وارد نشده جلوش رو گرفتن : دینقل قول:
پسر جهانگیر شاه وارد می شود
دوباره میخواد وارد بشه؟!
Printable View
وارد نشده جلوش رو گرفتن : دینقل قول:
پسر جهانگیر شاه وارد می شود
دوباره میخواد وارد بشه؟!
این سری که حرف جالبی نداشت .
تو قسمت 66 !! این دیالوگ ها که بین نیما و نازخاتون ردو بدل شد فوق العاده بود !!:20:
نازخاتون : ببین مستشار ... مردم دارن عین ادم زندگی میکنن . عین ادم شادن !!
مستشار : این دیگه بی انصافیه ... مردم چیکار میکنن که ما نمیکنیم ؟!
نازخاتون : مردم از صبح عین خر کار میکنن ...شب عین گاو شام میخورن !! بعد عین خرس میخوابن !! خیلی شگفت انگیزن ادم ها !!
:27:
پک بعدی کی میاد؟؟؟
به نظر من دیگه داره مهران مدیری لوس میکنه ،اون جایی که تو قسمت دوم این پک مثلا وسایل مستشار رو تو زندان بهش پس دادن خیلی مسخره بود :13: و جایی که برزو و بلد داشتن از بازجویی میکردن هم همینطور:13:
به نظر من باغ مظفر قشنگیش علاوه بر طنزش این بود که مدیری سریال رو کشش نداد :10:
دیشب این پک رو تموم کردیم :دی
توی پشت صحنه هاش اونجایی که سربازه پاش لیز میخوره خیلی باهال بود کلی خندیدیم :دی:27:
پک بعدی فردا میاد؟
آره احتمالا , تو این چند قسمت پک 21 واقعا عالی بوده!
چرا فردا؟نقل قول:
مگه نیومده هنوز؟
23 نیومده ؟! :13:
اگه تکراری یا قدیمی هست لطفا اطلاع بدید همین جا تا حذف بشه !!
+
+
+
+
+
24 :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23 نیومده ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آه منشی گوگلی مگولی:دینقل قول:
نه بابا من تا حالا ندیده بودم دمت گرم :10::31:
ای بابا یه ذره دندون رو جیگر بزارین:دینقل قول:
به فکر ما ها هم باشین دیگه امتحان داریم :دی حالا هی بگین میاد ،نیاد چرا بیاد ،چرا نیاد:دی
گمون کنم سرگرم قرعه کشی دو تا آپارتمان شدن که دیگه یادشون رفته پک 23 رو بدن بیرون
کافه سینما - سعید حسینی: دومین مراسم قرعه کشی سریال قهوه تلخ روز گذشته با حضور عوامل و بینندگان این سریال در کنار تعدادی از هنرمندان سینما در هتل همای تهران برگزار شد.
در این مراسم که اجرای آن را بروز ارجمند و علی لک پوریان به عهده داشتند. تهیه کنندگان این سریال و مهران مدیری در کنار سیروس الوند و اکبر عالمی به سخنرانی پرداختند پس از آن قرعه کشی انجام شد و دو برنده واحدهای مسکونی مشخص شدند. عکسها و حواشی جالب این مراسم را در کافه سینما از دست ندهید...
حواشی:
- برنده اول این برنامه تلفنش خاموش بود. مهران مدیری چند بار شماره او را گرفت و هر بار با پاسخ: دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است روبرو شد.
-به گزارش کافه سینما دومین برنده این برنامه یک جوشکار بود از کردستان. بعد از اینکه مشخص شد این جوشکار خانهای نداشته و همراه خانوادهاش در خانه پدری ساکن بوده حاضران یکپارچه دست زدند. این برنده به قدری ذوق زده شده بود که ابتدا اعلام کرد یک دختر دارد. وقتی همسرش گوشی را گرفت گفت: فرزندی نداریم!
-همسر این جوشکار بعد از همسرش صحبت کرد و گفت: همیشه به شوهرم میگفتم وقتت را با این سریال تلف نکن!
-کافه سینما قصد داشت با دو برنده این برنامه مصاحبه کند. گوشی برنده اول همچنان خاموش بود و برنده دوم اعلام کرد حق مصاحبه ندارد!
-اما شگفتی بزرگ این مراسم حضور محمد رضا گلزار بود. به گزارش کافه سینما گلزار در حالی وارد مراسم شد و در ردیفهای انتهایی نشست که مهران مدیری در حال سخنرانی بود. به یکباره مهران مدیری به حضور گلزار اشاره کرد و گفت: محمد رضا گلزار هم به جمع ما اضافه شده. سپس مهران مدیری گفت: چی داشتم میگفتم؟ اینقدر خوش تیپه که اصلا یادم رفت چی میگفتم! گلزار اما حواس همه حاضران را متوجه خود کرده بود در طول حرکتش ار ردیف انتها به جلو همه نگاهها متوجه او شد. مهران مدیری که فهمید کسی حواسش به صحبتهایش نیست گفت: کسی اصلا گوش نمیدهد من چی میگویم! بگذارید بنشیند تا ادامه بدهم!
-در بخشی از مراسم چند نفر از بازیگران روی سن دعوت شد و در کنار آنها چند نفر از نوجوانان ادای شخصیتهایی را که این بازیگران بازی میکردند در آوردند در انتها به انتخاب بازیگران به دو نفر از آنها دو سکه بهار آزادی داده شد.
-قرار شد به افرادی که نام آنها فاطمه و زهرا هست هدایایی اهدا بشود. ابتدا ۴-۵ نفر روی سن رفتند. بعد از مدتی اکثریت خانمهای حاضر در مراسم روی سن بودند!
-در ابتدای مراسم برزو ارجمند و علی لک پوریان از حضور عزت الله انتظامی، داوود رشیدی و علی نصیریان در مراسم خبر دادند. سپس سیامک انصاری پشت بلندگو آمد و گفت: این دو نفر دروغ میگویند ما این هنرمندان را نداریم اما سیروس الوند را داریم!
* عکسهای علیرضا احمدی ار مراسم قرعهکشی مجموعه «قهوه تلخ»
(عکسای جالبیان؛ 28 عکس از مراسم ... همه هم هستن ...)کد:http://www.caffecinema.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2504:--------------l-r----28------------&catid=46:gallery-behind&Itemid=63
آقا چرا هر کسی این خونه ها رو میبره معلوم میشه یا خونه نداره یا فلانه یا...: دینقل قول:
این برنامه یک جوشکار بود از کردستان. بعد از اینکه مشخص شد این جوشکار خانهای نداشته و همراه خانوادهاش در خانه پدری ساکن بوده حاضران یکپارچه دست زدند. این برنده به قدری ذوق زده شده بود که ابتدا اعلام کرد یک دختر دارد. وقتی همسرش گوشی را گرفت گفت: فرزندی نداریم!
فکر کنم اول میگردن شجرنامه یارو رو در میارن بعد جایزه رو میدن بهش.
اگه اتفاقی باشه که دیگه خیلی جالبه.
مجموعه بیست وسوم روز دوشنبه نهم خرداد ماه
مجموعه بیست وسوم روز دوشنبه نهم خرداد ماه همزمان در سراسر کشور توزیع خواهد شد.
یه کاری کردن زمان پخش مجموعه 24 دقیقا بیفته 15 خرداد تا بهانه پخش نکردنش رو داشته باشن! واقعا جالبه!:13:
دو تا عکساشو آپ کردمنقل قول:
فقط نمیدونم چرا سیاه سفید کرده؟:13:
شاید خود عکاس همهی عکسا رو سیاه و سفید گرفته ... (نظر شخصیم اینه که این جوری خوشگلتره :دی)
اینم چند تا عکس رنگی
اخه چشم یه جورایی اذیت میشه ،البت سیاه سفید زیبایی خودش رو هم داره :20:نقل قول:
ایش چقدر گلزار تخم مرغ زده رو کله اش:دی:27:
من عاشق تیپ گلزارم. :8:
سلام
توی قسمت 69 اونجایی که نیما توی بازار داره دنبال مواد میگرده، یه آهنگ پخش می شه که خیلی باحاله:31:
اگه دارین، مشخصات این آهنگ رو لطف کنین تا دانلود کنیم
به قول باباشاه: جمالتون رو عشقی استیه:31:
چرا هیشکی در مورد پک جدید حرف نمیزنه؟! :دی
در این مجموعه: درباریان برای جلوگیری از رفتن نیما به گرگان دسیسه ای چیده و او را معتاد می کنند ...
پک قبلی بهتر بود :دی گویا کمبود موضوع داشتن تو این دو هفته دوباره آب بستن :دی
هر چند یه چند تا تیکه تمیز دیدم تو این پک :دی
ولی خب به خاطر چند تا دایالوگ نمیشه گفت خوب بوده !!!!
چون من امتحان دارم و نخریدم :دینقل قول:
از لحاظ طنز، پکش خیلی خیلی افت کرده بود... اما بگی نگی مفهومی بود و جالب راجع به مقوله اعتیاد صحبت کرده بود... بعضی جاهای این مجموعش، احساس می کردم سیامک انصاری علاقه شدیدی داره که ادای بهروز وثوقی تو گوزن ها رو در بیاره...
اون قبلی ها رو اگه خریده بودید این قرعه کشی ها رو از دست ندید٬ مخصوصا اگر قراره بخرید.(اگر هم که نه٬ هیچی)نقل قول:
چون من امتحان دارم و نخریدم
قسمت آخر این پک حدود 30 دقیقه بود. کاملاً مشخصه که مدیری داستان کم آورده و فقط میخواد یه جوری سر و تهش رو هم بیاره.خدا کنه آب اون مناطق قطع بشه!
منم هین احساس رو کردم! ضمناً آهنگ های اون قسمت هاش هم مزید بر علت بود!نقل قول:
بعضی جاهای این مجموعش، احساس می کردم سیامک انصاری علاقه شدیدی داره که ادای بهروز وثوقی تو گوزن ها رو در بیاره..
دوستان قسمت 69 کجا تموم میشه ؟ من الان که نگاه کردم اون سکانسی که مستشار داره به انگشتر نگاه میکنه سریال دیگه تموم شد ولی تو پشت صحنه یه جایی بابا اتی میگه (( انگار صدایش به سنگ خورده است )) که من اینو ندیدم .
آره، اون تیکه هم که می گفت "بغلی بگیر" باباشاه می گفت "چی رو بگیریَم:31:" رو هم نداشت!نقل قول:
کلا فکر کنم این مجموعه رو عجله ای راست و ریس کردن تا زود پخشش کنن، حتی عکس کاور این مجموعه هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت:13:
ولی به هر حال چند تا تیکه ی مشتی داشت:
یکی اونجا که بلد گفت "برو بیرون، مگه اینجا قره قوروت کش خونه اس؟" به جای واژه ی غریب و نامانوش "شیره کش خونه":27:
یه جا هم که باباشاه می گفت این بابااتی استخوناش پوکه، می افته باید با خاک انداز جمعش کنیم بعد بابا اتی حرصشو در می آورد می گفت دختر این زن منه، نوه ی این بچه منه ... باباه شاه عصبانی می شد:31:
در کل خوب بود
در کل این پک واسه من پک قابل قبولی بود، چون حداقل موضوع تازهای (نسبت به قسمتهای قبل) ارائه کرد ...
بخشهای خوبی هم داشت ... ارجاعات خوب به گوزنها، بازی خوب سیامک در نقش معتاد (چند جا لحن کلامش خیلی خوب در اومده بود، به خصوص جایی که برای اولین بار بلد دیگه بهش چایی نمیداد، خیلی خوب دیالوگ میگفت)
البته که چند سکانس تکراری و خسته کننده هم داشتیم، اما در کل هم جمعهای زنانه بهتر و قابل قبولتر شده بودند، هم اجتماعات مردان دربار در توطئه چینی کمتر شده بود ...
دامبول هم خیلی رو نرو نبود و چند سکانسی که حضور داشت، خوب بود ...
یه کم تکه کلومهای بابا اتی و البته رقصهای برزو داره لوث میشه، اما بابا شاه هر روز بهتر از دیروز ... کل اون بخش آرمانخواهی واسه مردای عذبه تو قهوهخونه، خیلی خوب بود ...
چند تا دکوپاژ متفاوت از مهران تو این پک بود که یه سریاشون عالی، و یه سریاشون تعجببرانگیز و گاه ضعیف بود ...
اول یکی از بهترینهای این سریال رو بگم که اونم سکانس پایانی قسمت سوم بود که همهی حرفهایی که میخواست رو با همین حرکت دوربین زد ... خیلی خوب تونست تاثیر لازم رو بذاره و موسیقی هم با این حرکت خوب دوربین همراه شد ...
یه سکانس بود که بلد داشت لیوان چایی رو هم میزد ... خیلی کلوز آپی که ابتدا مهران گرفت رو نپسندیدم، میتونست از اول مدیوم شات بگیره، یه خورده تو ذوق بود ...
اما سکانسی که خیلی قابل توجه بود و تعجببرانگیز، سکانس توطئه برای معتاد کردن مستشار بود در اتاق اعلیحضرت ...
نمیدونم هدف مهران از این دکوپاژ چی بود ... دوربین بدون گرفتن متکلم و با نشون دادن چهرهی داموس شروع کرد از بالا همین جوری گرفت و شخصیتها رو نشون داد، گاهی رفت روی متکلم (مثل اتی) و قبل از اینکه حرفشون تموم شه ازشون عبور کرد، و گاه سرعتش مناسب نبود (مثل رفتن روی برزو)، آخر هم شخصیتها رو ول کرد و رفت روی نقاشیها ...
که چی رو نشون بده ؟! اگه میخواست اینها رو در حاشیه بذاره و این مفهوم رو برسونه که باز هم اینا نشستن توطئه میکنن و یه جورایی حس ملالآور این جلسات رو نشون بده، چرا صدای شخصیتها همچنان بلند بود؟! چرا fade نشدن؟! چرا موسیقی شروع نشد؟!
اون نقاشی چیزی نداشت که بخواد 78 ثانیه روشون مانور بده و دوربین رو این ور و اون ور کنه !!
این چه دکوپاژی بود آخه ؟! چی فکر کرد این نماها رو گرفت ؟!
در کل ولی پک خوبی بود به نظرم ... بیشتر از اینکه بار طنز داشته باشه، بار اجتماعی داشت که خستهکننده هم نبود ...
پشت صحنهها هم عالی بود، بار طنز کل سه قسمت رو به دوش کشید ...
ناز خاتون (سحر جعفری جوزانی) هم از بهترین بازیهاش رو ارائه داد ...
آره من هم نفهمیدم منظورش از این کار چی بود.نقل قول:
اما سکانسی که خیلی قابل توجه بود و تعجببرانگیز، سکانس توطئه برای معتاد کردن مستشار بود در اتاق اعلیحضرت ...
نمیدونم هدف مهران از این دکوپاژ چی بود ... دوربین بدون گرفتن متکلم و با نشون دادن چهرهی داموس شروع کرد از بالا همین جوری گرفت و شخصیتها رو نشون داد، گاهی رفت روی متکلم (مثل اتی) و قبل از اینکه حرفشون تموم شه ازشون عبور کرد، و گاه سرعتش مناسب نبود (مثل رفتن روی برزو)، آخر هم شخصیتها رو ول کرد و رفت روی نقاشیها ...
که چی رو نشون بده ؟! اگه میخواست اینها رو در حاشیه بذاره و این مفهوم رو برسونه که باز هم اینا نشستن توطئه میکنن و یه جورایی حس ملالآور این جلسات رو نشون بده، چرا صدای شخصیتها همچنان بلند بود؟! چرا fade نشدن؟! چرا موسیقی شروع نشد؟!
اون نقاشی چیزی نداشت که بخواد 78 ثانیه روشون مانور بده و دوربین رو این ور و اون ور کنه !!
این چه دکوپاژی بود آخه ؟! چی فکر کرد این نماها رو گرفت ؟!
به نظر من این صحنه دلایل مختلفی می تونه داشته باشه که مهم ترین اون ایجاد تنوع در جلسات توطئه چینی هست (نظر شخصی من اینه که مهران مدیری حواسش جمعه که خیلی دچار تکرار نشه!)نقل قول:
اما در مورد این صحنه، شاید بشه گفت هر کدوم از آدم های موجود در نقاشی به نمایندگی از کاراکترهای زنده، این جلسه رو ادامه می دن و هدف از توطئه اونها (مثلا کله کردن شخصی که دغدغه اصلاح مملکت رو داره!) به قدری ناپاک و زشت و تکراریه که دیگه نیازی نیست یه سری موجود زنده رو مثل همیشه نشون بده و در عوض نمایش یک سری نقاشی که بی جانند و قدرت تفکر (و تغییر برای اصلاح رفتارشون) رو ندارن کفایت می کنه!
شاید نسبت ندادن یه نقاشی خاص به یک کاراکتر خاص (مثلا اعتماد یا داموس یا ...) با توجه به حرکت دوربین هم همین باشه و فقط خواسته بی ارزش بودن جلسه های چند باره اونها رو نشون بده
البته شاید 1 درصد هم مهران مدیری هم چین منظوری نداشته باشه؟!:31:
به هر حال سوای ضعف های تصویر برداری، این سکانس جالب و راضی کننده بود.
آره !! تنوع که بود، اتفاقاً به ذهنم رسید که اگه باز میخواست هر نفر که حرف میزنه، دوربین بره رو اون طرف، مثل همیشه تکراری میشد ...نقل قول:
اما تنوع بخشیدن به هر قیمتی هم خوب نیست ...
حرکات دوربین اصلاً لطیف نبود !! خیلی مصنوعی حرکت کرد ...
امیدوارم از pause بیش از یه دقیقه روی عکس منظوری داشته باشه، در واقع اون عکس حرف خاصی برای زدن داشته که من نفهمیدم ...
هر چی هم دقت کردم رابطهی خاصی بین شخصیتهای درون عکس با داستان پیدا نکردم ...
درسته، من هم اول فکر کردم اون نقاشی که یه مرد نسبتا پیر رو نشون می داد، اعتماده و به همین ترتیب...نقل قول:
یا اینکه موقعی که برزو داشت نقشه پی ریزی یه رسوایی اخلاقی (در حد مووونا:31:) رو می گفت روی اون خانمی که توی نقاشی بود تکیه کرده ...
ولی حرکات دوربین اصلا این ارتباط منطقی رو نشون نمی داد، یعنی تناظری بین شخصیت ها و آدمک های نقاشی وجود نداشت!!
البته شاید به این خاطر باشه که این نقاشی موقع طراحی صحنه از قبل انتخاب و نصب شده بود و فرصت نبوده یه نقاشی متناسب پیدا کنه...
ولی در کل به نظرم ابتکار خوبی بود، علاوه بر محتوای طنزی که داشت یه جوری توجه بیننده رو به سبک نقاشی و آثار هنری متداول اون دوره هم معطوف می کرد. البته خوب بود یه کم حرفه ای تر روش کار می کردن، چون به نظرم این ایده خیلی جای مانور داشت...
================================================== =========
ضمن اینکه خوب بود یک سری نکات هنری (البته به طور عامه پسند و نه خیلی تخصصی) در مورد سبک نقاشی اون دوره رو هم از زبون باباشاه (که نقاشی می کشیه:31:) به جای کوبیسم، امپرسیونیسم، اکسپکتورانت (یا همون شربت سینه!)، سادیسم و ... معرفی می کرد، ولی خوب طبیعتا این کار نیاز به مطالعه بیشتر داشت و این سریال هم که تاریخی نیست!
================================================== =========
پس بولوتوس کجاااااااس ؟؟؟
البته از ضعف و اشکالات سریال که بگذریم، در کل هدف سریال نشون دادن مشکلات فعلی جامعه-س : اعتیاد، دروغ، تزویر، ظلم، زیرآبزنی، پرونده سازی، اقرار به زور، زندان بی جهت، چماغ، فساد مالی، ریا، شخص و مقام پرستی، جاسوسی، توطئه و ... همه ی اینها در قالب طنز و زمانی که مستشار به دوربین نگاه میکنه انجام میشه!
خوب بعد از مدت ها وقت کردم پک های 20 . 21 و 22 رو ببینم . به نظر من زیاد کشش دادن می شد کلشو تو 4.5 قسمت نشون بدن نه 9 قسمت البته در کل خوب بود + اومدن لطفعلی خان زند هم بجا بود و البته اون سکانس آزاد شدن مستشار از زندان هم جالب بود :دي
بنظر من در كل از كيفيت كار كم شده بود :13: باوجود اينهمه مدت تاخير ...
ولي دو مورد بسيار جالبي كه خيلي دقيق معضل امروزي جامعه رو باطنز به تصوير كشيه بود : يكي "چگونه يكنفر بدون اينكه خودش بفهمد كم كم معتاد ميشود" بود و ديگري "استخدام افراد بدون صلاحيت و صرفا" پارتي دار" كه به خوبي درد رو نشون ميداد...
از تكه هايي كه جالب بود هم يك مورد كه بابا شاه به مستشار ميگفت :پشتت عين سيفون توالت خم شده :27: