دوستان
از من سرعتش برگشته به حالت قبل
از همه همینطوره؟
Printable View
دوستان
از همه همینطوره؟
این آقایی که باهاشون صحبت کردید خودشون اونجا براخودشون خر...یند (احتمالا کلانتری)براهمینه اون روز که رفته بودم اونجا همین آقا + آقایون دیگه + معاون جلسه داشتننقل قول:
راستي خاک بر سر هر چي مدير عقده ايه . هر جا که ميخواد باشه. و خاک بر سر کسي که مديراي عقده اي و بي کفايت و نفهم رو ميزاره سر کار. اونم در هر جا و مکان و سايتي ...
پ.ن : اگه زنگ زديد پشتيباني و دختر گوشي رو برداشت , اميدي به حل مشکلتون نداشته باشيد. اما پسراش معمولا با سوادن. اگه نصف شب تا صبح علي الطلوع زنگ بزنيد احتمال قريب به يقين پشتيباني مرد خواهد بود. البته من براي حل مشکل قطعي اينترنتم به 2299970 زنگ زدم. اونم طرفاي 6 صبح. طرف يه ربع داشت منو راهنمايي ميکرد. طرز برخوردش زياد جالب نبود. بعد از پانزده دقيقه هم زرتي قطع کرد! !! بيشعور بود اما به نظر ميومد سواد و اطلاعاتش بد نيست.
حالا سرعتتون جنده؟نقل قول:
دوستان
از همه همینطوره؟
تایید میشه !!!نقل قول:
80 الی 130نقل قول:
بعضی وقتا هم 140 150
مال من قبلا تا 200 بالا مییرفت اما الان فوقش دیگه تا 150 و 160 کیلوبایت بالا میرهنقل قول:
در ضمن کنترل پنلشون هم به جای اینکه کم کنه برای من زیاد می کنه:31:
حالا فهمیدم چرا تازگیا توی بازی آنلاین لگ میزنه نگو اینا سرعت رو زیاد کردن پینگ ری.ه شده توش
بعید میدونم این حجما بسوزه! با کانکشن 1مگ سرعت ما را بنگر!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه برای همه خوب شده الا ما !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بیشتر که نشده هیچ تاز یک سوم قبل هم شده!!
شما با سرور ترکیه یه تست بگیر بهتر نشون میده آخه این سرورای دوبی و دور و برمون ضعیفننقل قول:
در ضمن پینگ هم بنگرید:
قبلا فوقش سرعت کم بود پینگ پایین بود آدم میتونست یه بازی بزنه اما حالا ....
120_150.........
این سرعت منه برگشته به قبل ولی پینگش رفته بالا :
بچه ها یه سوال دارم اگه از ماه قبل مانده اعتبار داشته باشیم بعد از شارژ مانده اعتبارمون تو ماه بعد لحاظ میشه یا نه؟
سلام دوستان
من تا حالا تو این پنل جدید شارژ نکردم و در عین حال دارم از اینترنت استفاده میکنم
تو سرویسها انتهای اعتبار رو نوشته1390/07/10 اعتبار باقیمانده هم از همون اول 0 بود
به نظرتون شارژ کنم؟
من از قبل 250 مگ داشتم ،الان تو پنلم زده 2250 مگ!!!نقل قول:
خودشون به طور خودکار 2 گیگ باسه همه شارژ میکن
اینم سرور نیویورک
دوستان چند روز نبودم انگاری از بحث ها عقب موندم سرعت که انگار خوب شده دان من از 130هست تا 180 خوبه بد نیست اینم تست
خوب سرعت رفته بالا دمشون گرم ولی نکنه خودشون هی دارن شارژ می کنند بعد رو قبض بیاد
هر وقت مودم رو خاموش روشن کنیم از اعبارمون کم میشه اون مقداری که مصرف کردیم
انگار دارن به وعده هاشون عمل می کنند انشاالله که تا چند ماه دیگه یه ترعفه هم واسه ما پرمصرفا بزارن
اول تا اخر مخابرات هرچی دوست داشتین بگین !
سرعت که بیشتر نشده کمترم شده ! هر بازی هم که میزنیم بینش DC میشیم ! ای ********** مخابرات !
پینگم که ریده ! بابا همون سرویس قبلی رو بدین ********* !
سلام
دوستان کمک کنند
من سرعت دانلودم خوبه همون 150 به بالا اما بعضی سایت ها رو به کندی باز می کنه خوصوصن مجموعه سایت های مربوط به گوگل رو مثل جی میل و خود گوگل.
کسی هست بدونه مشکل چیه؟
ممکنه اون سایتایی رو که هاست تو ایران ندارن به این مشکل برخورده باشن یا که ممکنه گوگل خودش به خاطر حرف و حدیث های اخیر این کار رو کرده باشه؟
کسی هست وضعیت مشابه من رو داشته باشه؟
بعله.از ما هم همین ه که شماهم!google reader به مردن وا میشه.شرعت را بنگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمک کنه لطفانقل قول:
ضمنا من شنیدم که کندی گوگل سیاسیه البته خودم مطمئن نیستم. از من هم اینطوره.
اگه مفته که استفاده کن سرعت دانلود من الان شده 130 برگشته به همون قبلنقل قول:
من هم بعضی وقتا همین مشکل رو دارمنقل قول:
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
من هم میگم اگه مفتیه تا میتونی دانلود کن نمی کنی هم بهت پول میدم واسه من دانلود کننقل قول:
یکی پیدا نشد جواب ما رو بدهنقل قول:
به بنده گفتن سیستم خودش لحاظ میکنه ولی به نظر خودم اصلا به حرف اینا اعتباری نیست با این سیستمشون با کلی فشار که بنده اوردم آخرش گفت صبر کنید تا قبض بیاد معلوم میشه همینه دیگه وقتی کارندان سر کار باشهنقل قول:
یکی پیدا نشد جواب ما رو بده
امروز سرعت شما هم همانند من افتضاحه... نه ؟
آقا سرعت من رسیده بین 20 تا 30 .......نقل قول:
مال همه همین طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:42:
نقل قول:نقل قول:از من سرعت دانلود فایل = 100
سرعت باز کردن صفحات = بد
گوگل و جیمیل = خیلی بد
برای من سرعت دانلود از 5 تا 60 مثل یویو بالا و پایین میره :13:
اینم تست فقط grade مخابراتمون رو ببینین
سلام کسی هم مشکل داره با گوگل ؟ نمیدونم این گوگل چشه ؟؟؟ :angry::grrr:
از من هم یک هفته ای میشه این جوری هست فقط هم با ip ایران مشکل داره چون با وی ... ان مشکل حل میشه ..فکر کنم از زمانی که اکانت جیمیل ایرانی ها را -- کردند این اتفاق افتاده حالا تا کی این وضعیت ادامه پیدا کنه را نمی دونم...تازه یک چیزی فهمیدم که صبح ها معمولا تا ساعت حدود 11 هیچ مشکلی نیست ولی از این ساعت به بعد این جور میشه..اصلا گوگل هیچی چرا صفحه باز کردن بقیه سایت ها هم خیلی سرعتش اومده پایین ولی سرعت دانلود تقریبا مثل سابق شده (ازمن تا 100 130 هم می رسه ولی خیلی متغیره) ولی گوگل از همه مهمتره آخه اینترنت بدون گوگل مثل آبگوشت بدن گوشت هست:31:نقل قول:
بله منم مشکل دارم جالب یاهو رو که باز میکنم مثل فرفره یاهو مکتوب عربستان رو باز میکنه.....یه مدت یاهوو هم تحریم کرد مارو...نقل قول:
تایید میشه !! منم دقیقا همینطورهنقل قول:
سرعت هم کمی بهتر شده و تا 110 می رسه ولی همچنان صفحه بد باز میکنه
سرعت خیلی خوب شده
رسیده به 130
ولی صفحه باز کردن بیچارم میکنه!
دو روز پیش تو سامانه جدید که رفتم دیدم دو تا 1024 مگ برام خودشون شارژ کردن ومقدار اعتبارم 3000 مگ بود .امروز می بینم مانده اعتبارم 190 مگه...؟! درحالی که تو این دو روز خیلی مصرف کرده باشم 500 مگ بوده.....
برای منم دو تا 1 گیگ خودش شارژ کرده بعد از یه مدت هم یکیشو تسویه کرده حالا هم چند روزه که اعتبارم روی 55M باقیمونده و کم نمی شهنقل قول:
من دو روزه دارم زنگ میزنم که یوزر پسوردمو بگیرم کسی گوشی رو بر نمی داره دگه ......بله ؟؟؟ زنگ زدم به نماینده اصفهان دکتر شهرزاد البته خودش نبود منشیش بود بهش همه چیرو گفتم گفتم یه زنگ بزن 2030 ببین ماچی مکشیم بعد از 20 دقیقه دو باره بهش زنگ زدم گفت تا حالا موفق نشدم باها شون تماس بگیرم حالا فردا گفته تماس بگیر تا وقت ملاقات تو هفته دیگه برات بزارم تا با شهرزاد صحبت کنی یه چند تا از شما ها هم به دفترش زنگ بزنید که ببینن ناراضی هستیم ببینم چه کار میکنید:10:
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
شارژم تموم شده
بعد از 50 دقیقه زنگ زدن و شنیدن پیغام پشتیبان درحال مکالمه هست بعدا شماره گیری کنید بلاخره یکی جواب داد
بهم یوزر و پس داد ولی وارد می کنم میگه اشتباه وارد کردید توی پنل جدید
ظاهرا هم برای من اتو شارژ نمیشه که روی قبض بیاد برای همین باید برم سیستم !!
خلاصه بدبختی داریم با2030
برای همسایمون چند هفته پیش ثبت نام کردم دیروز امد نصب کنه دید هنوز خط رانژه نیست.زنگ زد به یکی پشت گوشی چندتا فحش داد گفت صبح تا حالا الافم کردید هرجا میرم همین مشکل را دارم!
به این همسایمون هم گفت باید برید فروغی و اعلام خرابی کنید!
کسی چنین مشکلی نداشته؟
من زنگ زدم به تلفن 2030 و از اونجا درخواست دادم.
حالا باید منتظر بمونم تا خودشون باهام تماس بگیرن برای فعال کردن خطمون یا باید جائی برم درخواست حضوری هم بدم؟
سلام دوستان من 3 روز اینتر نت قطعه
چراغ ای دی اس ال روشنه اما چراغ اینترنت خاموش
همه چی رو هم تست کردم اما جواب نداد 10بار هم مودم رو دوباره ریست و کانفیگ کردم
یکی به دادم برسه
شارژرت تموم شده برو تو پنلت تمدید اعتبار کننقل قول: