خیلی آقایی یاسین جان. ایمیل کردم. ممنون
Printable View
خیلی آقایی یاسین جان. ایمیل کردم. ممنون
سلام یه سمند ef7 پایه گازسوز تحویل گرفتم موقعی که در حرکتم یه صدا از داخل به نظر گیربکس میاد مثلی که یه بلبرینگ خوب کار نکنه وقتی کلاج میگیرم تموم میشه، از نمایندگی پرسیدم گفت طبیعیه ولی آزار دهنده است به نظرتون راه حلی داره
با سلام
دوستانی که ef7 گازسوز دارن ایا مشکل کم کردن روغنو دارن؟
در صورت کم کردن روغن چگونه مشکلشونو رفع کردن اگه ممکنه دوستانی که تجربه داشتن منو راهنمایی کنن
با نشکر
دوستان امروز تو پمپ بنزین بعد از چند دقیقه توقف وقتی خواستم حرکت کنم دنده عقب و یک جا نمیرفت و صدا میداد و یکهو انگار دنده به یه چیز در حال حرکت برخورد کرد و برگشت عقب!!
مشکل چی بوده؟ یه بار دیگه هم قبلا اینجوری شده بود
Ef7 تکسوز
فدات شم،خيلي مردينقل قول:
اصلا هيچ مشخه و هشدار يا علامت خاصي ماشين از خودش نشون نداده
راحت روشن ميشه
حرارت نرمال هستش
و روغن در حدي هست كه روي سطح آب رادياتور رو مي پوشونه
سلام دوستان من یک ef7 بنزینی دارم مدل 93 ارزش داره بفروشم و پارس tu5 بگیریم
سلامنقل قول:
سه حالت وجود داره:
1- یا یک ظرف روغنی داخل رادیاتور آب ریخیتن.
2- واشر فلزی اویل ماژول خراب شده
3- واشر سرسیلندر معیوبه.
به نظر من اول باید واشر فلزی اویل ماژول رو تعویض کنن.
اگه بازم مشکل وجود داشت اونوقت باید سرسیلندر رو باز کنن.
درود و سپاسنقل قول:
راه تشخيص مخصوصا 2 و 3 كدوم هستش؟
درودنقل قول:
به نظرم خيلي فرق نداره، هر جفتشون از يك سيستم فاسد و فشل خارج ميشن به نظرم تفاوت خاصي نداره!!!؟؟؟
نمايندگي دور از جون همه بچه هاي تاپيك و خود شما غلط كرد!!! هيچ صدائي ، هيچ صدائي نبايد از گيربكس شما در بياد، حتي موقعي كه معكوس ميكشيد به سختي بايد صداي كاركرد گيربكس رو بشنويد، كارشناس نمايندگي رو به زور بشون بقل دست خودت و حين رانندگي بهش صدا رو بفهمون، بيچاره يكي از دوستام تيبا داره، يك ماهه دنبال تعويض گيربكس هستش!!نقل قول:
تو دفترچه راهنما نوشته تو هر هزار كيلومتر كم كردن 200 سي سي مجاز هست، اگر بيشتر هست كه بايد داستان بررسي بشهنقل قول:
راستش دنده هاي من با صدا جا مي ره، نمايندگي هم ميگه از ليور هست و رگلاژ ميكنيم و از اين صحبتا ولي هنوز مشكل دارم، كلاچت رگلاژش به هم نخورده؟نقل قول:
دقیقا من هم همین نظر رو دارم. دست کم قیمت سمند 8 میلیون ارزونتره. پارس نون مثلا زیبایی و اسمشو میخوره وگرنه همون آشغال بزک کرده است. قطعات پژوها صرفنظر از امکانات آنها یکی است 405 ، 206، پارس و حتی سمند گیربکسها فرمان ایربگی آنها حتی شکلشان تفاوت ندارد.نقل قول:
دوست عزیز اگر ماشینت گارانتی داره در اینجور مواقع باید حقتون را از ایرانخودرو حتی شده با داد و بیداد و رسانه ای کردن موضوع بگیری. چرا باید داخل رادیات روغن دیده شه بعد از 50 سال سابقه خودروسازی این چه جورشه؟ عرضه مونتاژ با اونهمه تجهیزات خط تولید که از اونور هم اومده ندارن. اونوقت صحبت از فضا نوردی و.... میکنند. برید اونجا صداتونو ببرید بالا جوری که کاملا جلب توجه کنه. فقط پیگیری پیگیری پیگیری. انشاال جواب بگیرید.
سلامنقل قول:
بین مورد 2 و 3 راه تشخیصی وجود نداره.
ولی احتمال مورد 2 خیلی بیشتره.
درودنقل قول:
اصلا قصد سیاه نمائی ندارم، برای تک تک مشکلاتی که اینجا مطرح کردم حاضرم حضوری قرار بذاریم و همه رو به هر کدوم از دوستان که باور نمی کنن توضیح بدم! با سند و مدرک
راستش الان آمپر رو باید کلان عوض کنم، و ظاهران قطعش هم اومده، ولی اصلان دست و دلم نمیره برم به سمت نمایندگی، دیگه حقیقت خسته شدم
مشکل پشت مشکل
حالا این مشکل روغن چی هست نمی دونم، تو نمایندگی که می رین رفتار اونها دور از جون همه بچه های تاپیک مثل مرده شورها می مونه که دیگه با مرگ و میر کنار اومدن، بدترین داد و بیداد رو هم که راه بندازی باز هم بی فایده هست، خیل عظیم ماشین های درب نمایندگی مرکزی شرق چیزی جز این رو نشون نمی ده که کم و بیش مردم با این خودروساز به شدت درگیر هستن؟
واقعا هنگ کردم!
نمایندگی ها چیزی به جز آپاراتی و تعویض روغن نیستند ، اما دلیل برخورد بدشون رو واقعا نمیدونم ، چیزی که سرشون نمیشه حداقل باید برخورد مناسب داشته باشن .نقل قول:
چندروز پیش کمک فنر عقب ال90 صفر دررفته بود ، بردم ایران خودرو گفتن ببر سایپا ، گفتم این ماشین تولید شماست به سایپا چه مربوطه ؟ مسول پذیرش گفت با من بحث نکن ببر سایپا ، منم زدم زیر میز کامپیوترش با تمام متعلقاتش رو چپه کردم مانیتورش خورد شد ( نمایندگی 2060 اصفهان ) بلافاصله زنگ زدم 110 و کلی شلوغ بازی ، شکایتمم نوشتم نه به خاطر ارجا به سایپا به دلیل برخورد زشت پذیرش
ایشون از کار اخراج شد .
ماشینو بردم سایپا گفتن ببر ایرانخودرو ماشین تولید ما نیست ، دوباره رفتم اینبار 2080 و گفتم اینجوریه ، گفت ببر پس فردا بیار ، با کلی مکافات 45 هزارتومنم گرفتن یه کمک و سرفنر و نمیدونم چی ، آشغال چینی از اولش بدتر انداختن روش .
وحيدخان به كارشناس ايران فرقون بگو كه برات واشرهاي اويل ماژول رو عوض كنه چون با اين كاركرد كم و سابقه قبلي اين موتور ، اشكال بايد از همين موضع باشه .
بچه ها من قصد فروش ماشین رو دارم 2 هفته هست تحویل گرفتم 2.5 خرج رینگ و تایر و روکش و زیر پایی جا موبایلی عطر و دور فرمون چرم و آفتابگیر و رو داشبوردی کردم حالا خانوم گیر داده باید ماشین رو بفروشی خونه بخری
خلاصه اگه کسی خواست به من یه خبر بده بدون سود ماشین پام 31.300 در اومده 2.5 هم خرج کردم 33500 قصد فروش دارم اصفهانم
09131686657
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بالاخره ماشینمونا تحویل گرفتیم/
همچیزش سالم بود,ماشین 10 تا کار کرده بود,داشبوردش انصافا" قشنگتر شده نسبت به قبلیا/
فقط یه چیزی که هست وقتی روشنش میکنم یه صدایی که فک کنم از تسمه هاس میاد/ که بعد 2,3 دقیقه کارکرد از صدا میفته/
اما وقتی گازش میدم تو دور موتور 2 تا 3 باز صدا میده ؟؟؟؟
مشکلی هست دوستان؟
آقا مبارك باشه و به خوشي سوارش بشي .
اين صدا (ازتسمشس) اصلا نگران نباش و حالشوببر .
گاز سوزه يا بنزيني؟
مبارک باشه. خدا کنه چرخش حسابی بچرخه و اشکالش از این حد بیشتر نشه اگه تونستی با مشابه ماشینت مقایسه کن بلکه صدایی که میگی طبیعی باشه و همه همینجور باشن. منم میگم پنل جدید گیج ها خیلی جذابتر و رنگ چوبش هم قابل قبولتره.شتابش خوبه؟ تعویض دنده راحته؟ ضبط داشت؟ راستی تاریخ صدور دعوتنامه و تحویل کی بوده. من هم دعوتنامه ام اومده منتظر تحویلم
آقا مبارک باشه داشبورد جدید پلاستیکی هست یا فوم هست کیفت پلاستیکش چطور هست چون توی پارس tu5 که جنس بنجل هست
مبارک باشه!!نقل قول:
عکس از داخل خودرو فراموش نشه لطفا!!
داشبورد ها که خیلی وقته دوزاری شده پژو و سمند نداره. گذشت اون زمانا که دست میکشیدی رو داشبورد لذت میبردی.. ای کاش دزدی آقایون در همین حد بوده مهم قطعات اصلی ماشینه که همیشه نگرانی در راه ماندن را یدک میکشن. سمند یا آخرین گرونترین مدل پارس هم نداره. از ماشین صفر تنها میشه با بوی نویی اون دل خوش کرد بقیه اش کاملا شانسیه. فرق ایران خودرو و فورد در همین reliability هستش که یکی برای 150 هزار کیلومتر یا 5 سال خاطر جمعی داره و اون یکی ممکنه حتی برای 1000 کیلومتر یا 1 هفته نگرانی بهمراه داشته باشه. وگرنه از نقطه A به B رفتن کار ماشین ساخت جیبوتی هم میتونه . راستی اگه گفتید جیبوتی کجاس؟نقل قول:
از همه ی دوستان به خاطر تبریکشون ممنونم/
ماشین ما گاز سوزه,شتابش انصافا" فکر نمیکردم انقدر خوب باشه,در حال حرکت موتور کاملا" بدون صدا,دنده ها راحت جا میرن که البته با ریگلاژ کردن بهتر هم میشن ان شا الله,ضبط هم داشت مارک crouse که فلش و پورت aux و مموری sd هم جزء امکاناتش هست,
ما 27 خرداد ثبت نام کردیم,30 مهر دعوت نامه صادر شد برامون و 28 آبان تحویل دادن که موعد تحویل آبان ماه بودش/
داشبوردش هم فومی هستش اما به قول دوستمون جنسش جوری هست که آدم احساس میکنه اگه یخورده زور بهش بده یه تیکش میکنه/
عکس هم چشم میزارم ان شا الله/
فقط میگم همین مشکلش بود که عرض کردم/
تسمه هاش/
صدا مربوط به جنس تسته موتور و هرزگردها هست
زیاد نگرانی به خرج ندین چون باید به این صدا عادت کنید
ضمنا مبارک باشه
دوستان امروز شمعهای ماشینو در اوردم..منتها سر یکیشون روغنی بود مقداری..این روغن از کجا اومده؟مشکلی ایجاد میکنه؟
ممنون
نقل قول:سلام. مبارک باشه. منم EF7 دارم و این صدا رو داره. یه جا خونده بودم که دلیلش اینه که روی تسمه ها یکسری نوشته ها وجود داره که به حالت برجسته حک شدند و به همین دلیل این صدارو داره.نقل قول:
ماشينتون چند تا كاركرده؟نقل قول:
شمع عا چقدر كاركرده؟
بنزيني يا گازسوز؟
بله صدا از همون نوشته های سفید برجسته روی تسمه هست که جنس بد هرزگرد موجب تشدید صدا میشهاون نقل قول هم از خود من بوده
حدود 24تا..شمع ها رو نمیدونم ولی زیاد کار نکرده بودن طبق ظاهرشوننقل قول:
بنزینی
روغن به روش هاي ذيل به شمع ممكنه برسه:
- موقع تعويض روغن ، زيادتر از حدمعمول روغن فول شده باشه .
- قبل از اينكه شمع رو بسته باشن توي ظرف كثيف يا روغني گذاشته باشن و رزو هاش چرب شده باشه و همونطوري بسته باشند..
- از بغل واير روغن به پشت شمع ريخته شده باشه .
- لاستيك ساق سوپاپ خراب باشه.
- رينگ روغني پيستون ضعيف شده باشه.
