من همین الان زنگ زدم به این شماره 22581322 (مرکز آزمون) پرسیدم نتایج کنکور آزاد( کارشناسی) کی میاد؟گفت ان شا الله اوایل هفته ی آینده:20:
Printable View
من همین الان زنگ زدم به این شماره 22581322 (مرکز آزمون) پرسیدم نتایج کنکور آزاد( کارشناسی) کی میاد؟گفت ان شا الله اوایل هفته ی آینده:20:
شاید این جمعه بیاید شاید...:41:
یعنی چی ؟؟نقل قول:
تازه کارشناسی؟؟؟
منظورش نتایج کاردانی به کارشناسی هست ؟؟؟؟
پس نتایج ما چی می شه ؟؟؟؟
دوستان من میگویم بیایید همه با هم در یک امر شریف بسیج شیم و به شماره زیر زنگ بزنیم بپرسیم نتایج کی میاد:
22581322
نگذارید اون تلفنچی تلفنش رو بزاره زمینا :21:
من خودم از همین الان شروع میکنم:27:
لطفا اطلاع رسانی کنید
تا خسته بشن دقیق تو سایتشون بزنن نتیجه کی میاد
بالاخره جواب میده
این طوری نیست.نقل قول:
فردا که 5 شنبه هست اعلام میکنن شنبه صبح
حالا سایت اطلاع رسانیشون چیه؟
سایت اعلام نتایجشون چیه؟
نقل قول:کد:www.ana.ir
کد:www.azmoon.com
نقل قول:
منظورم از کارشناسی که اینجا نوشتم همون کنکور غیر پزشکی و پزشکی هستش دیگه(کارشناسی پیوسته)
نوشتم کارشناسی که با کارشناسی ارشد اشتباه نشه!!
حالا شما آویزون اون اپراتور بدبخت بشو. فکر میکنی میترسه زودتر جواب رو روی سایت میزاره؟نقل قول:
واقعا کنه :41:
نقل قول:
آها
آخه بعضی رشته های پزشکی و دام پزشکی دکترای پیوسته هستند
اوکی ممنون
بله شما درست میگی:46:نقل قول:
منظور منم همون بود!!:11:
این پست پاک بشه
واحدهای دانشگاه آزاد توی قوانین ثبت نام باهم کمی فرق دارن واحدهای تهران خیلی سختگیرانه تر عمل میکنن مثلا اگر مدرکت حاضر نبود حتما باید چک و سفته بدی ولی جاهای دیگه ممکنه کمتر گیر بدن
یه چیز دیگه هم اینکه راجع به قوانین خیلی باید هشیار باشید هر مسئولی یه چیزی میگه اگر ندونید ممکنه یه جاهایی سرتون کلاه بره
دوست من ارشد قبول شده بود میخواست سال بعد سراسری شرکت کنه وقتی از قوانین انصراف پرسید اول گفته خوب میتونی انصراف بدی بعد که ثبت نام کرده بود گفته بودن در صورت انصراف باید نصف هزینه ی شهریه ثابت رو بدی بعد که پیگیری کرده بود گفته بودن اگر یک ترم بخونی بعد انصراف بدی دیگه هزینه ی اضافی نمی خواد بدی یا در مورد دروس جبرانی با این که از یک رشته ای رفته بود رشته ی زیر گروه اصلی می خواستن به زور بهش یک ترم جبرانی بدن کلی پیگیری کرد که بابا من همه ی درس های جبرانی رو کارشناسی گذروندم تا بالاخره از خر شیطون پیاده شدن وگرنه یک ترم اضافه +شهریه ی خدادتومنی رو گردنش میومد
البته اون دوستم علوم تحقیقات بود ولی جاهای دیگه این قدر چوب لای چرخ دانشجو نمی ذارن
درستهنقل قول:
کارشناسی هم بالای دو ترم باید نصف شهریه ثابت های باقی مونده رو بدن.
سلام دوستان . کسی میدونه واسه جابه جایی از تهران شمال به تهران مرکز باید چه کار کنم ؟؟؟؟ خیلی مهمه برام
اگر کسی را پیدا کنم باید چکار کنیم ؟؟؟؟
دارم این مرکز آزمون رو میگیرم همش اشغاله.دعا کنید گیره ببینیم کی میاد این نتایج.
طبق گزارش اخبار ساعت 14 نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد پس فردا شنبه از ساعت 16 ظهر در سایتقرار خواهد گرفت.کد:www.azmoon.com
خبر فوری خبر فوری
همین الان اخبار ساعت 2 شبکه 1 اعلام کرد
اعلام نتایج آزمون آزاد کارشناسی(لیسانس)
شنبه ساعت 4 بعد از ظهر
..............
سلام . سیزدهم ساعت 4 بعد از ظهر نتایج میات !! خودتونو آماده کنید ! :27:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
فردا که جمعست :18::18:نقل قول:
ببخشید اشتباه شد.نقل قول:
دوب دوب
دوب دوب
دوب دوب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خدا! از استرس دارم میمیرمکد:http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=MainContent&news_num=244179
اوهههههههههههنقل قول:
استرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسس
وای شنبه ساعت 5 باید دندانپزشک باشم.یکم زودتر بذارن کاش برسم به هر دو.دندون درد رو تحمل میکنم ولی صبر واسه نتایج رو نه.خدایا توکل بر خودت
دوستان کسی میدونه هزینه 1 ترم ارشد رشته های علوم انسانی چقدر میشه؟
چه جالب من شنبه صبح ساعت 12 باید دندان پزشک باشم!!نقل قول:
وای شنبه ساعت 5 باید دندانپزشک باشم.یکم زودتر بذارن کاش برسم به هر دو.دندون درد رو تحمل میکنم ولی صبر واسه نتایج رو نه.خدایا توکل بر خودت
میترسم نتایج رو چند ساعت زودتر بزارن ما جا بمونیم!
.................
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای :19:
دارم می میرم
2 روز و نیم ساعت مونده
کاش می شد الان بخوابم اون موقع پاشم
من قبول نشم راحت ترم که زنده نباشم
همگی دعا کنید
منم دعا می کنم همه ی بچه های پی سی به هر چی می خوان قبول شن
بقیه هم برای من دعا کنید
استرس کچلم کرده :9:
من که عین خیالم نیست:دی
ول کنید شما هم استرس نداره که یا قبولید یا نه:دی
نتایج آزمون کارشناسی دانشگاه آزاد عصر شنبه و نتایج آزمون کارشناسی ارشد این روز دوشنبه روی سایت مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می گیرد .
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی سال89رشته های پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد ، عصر شنبه 13 شهریور از طریق سایت مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر داد .
مهردادفر تصریح کرد : قبول شدگان 20 تا 25 شهریور فرصت دارند با مراجعه به واحد های دانشگاهی پذیرفته شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از شركت 800 هزار داوطلب در این آزمون خبر داد و افزود :در نهایت بیش از 500 هزار نفر در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد پذیرفته شدند.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی همچنین زمان انتشار نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه را عصر دوشنبه 15 شهریور از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام كرد .
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه آزاد هیچ وقت زود تر نمیات . گفتن 4 ، راس ساعت 4 میات که به علت تراکم ترافیک باز نمیشه ! :31: بنابراین باید 5 برید:31:
اعلام اسامی نفرات برتر کنکور دانشگاه آزاد
مهرادفر معاون اجرائی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در مجموعه ریاضی و فنی مهندسی نفر اول: فریبرز صالحی مهندسی برق- الکترونیک تهران مرکزی، نفر دوم: اشکان اسمعیلی مهندسی برق - مخابرات تهران جنوب و نفر سوم: حسین مطلبی حسین آبادی فیزیک مهندسی- پلاسما علوم و تحقیقات اعلام شد.
در مجموعه علوم تجربی، کشاورزی و دامپزشکی نفر اول: علی آزادی خواه، دامپزشکی- دکترای حرفه ای علوم و تحقیقات، نفر دوم: یلدا الهیان فر زیست شناسی سلولی و مولکولی- ژنتیک پزشکی تهران ونفر سوم: عاطفه رباب پور درخشان، رشته دامپزشکی - دکترای حرفه ای علوم و تحقیقات به عنوان سه نفر برتر معرفی شدند.
درمجموعه 3 علوم انسانی نفر اول: تهمینه السادات مدنی حقوق نجف آباد نفر دوم: زهره تیموری حقوق تهران مرکزی و نفر سوم: نگین سادات مژگانی زبان و ادبیات فارسی تهران شمال معرفی شدند .
درمجموعه 4 علوم انسانی زهرا قیومی بیدهندی روانشناسی بالینی پزشکی تهران، نفر دوم: الهه لطفعلی زاده مهرآبادی مدیریت بیمه تهران جنوب و نفر سوم:مریم محمدی علوم اقتصادی- اقتصاد صنعتی تهران مرکزی اعلام شد .
در مجموعه علوم پزشکی دو نفر با توجه به نمره کل آنها به طور مشترک نفر اول شدند که اسامی آنها بدین شرح است مرضیه صادقی کوغری و پگاه خالو که هردو پزشکی- دکترای حرفه ای پزشکی تهران پذیرفته شدند و نفردوم: علی افشاری راد پزشکی- دکترای حرفه ای پزشکی تهران و نفر سوم: بیتا فراتی کاشانی پزشکی- دکتری حرفه ای پزشکی تهران به عنوان دونفر برتر بعدی این مجموعه انتخاب شدند.
عجیبه!نقل قول:
نه آزاد هیچ وقت زود تر نمیات . گفتن 4 ، راس ساعت 4 میات که به علت تراکم ترافیک باز نمیشه ! بنابراین باید 5 برید
ولی من یادمه پارسال گفته بودن10 صبح
من ساعت 12 شب روز قبلش نتیجمو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!1
پارسال گفتن 10 صبح من 7 صبح کارنامه رو گرفتم :31:تاپکیش هم همون ساعت 7 صبح زده شدنقل قول:
این آدرسشه:
فکر کنم امسال باید از ساعت 12 منتظرش باشیم :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345934
.................
اتفاقا من دقيقا همين كارو ميكنم البته نه انقدر طولاني !! سريال فرار از زندان رو همون روز كنكور آزاد ميتونستم شروع كنم نگاه كنم ولي اين كار رو نكردم. برنامه ريزي كردم كه از 1 شهريور تا روز اعلام نتايج روزا از ساعت 7 صبح بخوابم 7 بعد از ظهر بيدار شم و از ساعت 9 بعد از ظهر فرار از زندان رو نگاه كنم تا 7 صبح ! اين طوري دو تا اتفاق ميافته يكيش اينه كه چون شما وقت براي فكر كردن نداريد استرسي هم نخواهيد داشت دوم اين كه روزا زودتر ميگذرن يعني شما از خواب پا ميشي ميبيني چيزي نمونده دو روز به تاريخ اضافه شه ! به اين ميگن انتخاب طبيعي ! اگه اين كارو نميكردم با توجه به اينكه خودمو ميشناسم روز اعلام نتايج قبل از اينكه سايت Azmoon.com بالا بياد من مرده بودم !نقل قول:
کاش می شد الان بخوابم اون موقع پاشم
من قبول نشم راحت ترم که زنده نباشم
----------------------------------------------------------------------
اقدامات لازم براي اينكه اولين كسي باشيد كه نتيجتون رو از سايت آزاد ميبينيد ! :
1) اينترنت به مقدار لازم ! اگه اينترنتون دايال آپ باشه يه كارت 10 ساعتي خريداري كنيد و اگه از اي دي اس ال استفاده ميكنيد مطمئن شويد كه اشتراكتون از شانس بدتون درست روز اعلام نتايج تموم نشه (براي من پارسال اين اتفاق افتاد ) !
2) جديد ترين نرم افزار موزيلا فايرفاكس ! + آخرين ورژن گوگل كروم ! ( گزينه اولمون بايدفايرفاكس باشه چون در ادامه خواهم گفت كه يك پلاگين با ارزش ميشه روش نصب كرد ! )
3) نصب پلاگين Reload Every از لينك زير براي فايرفاكس .
4) ايجاد دو تا Tab در فايرفاكس با لينك هاي زير :کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115/
کد:https://www.azmoon.com
5) از روي پنل كشويي سمت راست دكمه Refresh در فايرفاكس يكي از گزينه ها رو به طور دلخواه انتخاب كنيد تا صفحه به طور خودكار هر 30 ثانيه يا هر 1 دقيقه يا ... يك بار Refresh بشه !کد:http://www.azmoon.com/Karshenasi/Year1389/Applicant.aspx?y=1389
6) آماده كردن شماره داوطلبي و شماره پرونده و كد رهگيري و ... در يك فايل Txt و ذخيره آن در دسكتاپ براي دسترسي سريع و آسان !
7) دراز كشيدن كنار كامپيوتر و چشم دوختن به مانيتور براي ديدن آخرين تغييرات !
داخل پرانتز این انتخاب طبیعی ربطی به انتخاب طبیعی داروین نداره:31:نقل قول:
آقا از این کارا نکنید سایت داون میشه:دی
حالا احتمال داره جمعه شب بیاد؟