برای قیطریه ( پیش شماره 2223 ) کدوم شرکت بهتره محدودیت دانلود نداشته باشه
Printable View
برای قیطریه ( پیش شماره 2223 ) کدوم شرکت بهتره محدودیت دانلود نداشته باشه
مرسی :31::31: چقدر خوبنقل قول:
به به هم محله ای :27: ، مرکز شهید غریبی را همه شرکتهای سرویس دهنده ای دی اس ال سرویس می دن. دیگه خودت می تونی انتخاب کنی. آسیا تک و داتک فعلا شرکتهایی هستند که محدودیت ندارند. من خودم داتک گرفتم راضیم :20:نقل قول:
آقا اگه یه نفر مثه من یه جایی باشه که هیچ خدمات Adsl ای شاملش نشه چی کار باید بکنه؟
شاتل زنگ زدم گفتن پورتامون پره.
میخواستم از داتک Wireless بگیرم اونم گفت الان نداریم.....
بقیه ی شرکتها هم کلا برای سعادت آباد خدمات ندارن.....
خیلی جالبه واقعا............!!!؟؟؟؟
آسیاتک از داتک ارزون تره اما مهم کیفیت هست کدوم کیفیتش بهتره قطعی و نوسان کمتری داره
مثلا شما که با من هم محل هستی بهتر می تونی توضیح بدی نظرت در مورد سرعت و نوسان و قطعی این داتک چیه و همین طور کسانی که از آسیا تک استفاده کردند ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه چه طوری باید در خواست کنم و اینکه چه قدر طول میکشه که نصب شه ممنون میشم اگر کمکم کنید
در مرکز غریبی نمی تونم آسیا تک را با داتک مقایسه کنم، من چون نمی خواستم کیفیت را فدای قیمت کنم ترجیح دادم یک کم بیشتر بدم تا کیفیت تضمین شده تر باشه - منم خودم از تو همین تاپیک راهنمایی گرفتم و انتخاب کردم -نقل قول:
در مورد درخواست که زنگ بزن به شرکت خدماتی، شماره داتک 81681
بخش ADSL -فروش اشتراک جدید - فرم برات پر می کنن و پیک می فرستن دم خونه تا پول و مدارک را بگیره ،خودشون می گن 10 روز کاری- برای من هم دقیقا 10 روز کاری طول کشید (ولی کلا شد 14 روز)
خیلی ممنونم از توضیحاتت چه در پیام خصوصی و چه در اینجا حالا به نظرت 64 بگیرم یا 128 ؟
ببخشید که با سوالام وقتت رو می گیرم ایشالا جبران کنم :)
من یه سوال دارم
من بچه ی کرج هستم می خوام یه Adsl 256 از صبانت بگیرم
بیشتر هم می خوام بازی کنم ولی شنیدم این شرکت برای بازی کردن به درد نمی خوره ، درسته ؟
در مقایشه داتک و آسیاتک باید بگم که داتک کیفیت بهتری داره مخصوصا جدیدا سرعت اتصال رو در بعضی از سرویسها کمی بیشتر کرده البته فقط در ساعتهای کم مصرف
این دیگه واقعا به کار خودت بستگی داره اگه آهنگ و فیلم خیلی دانلود می کنی 128 اگه نه که 64 ، من خودم تا الان 128 داشتم الان می بینم که این چند وقته امتحاناست و کم استفاده می کنم 64 شارژ می کنم. این دیگه کاملا نظر شخصیه !نقل قول:
ممنون از همگی مخصوصا archi-girl
من تهران هستم و فعلا از صبانت 256 گرفتم. اصلا نمیشه باهاش بازی کرد.:41:نقل قول:
ولی سرعت دانلودش فوق العاده ست.
کسی میدونه چرا بعضی وقتها چراغ link مودم ثابت نیست ماله من همیشه ثابت هست و لی یه روز حدود 15 ثانیه ثابت نبود حالا ماله چی هست خط یا شرکت ADSL البته خودم میگم شرکت
به احتمال خیلی زیاد از خود شرکته
به احتمال متوسط از طرف مخابراته
به احنمال کم از طرف خطه
شاید هم از خود مودم باشه این آخری رو با یکبار ریست کردن حل میشه
سلام
به نظر من که پارس انلاین بهترین تو ایرانه.
در کل هر چی بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری.
با احترام
چراغ مودم هم ثابت نیست برای اینه که از شرکت داتا نمیاد.
در کل مثل همون چراغ دایل اپ ها کار میکنه.
نگفتی کدوم چراغ،خودم حدسیدم اکتیویتی باشه.
کد:http://www.Sinsinat.Net
جالب شد داستان.............
چرا محدوده کردستان - ونک adsl را نمیوفته -- فکرکنم فقط اینجا این سرویس داده نمیشه
کدوم شرکتها خدمات وایرلس ارائه میدن؟؟؟
اين داتك يا اسيا تك شنيدم pingesh خيلي توپه ميخواستم بدونم سرعت صفحات و دانلودش چطوره؟!
128 و 64
من سپنتا 128 دارم بد نيست
يه سؤال : من دو هفته هست adsl گرفتم از اسپيلتر استفاده نكردم يعني اينكه توي يكي از اتاقها سيم تلفن رو وصل كردم به مودم توي سالن هم تلفن هست
توي آپارتمان هم زندگي مي كنيم - سيم كشي ( مخصوصا" جنس سيم ) خيلي جالب نيست
سرعتم بد نيست ( صبانت متوسط دانلود 40 الي 50 با 128)
مي خواستم ببينم اگه سيم رو يه تكه تكنم و مستقيم بيارم به مودم ( اسپيلتر) بعد به بقيه اتاق ها و تلفن آيا سرعتم تغيير چشمگيري مي كنه؟
با 128 معمولا تا چه سرعتی میشه دانلود داشت؟
من 10 ساعت وصل میشم حدود 360 تا 400 مگ دانلود میکنم به نظرتون خوبه البته بیشتر تورنت استفاده میکنم
سرعت شما همين الان بيشتر از اون چيزيه كه بايد باشه ! كه از سياسيت هاي صبانته واسه اينكه زودتر باندو تموم كنيد سرعت بيشتري بهتون مي دن ! با اين كارايي هم كه گفتين شك دارم تغييري در سرعتتون ديده بشه !نقل قول:
يه سؤال : من دو هفته هست adsl گرفتم از اسپيلتر استفاده نكردم يعني اينكه توي يكي از اتاقها سيم تلفن رو وصل كردم به مودم توي سالن هم تلفن هست
توي آپارتمان هم زندگي مي كنيم - سيم كشي ( مخصوصا" جنس سيم ) خيلي جالب نيست
سرعتم بد نيست ( صبانت متوسط دانلود 40 الي 50 با 128)
مي خواستم ببينم اگه سيم رو يه تكه تكنم و مستقيم بيارم به مودم ( اسپيلتر) بعد به بقيه اتاق ها و تلفن آيا سرعتم تغيير چشمگيري مي كنه؟
براي بدست آوردن سرعت دانلود 128 تقسيم بر هشت كنيد مي شه شونزده ... يعني حداكثر سرعت شما بايد شونزده باشه حالا يه مقدار نويز و تشكيلات قديميمخابراتو اينا سرعتو يه چند كيلو بايتي پايين مي آره ...... تورنتم كه همين جوري سرعت زياد بالايي نداره خيلي از لينك هاش !نقل قول:
با 128 معمولا تا چه سرعتی میشه دانلود داشت؟
من 10 ساعت وصل میشم حدود 360 تا 400 مگ دانلود میکنم به نظرتون خوبه البته بیشتر تورنت استفاده میکنم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من 6-7 ماهی هست که سرویس 128 سپنتا دارم. نسبت به داتک و سپنتا و شاتل و پارس آنلاین گرونتره، اما محدودیتی برای دانلود نداره. برخوردشونی خیلی خوبه. ضمنا این امکان هست که بسته به سطح کاربری ای که دارید(که به تدریج با پرداخت پول بالاتر می ره) هزینه شارژتون رو مدت ها بعد از پرداخت بپردازید. یعنی مثلا الان سطح کاربری من طلایی هست می شه تا 3 ماه سرویس 128 ام رو شارژ کنم و هیچ پولی هم نپردازم. برای اون هایی هم که زیاد مصرف ندارن امکان ارائه سرویس ساعتی داره.
در مورد سرعتش هم چون جای دیگه ای رو تست نکردم، نمیتونم بگم عالیه اما مسلما خوبه. تو این 6-7 ماه خیلی کم disconnect شدم. و یادمه یکی دو باری به خاطر کابل برگردون برای 4-5 ساعت سرویسشون مشکل داشت، خودشون یک روز به اشتراکم اضافه کردم.
حالا اگه کسی از دوستان سپنتا داشته و از جای دیگه ای هم استفاده کرده، نظرش رو بگه ممنون می شم.
از قديم اليام گفته اند هر چقدر پول بدهي آش مي خوري ! سپنتا تا حالا استفاده نكردم ولي تا حالا نشنيدم كسي راضي نباشه .......نقل قول:
من 6-7 ماهی هست که سرویس 128 سپنتا دارم. نسبت به داتک و سپنتا و شاتل و پارس آنلاین گرونتره، اما محدودیتی برای دانلود نداره. برخوردشونی خیلی خوبه. ضمنا این امکان هست که بسته به سطح کاربری ای که دارید(که به تدریج با پرداخت پول بالاتر می ره) هزینه شارژتون رو مدت ها بعد از پرداخت بپردازید. یعنی مثلا الان سطح کاربری من طلایی هست می شه تا 3 ماه سرویس 128 ام رو شارژ کنم و هیچ پولی هم نپردازم. برای اون هایی هم که زیاد مصرف ندارن امکان ارائه سرویس ساعتی داره.
در مورد سرعتش هم چون جای دیگه ای رو تست نکردم، نمیتونم بگم عالیه اما مسلما خوبه. تو این 6-7 ماه خیلی کم disconnect شدم. و یادمه یکی دو باری به خاطر کابل برگردون برای 4-5 ساعت سرویسشون مشکل داشت، خودشون یک روز به اشتراکم اضافه کردم.
حالا اگه کسی از دوستان سپنتا داشته و از جای دیگه ای هم استفاده کرده، نظرش رو بگه ممنون می شم.
من سپنتا 128 گرفتم 3 ماهه استفاده ميكنم خوبه بد نيست ولي فكر كنم بهتر از سپنتا هم باشه(سپنتا برا بازي خوبه)نقل قول:
سپنتا خيلي عاليه
فقط بديش گرونيشه
ارزونترين سرويسش 30هزار تومان هست
ولي يكي از بهترين امكاناتش تغيير دادن Ip هست
كه خيلي بدردم ميخورد ولي به خاطر گرونيش
ديگه اين ماه شارژ نكردم
من هم سپنتا رو خیلی قبول دارم اما به دلیل اینکه منطقه ما رو ساپورت نمیکنه از صبا نت گرفتم و خیلی هم راضی هستم.نقل قول:
صبا نت هم این امکان رو داره و به انتخاب خودتون میتونید آیپی دینامیک یا استاتیک انتخاب کنید.آیپی من هم با هر بار دیسکانکت تغییر میکنه و خیلی به دردم خورده تا به حال.
بدون درد سر از راپید دانلود میکنم.:21:
سلام یه مشکلی در adsl پارس من به وجود اومده
اونم اینکه اولا وصل نمیشه ارور 718 و بعضی موقها هم 678 میده
چراغی هم که روی مودم هست و مربوط به دانلود هم هست چشمک میزنه (وصل نیستم ولی چشمک میزنه)
تو قسمت شناختن ip هم مشکل داره و میگه این ip مال یه سیستم دیگه هست (یه همچین چیزی میگه )
اینم عکس مربوط به local area connevtion
که میگم وصل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از همه ی دوستانی که جواب سوالای منو کامل و دقیق دادند تشکر میکنم.
جدا منو شرمنده ی محبت خودتون کردید.............؟؟؟!!!!!!!
اکثر اونایی که adsl می دن wireless هم می دن، داتک و پارس آنلاین را می دونم که حتما می دن، بقیه را یک سر بزن:46:نقل قول:
سلام ...
من الان 256 از آسیاتک ملعون دارم و اصلا نمیشه باهاش بازی آنلاین کرد کلی لگ داره ... از طرفی سرعتشم خیلی نوسان داره ...
میخوام یه اشتراک دیگه بگیرم ... به نظرتون کجا بگیرم بهتره ؟! واسه من سرعت سرویس دهی خیلی مهمه و اینکه نوسان نداشته باشه ...
یکی به من گفت صبا نت خیلی خوبه ... سرعتش اصلا نوسان نداره و انتخاب اول گیمر هاس ... نظرتون چیه ؟!
در ضمن توی 11 تا Isp صبا از 2 وم شده انگار ... و آسیاخنگ 8 ام ... !
دوستان اگه کسی با پیش شماره 66 یا 88 هست که Adsl می خواد ولی مرکزشون نداره
یا پورتهاشون پر هست و در کل نمی تونه فعلا Adsl بگیره به من پیغام خصوصی بده
هدفم اصلا تبلیغ نیست
فقط یک شرکت پیدا کردم که تازه Adsl راه انداخته و هنوز هم سرویس نداده به کسی
چون هنوز قیمت های اصلی و قطعی اش مشخص نیست
این طور که صاحب Isp می گفت تمام مناطق با پیش شماره های 66 رو ساپورت می کنه غیر از دانشگاه
فعلا گفتم اگر کسی خواست بگه تا شرایط اولیه و قیمت ها رو بگم
وقتی قیمت ها قطعی شد حتما اینجا اعلام می کنم
يعني تمام اين شركت هايي كه اينجا نام برده شده براشون تبليغ شده ! نام شركت رو كه حداقل مي تونين بگين !نقل قول:
دوستان اگه کسی با پیش شماره 66 یا 88 هست که Adsl می خواد ولی مرکزشون نداره
یا پورتهاشون پر هست و در کل نمی تونه فعلا Adsl بگیره به من پیغام خصوصی بده
هدفم اصلا تبلیغ نیست
فقط یک شرکت پیدا کردم که تازه Adsl راه انداخته و هنوز هم سرویس نداده به کسی
چون هنوز قیمت های اصلی و قطعی اش مشخص نیست
این طور که صاحب Isp می گفت تمام مناطق با پیش شماره های 66 رو ساپورت می کنه غیر از دانشگاه
فعلا گفتم اگر کسی خواست بگه تا شرایط اولیه و قیمت ها رو بگم
وقتی قیمت ها قطعی شد حتما اینجا اعلام می کنم
نقل قول:
چشم اسم شرکت هم می گم
شرکت بینا شاید خیلی معروف نباشه ولی اگه خواستید می تونم براتون 256 یا 512 هم بدون هیچ مدرکی بگیرم
من که عموم گفته اینترنت ماهواره ای میخواد بگیره که 2 mg بر ثانیه هست
میشه 20000
میگه اول باید120 هزار خرج کنی
ماهی 59 هزار
در ضمن فیلترینگ هم نداره
(خودم نمیدونم چیه ولی فکر کنم از طریق ماهواره یک سرویس تو خارج با سرعت بالا میگیری )!
برای 5533 adsl راه نیفتاده
بله همینطوره اکثرا adsl رو با ماهواره ترکیب میکنن ف*ل*تر هم نیست سایتهای خارجی اکانت هاشو میفروشن تجهیزاتش رو خوده طرف باید جور کنهنقل قول:
نقل قول:
شما بیا من برات 1Mg هم بدون مدرک راه اندازی میکنم
نقل قول:
عزیز سرویس ندادن adsl ربطی به سرویس دهنده های Adsl نداره بلکه به منطقه مخابراتی ربط داره که اونا باید سیستمه سوچینگشون رو عوض کنن تا adsl هم ساپورت کنه الان پیش شماره 88 که محدوده امیر اباد و کردستان هست هنوز مرکز تلفنش ( قدس) adsl ساپورت نمیکنه
برای 5533 adsl راه نیفتاده