بهتره كه يكبار شمع ها رو با بنزين بشوري و ببندي و بعداز كار كرد 1000تا مجدداً بازكني و وضعيت رو بررسي كني.
نتيجه رو گزارش بدين.
سلام دئستان آقا راسته میگن موتورهای EF7 اگه یکم بهشون فشار بیاد واشر سرسیلندر میسوزونه؟! چند روز پیش سوار سمند معمولی XU7 خودمون بودم یهو آمپرش اومد بالا اومد پایین دوباره رفت بالا ولی دیگه نیومد پایین... بله بدون هیچ دلیلی واشر سرسیلندر سوزوند :n03: موتورهای EF7 هم این طورین؟
مشكل واشرسوزوندن موتورEF7 در توليدات جديد كاملا مرتفع شده است .نقل قول:
دوست عزيز شما هر موتوري رو كه بهش فشار بياري و ازش نامتعارف كار بكشي واشر ميسوزونه .
گزينه هاي ذيل در سالم موندن موتور مهمند:
بازديدهاي روزانه ميزان آب و روغن و سالم بودن تسمه ها و عدم وجود صداي نامتعارف از موتور براساس شرايط استفاده از خودرو .
انجام بموقع سرويس هاي تعريف شده در كتابچه راهنما بر اساس كيلومتر كاركرد خودرو.
رانندگي صحيح ( انتخاب نوع دنده و دور موتور صحيح بر اساس شرايط جاده و تعداد سرنشينان)
تحت كنترل داشتن آمپر آب و علائم هشدار دهنده درحين رانندگي .
با سلام
دوستانی که ef7 گازسوز دارن ایا مشکل کم کردن روغنو دارن؟
در صورت کم کردن روغن چگونه مشکلشونو رفع کردن اگه ممکنه دوستانی که تجربه داشتن منو راهنمایی کنن
با نشکر
دوستان خواهشا وقتم محدوده. کسی اگر میدونه یا تجربشو داره بگه من چی کار کنم. من مالتی پلکس نوشته بودم پایه گاز سوز اما الان دعوتنامه بدون مالتی پلکس صادر شده. از نمایندگی پیگیری کردم میگه سازمان فروش گفته این ماه مالتی پلکس نداریم و از این جور حرفا این درحالیکه هر ماه تو ثبت نام این گرینه که کلاس 29110 باشه هست الان هم تو پیش فروش آذر آیتمش هست. اونایی که اخیرا دعوتنامه گرفتن همچین مشکلی نداشتن.؟ امان از دست ایران خودرو!!! درست بشو نیست.
چه بهتر خوشحال باشید ، این سیستم خیلی هنگی داره ، خرابی نداره اما هنگ زیاد میکنه که میبرید نمایندگی ریست میکنن اما سیستم معمولی بهتره دردسر مالتیو نداره .نقل قول:
تجربه شخصیم بود .
نقل قول:
ماشين من 17000تا كاركرده و رانندگي من همش توي جاده و با دور 4000 تاست.
يه بار توي كيلومتر 9500 روغن عوض كردم و 2500 تاي ديگه كه كار كنه دوباره بايد روغن عوض كنم .
كسر روغن حدود 300 سي سي بوده و روغن هم خود نمايندگي برام ريخت كه گفت شركتي ايران خودروه و مخصوص اين موتور.
به هر حال فعلا كه كسر روغن اونقدر محسوس و زياد نبوده ولي شايد توي كيلومترهاي بالاي 100000 خيلي بيشتر باشه.
دوستان با تجربه !!!
موتور اي اف سون قابل شستشو و آب گرفتن هست ؟؟
توي سوكت ها و وسايل الكترونيكي آب نميره و مشكلي ايجاد نمي كنه؟
نه مشکلی نداره . وایرشمع هاش هم زیر درپوش موتور هست که مهمترین قسمت برای ضد آب بودن موتور حساب میشه .نقل قول:
سلام
این فیوز F2 توی جعبه فیوز که همون واحد کنترله کارش چیه؟؟؟ اگه نباشه مشکلی پیش میاد تا حالا بش دقت نکرده بودم ولی وقتی این فیوز رو میزارم کل چراغ های پشت امپر روشن میشه و استارت میخوره ولی روشن نمیشه.... .. ممکنه ماله دزدگیر باشه که از قبل روش بوده این جوری بشه؟؟؟؟ :n19: