من الان وست بازی هستم و منم مشکل پاس دارم.
تو تنظیمات چیزی نداره که پاس رو مثل ساکر های قبلی بکنی (از حالت manual درش بیاری)
که من قدرت پر نکنه و هم تا یه کمی ترف بازیکن گرفتی خودش بفهمه که به اون می خوای پاس بدی.
ممنون.
Printable View
من الان وست بازی هستم و منم مشکل پاس دارم.
تو تنظیمات چیزی نداره که پاس رو مثل ساکر های قبلی بکنی (از حالت manual درش بیاری)
که من قدرت پر نکنه و هم تا یه کمی ترف بازیکن گرفتی خودش بفهمه که به اون می خوای پاس بدی.
ممنون.
دوستان یک نکته ای رو عرض کنم
این پچ PESEdit 2011 Patch 0.1 واقعا ارزش دانلود کردن رو داره ، همه چیز درست میشه ، اسم و لوگو ، بوندسلیگا و نقل و انتقالات و .... کم و کسری توش نمی بینید..
فقط دقت کنید موقع استفاده از AFS Explorer 3.7 از دکمه CTRL+C استفاده نکنید از CTRL+I استفاده کنید تا ارور نده CTRL+C برای ایمپورت ار روی ایمیج Cd هست ..
موفق باشید.
سلام دوستان
خب منم امروز بازیو خریدم و این پچ PESEdit 2011 Patch 0.1 رو دانلود کردم
واقعا ارزش دانلود رو داره این پچ
اسامی تیمها + لوگوشون رو درست میکنه
بوندس لیگا رو اضافه میکنه
آخرین نقل و انتقالات هم انجام شده
و یه چند تا تغییر دیگه
تو دانلودش شک نکنید
در مورد بازی هم :
چرا استایل بازیکنا اینجوریه ؟ کج و کوله ان :دی
ژاوی رو وقتی میخواد کرنر بزنه دیدین ؟
یا مثلا دویدن دنی آلوز !
پاس دهی هم که دستی و اکثرا فعلا مشکل دارن :دی من که هیچ مشکلی با پاس دادن ندارم
یه سوال : چرا بواتنگ تو تیم میلان نیست ؟ اصلا انگار نیستش تو بازی :دی
آقا کمکم کنید اومد پچ PES EDIT ریختم این اشکالو میده هرچیم میکنم درست بشو نیست شماهایی که استفادش کردین مشکلی نداشتین؟؟؟نقل قول:
:19:کــــــــــــمـــــــــ ــــک:19:
توی پوشه ی exe همراه پچ دو تا فایل هست که به محل نصب بازی کپی میکنینقل قول:
pes2011-100.exe
pes2011.exe
شما pes2011-100.exe رو اجرا کن :46:
+نقل قول:
لینک مستقیم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5485984&postcount=13860
یعنی کلا باید قید تک به تک و بزنی چون تابخوای دریبل کنی بازیکن پشت سریت می رسه دروازه بانم جلو نیومده که بخوای اتفاقا تمام تک به تکام زاویه داشت. چیپ بندازی بابا مگه میشه تو یه بازی مسی 4 تا تک به تک و خراب کنه 2 تا هم زلاتان یکی هم ویا!نقل قول:
سلام.
دوستان چه جوری میشه اسم بازیکنان حریف که روشون نوشته رو برداشت؟
یعنی نمیشه بردتشت؟
آرمین جان یعنی این نسخه ای که ما داریم بازی میکنیم البته من نسخه انگلیسیشو گرفتم دارم بازی میکنم ، کامل نیست ؟ یعنی ممکنه یه سری تغییرات تو نسخه اصلیش داده باشن :41: ؟
سلام به عاشقان پی اس و کونامی
من این بازی رو خریدم زبانش انگلیسی هست وهمه قسمتاش فعاله اما فقط وقتی می خوام تو مستر بازی کنم تمام مراحل رو میره از انتخاب تیم و غیره اما وقتی که میره توقسمت اصلی تمام قسمتاش غیر فعاله کرک مناسبی هست تا این درست بشه
وبعدش آپدیت هم هست تا نقل و انتقالات و اسامی تیم ها رو درست کنه
متاسفانه روی یه نا هماهنگی اون تاپیک پا برجا موند... احتمالا تا چند روز دیگه بسته بشه چون نیازی بهش نیست و بحث های مختلف راجع به ابن بازی توی همین تاپیک که اصلی هست صورت بگیره. چون بحثی در مورد نسخه کنسولی PES وجود نداره عملا این تاپیک می خوابه و این زیاد جالب نیست چون روی این تاپیک زیاد کار شده و پست اول و دوم قابل آپدیت هست و روی این تاپیک میشه مدیریت کرد ولی روی اون یکی خیر. بنابراین اون تاپیک باید بسته بشه و این تاپیک بدون پسوند PC یا کنسول به کارش ادامه بده. با انتشار نسخه انگلیسی و شروع شدن بحث ها این تصمیم گرفته میشه انشاا...نقل قول:
پست های مربوط به فایل های ادیت هم حتی الامکان توی تاپیک ویرایش قرار میگیره غیر از پچ های کامل و معروف سایت های پچ ساز. ولی فایل های مربوط به ویرایش کیت و غیره بهتره توی تاپیک ویرایش قرار داده بشه.
اين كونامي هم اومد ابروش رو درست كنه زد چشم و چراغ بازي رو كور كرد. اين چه وضعشه. دوربين رو روي وايد هم ميذاري بازم نزديكه. كلا يك جوريه. اومده تو صورت بازيكن.مخصوصا تو صحنه آهسته.
چهار تا پاس درست حسابي هم نميشه داد. شوت ها كه اكثرا خال آسمونه.
قبلا توپ رو راحت تر ميشد از كامپيوتر گرفت ولي الان همين جوري واسه خودش ميره. بين مدافع ها هميشه خاليه.
بابا يكي به كونامي بگه آخه چرا به اين چيزاش دست زدي. من كه نااميد شدم اساسي .
تا حالا فيفا نصب نكردم. لطفا ميشه يكي بگه تو نسخه جديدش اين ايرادهاي PES رو داره يانه؟؟؟
من خودم pes باز بودم اما از وقتی فیفا رو بازی کردم pes رو گذاشتم کنار
شک نکن و فیفا 11 رو بگیر. فوق العاده ست
دوستان چه جوری میشه نام بازیکنان که روشون نوشته رو برداشت؟
تا حالا فقط دوتا از دوستان تجربه ای که من از بازی داشتم رو گفتن
pedramgolchin ali_santori
نمیدونم چرا دیگران نظراته دیگه ای دارن
به نظرم سخت شدن بازی اصلا چیز بدی نیست
ویا اینکه سبک بازی کمی تغییر کرده
من اصلا سعی ندارم برای این بازی تبلیغ کنم ولی بازی خیلی از نسخه قبلی بهتر شده شاید با سلیقه خیلی ها جور نیاد اما دلیل بر ضعف بازی نیست فیفا هم بازیه بدی نیست یک بار امتحانش کنید اگر خوشتون اومد خوشبحالتون
دوستانی که پچ 170 مگی دانلود کردن میشه فقط option file بزارن؟
اساتید محترم
همه این فایلهای IMG رو باید Rebuild کنم ؟
سپاسگذارم.
من جفتشو دارم فیفا 11 و pes11 .. گرافیکه pes که خیلی بهتره ! طبیعی تره ! فقط یه گندی زده اسم بازیکنهای حریف رو نمیشه از بالای کلشون برداشت ! وسط زمین همش اسم ورجو ورجه میکنه :دی
پچی چیزی باید نوشته بشه براش.
من خود فولدر رو کلا نمبتونم open کنم :
اقا مگه باید این پوشه ها رو Rebuild کنیم ؟نقل قول:
اینا که IMG های داخل پوشه بازی نیستن .
من الان در حال Rebuild کردن IMG های داخل پوشه بازی هستم اما نمیدونم ایا همشون رو باید تغییر بدم ؟
من هم بازی کردم ولی به نظر من که سخت نیست...نقل قول:
خیلی راحت با سانتر و شوت میشه گل زد...
بازیکنا تو زمین گیج می زنن...توپ زیاد زیر پاهاشون گیر می کنه و اذیت می کنه...
من یه مشکلی که دارم اصلا جهت های مایل درست کار نمی کنه...
دفاع هم خیلی ضعیف عمل می کنه...
داور هم هنوز مشکل داره و بعضی خطاها رو می گیره و بعضی ها رو نه....
دروازبان پیشرفت که نداشته به نظر من پسرفت هم داشته...کلا خیلی گیج شده...توپ خیلی راحت وارد دروازه می شه...کلا نسبت به نسخه قبل بدتر شده...
چند شب پیش مهدی رحمتی یه شوت ضایع رفت تو گلش... من توی pes دوتا گل خوردم که هر دوتاش همونطوری بود در صورتی که توپ از مسافت خیلی دور و خیلی آروم زده میشه....
اگه نشه برداشت که مسخره است!نقل قول:
از تو قسمت تنظیمات میشه اسم رو ورداشت و همون شماره 1و 2 رو گذاشت.نقل قول:
آقا این پچ 170 مگی رو من نصب کردم بایرن تو بوندسلیگا نیست توی بقیه تیمها هست...
یا مثلا لباس سفید اینتر کناره هاش گلدوزی اژدها داره!!
آخه اين تازه ورژن 0.1 پچه.نقل قول:
اين Pesedit.com پارسال هم واسه 2010 پچ هاي بي نظيري داد. ايشالله هي كامل تر و بهتر از قبل ميشه
هر کسی یه نظری دارهنقل قول:
شما الان فیفا 11 Pc رو بازی کردی،من فیفا 11 کنسول رو هم دارم و بازی هم میکنم،ولی به هیچ وجه نتونستم لذتی که از pes میبرم رو توی فیفا تجربه کنم،فیفا فقط سعی کرده فیزیک بازی رو ارتقا بده و با موشن کپچر بازی رو طبیعی جلوه بده،این نظر منه و نظرات دیگر دوستان هم کاملا محترمه
عزیز شما R2 رو نگه دار بعد شوت رو تا نصفه پر کن،با داخل پا شوت میکنه که خیلی دقیق تره و بیشتر گل میشهنقل قول:
درسته دوست عزیز ،هر کس به نحوی با بازی رابطه برقرار میکنه و کاملا سلیقه ای هست،من که میشینم پای بازی دیگه از پاش تکون نمیخورم، از کار و کاسبی افتادم بخدا:19:نقل قول:
فقط دوستان حتما پچ PESEDIT رو بریزن،حتما حتما که بازی از اینرو به اونرو میشه
نه دوست عزیز ،شما هر پچی رو که دانلود کنی توش چندتا فلده iMG داره که فقط باید اونارو REBUILD کنینقل قول:
مثلا همین پچ PESEDIT 1.01 فکر کنم 6تا پوشه IMG داشت که من ریختم و بازی عالی شده با این پچ
دوست عزیز شما خیلی راحت میتونی اسمای بازیکنا رو از قسمت CURSOR SETTING خاموش کنی یا فقط بزاری 1 یا 2 باشهنقل قول:
جهتهای مایل دیگه با D-PAD براحتی قابل استفاده نیست،بهتره که با ANALOG کنی که 360" باشهنقل قول:
از اون حرفا بود که نسبت به نسخه قبل بدتر شده!!!!!!!!!!!!!!عزیز من هر دروازبانی اشتباه میکنه ،ولی تو این نسخه دروازبانها خیلی خیلی بهتر شده،داوری هم خیلی بهتر شده،شما فکر کنم PES 2010 رو داری بازی میکنی :10::tongue:
منم يه چند روزيه كه بازي رو گرفتم . اولش يه كم سخت بود مخصوصا تو پاسكاري .ولي تو مرور زمان بهتر شد .
- پاسكاري خيلي بهتر شده (اگه يه خورده تمرين كنيد متوجه ميشيد)
- پاس تو عمق هم خيلي رديف شده ولي بايد جهتو دقيق بگيري والا خيلي بهتر از قبل شده هم زميني و هم هوايي (تو 2010 نمشد عمق هوايي يا زميني داد چون دروازبان ميگرفت )
- تكلها خيلي خوب شدن البته اگه دقيق بزني ، تو دفاع هم وقتي پشت سر يار حريف هستي درست تكل كني خيلي قشنگ توپ رو مال خود ميكنه
- دريبل ها نسبت به قبل بهتر شده البته با استفاده از جهتها و موقعيت حريف راحت ميشه از بازيكن حريف رد شد
- سانتر از كناره ها دقيقتر شده البته براي سر زدن بايد توپ نزديك بازيكن بشه بعدا سر بزني
- تنها مشكلي كه تا حالا برخورد كردم تو عوض كردن بازيكن تو حالتي كه توپ دست حريفه . بيشتر مواقع اون بازيكني كه نزديك توپ و روبروي بازيكن هست انتخاب نميشه و بازيكن حريف راحت از دفاع عبور ميكنه.
البته اينا نظر من بود ....
سلامنقل قول:
دوست عزیز این در مورد کنترل یک و کنترل دو صدق میکنه وقتی میخوای دونفره بازی کرد. اگر با CPU بازی کنی اسم بازیکنا ی کامپیوتر بالای سرشون نوشته اینو میشه ورداشت؟ من تنظیماتی برای این ندیدم.
نقل قول:
منم با دوستم کلملا موافقم و تنهامشکلی که به شدت منو هم ازار میده همینه
نه این اشتباه رو نکنین فقط باید dt0c.img , dt02.img, dt04.img, dt07.img,dt09.imgنقل قول:
رو ریبیلد کنید!!!!!!
بدون شرح!!!!
دیشب طی مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان برای فصل جدید از مسی ستاره تیم بارسلونا به عنوان برترین بازیکن لیگ قهرمانان:21::27: تقدیر شد!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خلال این مراسم دیگر عناوین هم به دیگر بازیکنان برتر داده شد!:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .من هنوز 2011 رو نگرفتم. بازیش مشکل خاصی نداره ؟ مثلا 2010 یادمه ترکیب بازیکنها save نمیشد تا اینکه پچ نصب کردم.
نسخه ی X360 انگلیسی کامل هنوز نیومده دانلود کنیم !؟
یعنی نمیدونم این بازی رو یه زره درستش نمیکنن ! هر سال فقط ترکیبا رو عوض میکنن با منو رو ! دوربین هم که بد شده امسال ! خیلی بد بود !
به عنوان کسی که 15 ساله دارم فوتبال بازی می کنم خیلی این قسمت قرمز رنگ بهم برخورد...نقل قول:
کلا اولین فوتبالی که بازی کردم فوتبالیستهای میکرو بود و بعدش فوتبال 96 سگا...
توی پلی استیشن هم از فوتبال 3 به بعد رو که فکر کنم 97 یا 98 بود تا آخرین eleven رو بازی کردم...
پلی استیشن 2 رو هم بازی کردم...
از سال 2004 هم دارم pes روی pc رو بازی میکنم...
توی pes2011 دروازیانها و بازیکن ها نسبت به نسخه های قبل گیج ترن...
از روی تعصب حرف زدن که فایده نداره...
ما که رفتیم ایشالله سیباس یه فکری به حال pes بکنه....
كسي فايل img انگليسي رو نداره!؟؟؟؟
]نقل قول:
از تو قسمت تنظیمات میشه اسم رو ورداشت و همون شماره 1و 2 رو گذاشت.
فقط میشه اسم بازیکنهای طرف اول (خودت) رو برداشت .. طرف مقابل چه پی سی باشه چه نفره دوم بازم اسم بازیکنی که فعاله بالاش نوشته میشه ... اگه شما غیر فعال کردید یک اسکرینشات بزارید تا باور کنم :دینقل قول:
دوست عزیز شما خیلی راحت میتونی اسمای بازیکنا رو از قسمت CURSOR SETTING خاموش کنی یا فقط بزاری 1 یا 2 باشه
پچ هم نصب نکردم من .
آقا هر کی یه چی میگه . اگه واقعا طرفدار pes هستین باید با خوب و بدش هم بسازین . تا یه چی میشه میگن ما که رفتیم فیفا . آخه این که هنر نیست .
اقا خیلی برام عجیبه این نسخه هنوز انتشار رسمی نشده شما چطور دارید بازیش میکنید
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
راستی یه سوال: شنیدم یه بازیکنی هست به اسم vandebuurd که درجش 95 هست!! میشه بگید این کیه؟ نکنه سوتی کونامیه مثل نسخه های قبلی که مثلا ویدیچ تو صربستان اسمش viriji بود
نا هماهنگی؟ اصلا... تصمیم گرفته بودیم که همانند تاپیک فیفا که مباحث پی سی و کنسول جدا شده بود تاپیک پس هم به همین صورت دربیاد... با توجه به مشاهده وضعیت پیش اومده بعد از تفکیک, حالا جفت تاپیک ها ادغام شد. نه اینکه تاپیک تعیین شده برای پی سی تخته بشه و بره ترش.نقل قول:
ای کاش به جای کلمه "باید" از "پیشنهاد می کنم " استفاده می کردی آرمین جان! البته بماند که جای پیشنهاد و انتقاد هم تو تاپیک بازی نیست... :46:
بازي كه شروع شد Pause رو بزن بعدش Select Sides رو بزن اونجا دكمه شوت رو كه بزني مي توني اسم بازيكنا رو بر داري.نقل قول:
براي هر دو طرف ميشه اينكارو كرد
آقا نسخه انگليسي براي 360 اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