سلام
این ترافیک رایگان برای اردیبهشت ماه هم هست ? چون فکر کنم تو حساب من زده
Printable View
سلام
این ترافیک رایگان برای اردیبهشت ماه هم هست ? چون فکر کنم تو حساب من زده
با کارت دانشجویی میتونی بگیری . ببین من چون از همون اول 512 سفارش داده بودم همون بابایی که اومد نصب کنه نامه شرکت رو هم گرفت . حالا زنگ بزن پشتیبانیش جوابتو میدن .نقل قول:
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
اره راضیم . ترافیکم ماهیانه 4 گیگه . سرعت دانلود هم متغیره ولی معمولا 70 80 KB/sec دانلود میشه .نقل قول:
شاید شما یه بدهی داری که اکانتت هنوز ترافیکش فعال نشده. چک کردی ببینی ترافیک رایگان دادن بهت یا نه؟ از قسمت جزئیات حساب ویژه (فکر کنم اسمشو درست گفتم! ;)) برو ببین ترافیکی داری یا نه. اگه نداشتی دوباره بیا تو قسمت حسابت، ببین اون پایین جدولی هست که Amount to pay داشته باشه. اگه عدد داشت به اندازه اون عدد بدهکاری و باید پرداخت کنی تا فعال شه.نقل قول:
سلام
بچه ها یکی بیاد بگه این آپگریدی برای فریمور های مودمهای ایرانسل انجام دادید، چه فرقی کرده تا بحال؟؟
من یجورائی از لحاظ امنیتی و اطلاعاتی کلا مشکل دارم با وایمکس ایرانسل و مودمهاش ، چه برسه به آپگریدش...
اون اوائل که تازه راه افتاده بود نیابد اون کله قندی ها رو ریست می کردی ، وگرنه از لحاظ سخت افزاری دچار مشکل می شد
تا حدی که باید عوض می کردی و یه جدید می گرفتی....
بقول بچه های زیرزمینی وایمکس ایرانسل: یکم با احتیاط خرید و استفاده کنید
چیزهائی شنیدم و دیدم که یکم قضیه برام دنجر شده، اطلاعاتی که دارم بیشتر برا زمانیه که خودم اینستالر بودم سال 88
کسی اگر اطلاعات بیشتری راجب به این قضیه (پشت پرده) وایمکس ایرانسل داره حتما ارائه بده...
دوستان من دیروز سرویس 512 درخواست دادم چند روز بعد زنگ میزنن و میان نصب میکنن
با این وضع جشنواره خیلی دیر!!! من 4 روزه که مودم جدید خریدم ولی هنوز برام نیاوردننقل قول:
نقل قول:
اون طرف به من گفت که سر 1 هفته میان نصب میکنن تضمین کرد
بلاخره دیروز اومدن مال مارو نصب کردن. این سوالو من چند جا پرسیدم ولی هیچ کس جواب درست و حسابی به ما نداد. من الان مودمم bm632w هست سرویسمم 1 مگ. میخوام کسی که با wifi نصب میشه نتونه بیشتر از 64 کیلوبایت دانلود داشته باشه یعنی محدود بشه. اگه میخواین بگین ccproxy و ازین حرفا جواب نمیده رو این هرکاری کردم
سلام، چند تا نكته كه از خود پشتيباني ايرانسل و نمايندگي هاش پرسيدم :
1- براي سرعت 256 و بالاتر حتما بايد نامهي رسمي از دانشگاه خطاب به شركت ايرانسل با سربرگ دانشگاه و ذكر سرعت مورد نياز ازائه كنيد. (كارت دانشجويي، گواهي اشتغال به تحصيل و غيره قبول نيست.)
2- در صورتي كه حساب 128 خانگي داريد امكان ارتقا به 256 و بالاتر نداريد. اگر مي خواهيد ارتقا دهيد بايد يك حساب جديد ايجاد كنيد.
3- بسته به نوع مودم يك تا دو هفته بعد از واريز پول براي نصب اقدام مي كنن. (كه البته بسته به منطقه و زمان ثبت نام هم داره)
دمت گرم دادا ... فقط به کجا بزنگم؟؟؟ چی بگم؟نقل قول:
نقل قول:
برای شما رو چه قدر طول کشید تا اومدن نصب کردن؟
من 26 فروردین ثبت نام کردم. 30ام پولو ریختم دیروزم اومدن برای نصبنقل قول:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
کسی نبود تو این قضیه مارو کمک کنه؟
من 29/1 ثبت نام کردم 30/1 پول ریختم و 1/2 هم اومدن نصب کردن البته خودشون میگن ممکنه 1 هفته تا 10 روز طول بکشهنقل قول:
دوستان من 256K مصرف آزاد گرفتم تو این چند روزه هم تو سه نقطه تهران یعنی (سعادت آباد مطهری و افسریه) امتحان کردم که حدود 250K دانلود و 110K آپلود میده که نرماله پس چرا اکثر دوستان اینجا انقدر ناراضین و میگن سرعت پایینه؟!
زنگ بزن 09377070000 سلام کن :31: بعد سوالتو بپرس . پشتیبانیشون خوبه هر سوالی بپرسی جوابتو میدننقل قول:
سلام دوستان
یک مودم وای فای ایرانسل آکبند دارم کسی لازم نداره در ضمن هنوز از ایرانسل تحویل نگرفتم
نقل قول:
نه با این حساب باید سرعت ها خوب باشه چون یکی از دوستان هم گفت 512 گرفتم و با 80 دانلود میکنم:46:
میشه مودم رو عوض کرد ؟؟ من کله قندی دارم ولی وای فای میخواستم که اون موقع نداشتن . حالا بخوام مودم رو عوض کنم باید به ایرانسل بگم ؟ اگه مشکلی نباشه من میخوام . چند ؟؟نقل قول:
دوستان با کارت دانشجویی 512 میدن؟؟؟
با لپ تاپ کار میکنم خودش Wi-Fi داره کدوم مودمو باید بگیرم؟؟
512 با همه هزینه هاش چقدر در میاد؟؟
نقل قول:
برای من هزینه مودم و نصب و راه اندازی و مالیات و این حرف ها شد 109000 تومان
البته هنوز پول 4 گیگ ترافیک رو نگرفتن که اونم میشه 20000 تومان سر جمع شد 130000 تومان:46:
بچه ها پولهاتون رو برای وایمکس ایرانسل هدر ندین
واقعا افتضاحه این حرف من نیست حرف همه اونایی که استفاده کردن
اگه محلتون ثابته از همون ADSL استفاده کنین هم به صرفه تره و هم سرعتش بهتره
نقل قول:
اینجوری که میگن بچه ها که سرعتش خیلی هم خوبه؟
شما هم داشتین وایمکس از سرعتتون راضی نبودبد؟
چنين تنظيمي تو مودم وای فای نيست...مگه اينکه تو دانلود منيجر سرعت دانلود رو ليميتد کني،که اونم فقط سرعت دانلود رو مياره پایین نه سرعت باز کردن صفحه ها....اگه راهي پیدا کردی به منم بگو...:13:نقل قول:
خبر ندارم تماس بگیرنقل قول:
مودم را هنوز از ایرانسل نگرفتم چه مشکلی داشته باشه:دی
میخواستم وایمکس بگیر که adsl گیرم امد
ده تومن از قیمت ایرانسل کمتر
WI-FI INDOOR-BM632Wنقل قول:
اگه خواستی بیا من مودم را بهت 10 تومن ارزانتر از ایرانسل میدم
دوست عزیز من نمیدونم شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی . وایمکس داشتی قبلا ؟؟نقل قول:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
دوست عزیز منظورم از مشکل ، تعویض مودم بود .نقل قول:
با سلام
ایا وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت ؟
بهترین تعرفه به نظرتون کدومه ؟بیتشر از سه ماه میخوام بگیرم؟
کدوم مودم خروجی لن داره ؟
درودنقل قول:
-پوشش رو ببین کدوم بهتره وگرنه سطح کیفیت تقریبا یکی هست..
-3ماه نامحدود واقعی با مودم رایگان ..(قبلا 6 ماه بود الان 3 ماه شده:13:)
-تمام مدل ها خروجی لن دارند.. غیر از مدل USB..
در صورت پوشش داخلی ( تو نقشه رنگ محل سبز باشه) بهترین گزینه bm632w هست چون هم لن دار هم لن وایر لسWIFI که با لپ تاپ خیلی راحت تری..:10:
1- ایرانسلنقل قول:
2- بستگی به نیاز و پولتون داره
3- همه خروجی لن دارن به جز مودم usb
سلام دوستان کسی میتوننه دقیقا توضیح بده تو status مودم وایمکس link quality (CINR Reuse1) و link Quality (CINR Reuse 3) ]d و CINR Reuse1 و CINR Reuse3 و RSSI چی رو نشون میده؟
منم این سوالو دارم، تا الان من فهمیدم هرچی Link Quality بیشتر باشه سرعت بیشتره. من از صبح سرعتم اومده رو 30-40 کیلو بایت. دیروز رو 130 اینتورا بود. فکر کنم شروع شد دوباره...نقل قول:
نقل قول:
سلام
RSSI اونطوری که پشتیبانی به من گفته قدرت سیگنال هست. رنج خوب بین منفی هفتاد تا منفی چهل . هر چه مثبت تر باشه بهتره . بین منفی هفتاد تا هشتاد سیگنال ضعیف هست . بهتره مودم رو جابجا کنید تا به عدد خوب برسید!
CINR هم کیفیت سیگنال دریافتی است از 15به بالا خوبه . ارتباط مستقیم با RSSI داره . هر چقدر RSSI به مثبت نزدیکتر باشه CINR میره بالا.
پهتره مودم نزدیک پینجره باشه . حتی وقتی هم نزدیک پنجره میزارین جابجایی های یک سانتی دستگاه باعث قوی یا ضعیف شدن سیگنال میشه . باید وقت بگذارین و جایی رو تو خونتون پیدا کنید که قدرت سیگنال بره بالا. معمولا یه مقداری ارتفاع دادن به دستگاه به افرایش سیگنال کمک میکنه.
این دو تا سوالم جواب ندادیننقل قول:
1-با کارت دانشجویی 512 میدن؟
2- با لپ تاپ کار میکنم خودش Wi-Fi داره کدوم مودمو باید بگیرم؟
1- نه . باید معرفی نامه بگیرین از دانشگاه .نقل قول:
2- مدل bm632w
سلام. همانطور كه گفته شد براي سرعت 256 و بالاتر بايد معرفي نامه داشته باشيد.
در يك نقطه از خانه قدرت سيگنال 100 بود با اين پارامترها: link quality 50 - CINR 17 - RSSI 65 بردم يك متر آن طرفتر باز هم قدرت سيگنال 100 بود ولي اين دفعه : link quality 90 - CINR 29 - RSSI 58 - بعد جاي يك قفسه فلزي را در اتاق (نزديك مودم) عوض كردم كل اين پارامترها دوباره عوض شد و در يك محل جديد به مقادير فوق رسيدم.
کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
:grrr:
کسی نیست جواب ما رو بده:devil:نقل قول:
سلام. من سرويس 128 و 3 گيگ دارم. بنابراين هر ماه 3*1024*100 = 307200 ريال ترافيك رايگان وارد حساب من ميشود. ترافيك رايگان شما هم احتمالا همين هست.
در مورد کدام ترافیک رایگان حرف میزنی؟نقل قول:
من میدونم کسانی که از 21 فروردین تا 31 خرداد طرح مصرف آزاد ثبت نام کردن از زمان ثبت نام بسته به نوع مودم بین 3 تا 12 ماه ماهی 1گیگ ترافیک رایگان بهشون نعلق میگیره.
دوست عزیز بستگی به طرحی داره که ثبت نام کردیننقل قول:
من میدونم کسانی که از 21 فروردین تا آخر خرداد طرح مصرف آزاد ثبت نام کنن بسته به نوع مودم بین 3 تا 12 ماه ماهی 1 گیگ بهشون ترافیک رایگان تعلق میگیره
من امتحان کردم یک روز هفته و شب ها 12 به بعد سرعت ها خوب میشه و بقیه روزها سرعت ها افتضاحه
مال من 100 بوده سرعت دانلود با مگاآپلود الان شده 16 شب ها هم به زور میرسه به 60 کیلوبایت
واقعا افتضاح شده این سرویس دادنشون