راستش من ده روزی هست آپدیت کردم و درسته که هی صفحه خاموش میشه و خوب واسه ی سیو کردن باطری هست!!!
در مورد مکالمه هم این مورد رو تست نکردم و در کل اشکالی ندیدم فقط سایز ایکون های اصلی مثل باطری و بلوتوث و انتن یکم بزرگتر شده. بدتر شده!!!!
Printable View
راستش من ده روزی هست آپدیت کردم و درسته که هی صفحه خاموش میشه و خوب واسه ی سیو کردن باطری هست!!!
در مورد مکالمه هم این مورد رو تست نکردم و در کل اشکالی ندیدم فقط سایز ایکون های اصلی مثل باطری و بلوتوث و انتن یکم بزرگتر شده. بدتر شده!!!!
من گوشیم رو به ویندوز اکس پی هم وصل کردم دردی دوا نشد..
USB Modem driver 1.0 این رو نمی شناسن کامپیوترا...چرا؟؟؟؟کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟؟؟
وقتی تو قسمت پورت سرچ هم می زنم هیچی نمی شناسه و در نتیجه دانلودش هم فعال نمی شه
به در گفتم که دیوار بشنوه ، فقط یه پست بالاترتونو مشاهده میکردید :13: !نقل قول:
چرا این اتفاق واسه من افتاد و فقط تنها راهی که به ذهنم رسید نصب دوباره ی ویندوز بود. چون برنامه ی پی سی استودیو به صورت اتوماتیک نصب میشه و درایورها رو نصب میکنه اگه یک بار نصب بشه و درایور نصب نشه یا پاکش کنین دیگه نصبش مکافاته چون فایلهای درایور توی فایل اصلی ادغام شده. نمیشه جداش کرد. مگه شما خود مودم رو جدا دانلود کنین. الان که من وقتش رو ندارم ولی یک با این کار رو کردم.نقل قول:
شما برو توی سایت 4Shared و همین موضوع رو سرچ کن Samsung Usb modem 1.0
یا هرچی اسمشه!!!
فایلش هم کیلوبایتی هست فکر کنم حدودا 500 کیلوبایت. بازم سرچ میکنم اگه پیدا شد به این پست اضافه میکنم!!:46:
سلام به همگی دوستان.
من دیروز یه گوشی StarTV خریدم فقط یه مشکلی هست و اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
میخوام بدونم چطوری میشه صدای گوشی رو وقتی دکمه ای میزنیم و یا در منوها گشت و گذار میکنیم قطع بشه و اون صداهای بوق رو که هنگام کار با گوشی و گشت و گذار در منوها و شماره گیری با گوشی میشنویم ، قطعش کنیم و گوشی دیگه صدایی از خودش تولید نکنه.
با سپاس.
خیلی ساده! وقتی روی حالت نرمال هست شما با کلیدهای که برای ولوم صدا هست بزنین میتونین صدای گوشی و ویبره ی گوشی رو کم و زیاد کنین!!
ملت قبلاً تو این تاپیک بازیهای جالبی که پیدا کرده بودن رو معرفی میکردن. مشکل خاصی فکر نکنم در این مورد باشهنقل قول:
شما باید برنامه ی سامسونگ رو نصب کنید !نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم سی دی رو نصب کردم همه چی درست شد !!!
سلام بچه ها من چند بار گفتم کسی جواب نداد تو این فریمور JPIK5 چطوری تقویم شمسی فعال میشه؟ اگه کسی فهمیده و بلده بگه ممنون میشم.
يه جوابي به ما بديدنقل قول:
نصب کردم اما نشد...نقل قول:
از قسمت زیر:نقل قول:
فونت نوشته رو هم بزرگ نکنید لطفا، همینجوریشم تاپیک نامنظمه.کد:Menu > Settings > Time and date > Date system > Shamsi
آقا بي زحمت يكي به ما آمار اين star tv رو بده .
1. چه قيمتيه 2. تفاوت هاش با استار چيه ؟ 3.sms فارسي فرستادنش مششكلي نداره ؟
من سامسونگ جت دارم . شايد به دلايلي بفروشم star tv بخرم . كلا نظرتون رو بفرمايي خيلي خيلي ممنون ميشم ....
سلام بروبچز یه سوال داشتم خودمم تعجب کردم!!!!!
گوشیو بردم نمایندگی بروز کردم.یه اتفاقی افتاده وقتی وارد my file میشم اسم فولدر ها و فایل ها عوض میشه.
عکسشم میزارم تو رو خدا جواب بدین من 10 ساله میام اینترنت واسه اولین بار به مشکل بر خوردم مجبور شدم بپرشم.
کد:http://aks98.com/images/2h0ulpj6q2pjxp3m2b.jpg
سلام به همگی.
میگم چطوری باید صدای زنگ SMS گوشی S5233 StarTV رو عوض کنیم؟؟؟
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم ، ممنونتون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
با سپاس.
نقل قول:
راستش قیمتش الان کم شده حدودا باید 160 تمونی باشه. هیچ فرقی هم با استار معمولی نداره فقط رنگش هست و آنتنی که داره. همین. فارسی هم خوب ساپورت میکنه.
جت کلا از نظر کارایی از استار بهتره. هم صفحه بزرگی داره هم فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه هم رنگ بندی و دوربین و سرعتش بیشتره!! حالا بازم هرجور خودتون راحتین!!!
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
دقیقا کجا بردی؟ گوشیت ویروسی شده گویا.نقل قول:
شما یه کاری کن.
مموری رو در بیار .گوشی رو با برنامه ی اتصال به سیستم ( PC Studio) وصل کن به سیستم و اصلاعات مموری گوشی رو اگه لازمش نداری فرمت کن.
بعد دوباره گوشی رو راه بنداز ولی مموری رو نذار تو گوشی. ببین باز اونطوریه!
مموریت هم یک چک بکن ببین ویروس نداشته باشه. این اولین باری هست که این مشکل رو می بینم و بهترین کار اینه که از طرف نمایندگی هستی و گارانتی داره هنوز ببری بررسیش کنن!
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
شما برو در قیمت پروفایل.نقل قول:
Settings> phone profile
بعد اون پروفایلی که استفاده میکنی رو انتخاب کن. مثلا نرمال.
روی علامت << بزن
تون بالا جلوی نورمال یه کومبو باکس هست روش بزن و New massage رو انتخاب کن
اینحا میتونی صدای زنگ بلدیش. صدای ویبره. و کلا همه چیز رو تنظیم کنی و بعد هم سیو کنی!!!
من جدیدا یک مشکلی برام پیش امده وقتی میخوام اس ام اس بزنم هر شماره ای اولش +98 باشه اصلا از گوشی اس ام اس خارج نمیشه و مجبورم دستی شماره را به این صورت مثلا 0915 بدم مخصوصا اونایی که میخوام پاسخ بدم همه اولشون +98 هست چکار کنم
قبلا این مشکل نبود
منم بعضي وقتا اينجور ميشهنقل قول:
بعد خود به خود درست ميشه
فكر كنم مربوط به خط سيم كارت باشه ربطي به گوشي نداره
ببخشيد كسي بازي هاي اصلي استار را كاملش را نداه؟يعني وسط بازي نگه بقيه اش پوليه؟ بخصوص اون اهرام سازيه.
و سوال ديگه برنامه اي براي زيبا تر شدن صفحه اصلي گوشي نيست؟
مرسي.
سلام به همه بچه هاي تايپبك كسي مي تونه در مورد ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و انگليسي به انگليسي تو گوشي استار بهم كمك كنه خيلي لازم دارم اگه داريد بديد و راهنماييم كنيد چطوري فعالش كنم
بچه ها من يه مشكل دارم opera mini رو كه نصب مي كنم music player گوشي مشكا پيدا ميكنه و opera نمي تونه حروف فارسي رو به هم چسبيده نشون بده و منفصل نشون ميده اين مشكل تو خوده مرور گر گوشي نيست تو opera mini هست كسي راه حلي داره؟ راستب فريمور فارسي خوب بهتر و جديد تر از فریمور JPIK5 كسي سراغ داره؟
سلام دوستان :46::46::46::46::46::46::46::46:
لطفا بگید اگه این گوشی را در حالت بی صدا قرار دهیم آیا صدای شاتر یا دیافراگم دوربین قطع می شود ؟
آخه خیلی عجله دارم برای خریدنش و از یکی شنیدم که صداهای دوربین قطع نمیشه که اگه اینجوری باشه خیلی بده :41::41::41:
لطفا امتحان کنید و نتیجه رو به من بگید
با تشکر
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
در حالت بی صدا تمامی صداها قطع میشه؛ از جمله شاتر دوربیننقل قول:
مرسی از جوابتوننقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
راستی نظر شما در مورد خرید کردن با گارانتی پارسه چیه ؟ شما خودتون چه گارانتی رو برای خرید S5230 پیشنهاد میکنید ؟
اگه قیمت هم بگید عالی میشه :11::11::11:
من مایکروتل را پیشنهاد می کنم البته مثل اینکه یکم گرونترهنقل قول:
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی نرم افزار ارسال شکلک با اس ام اس برای گوشی s5233 سامسونگ داره اینجا بزاره
دوستان منم این گوشی رو خریدم البته تی وی دارشو دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟
فعلا اس ام اس زدن باهاش رو اعصابه یعنی همه سامسونگ ها اینطورین ؟
موقع نوشتن اس ام اس تنظیم کن روی زبان عربی باشه،اینجوری سریعتر میشه.نقل قول:
وقتی از زبان عربی استفاده میکنی دقیقا مشابه فارسی هست ،فقط موقع نیاز به حروف (پ-ژ-گ-چ)،باید بری فارسی رو انتخاب کنی.
برای قطع شدن صدای شاتر گوشی نیازی نیست گوشی رو سایلنت کنی تو تنظیمات دوربین میتونی صدای شاتر رو قطع کنی.نقل قول:
ضمنا اگر هم مثل من صدای دکمه زدن یا تاچ رو قطع کنی هم شاتر گوشی صداش در نمیاد، چون دیگه با زدن هیچ دکمه ای صدا نمیاد حتی دکمه شاتر
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
شما زبان عربی یا اردو رو انتخاب کن و بعد با چرخوندن گوشی کیبورد کوورتی میاد. ( اردو همه حروف به جز " ژ " رو داره)نقل قول:
دیکشنری اول Cambridge American Dictionary که دیکشنری لغت انگلیسی به انگلیسیه. دومی American Thesaurus دیکشنری اصطلاحات انگلیسی به انگلیسیه. سومی PMD معروفه که انگلیسی به فارسیه. چهارمی هم سایت اصلی دیکشنری sara dic هست که بری توش راحتتر میتونی محصول موردنظرت رو دان کنی.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/412402331/CambridgeAmerican.jar
کد:http://rapidshare.com/files/412402334/AmericanThesaurus.jar
کد:http://rapidshare.com/files/412402335/PMD-2.0.jar
تو چون فرمور K5 رو داری بهتره یه امتحان هم رو دیکشنریهای CALD و Oxford Concise بکنی. واسه من که K3 هست نصب شد ولی اجرا نشد. اگر جواب داد حتما بهم خبر بده. برای اطلاع بیشتر هم برو اینجاکد:http://www.saradic.com/
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=411415
برا من اردو نداره فارسی و انگلیسی و عربی و فرانسوی داره که در حالت انگلیسی هم وقتی گوشی رو میچرخونی نمیره رو کیوورتی و گزینه ای هم به این اسم تو لیست کیبوردش ندارهنقل قول:
کسی نبود :13:نقل قول:
من بعید میدونم این رو داشته باشه. شما میتونی بری تو قسمت سمبل ها شکلها رو به صورت علائم نشون داده که البته اگه بلد باشی تو گوشی طرف نشونش میده!!
باید روی ABC بزنی بعد آخرین گذینه.
راه دیگه ای نداره.
ارسال شکلک یکم قدیمی شده و بیشتر در گوشی های سونی اریکسون به کار میره!
اگه روی اردو بگذارید علاوه بر نداشتن ژ . خ و چند حرف دیگه را هم نداره
خاک تو سر سامسونگ که اردو را پوشش داده فارسی را نه
ایمیل شون چیه یک نامه اعتراض بزنیم شاید محل دادن بازار خوبی که تو ایران دارند
متاسفانه اكثر شركتا فارسي رو ساپورت نميكنننقل قول:
فكر كنم فقط ال جي باشه كه سي چهلتا زبان رو ساپورت ميكنه
اپرا مینی بصورت فول اسکرین و پچ شده که می تواند سایت های فارسی را صحیح نشان دهد؛نقل قول:
اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی فارسی فول اسکرین:
[HTML]http://www.mediafire.com/?hg1dpc11gut8gjh[/HTML]
اپرا مینی 5.1 پچ شده منوی انگلیسی فول اسکرین:
[HTML]http://www.mediafire.com/?niua6qvpupqtep9[/HTML]
این هم اپرا مینی 4.2 پچ شده منوی انگلیسی غیر فول اسکرین. (برای گوشی های غیر لمسی که با فارسی مشکل دارند)
[HTML]http://www.mediafire.com/?tsu5bj9ug7o76c1[/HTML]
سلام ببخشيد داداشم يه S5233t tv خريده ميخواستم بدونم فريمور جديد براش اومده يا نه؟و اگر آره کجا ميشه براش دانلود کرد؟
ببخشيد نرم افزار ها و بازي ها و از همه مهم تر تم هاي مخصوص اين گوشي رو از کجا ميشه دان کرد؟!
مطمئنی گوشیت استاره :18:نقل قول:
آخه مگه میشه. این گوشی سنسور شتاب داره. در حالت نوشتن وقتی گوشی رو بچرخونی میره رو کوورتی.
گوشیت کوربی نیست؟
برای نوشتن خ تو اردو 2 بار ج رو بزنید. اگر هم 2 بار ر رو بزنید یه حرف مزخرف میاد که تا حدودی کار ژ رو میکنهنقل قول:
اگه روی اردو بگذارید علاوه بر نداشتن ژ . خ و چند حرف دیگه را هم نداره
خاک تو سر سامسونگ که اردو را پوشش داده فارسی را نه
ایمیل شون چیه یک نامه اعتراض بزنیم شاید محل دادن بازار خوبی که تو ایران دارند
البته در کل اردو خیلی عجیب غریب و مزخرفه همون عربی بهتره
سلام دوستان لطف گنيد جواب بدين کار واجبمنقل قول:
1-این گوشی تم نداره!
2-نرم افزار و بازی تو فروم بگردی هست سایت mobile9 هم یه سری بزن.
3-آخرین فریم ور رو از صفحه 300 به بعد بگرد پیدا می کنی.
4-مسجد دو تا کوچه بالاتره!