در پایین براتون میزارم.لطفا زود و دقیق جواب بدین دارم میمیرم.اصلا تست این قسمت یعنی memory-system memory که زیرش نوشته advanced pattern test مربوط به چی هست که failed داد؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:42:
یه چیز عجیب تر....
توی قسمت system summary هم رفتم توی system memory بجز یکی دوتا که passed زذ بقیه رو همه failed زد!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟ کمککککککککککککککککککککککک ککک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
ممنون از سیامک به خاطر جواب دادن به سوال بچه ها .
روی آیکون باتری که راست کلیک کنید و DELL BATTERY METER رو انتخاب کنید توی سربرگ BATTERY LIFE وقتی اون گزینه رو تیک میزنین ، بعد از ریستارت یا روشن خاموش کردن تیکش خودکار برداشته میشه چطور میشه به صورت پیش فرض تیک دارش کرد که هیچوقت شارژ نکنه ؟
باید ببینید سخت افزار وایرلس لپ تاپت چیهنقل قول:
میتونی در همون سایت Dell قسمت system configuration رو ببینی
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
بفرما دوست مننقل قول:
Realtek RTS5159 Card Reader
کد:http://ftp.us.dell.com/chipset/R294101.exe
چیزی که مشخصه مشکل از رم باید باشه، رم لپ تاپت رو چند گیگ نشون میده؟نقل قول:
نرم افزارهای دیگه ای هم برای تست هست، یه جستجویی بکن و با یه برنامه دیگه هم سیستم رو چک کن ، اگه باز هم مشکلی بود باید به سخت افزار شک کنی
دوستان این کانفیگ ها فقط مربوط به رم میشه!!!
آخه من با گارانتی زیگورات گرفتم ولی باس رم 1066 هستش.
شیطون جان این لینک کار نمی کنه!!!!!!!!!:18::19:نقل قول:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
دستت درد نکنه کار کرد:10:نقل قول:
دانلود و اینستال کردم.اما کار نمی کنه!!!!!تو مای کامپیوتر هیچی اضافه نشده!!!!ویندوزم 64 بیته:41:نقل قول:
سلام دوستان من ویندوز 64 بیتی سون رو نصب کردم ولی باز 3.86 از رم رو نشون میده چیکار کنم؟مرسی
سلامنقل قول:
دوست عزیز ویندوز مقدار قابل دسترس رو میشناسه ولی همیشه مقداری از رم برای ورودی خروجی ها اشغال میشه ، مثل USB و دیگر پورت ها.
اساسا مشکلی نیست که بخواد حلش کنی.
موفق باشین.
یه سوال فنی.
من وقتی دارم وبگردی(ولگردی:دی) میکنم 30 درصد رمم پره. عادی یا برای دوستان متفاونه(4 گیگ رم دارم 1333)
دوست عزیزنقل قول:
شما task manager رو باز کن بر روی تب performance که رفتی اون پایین پنجره گزینه resource monitor رو بزن و در پنجره جدید به تب مموری برو اونجا نوشته که 138 مگابایت برای سخت افزار رزرو شده که با 3.86 همون 4 گیگ درست میشه.
دوستان شما هم لطف کنید یه چک آپ با دل ساپورت سنتر بکنید ببینید قسمت memory براتون passed میزنه یا failed.نقل قول:
البته ویندوزم 32 بیته ممکنه چون تا 3 گیگ بیشتر نمیشناسه چنین ایرادی بگیره؟؟؟
لطفا شما هم تست کنید.منتظرممممممممممممممم مم
دوستان شما هم لطف کنید با دل ساپورت سنتر یه چک آپ از سیستمتون بگیرید ببینید قسمت مموری برای شما هم failed میزنه یا passed ؟نقل قول:
در ضمن من ویندوزم 32بیته .ممکنه اشکال از همینجا باشه که failed میزنه؟چون 32بیت 3 گیگ رم رو فقط میشناسه درسته؟؟؟
به هر حال شما هم چک آپ بگیرید تا این مشکل ما هم حل بشه.منتظرممممممممممممم
یه سوال فنی
i5 دو هسته ایه یا چهار هسته ای؟؟؟
چون توی دل ساپورت سنتر قسمت system information توی قسمت مشخصات cpu نوشته:
core2 threads4 این یعنی چی؟(سی پی یو خودم i5 450m 2.40ghz)
فعلا مموری دم دستم نیست آزمایش کنم اما قبلا آزمایش کرده بودم درست کار میکردنقل قول:
شما اول مطمئن شو روی مموری پسورد نباشه و خشابش هم مشکلی نداشته باشه
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
عادیه، برای من بیشتر از اینه:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
دوست عزیز من آزمایش کردم مشکلی نداشت و passed نشون میدهنقل قول:
ویندوزمم 64 بیته، نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه
اگه چنین چیزی نوشته یعنی دو هسته ایهنقل قول:
البته همه i5 ها دو هسته ای نیستن
بله CPU های i5 سری موبایل یا همون لپ تاپ همشون یا شاید 90% دو هسته ایی هستند و 4 تا هسته مجازی دارندنقل قول:
ممنون.درست بود حدست.رمز داشت مموریه.:11::31:نقل قول:
نقل قول:
وااااااااا اين يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني i5 چهار هسته اي هم داريم؟؟؟؟؟؟؟يعني اينكه مال من دو هسته ايه سرم كلاه گذاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يعني چي همه i5 ها دو هسته اي نيستن؟؟؟؟؟؟؟:18:
آقا من این مدل i5 2.67 رو تازه خریدم روز اول بیشتر از 12 ساعت (تو کاتالوگ نوشته حداقل 12 ساعت) شارژ کردم وقتی فول میشه 1ساعت و 37 دقیقه شارژ میده که بنظرم کمه نمی دونم چکار کنم
sheytoon جان یکم شفاف سازی می کنی؟مال منم i5 هست از کجا بفهمم قلابی نباشه؟؟!!!!:wac::thumbsdowنقل قول:
آخه قلابی چیه عزیز !!!! :دینقل قول:
ببینید همه ی cpu های نسل جدید (i5 و i7) به تعداد هسته های واقعیشون هسته ی محازی دارن.
i5 های لپتاپ 2 هسته ی واقعی و دو هسته ی مجازی دارند