مرســی از مهران که همه ی سوالا رو جواب میده ..
بچه ها یه برنامه بلک لیست میخوام واسه گوشی یه شماره دیگه نتونه بم زنگ بزنه .. اصن همچین برنامه ای واسه گوشیا سری 6 هست ؟
Printable View
مرســی از مهران که همه ی سوالا رو جواب میده ..
بچه ها یه برنامه بلک لیست میخوام واسه گوشی یه شماره دیگه نتونه بم زنگ بزنه .. اصن همچین برنامه ای واسه گوشیا سری 6 هست ؟
بچه ها روی LCD گوشیه من خش افتاده بد جور چیکار کنم؟
لطف دارید................:46:نقل قول:
بله برنامه های بلک لیست برای S60V5 زیاد هستش
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
نقل قول:
رویه ال سی دی خط نمیفته بلکه روی روکش پلاستیکی اون خش می افته ال سی دی این سری گوشی ها ضد خشه :31:
برو یه جای خوب روکششو واست عوض کنن قیمت هم از2 هزار تا 10 هزار داره بستگی به جنس و انصاف فروشنده هستش
:20:
من هر چی دانلود میکنم و رو گوشی نصب میکنم certificate error میده !
شما لینک ندارید ؟
خوب حالا چرا میزنی
من میخوام وقتی با گوشی صحبت می کنم انگار دارم از اینترنت gprs استفاده می کنم و تعرفه اینترنتم کم بشه نه شارژ
نقل قول:
شما یا باید برنامه رو ساین کنی یا گوشی رو -- کنی که در هر دو صورت نیاز به فایلCER و KEY دارید
میتونید در بخش های دیگر با دادن IMEI فایل رو دریافت و برنامه رو ساین کنی
:20::46:
کلی تلاش کردم واسه گرفتن key و cer ولی انگار دیگه نمیدن !نقل قول:
میتونید در بخش های دیگر با دادن IMEI فایل رو دریافت و برنامه رو ساین کنی
:((
اوووو ... عمو جون من پارسال گفتم درخواست Cer و Key بده ... ندادی! حالا هم دیــر شده دیگه!نقل قول:
عمـــو :((نقل قول:
اوووو ... عمو جون من پارسال گفتم درخواست Cer و Key بده ... ندادی! حالا هم دیــر شده دیگه!
خوب من نادون بودم عمــو :(
نقل قول:از انجمن های دیگر در خواست بدید شاید فرجی شد (موبایلستان - ای ای تی سی ای )
واضح گفتم که من میخوام وقتی دارم با گوشی صحبت می کنم از شارژ gprs کم بشه انگار که دارم از اینترنت استفاده کنم . نیمباز هم که کار نمیکنه و تنظیمات خاص میخواد و خرید اعتبار .
سلام جمعیآ
آقا من تو سایت های مخصوص تم و اینا میبینم home screen یه شکل دیگه س ...
خوشگاتره :D
نرم افزارشو لینک دارین دانلود کنم ؟؟؟؟ :-S
سلام بچه ها
رو x6 نرم افزار shmessenger نصب کردم ولی تا نصف صفحه همش دکمه و کلیدایه راهنما اومده و صفحه چت کردنش خیلی کوچولو شده چیکار کنم این دکمه ها اضافی پاک بشه ؟
در ضمن رو گوشی سامسونگم اینجوری نیست
-----------------نقل قول:
به مسیر زیر برو
Meno=>Settings=>Application mgr. =>Installed apps
برنامه shmessenger رو از داخل لیست پیدا کن و تو حالت انتخاب قرار بده و بعد Options رو بزن و Suite Settings رو انتخاب کن و On-screen keyboard رو به Off تغییر بده
موفق باشی
دوستــــان چجوری میشه کرد که وقتی به کسی زنگ میزنی شمارتـــ نیوفته؟!
سلام
دوستان متاسفانه چند روز پیش یکی از گوشی های هندزفریم رفت ریز پایه میز و دیگه صدایی نداره
میخواستم بدونم هندزفری بهتری سراغ دارید از همین مدل earnes های خود x6 که هوای داخل گوش رو خالی میکنه ؟؟؟
اگه مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بگید چی و قیمتش حدودا چقدره و از کجا میتونم تهیه کنم...
هندزفری خودش که سفید هست صدای و کیفیت خوبی داره اما بلندی صداش یه مقداری کمه وگرنه از همین مدل خودش دوباره میگرفتم
مدل هدستی هم نمیخوام چون تو خیابون میخوام بزارم زیاد جلب توجه میکنه و مردم ما هم ماشالا بلانسبت جمع اینجا هزار و یک هی هی ها ها در میارن :13:
نقل قول:
سلام
هدست های کریتیو هم قیمت مناسبی داره همن کیفیت توپ
من استفاده کردم راضییم
قیمت از 9 به بالا
معمولی 16 تومن
سلام به دوستان عزیز
من یک سال پیش دیکشنری فارسی و انگلیسی رو از سایت نوکیا دانلود کردم و روی گوشیم نصب کردم. اما الان هرچی فکر می کنم که از کجا دانلود کردم و نصب کردم اصلا یادم نمیاد!!! ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائین که دیکشنری نوکیا رو از کدوم قسمت سایت نوکیا باید دانلود کنم. ممنون.
سلام
من میخواستم گوشی رو آپدیت کنم . میشه بگید چه تغییری میشه یا اصلا نیاز هست ؟
نقل قول:
سرعتش بالاتر رفته
دیگه هر جا لازم نیست برای تایپ یه زبون رو انتخاب کنی
در کل من راضیم
سلام
یه برنامه خوب برای رمز گذاشتن رو قسمت پیامک میخوام واسه این گوشی .
دوستان گوشی من برام sms میاد هیچ عکس العملی نشون نمیده
فقط notification light روشن میشه
حالا چیکار کنم؟ نه صدایی نه ویبره ای...
از آپدیتی که اومده لذت بردیم
فعلا به همینقدر تغییر هم راضی هستیم
آقا هیچکس اون مشکلی که ما گفتیم رو نداشت؟
با سلام خدمت دوستان
من از X6 داران قدیمی هستم و از اول ای تاپیک هم بودم ولی زیاد اهل نظر دادن نیستم!!!
خدمت brave_ie برسونم که شما تنظیمات مربوط به پروفایل گوشی رو چک کنید.شاید آهنگ sms پاک شده باشه یا رو سایلنت باشه.
ضمنا با آپدیت جدید (v 40) دو مورد محسوس مشاهده میشه.
1.اضافه شدن شکلک به قسمت مسیج ( البته در حالتی که زبان انگلیسی رو برای نوشتن انتخاب کنید)
2.هنگامی که صفحه گوشی خاموش هست با فشردن دکمه منو یا دکمه پاور ساعت بزرگی روی صفحه نمایش داده میشه و در قسمت پایین فلشی به سمت چپ حرکت میکنه که با حرکت داد انگشت به این جهت صفحه گوشی روشن میشه (کاری که قبلا فقط با کشیدن دکمه فیزیکی کناری گوشی میشد انجام داد)
سلام . میشه کمک کنید
یه برنامه خوب برای رمز گذاشتن رو قسمت پیامک میخوام واسه این گوشی .
ممنون دوست عزیز ولی دیگه از سایلنت و اینا سر در میارم
inbox رو خالی کردم اوکی شد
از تحولات هم راضیم
به نظر کمی پهن و جاگیره . یعنی شاید راحت تو جیب جا نشه
سلام دوستان
کلی گشتم و گوگل کروم رو با فرمت sisx برای این گوشی پیدا نکردم
کسی آدرسی برای دنلودش داره؟
ممنون میشم
تغییر قفل باز شدن گوشی خوب بود ولی فونت توی مسیج نوشتن که کوچیک شده زیاد جالب نشده بنظرمنقل قول:
در کل تغییرات خیلی کم اتفاق میفته چرا؟!
خیلی خسته کننده شده این گوشیه!!:41:
سلام
یکی از تغییرات آپدیت جدید باز شدن قفل صفحه مانند c6 بود
اما برای قفل کردن همچنان نیاز به کلید سخت افزاری هست (که درصد خرابی زیادی داشته )
بهتره برای قفل کردن هم از این نرم افزار استفاده کنید با ایجاد میانبر آیکن برنامه روی صفحه اصلی
نیاز به ساین و کرک ندارد
کد:http://s1.picofile.com/file/7205606555/Digital_Footmark_Quick_Lock_v0_02_S60v3_v5_S_1_S_3_SymbianOS9_x_signed.sisx.html
سلام
چه جوری میشه تعداد میانبر های روی صفحه اصلی رو زیاد کرد . اگه برنامه ای نیاز هست معرفی کنید .
تو آپدیت جدید یه برنامه جدید به نام email تو قسمت برنامه ها اضافه میشه ولی تو قسمت email setup برنامه همین طور تو حالت testing network connection میمونه . چرا ؟ چطور درستش میشه ؟
ممنون
من یه مشکلی با مموری گوشیم که x6 هست دارم.وقتی میخوام فایلی رو به گوشی انتقال بدم با خطای
the drive cannot find the sector requested
مواجه میشم.کسی این مشکلو داشته؟با فرمت درست میشه؟چطور فرمتش کنم مثل فلش معمولی با کامپیوتر فرمت کنم یا با خود گوشی؟
سلام . من یه هفته پیش گوشی رو آپدیت کردم .شنیدم که با آپدیت میشه شکلک درج کرد . چه جوری شکلک بزارم . در ضمن دوباره دیدم توی نسخه به روز دوباره آپدیت واسه نرم افزار تلفن گذاشتن و نوشته مهم . چیزه جدیدی داره ؟
در ضمن ممنون میشم سوال پست قبلم رو هم جواب بدید
نقل قول:در جواب سوال اول شما باید بگم که من خودم برنامه spb mobile shell v3.7.2 رو نصب کردم و علاوه بر تغییر شکل صفحه اصلی و خسته کننده سری 60 می تونید میانبرهای بیشماری رو ایجاد کرده و مدیریت کنید.پیشنهاد میکنم یه سرچی تو اینترنت بزنید و نصبش کنید.اگه شماره رجیستر و سوالای دیگه در مورد این برنامه داشتی بپرس:20:
شما تنظیمات مربوط به کانکشن gprs گوشیتون رو پاک کنین و یه بار دیگه تنظیمات رو از اپراتور مربوطه بگیرین و سیو کنین احتمال زیاد حل بشه
نقل قول:شما برای اینکه بتونین شکلک ها رو بفرستین باید زبان نوشتاری گوشی رو تو حالت انگلیسی قرار داده و به قسمت نوشتن مسیج رفته و دکمه ستاره رو بزنین.اون بالا یه شکلک هست که اونو زده و لیست شکلک ها نشون داده میشه
بعد انتخاب شکلک اگه خواستین زبان گوشی رو دوباره فارسی کنین و به تایپ کردنتون ادامه بدین!!!
البته توجه داشته باشین که این شکلک ها باید در گوشی طرف مقابل هم موجود باشه!
فعلا آخرین آپدیت واسه این گوشی v40.0.002 هست.ورژن گوشیتون رو میتونین با کد #0000#* چک کنین
ممنون . نه من اون برنامه رو دیدم . میخوام همین حالت عادی گوشی رو داشته باشم . چنین برنامه ای نیست ؟
در مورد اینترنت بگم که اینترنتم هیچ مشکلی نداره و همه ی برنامه هایی که با اینترنت سر و کار دارن درست کار می کنند .
و اما شکلک ها ' خیلی بده ؛ فهمیدم چون زبان گوشی باید رو انگلیسی باشه و اگه زبان گوشی (نه زبان نوشتن) فارسی باشه نمیاد ,راهی نداره ?
اینم بگم من گوشی رو از طریق gprs خود گوشی آپدیت کردم .
درود
دوستان من از مسیج های گوشیم با ovi suit بک آپ گرفتم دوبار و sync هم کردم بعد گوشیم رو فلش کردم،حالا وقتی میخوام برشون گردونم text messeges رو ریستور نمیکنه و میزنه پیام های متنی برگردانده نشد!وقتی من بک آپ گرفتم خودش نوشت که 1125 مسیج با موفقیت بک اپگیری شد ولی الان نمیشه برگردوند!چیکار کنم؟خیلی واجبه!کمککککککک:(
دوستان با برنامه NBU explorer میشه مسیج ها رو باز کرد همشون توی فایل بک آپ هستن اما چجوری بریزمشون روی گوشی؟گوشیم X6 هست
کسی نیست؟دوستان کسی نیست جواب بده؟
والا چه عرض کنم؟
اگه به مسیج ها دسترسی داری کپی پیست کن..:31:..شوخی کردم
خوب حتما موقع بک آپ گرفتن مشکل پیش اومده که الان برنمیگرده..اگه سینک کردی مسیج ها رو تو او وی..الان مونده دیگه
دوباره سینک کن بر میگرده..
یبار چک کن ببین تو او وی مسیج ها ت هست
توی او وی هست اما اگه سینک کنم پاک نمیشه؟