الان این خبریه یا پرسشی؟نقل قول:
:n27:
Printable View
الان این خبریه یا پرسشی؟نقل قول:
:n27:
یعنی نفهمیدی پرسشیه:n24:نقل قول:
اشتب شد . الان 2 مگ واقعی با پینگ خوب بدن من راضیم . ولی نمیدونم این چه مرضیه که غروب به بعد اینترنت سرطان میرسه . جالبه این بیماری رو تو کل کشور هست و از اون اول هم که یادمه بوده . حالا 5 مگ هم ندن 3 یا 4 هم بدن بازم من راضیم . !!!$ با یک مگی که من دارم غروب به بعد نمیشه تو یوتیوب درس و حسابی فیلم دید . کلا توی این مملکت محدودیته . یه روز 128 یه روز 2 یه روز 5 و 10و...نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان کسی از شرکت های خصوصی مثل پارس انلاین ، اسیاتک یا های وب سرویس ندارن تا بدونیم الان کیفیت سرویساشون چطوره و یه توضیح مختصر بدن
پارس انلاین که زده سرعت سرویساشو تا 9 مگ باز گذاشته
من که از گذرگاه داشتم و رفتن پس دادم، به نظرم اگه در این بخش در تاپیک مربوطه هر IsSp سوالت رو بپرسی بهتر باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این 128 طرح خانواده مخابرات سرعتش روی 1 مگ بسته شده !
شما دو مگ گرفتی بالاخره ?نقل قول:
آره اما خطم رو یه مگ بستن و اونجا هم رفتم ولی هنوز درست نشده، فکر کنم بخاطر این چند روز تعطیلی باشه.نقل قول:
پس الان سرعتت حول و حوش 230 باید باشه درسته ?نقل قول:
نج، نهایتش 95 بشه.نقل قول:
خیلی کمه کهنقل قول:
اقا من از پشتیبانی پرسیدم . گفت اگه سرعت یک مگتون به اندازه 2 مگ هست به دو مگ ارتقا ندید . چون تفاوتی رو احساس نخواهید کرد
همشهری های گرامی فعلا از گرفتن 2 مگ خودداری کنند چون با یک مگ فرقی نداره. دوستانی هم که 2 مگ گرفتند حتما اعتراضشون را تلفنی، حضوری و ... برسونند همه ی سرویس ها حداقل دو برابر سرعت خریداری شده سرعتشونه جز دو مگ!
درسته -- دقیقا همینطوره متاسفانه ،نقل قول:
با این حساب تعرفه 2مگی ها ماهی پنج شش تومن نسبت به سرعت 1 مگ پول بیشتری مبدن ، بدون اینکه افزایش سرعتی داشته باشه .
512 من که 100-120 سرعت میده.
کسی 256 داره؟
اینجور که شما میگید فک نکنم بین 256 تا دو مگ تفاوت سرعتی باشه. :n02:
در برخی موارد ولی سرعت یک مگ و دو مگ 200-220 هست.نقل قول:
من 256 - 5 گیگ ، کمپین نوروزی رو گرفتم یک ماه پیش، کاملن راضی ام ازش. قبلن هم گفتم، سرویسهای پایین مخابرات به صرفه تره. (مثل 256) (در برخی موارد دیده بودم که حتا از سرویسهای بالاتر هم سرعت بیشتری داشتند!!) سرعت دانلود بنده هم 128 هستش، قبلن 512 داشتم که افتضاح بود واقعن شب اصلن نمیشد دانلود کنی.
سرعت زمان رایگان هم همینقدره ؟نقل قول:
ماهی چقدر میگیرن ؟
شب هم سرعتش خیلی خوبه، (به شرط سرور خوب) (قبلن 512 داشتم سرعت شب میرسید به 4 کیلوبایت و حتا صفر)نقل قول:
قیمتش هم که 13 تومن در میاد 256 -5 گیگ/
اگه مودم رو به یککامپیوتر دیگه تو خونه وصل کنی باز باید مک رو ریست کرد؟آخه من وصل میکنم به نت وصل نمیشه :\
دوستان واسه نت نامحدود شاتل کىفىتش خوبه؟البته من واسه ىه ماه مىخوام...ىه ماهه سروىس مىدن؟
دوستان واسه نت نامحدود شاتل کىفىتش خوبه؟
البته من واسه ىه ماه مىخوام...ىه ماهه سروىس مىدن؟
من اون موقع که با این مودم معمولی ها وصل میشدم این طور بود که مک کارت شبکه داخل کامپیوتر در سیستم مخابرات ثبت میشد نه مک مودم. پس با تغییر سیستم آدرس مک هم عوض میشه. اما به راهی بود که میشد آدرس مک کارت شبکه رو به صورت دستی عوض کرد.نقل قول:
نقل قول:معمولا مودم اگه عوض شه به اینترنت وصل نمیشه برا اینترنت مخابرات .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط amiredge [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مودم رو به یککامپیوتر دیگه تو خونه وصل کنی باز باید مک رو ریست کرد؟آخه من وصل میکنم به نت وصل نمیشه :\
کسی اینجا مشکل دانلود در شب داره؟
شب ها همیشه چند دقیقه دانلود میکنه بعدش دیگه دانلود نمیکنه و باید دوباره بهش لینک بدم!
از اکسپرس استفاده میکنم که تا حالا مشکلی نداشته
کسی نمیدونه قضیه چیه؟
دیشب بعد از عمری خواستم دانلود بزنم . بعد از یک ساعت دانلود قطع شد . در حالی که چراغ مودم سبز بود و اینترنت وصل بود اما دیتا دریافت نمیشد . منم بی خیال شدم .نقل قول:
من قبلن با سرویس قبلیم 512 خیلی مشکل داشتم شبا. اصن نمیشد دانلود کرد به هیچ قیمتی. ولی اکسپرس لیچ برای من که همیشه سرعتش عالی بوده، جز بهترین سرورهاست.
نقل قول:نقل قول:منم این مشکلو دارم شبا ،تقریبا یک هفته است . اینترنت وصله اما دانلود نمیکنه . گاهی اوقات رو ایکون اینترنت علامت زرد میاد . نکنه برادران مخابراتی شیطنت میکنن ؟ !نقل قول:
نکنه ؟ :n09:نقل قول:
شک نکن! من دویست بار اعتراض نوشتم با همین سیستم تیکتشون. هیچ جواب قانع کننده ای ندادن و هربار یه اپراتور {خانم} کم سواد به نام جمشیدیان اومد گفت شما سرویست 512 است و نمیتونی بیشتر از 64 دانلود کنی! بنده گفتم قبل از partak سرعت شبانه ی سرویس 512 حدود 150 بود، مضاف بر اون الان من همین سرعت 64 رو هم ندارم که شما هی میگی 64 64 !!! سرعتم صفره ! صفر!!! حالا تو هی بیا بگو شما نمیتونید از 64 بیشتر دانلود کنید! هرچی گفتم خلاصه نتونست (شایدم نخواست) بفهمه :دی
سلام دوستان سه تا سوال داشتم
من قبلا نت مخابرات۶۲۵هداشتم سرعتم۷۰بود
عید نمیخاستم قطعش کردم
الان دوباره نصب کنم ی هفته طول میکشه?
تا ماهی بیست تومن چه شرکتی رو با چه سرویسی پیشنهاد میکنین برا استفاده معمولی?
مودم رایگان بیسیم رو برا پیش پرداختم میدن?
من ۳ماه تابستون رو فقط نت میخام
باز مودم میدن بم?
برا من یک روز بیشتر طول نکشید .مودم رو فکر میکنم باید قرار داد یکساله ببندید .نقل قول:
امروز گند زدند شدید قطع وصل مداوم کانکشن سرعت پایین،کانکت شدن و عدم بازگشایی صفحات،بازشدن سایت داخل ایران و مسدود شدن سایت های خارج کشور کلا امروز گند زدند،مثل دی تا اسفند پارسال پیارسالا شده
دیشب برا من سرعت نصف شده بود . شاید مخابرات با کمبود پهنای باند مواجه شده .نقل قول:
دوستان اگ سرعت مخابرات پایینه شرکت خصوصی بگیرم? اینم ۵تومن گرونتر
من که کلا چند وقته سرعتم از 170 به 100 تا 130 کاهش یافته.شاید مال قبض تلفنه هر وقت دیر پرداخت کردم هی اختلال میندازند ولی سرعت را تاحالا کم نکرده بودند بلکه فرجی حاصل بشه
اگر فقط برای وبگردی میخوای از خصوصی بگیر اونم نامحدود اگر برای شبانه میخوام مخابرات بگیر البته اگه داشته باشه حالا شاید یه کمپین تابستانه هم بزنند من هر بار سرویسم را ارتقاء دادم ابتدا سرعتش خوبه بعد کم میکنند شاید برای شما هم این اتفاق بیفته قیمتاش را بگیر ببین کدومش بدردت میخورهنقل قول:
امروز اینترنتم همش قطع و وصل میشه . ولی دیشب خوب بود 4 گیگ دانلوود کردم
دوستان میشه وقتی قرارداد ی ساله بست مثلا ماه سوم اشتراکو تغییر داد
?
مثلا از ۱مگ بکنیش۱۲۸?
احتمالا میشه ولی باید پول یک ساله یک مگ را هم بدی احتمالا،بهرحال از خودشون بپرسی بهتره .نقل قول:
با چند بار خاموش و روشن کردن مودم تونستم بیام اینجا. 512 دارم تا قبل از اینکه سرعتم را کم کنند شبی تقریبا 2700 مگ میتونستم بگیرم الان اگه خوب بگیرم دو گیگهنقل قول: