نقل قول:
sattellite a665-3d
blu-ray rw
15.6` LED HD 3D 120HZ
فکر کنم منظورتون این باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
sattellite a665-3d
blu-ray rw
15.6` LED HD 3D 120HZ
فکر کنم منظورتون این باشه
منم نقاط مثبت و استحکامش و گفتم ولی واقعا به نظر من از نظر کانفیگ HP و sony بالاتر هستند (البته مکینتاش که جای خود دارد ولی تو بازار ایران طرفدارای خاص خودش و داره). البته نظر من با نوجه به نظر بازار است چون جنس بهتر بازار بهتری هم داره( و این ربط زیادی به تبلیغات هم نداره.)نقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
دوست خوب من ما که کلی حرف نمیزنیم داشتیم در مورد این دو مدل خاص از سونی و توشیبا صحبت می کردیم البته این دو تا اختلاف قیمت زیادی هم با هم ندارند پس قابل مقایسه هستند. به نظر من بهتر پولم رو واسه کارت گرافیک بهتر و ال سی دی بزرگتر و هارد سریعتر بدم تا واسه بلوری رایتر که معلوم نیست حالا کی بشه ازش استفاده کنم ما که فعلا تو خود استفاده از ریدرش موندیم:31:نقل قول:
در ضمن 100% هیچ لپ تابی کامل نیست و هر کسی بنا به نیازش لپتاپ شو انتخاب می کنه.
دوست من اینکه بازارش بهتره دلیل بر کیفیت و خوب بودن ندارهنقل قول:
منم نقاط مثبت و استحکامش و گفتم ولی واقعا به نظر من از نظر کانفیگ HP و sony بالاتر هستند (البته مکینتاش که جای خود دارد ولی تو بازار ایران طرفدارای خاص خودش و داره). البته نظر من با نوجه به نظر بازار است چون جنس بهتر بازار بهتری هم داره( و این ربط زیادی به تبلیغات هم نداره.)
مثلا ماشین پراید خوبه؟
اگه بده چرا بازارش خوبه؟:38:
sony EB mfx
مونیتورش HD هست؟
کسی داره ؟
مشکلی نداره؟؟
راهنمایی کنید؟
کسی از ENVY 17 3D خبر داره؟
فکرنکنم توی ایران پیدا بشه
دبی چی؟ میشه پیدا کرد؟
کسی قیمت داره؟
خوب به دلایلی نمی خواستم زیاد وارد این بحث بشم ، حرف من بطور کلی درست نیست ولی گفتمش چون فکر می کنم حدقل تو این یه مورد صدق می کنه.نقل قول:
اولا بازار ماشین تو ایران انحصاریه ولی لپتاپ و کامپیوتر این طور نیست. وقتی شما دستتون یه محصول خوب نرسه پس ناچارید به حداقل راضی باشید. و هیچ کس هم نیست که نگه از روی مجبوری داره پراید و.. میخره چون چاره دیگه ای نداره. ولی لپ تاپ این طور نیست و شما نمی تونید بگید من مجبورم این مارک و بخرم چون بقیه برند هااجازه واردات ندارند. وقتی یه کلا ازاد باشه مردم اتوماتیک میرن سراغ جنس بهتر.
نکته دوم و مهمتر اینه که خریدار های لپتاپ اکثرا قشر جوان و تحصیل کردن و با آگاهی تقریبا کامل مدل و مارک رو انتخاب می کنند نه رو ی تبلیغات و سعی میکنن تک تک مدل ها رو از همه نظر بررسی و مقایسه کنند (نمونش من و شما که الان چند وقته که تاپیک ها رو زیرو رو میکنم ولی هنوز به مدلی که راضیمون کنه نرسیدم). بازم نمونش اینکه کافی یه مدل از لپتاپ فقط کمی داغ کنه اونوقت که همه فروم ها و رویو ها کاری می کنن که همه عالم بفهمن:31:، ولی در مورد مثلا یخچال و تلویزیون اینطور نیست و چون اکثرا قشر عادی خریدار هستنداونجا تبلیغات موثر تر هست مثلا مردم دیگه واسه خریدن یه تلویزیون همیکه بفهمند مثلا مثلا سونی یا پاناسونیک از بقیه یکم بهتر دیگه زیاد مته به خشخاش نم زارن و با یه بررسی و مقایسه کلی انتخابشون رو می کنند.
منم واسه همین این جمله غلط رو بنظرم این جا درست بکار بردم که تبلیغات تو این یه مورد زیاد اثر نداره.
پ.ن : دوست من به خاطر اینکه این مطلب جاش تو این فروم نیست و تا مسول فروم به جرم منحرف کردن مسیر فروم از هدف اصلیش صداش در نیومده، اگه موافق هستی دیگه به این بحث ادامه ندیم. :31::happy:
نقل قول:
سلام
بله مدل خوبی هست ، مانیتور HD هست و کیفیت مناسبی هم داره
یکی از دوستان همین انجمن چند وقت پیش خرید و فعلا هم راضیه
اگر مانیتور FULLHD می خواهی بهتره به مدل EB36 و EB37 فکر کنی
EB36 و EB37 از سری خاورمیانه سونی است به نظر من سری تولید جهت آمریکا خیلی بهتره
سلام به همه دوستان
از بین دو مدل زیر کدومش بهتره؟
ِdell insprion 5010-aluminium2
یا
acer aspire 5745g-A
هردوتاcorei7
قیمتش تو تهران چقدره؟
ممنون
نقل قول:
5010 Corie7 قیمتش 1.160.000 تومان هست.
با سلام من خودم کار بر مکینتاش هستم و 2 تا بازی روی اون نصب کردم یکی NEED FOR SPEED UNDER GROUND و یکی PEGGELES
میشه یه لپ تاب تا 1.7 به من معرفی کنید با امکانات
ممنون
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
نقل قول:
مثلا سونی F136FG !!!!
کد:http://www.sony-asia.com/product/vpcf136fg
HP تو سری pavilion لپ تاپ با مشخصات T3000 با Blue-ray نداره ?
قیمتش چنده مدلش پیه؟
در ضمن تو سری pavilion که گرافیکش 5850 باشه هست؟
نقل قول:
سری Envy 17 با این کارت گرافیک عرضه میشه که تو ایران نیست ، قیمتش هم باید بالای 2 تومان باشه
بهتينمدل از نظر كانفيگ و ديزاين چه مدليه 2 مليون؟
نقل قول:
یکی از نوت بوک های اپل! از نظر دیزاین
از نظر کانفیگ هم سری Envy از HP
و سری Game از MSI
سری F سونی + زیبایی
با سلام
به یک لب تاپ با مشخصات زیر نیاز دارم:
اول سونی و ساخت کاملا USA باشه !
سی پی یو i7 یا i5
گرافیک 5650 باشه
و اندازه اون 14 اینچ باشه . فول HD هم باشه
بقیه مشخصات هم به نسبت اینایی که گفتم بالا هست .
با تشکر
نقل قول:
سلام...
نیازی نیست تا این حد خرج کنید
سونی EB37FG برای شما مناسب هست
اگر هم حتما می خواهید 14 اینچ باشه باید EA37 رو انتخاب کنید.
البته به این نکته توجه کنید که 14 اینچی فول اچ دی اصلا نداریم
و این رو هم بدونید که سری EA دارای رزولیشن 1600*900 هست که حتی نوت بوک های 16 اینچی دیگر شرکت
ها هم این رزولیشن رو ندارند
و اینکه مدل پیشنهادی من ساخت اسیا هست و هیچ توفاوت کیفیتی هم بین ساخت آسیا و امریکا نیست
خودم هر دو شو دارم و باهاشون کار میکنم یکی امریکایی و یکی آسیایی
کد:http://www.sony-asia.com/product/vpcea37fg
معادل گرافیک 5830 تو انویدیا چیه؟
و معادل 5650 تو انویدیا چیه؟
گرافیک 5650 با 5830 خیلی فرق میکنه؟
یه سوال دیگه بالاخره گرافیک Envy 15 -1104 که تو ایران دارن 1.850 میفروشن 4830 هست یا 5830 ?
آخه تو سایت های خارجی زده 4830 و تو سایت های ایرانی که دارن میفروشن زده 5830 !!!!!!!!!!!!!!!!!1
نظرتون راجع به dv6-3190 چیه؟
کیفیت تصویرش خوبه؟
صداش چطور؟و.....
تمامی سوالات مربوط به گرافیکی که پرسیدیننقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
مدل Envy با گرافیک 5830 ارائه میشه
3190 هم مدل خوبی هست ، صفحه نمایش در حد استاندارد هست و کیفیت صدا هم در حد عالی
سلام
فرق direx10 با direx11 تو چیه؟
این تفاوت کی و تو چه نرم افزار هایی خودشو نشون میده؟
واسه بازی کرن فرق داره ؟
ارزش داره واسش پول بیشتر داد و 11 رو گرفت؟
تفاوت در کیفیت تصاویر بازی هستنقل قول:
اساسا فقط برای بازی ها مورد استفاده قرار می گیره ، خیلی طول میکشه که بازی ها به سمت نسخه 11 بروند و نسخه 10 هنوز خیلی جا داره برای بازی های مختلف
تفائت نسخه های مختلف Direx هم بر می گرده به مباحث گرافیکی
در هر نسخه ی جدید
تعداد تقویت کننده های موقت و بافت تصویر و اندازه ی بافت تصویر و ... افزایش پیدا میکنه و در نهایت فقط کیفیت به ارمغان میآرد!!!!
اینکه ارزش داره براش پول بدین یا نه رو برمیگرده به شما ، فقط یک گیمر حرفه ایی براش پول میده ، همین
سلام من یه لبتاپ میخوام تا سقف قیمت 1600000
با این مشخصات
cpu:core i7
cash 6
رم 4 یا بالاتر
هارد 640
گرافیک قوییی (gf435 چطوره ؟ خوبه دوستان ؟ تو بازی سنگین جواب بده)
usb 3
hd led
بین این همه مارک مختلف شما چیو پیشنهاد میکنیین؟؟؟؟؟؟؟
سونی ارزش خرید داره ؟ واسه این میپرسم که داره پول اسمشم میخوره نسبت به هم رده های خودش.
bluray و dvd rw . بلوری که فلن کاربرد نداره اره؟؟؟
فك كنم برا dell xps نوشته باشهنقل قول:
1--رم 2 و 4 گيگ برا سري اف با همون كيفيت چند در مياد و بايد از كجا خريد؟
2--چه لپتاپايي 2تا كارت گرافيك دارن مثه hp dv6 3140 كه فك كنم 2تا داره؟hp envy15 1104 tx داره؟2تا گرافيك كارايي داره؟؟
3--كيفيت صفحه نمايش فول اچ دي سري اف رو لطفا باenvy15 1104 tx hp مقايسه كنيد
سونی لپ تاپ خوبی و کم پیش می اد کسی از اون شاکی باشه هرچند تو برندهای HP و .. می تونی مدل های خوبی هم پیدا کنی. البته اگه پول اسم شو می خوره داره پول نواوری و کیفیت و تکنولوژی شو رو هم می خوره که تو هر لپ تاپی پیدا نمی شه.نقل قول:
با شرایط شما از سونی سری F می تونی F137fx و ,F136fx و F136fg رو در نظر داشته باشی.
با همین قد پول غیر از سونی و با مشخصات بالاتر از نظر گرافیک و سی پی یو چه پیشنهادی داری؟؟؟ ممنوننقل قول:
نقل قول:
یکم بیشتر کنی پولتو می تونی اینو بخری:
HP Envy 15 1104tx
ویژگیهای اصلی لپ تاپ HP Envy 15-1104tx
• پردازنده Core i7-820QM با سرعت 1.73گیگاهرتز، حافظه نهان 8 MB L2 Cache و سرعت باس 1333مگاهرتز
• حافظه 8 گیگ DDR3 (ترکیبی از دو حافظه 4GB)
• حداکثر حافظه با قابلیت پشتیبانی از 16GB DDR3
• چهار شیار حافظه
• هارد 640 گیگ
• درایو اپتیکال خارجی SuperMulti 8X DVD-+R/RW با پشتیبانی Double Layer
• نمایشگر Full HD HP Ultra Brightview Widescreen
• کارت گرافیک ATI Mobility Radeon HD 5830 با حافظه اختصاصی 10245مگابایت
• دو پورت USB 3.0 و یک پورت eSATA، پورت ترکیبی (eSATA Combo (eSATA+USB 3.0، خروجی HDMI، پورت RJ-45/Ethernet، مبدل هدفون و میکروفون و آداپتور AC
• کارت خوان حافظه دوکاره داخلی Digital Media برای کارتهای Secure Digital و مولتی مدیا
• دوربین داخلی همراه با نور IR LED با قابلیت دید در شب و محیط های تاریک
• سیستم صوتی Beast Sound System
• بلندگوهای داخلی استریو
• مجهز به کلیک پد اچ پی با پشتیبانی از کلید خاموش / روشن مولتی تاچ جسچر
• صفحه کلید کامل با کلیدهای میانبر One touch و کلیدهای Action
• رابط کاربری شبکه 10/100/1000 Gigabit Ethernt LAN (به همراه کانکتور RJ-45)
• فناوری شبکه بی سیم Intel WiFi Link 6200
• ماجولار بلوتوث
• باتری 6 سلولی لیتیوم یون پلیمر
قیمت 1.720.000 تومان
دوست من از راهنماییت ممنون ولی چرا این تو امریکا تولید نمیشه ؟ اون وقت چه دلیلی دارین که میگین فرقی بین مدل چینی سونی و آمریکایی اون نیستنقل قول:
درود
کسی با انوی 14 کار کرده؟
مشکلی ، ضعفی نداره؟
نقل قول:
تغریبا اکثر فروشنده های لپتاپ دارند ، مثلا ایران رهجو ، امرتات ، نقش و زیگورات .....
تا اونجایی که من یادمه رم 2 گیگ حدود 45 تا 50 تومان قیمتش بود ، برای 4 گیگ هم میشه بالای 90
نه هیچ لپتاپی دو کارت گرافیک نداره ، برخی شرکت ها خودشون 2 کارت گرافیک قرار دادند ، مثل سریZ سونی و یا برخی مک بوک ها
البته پردازنده های جدید sandy از اینتل یک پردازشگر گرافیکی در حد Intel 4500HD به صورت مجتمع با پردازنده دارند
این دو مدل که گفتید این قابلیت رو ندارند
کیفیت سری F بیشتر هست......
HP Envy FHD
gaming performance : batman
کد:http://www.youtube.com/watch?v=lj8WWvcwwFw
VAIO F: Sony VAIO F Monitor Comparison (1920x1080) Preview
کد:http://www.youtube.com/watch?v=cRNJkTxVeRM
اقا مردونه بین dellوhp کدوم بهتره تو سریهای بالاشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
asus و lenovo چی؟؟؟؟
سلام.می خواستم ببینم قیمت لپ تاپ در دبی(Msi GX640)نسبت به ایران چقدر تفاوت داره وخواهشا اگر سایتی میشناسید که قیمتها رو در دبی نوشته معرفی کنید لطفا.
با سلام
لپ تاپ با مشخصات زیر لطفا معرفی کنید:
1- ترجیحا سونی؟ رنج قیمت بین 1.2 الی 1.5 میلیون تومان؟ 100 تومان هم گرانتر مهم نیست؟
2- سبک وزن(بین 1.5 الی 2.3 کیلو گرم)؟
3- مانیتور بین 13 تا 14 اینج؟
4- پرفورمنس بالا برای کارهای مهندسی؟(فرکانس سی پی یو - اندازه کش -فرکانس اف اس بی- اندازه رم- فرکانس رم هر چه قدر بالاتر باشه برام بهتره)؟
5- گرافیک معمولی برای کارهای روزمره ؟ گیم بازی نمیکنم؟( حداقل رم گرافیک 512 باشه بهتره؟)
6- باطری 6 سل و به بالا؟
ممنون.
سلام
الان سرزمین رایانه بودم
یه مدل انوی 14 اورده بود که میگفت کاستومایز هست
میشه گفت بهتر از انوی 14 معمولیه؟
کش 6
رم 8
گرافیک 5650
راستی اگر بخوایم این مدلهارو آپدیت کنید باید از کدوم سری انوی 14 استفاده کنیم؟
نقل قول:
الان چیه این مدل کاستومایز شده؟؟؟
معمولا فقط رم و هارد و اینا کاستومایز میشه ، برای درایور ها اصلا مهم نیست !!!
درایور گرافیک و سی پی یو و..... که همشون یکیه
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
نقل قول:
شما با علامت سوال مشکل دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
SONY EA36FG/B/W
CORE I5-2.6-560M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G GDDR3
14" LED
DVD-RW
WIN 7
2.4Kg
3سال رهجو 1,360,000
آخرش من با کلی وسواس و تحقیق به دو مدل وایو z115وmc374اپل رسیدم.
اما حالا با توجه به اینکه از قیافه هردوشون خوشم اومده(وایو یکم بیشتر)واینکه من واسه کارهای مهندسی(کدوmspوsafو...)وبگردی زیاد،فیلم وبازی (البته کم)وهمیشه همراهم باشه،کدوم رو پیشنهاد میکنید؟پولش هم مهم نیست
نقل قول:
اگر از سری Z می خواهی حتما با هارد SSD انتخاب کن که خیلی بهتر هست
مثلا من Z133 رو پیشنهاد میکنم
یه سوال الان سونی مدل EA3mgx قیمتش با سوی f13efx چرا یکیه در صورتی که f13 core i7 هست
رزولوشن 1600x900 هست
مدل معمولی 1366*768
یو اس بی 3 داره
L3 Cache
................
وقتی شما میری تو سایت اچ پی و میخوای درایو ها رو دانلود کنید
مدل انوی 14 رو که سرچ میکنم چندین مدل میاد
کدوم باید دانلود بشه؟