نقل قول:
تو این ورژن با گ ها بر طرف شده
Printable View
نقل قول:
تو این ورژن با گ ها بر طرف شده
به نظر من رفتارهای اشتباه خود کاربر خطرناک تره تا باگ های احتمالی این برنامه (که من تا الان ندیدم)نقل قول:
نقل قول:
تا آنجایی که من اطلاع دارم باگ وجود دارد و از آن فیلم هم گرفته شده است
با سلام
دوستان توی سیستم من نسخه رایگان avest هم نصب هست الان قسمت فایروال رو که می بینم اوست بیشترین ترافیک رو داره حالا این حالت باعث کندی سرعت اینترنتم میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دو سه روزی این کومودو خودش رو کشت تا دیروز که آپدیتش کردم اما به نظرم بهترین تغییر در ظاهرش بوده که شیشه ای شده و بسیا زیباتر....
برای آپدیت نسخه شیشه ای به صورت افلاین میشه از اپ قبلی بک اپ گرفت بعد وقتی جدید رو نصب کردی از سیف مورد کپی کنی؟
بعد وقتی میخوای یک کیلاگر رو میخوای به انتی ویروس بفهمونی که ویرس نیست بزار کارش رو انجام بدهخ و هر وقت خواست فایلی هم بفرسته اذیتش نکن و بزار بفرسته باید چیکار کنیم؟
با سلامنقل قول:
اگه منظورتون استفاده از ابدیتهای نسخه قبلی ( همون مشکی رنک ) هست که نمیشه . من این نسخه جدید رو بردم خونه نصب کردم و بعد ابدیتهای همون نسخه قبلی رو بهش دادم ابدیت نشد و ارور داد
البته از حجم ابدیتها هم مشخص بود چون ابدیتهای ورژن قبلی تا 211 مگ رفته بود ولی وقتی توی سیستم من به نسخه جدید ابگرید شد حجم ابدیتها شده بود حدود 90 مگ
شما باید ااون کی لاگر رو به قسمت truste file انتقال بدین مثلا فایلی که توی سند بوکس اجرا شده در زیر رو ببینید
راستی دوستان از رفع باگهای کومودو خبری نشده ؟
با تشکر
متاسفانه باگ همچنان هست و هیچ اقدامی در صدد رفع اون نکردن واقعا جای تعجب داره کومودو داشت خوب پیش میرفت ولی با این باگ های اخیر !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز کمودو خیلی باگ داره و اگر در فرومه خودش هم مطرح بشه یا جوابی داده نمیشه یا تاپیکت قفل میشه این عملکردو پارسال زمانی که کرکس+دکتر باگ مربوط به سلف دیفنسو پیدا کردن توسط یکی از بچه ها در فرومش مطرح شد و تاپیکش قفل کردن.نقل قول:
ولی در کل کمودو چون رایگانه میشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد:31:
چه باگی؟:23:نقل قول:
باگ زیاد خطرناکی نیست فقط هواست نباشه سیستم میره ملکوت البته بیشترش رفع شده ولی هنوز پابرجاستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6484854&postcount=3003
م برای سیستمامون توی اموزشگاه از دیپ فریز استفاده میکنیم فقط درایو اخر بازه..میخواستم ببینم اگه comodo رو توی درایو آخر نصب کنم هر بار آپدیت شه، آپدیتش هم توی درایو آخر ذخیره میشه و با ریستارت شدن از بین نمیره چون ویندوز توی درایو C نصب هست؟
ممنون
مشکلی نیستنقل قول:
comodo از معدود آنتی ویروس هاییه که دیتابیسش رو در محل نصبش ذخیره میکنه
این میسر:
کد:%ProgramFiles%/comodo/comodo internet security/scanners
دوستان سلام من بعد از نصب ورژن جديد كومودو به يه مشكل عجيب برخوردم وقتي آنتي ويروس فعاله سرعت كانكت شدن به اينترنت 1000 سال نوريه تازه آخرم وصل نميشه ( از لحظه اي كه دكمه dial up رو ميزنم تا مرحله گرفتن شماره و بعد هم كانكت شدن بيشتر از 30 دقيقه طول ميكشه)
ولي به محض اينكه آنتي ويروس رو غيرفعال ميكنم همه چيز عادي ميشه
سيستم رو هم 2بار فول اسكن كردم ويروسي پيدا نكرد (البته با ديتا بيس آپديت شده و به روز)
كسي نظري نداره ببينيم مشكل چيه ؟
با سلامنقل قول:
اون زمان نسخه 5.8 بتا بود حالا کدوم قسمتهاش در این نسخه 5.8 رفع شده و کدوم قسمتها باقیمونده ؟
با تشکر
باید منتظر نسخه فینال یا بتای بعدی باشید.نقل قول:
این نسخه 5.8213334.2131 نسخه فیناله من نصب کردم یا بتا..همونی که باگ داره و سیستم فنا میشه
با نسخه قدیمی یک کرک رو که رو سیستم بود همیشه ویروس میشناخت و من قرنطینه اش کردم
ولی با این ورژن جدیده اصلا نه ویروس میشناسه نه چیزی...مشکلی هست به نظرتون؟
با سلامنقل قول:
این نسخه فینال هست
در مورد باگش هم یک اطلاعاتی امروز گرفتم باید خونه ببرم امتحان کنم و بعد نتیجه اش رو توی همین تایپیک میزارم
خوب شاید یک نفر همون فایل رو به عنوان یک تشخیص نادرست به کومودو اطلاع داده و یا خودشون از لیست ویروسها خارجش کردن
كككممككك:19:نقل قول:
سلام خیلی وقته که از کمودو استفاده میکنم و راضی هستم ازش
فقط یه سوال دارم تو فایروال کمودو قسمتی هست که بگه مثلا فلان نرم افزار مثلا امروز اگه به نت وصل شده چقدر مصرف کرده
با سلام
راستش من چون خودم روی سیستم اداریم از کومودو استفاده می کنم پس ویروسی نشدن سیستم برام خیلی اهمیت داره و با توجه به بحثهای اخیر و باگهای کومودو تصمیم گرفتم که با جناب Dr Hannibal ناظر محترم انجمن که الان دیگه به دلیل مشغله کاری ، زیاد توی انجمن نیستن مشورت کنم ایشون لطف کردن و با وقت کمی که داشتن به برخی مشکلات من جوا ب دادن و من هم اینجا با اجازه ایشون همون مطالب رو برای سایر کاربران قرار می دم
خوب مثل اینکه در چند مورد سند بوکس کومودو درست عمل نمی کنه و باعث ورود ویروس به سیستم میشه مثلا فیلم زیر رو ببینید
خوب همونطور که در فیلم معلومه سند بوکس موفق نبوده - جناب Dr Hannibal یک فایلی رو برای تست قرار دادن توی انجمن که می تونید از لینک زیر دریافت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6407487&postcount=4092
فایلی که ایشون برای تست قرار دادن که هیچگونه آسیبی به سیستم ما نمی رسونه و بعد راه حلی برای حل مشکل دور زده شدن سند بوکس و دیفنس کومودو ارائه دادن . من راه حل انجام دادم کاملا موثر بود به این صورت که شما برای تست ابتدا پوشه ای رو در درایو c تون می سازید به اسم test وبعد یک سری فایل مثل عکس – فیلم پاور پوینت رو داخلش کپی میکنید وقتی شما اون فایل تستی که دکتر قرار دادن رو اجرا می کنید با اینکه در سند بوکس اجرا میشه اما تمامی فایلهای اون پوشه پاک می شنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6412639&postcount=4112
یعنی اینکه سند بوکس عملا هیچ کاری نتونسته انجام بده
اما با تنظیماتی که Dr Hannibal پیشنهاد دادن این مشکل رفع میشه و بعد از انجام تنظیمات اگه شما اون فایل تست رو اجرا کنید دیگه چیزی از پوشه TEST پاک نمیشه
عکس تنظیمات
نقل قول از Dr Hannibal
این هم دستور کار
خب به همون مسیر که توی شکل نمایش دادم برید و روی اون Executable دبل کلیک کنید ، خب حالا روی لیستی که داده ، از زیر گزینه های Executable کلیک راست کنید ، add بزنید و بالا پنجره جدید به اسم add new item این گزینه که من اضافه کردم رو بزنید:
تایید کنید ، در آخر باید مثل عکس من اون فایل زیر رده executable بشه حالا با همون شبه ویروسی که من ساخته بودم تست کنید ببینید اگر فایل ها این بار آسیب ندیدن یعنی باگ دوم و سوم رفع شدن و ویروسی نمیتونه به فایلی آسیب بزنه.کد:*.*
در آخر هم از دوست عزیزمون pcsoft می خوام اون فایل ویروسی رو که امتحان کردن لینکش رو همینجا بزارن تا من روی یک سیستم 32 بیتی با این تنظیمات انجام بدم ببینم چی میشه
البته این روش برای از بین بردن این باگ نیست چون به قول دکتر این باگ روی همه سیستمها نبوده و عمومیت نداشته
با تشکر
...... و جوینده یابنده بود...:40:نقل قول:
سلام.نقل قول:
ممنونم که پیگیر مشکل کومودو هستید.
بفرمایید:
پسورد: 123کد:http://up5.--------.com/images/alzjvxij7ykgq1k24mmd.rar
دکتر که کم پیدا هستن ولی ارادت داریم خدمتشون.:40: امیدوارم موفق باشند.
منتظر تست طوفانی شما هستم. امیدوارم هر چه زودتر باگ برطرف بشه تا برگردم به کومودو.
دوستان کمودو برای لینوکس فایروال داره؟
سلام رفیقنقل قول:
....خیلی در جریان نیستم؛ ولی فکر کنم مشکل این باشه که وقتی روی Clean کلیک میشه، ویروس میره تو لیست سفید!
البته روی OS 32bit من این مشکلو ندیدم:
پیروز باشیدکد:http://www.enterupload.com/i9ae6hhqmxt6/Jadda3.rar.html
سلامنقل قول:
آره مشکل همین هستش. ولی در 5.8 تقریبا حل شده. پیام برات گذاشتم کامل توضیح دادم.
من روی XP هم این مشکل رو دیدم. البته نه در نسخه 5.8. نسخه ش فکر کنم 5.5 بود که هنوز تغییر ظاهری نداده بود.
ببین صد در صد نیست که باگ خودشو نشون بده. مثلا من خودم چند ویروس رو امتحان کردم ولی Trust نشدن.
یا همین فایلی که من داخل فیلم نشون دادم. اگر فایل رو از لیست سفید پاک می کردم و دوباره با همون فایل تست می گرفتم این نتیجه نمی شد.
سلامنقل قول:
مرسی بابت توضیحات. در مورد اون مشکلی که فرمودی اگر چند ویروس توی یک پوشه باشه و کمودو چند تا رو نشناسه، اونها را میبره تو لیست سفید> من آخرین بسته ویروس که جناب AMIR.KIK در تاپیک دانلود ویروس گذاشته را تست کردم
منظورم این پسته:
که شامل 5 فایله و 2 مورد با آنتی ویروس شناخته میشه و 2 تا را هم دفنس ولی باز اون مشکلی که شما فرمودید مشاهده نشدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6607786&postcount=4547
البته من روی XP هم تست کردم و مشکلی نبود.
فیلم:
باز هم ممنونمکد:http://up.--------.com/images/r5p4bqc0ujjep1lrroy9.rar
سلام
امروز وقتی تو مراحل نصب یک نرم افزار بودم کولد اسکنر یک فایل از اون رو مخرب شناخت و برای حذفش پیغام داد دکمه کلین رو زدم ولی متاسفانه فایل مربوطه حذف نشد که نشد از اخر دستی پاکش کردم دوستان اگه راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنند
:11:
از اولش هم کمودو آنتی ویروس نبود.:13: من به شما آنتی ویروس eset 5 رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
حالا نظر من اینه اگه می خواهی امتحان کن.
شاد باشید:40:
سلامنقل قول:
CIS داری یا CF ؟؟ در خواست ریست نداد؟دفنس روی بلاک نیست که؟
ضمنا میتونی روی پیشنهاد دوستمون terminator5 یعنی eset 5 هم فکر کنی. هر چند نسخه های قبلی این محصول به نظرم چنگی به دل نمیزد(حداقل من یکی رو ارضا نمیکرد) ولی از ورژن جدید خبری ندارم، شاید حرفهایی برای گفتن داشته باشه.
موفق باشید
سلامنقل قول:
از فایر وال استفاده میکنم دیفنس هم فعال هست وتنها پیغام بعد از در خواست کلین مراجعه به گیگ بادی بود که بعد از کنسل کردنش دوباره پیام کلین میومد تا از اخر دستی فایل رو پاک کردم در مورد پیشنهاد دوست خوبمون هم بگم خیلی علاقه دارم نود32 یا حتی دیگر انتی های مطرح دنیا را در بحث دفاع چند لایه مخصوصا بدون تکیه بر دیتابیس در حد عمل کرد کومودو ببینم
:20:
با سلامنقل قول:
ببخشید که کمی دیر شد دیروز به اینترنت دسترسی پیدا کردم
راستش من ویروس رو دانلود کردم و روی سیستم با ویندوز 7 نسخه 32 بیتی امتحان کردم هیچ مشکلی نبود
ویرو س رو کاملا پاک می کنه
این فیلمی هست که گرفتم
با تشکرکد:http://up3.--------.com/images/9v3u3ru93umfahxg01il.rar
هر چه قدر هم پيشرفته شده باشه حداقل در برابر كومودو حرفي براي گفتن ندارهنقل قول:
سلام
CIS داری یا CF ؟؟ در خواست ریست نداد؟دفنس روی بلاک نیست که؟
ضمنا میتونی روی پیشنهاد دوستمون terminator5 یعنی eset 5 هم فکر کنی. هر چند نسخه های قبلی این محصول به نظرم چنگی به دل نمیزد(حداقل من یکی رو ارضا نمیکرد) ولی از ورژن جدید خبری ندارم، شاید حرفهایی برای گفتن داشته باشه.
موفق باشید
امتحانش ساده است ( از تاپيك دانلود ويروس ويروس هاي جديد يا 0day رو بگيريد با ديتابيس هر دو امتحان كنيد)
نه اصلا نود32 نصب نکن
پدرتو در میاره
به نظر من از فایروال کومودو و اینترنت سکوریتی کسپر استفاده کن
بهترین بازدهی رو داره
فکر نمیکنم هیچ ویروسی دیگه جرات ورود به کامپیوتر رو داشته باشه
نقل قول:
اینترنت سکوریتی کسپر خودش فایروال داره روی یه سیستم که نمیشه دو تا فایروال نصب کرد! پدر سرعت سیستم رو در میاره....
دوستان کسی میدونه این فایل چیه installer_no_upload_silent.exe
از دیروز تا حالا کموده مرتب برای این اجازه دسترسی اینترنت میخواد من امروز بلوکش کردم بعدش اینترنت اکسپلورر این ارور داد
res://ieframe.dll/acr_depnx_error.htm#tomshardware.com
تو سایتهای خارجیم چند نفر پرسیده بودن مثل اینکه یه چیز جدیده
دوستان من یه مشکل کوچیک دارم
با این که اپدیت اتوماتیک ها رو دیسیبل کردم بازم روزی چند بار یه ایکون میاد تو تسک بار میگه اپدیت هست بگیرم؟ که میزنی اپدیت هم چیزی نداره که بگیره... چکارش کنم این رو؟
سلامنقل قول:
خیلی به اسم فایل نمیشه تکیه کرد، مخربها میتونن هر اسمی داشته باشن، اگه MD5 فایل را میزاشتی بهتر بود.
شاید هم فایل سالم باشه و برای آپدیت یا دانلود چیزی قصد برقراری با نت رو داره. پیغام فایروال کمودو در موردش چی بود، گفته safe هست یا نه؟
===
کمودو را باز کن و از قسمت More و بخش Preferences و تب General تیک گزینه Automatically chek for program updates را بردار.نقل قول:
چطور میشه آی پی ای رو که بلاک شده ان بلاک کرد؟
با سلام خدمت دوستان
راستش من چند تا ویروس جدید رو که در پست زیر قرار دادرن رو که جناب jadda هم تست کرده بودن رو با کومودو تست کردم
همانطور که دوست عزیزم اشاره کردن دو تا از ویروسها همون اول شناسایی میشن اما بقیه نه . در تست ایشون گویا دیفنس کومودو جلوی بقیه رو گرفته بو د اما در تست من هیچ پیامی از طرف دیفنس نشون داده نشد من در حالت run in comodo sandboxe اجرا کردم اما مثل اینکه ویروس تونسته در سیستم راه پیدا کنه ( این سیستم تست هست و مشکلی برام پیش نیاورده )کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6607786&postcount=4547
البته من هیچ مشکلی توی سیستم ندارم و فقط روی فلش ویروس رو می بینم چون فایلهای داخل فلش از هر کدوم یک shortcut ساحته شده و همچنین یک فایل به اسم recycler وجود داره که یکی از ویروسها داخلش هست . ویروسها داخل فلش در یک فایل فشرده رمز دار بودن و من داخل دسکتاپ از حالت فشرده خارج کردم . اما حالا این فایل وجود داره و وقتی اجراش میس کنی دوباره محتویات فلش رو میاره ( انگار که فلش رو دوباره باز کرده باشی )
من قسمت defense event رو که می بینم در زمان اجرای قبلی ( تست ویروسها ) اون ویروس حالت access memory رو داشته
اما دروقتی که الان از روی فلش ویروس رو اجرا می کنم بلاک میشن البته تنظیمات الان در حالت partially limited هست و قبلا در حالت limit بود
پوشه recycler رو پاک هم که می کنم و فلش رو از سیستم خارج می کنم دوباره که می زنم وجود داره
حالا سئوال اینجاست که این پوشه چرا در درایوهای ویندوز نیست ؟ اگه داخل ویندوز نیست چرا با زدن دوباره فلش به سیستم دوباره توی فلش ظاهر میشه حتما دوباره از سیتم میگیره –
چرا هیج نشونی از وجود ویروس توی سیستم نیست ؟ فایلهای مخفی نشون داده میشه . قسمت های مختلف ویندوز مثل gpedit.msc یا regedit کار می کنن پوشه هایی که در فلش هستن و به صورت مخفی در اومدن وقتی شکل پوشه و ایکون اونو تعییر می دم راحت می تونم از حالت مخفی دربیارم
البته عملکرد خود کومودو هم انگار دچار مشکل شده بود مثلا هیچ پیامی رو مبنی بر رفتن یک برنامه به سند بوکس یا حالتهای دیگه رو نشون نمی داد این حالت فکر می کنم درست از زمان اجرای اون دو تا ویروس پیدا شد
من هم ( بعد از نوشتن تمام قسمتهای بالا به فکرم اومد که کومودو رو حذف و دوباره نصب کنم ) کومودو رو یکبار کامل حذف و نصب کردم همون ابتدای کار بدون ابدیت افلاینی که داشتم همون فالی یا ویروس oqayam.exe رو برد توی سند بوکس .
من هم از توی سند بوکس delet رو زدم و فلش رو هم اسکن کردم همون ویروس داخل فلش رو هم شناخت یعنی recyeler\f4448e25.exe و اونو رو هم پاک کردم و فلش کاملا سالم شد
فقط توی event رو که نگاه می کنم می بینم باز هم اون ویروس oqayam.exe به مموری دسترسی داشته این چه معنی رو میده یعنی دسترسی داشتن به مموری دسترسی کامل به سیستم هست یا نه ؟
میشه دوستان نظر بدن که چطور کومودو قبل از حذف نتونست چیزی رو شناسایی یا در داخل سند بوکس محافظت کنه و بعد از حذف با همون ورژن و ابدیت اینطور عمل می کنه