[QUOTE=AryanLand;5594366]سلام.
Mundo IM.
:11:
ممنون
لینکشو نداری؟
هرچی پیدا کردم پولی بود
[QUOTE=AryanLand;5594366]سلام.
Mundo IM.
:11:
ممنون
لینکشو نداری؟
هرچی پیدا کردم پولی بود
[QUOTE=micheal-tnt;5606874]نقل قول:
سلام.
[PHP]http://www.4shared.com/file/voeX16aP/MunduIMv40347Build12301full.html[/PHP]
سلام دوست عزيزنقل قول:
بايد از خير اطلاعاتت بگذري
با يه هارد ريست كارت درس ميشه ولي اطلاعاتي كه روي ديوايس داري پاك ميشه
سلام به شما و همه دوستاننقل قول:
كارت با يه هارد ريست درست ميشه فقط اطلاعات ديوايس نثل اس ام اس و ... پاك ميشه همين
سلام دوستان
همونطور که میدونید تو اکثر رام های لایت جاوا حذف شده
کسی نسخه اصلی برنامه جاوا سامسونگ رو داره ؟ (ترجیحا تست شده باشه)
با سپاس
نقل قول:
کد:
http://www.multiupload.com/84HPM4HY93
Java, i8000nxxjd1_java.cab (2.9 MB
هیلتر شده سایت. بازش کن و لینکای توش رو استفاده کن. کلا هرچی بخوای اینجا پیدا میکنی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437473
seven007 عزیز چون تنظیمات یو اس بی رو گذاشتید روی مموری کارت متاسفانه با هارد ریست اطلاعاتتون میپره. یعنی هیچ جوری گوشیتون بالا نمیاد؟ به همه توصیه میکنم که به هیچ وجه USB رو از حالت پیش فرضش که SYNCH هست عوض نکنن.
ببخشید سعید جان ،تنظیمات usb چه ربطی به هارد ریست داره ؟ :31: شاید با I9000 اشتباه گرفتی :31:نقل قول:
من تا حالا هزار بار هارد ریست کردم هیچ وقت هم اطلاعات 16 گیگ مموری داخلی یا مموری کارت(2گیگ) پاک نشده ! فقط برنامه های نصب شده و sms ها و شماره تلفن ها پاک میشن
همیشه هم اولین کاری بعد از هارد ریست انجام میدم اینه که تنظیمات usb رو روی مای استوریج قرار میدم
نقل قول:
فکر کنم من با یه چیز دیگه اشتباه گرفتم. اصلاح میکنم اگه تنظیمات usb رو روی مای استوریج قرار بدید ، اگه بخوای رام گوشی رو عوض کنید اطلاعات 16 گیگ هم میپره.
شايد مد نظرتون ريست كردن با كد بوده كه مموري رو هم فورمت ميكنه.
چرا اینطوری شده دیگه فروم .کسی نیست؟
شما سوالتون رو بپرسید دوستان جواب میدن:11:نقل قول:
سعيد جان مطمئني؟نقل قول:
من تا حالا 500 بار با اينكه تنظیمات usb روی مای استوریج قرار داشته رام عوض كردم ولي هيچ مشكلي پيش نيومده؟؟؟؟
فقط يه سوال كوچولو!
يه رام نصب كردم كه از وسط نصب كامپيوتر ريست شد.و ريختن رام نصفه موند.بعد از اينكه كامپيوتر بالا اومد و دوباره رام رو ريختم همه چيزا مرتب بود و هيچ مشكلي نداشت تا وقتي وارد دوربين شدم.
عكسايي كه ميندازم كيفيتشون افتضاح شده شايد در حد 2مگا هم نباشن!
گفتم شايد از رام باشه.رام هم عوض كردم ولي بازم همونطوره از دوستان ميخوام كمكم كنن!
سلام دوستان
تو رو خدا کمک کنید کاملا حالم گرفته شده
من هنوز یه هفته هم نشده امنیا2 خریدم 16 گیگش پرید
حالا باید چی کار کنم؟
گارانتی داره ولی ماکترو تل اینجا الان نمایندگی نداره
من کرمانشاه هستم
--- از دوستان فک کنم کرمانشاهی بود اگه میشه راهنمایی کن
کدوم شهر نزدیک نمایندگی داره؟
سلام دوست عزيز دوتا برنامه به اسم MoviPatch_Eng_100416و nueStorageManager-v1.1 هست كه روي حافظه گوشي نصب ميكني و بعد يه ريست كه كني 16گيگ بدون كم و كسر در اختيارت هست.نقل قول:
توي انجمن بگردي پيداشون ميكني
سلام
نرم افزار دی وی دیه گوشی تو ویندوز7 کار نمی کنه؟(تحت XPهست)
تو مای کامپیتور گزینه ایی نیست که وارد گوشی بشم!
چاره چیست؟
اکتیو سینکم نمی شه!
سلامنقل قول:
ماله من رو سون راحت کار میکنه.
شما برو تویه تنظیمات.قسمت تنظیمات usb.
بعد usb بزار رویه حالت mass storage وقتی وصل کنی به کامپیوتر مموریتو نشون میده:46:
این جوری دسترسی به کل گوشی نداری
می خام مثل ایکس پی با همون اکتیو سینک وارد شم ممکنه؟
خوب پس راهی بجز نصب پی سی سوییتش نداری.نقل قول:
ببین آخرین ورژنشو بر تو سایت سامسونگ فکر کنم بشه دانلود کرد:46:
سلام.نقل قول:
شما برای ویندوز سون از اکتیو سینک نمیتونی استفاده کنی باید از سایت مایکروسافت برنامه مایکروسافت دیوایس سنتر رو دانلود کنی.:11:
مي تونيد از link زير download كنيد .البته براي win 32 بيتي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی دوستان.
1- میگم چطوری میشه صدای زنگ sms رو در امنیا 2 عوض کرد اگه کسی میدونه خواهش میکنم به طور کامل و مرحله به مرحله توضیح بده.
2- یه pdf Reader خوب واسه این گوشی میخوام که هم به صورت افقی نمایش بده و هم به صورت عمودی ((اگه کسی این برنامه رو داره لطف کنه لینکش رو قرار بده و همینطور خواهش میکنم آخرین ورژنش هم باشه))
3- همینطور یه برنامه واسه مدیریت دریافت و ارسال بلوتوث که تعیین کنی بلوتوث کجا ذخیره بشه((لطفا این رو هم آخرین ورژنش رو قرار بدین))
با سپاس.
رام رسمی پارس مایکروتل برا I8000 با لینک مستقیم که دوست خوبم gharibe63 زحمتشو کشیده
http://upload9.fileflyer.com/view/l13NmAT
اگرم کسی خواست این لینک هم هست ولی نمیدونم مستقیمه یا نه
http://www.multiupload.com/mm96as13qg
نقل قول:
برای اینکار کافیه هر زنگی میخوای تو پوشه ویندوز بریزی بعد از همون قسمت ring sitting انتخابش کنی
با سپاس.
سلامنقل قول:
1- بايد از start>setting>sound and...>notifications از event گزينه sms رو انتخاب كن و زنگ مورد نظرت رو بذار(قبلش توي مموري يه پوشه به اسم my ringtons درست كن بذارش اونجا)
2-اينكه هم به صورت افقي و هم عمودي نشون بده بستگي به رام داره.مي توني از برنامه orientation setting استفاده كن همه جارو بچرخون
3- براي مديريت بلوتوث همم ميتوني از برنامه persian bluetooth استفاده كني!
براي ذخيره فايل هاي بلوتوث هم برو توي منوي سامسونگ تب 4 گزينه bluetooth رو انتخاب كن از اونجا منو رو بزن بعد ms setting تب ftp رو انتخاب كن بعد از اونجا ميتوني ميتوني مسيرشون رو انتخاب كن.
موفق باشي -- ارزو
سلام ازين مسير هم ميشه و بهترهنقل قول:
settings ==> Network settings ==>bluetooth==>Menu
در Device Service
File Transfer اگه روی memory card بود بذارین روی my storage
سلام دوستان رو امنیا2 بازی شاخ مثل بازی های اپل میشه نصب کرد؟
سلام
خیر نمیشه ....
بازی های معمولی رو میشه نصب کرد ....
سلام
دوستان من چند وقت پیش گوشیمو کلیر مموری کردم و همه اطلاعاتم نابود شد ولی بعد از اون گوشیم هنگش زیاد شده!
می تونم 2باره ویندوز بریزم؟
ورژنشم 6.5 هست
نقل قول:
سلام.
شما هم میتونید یکبار دیگه همون ویندوز رو ست کنید رو گوشیتون(هاردریست کنید).هم میتونید ویندوز جدید تر با ورژن متفاوت نصب کنید.:11:
مرسینقل قول:
چقدر مختصر!!!
چه جوری و از کجا ویندوز یا ورژن جدید بریزم؟
آقا هر کسی که تونسته روی omnia2 یه دیکشنری درست و حسابی نصب کنه،خواهشا اینجانب رو راهنمایی بکنه....:19:
پرشين سوت رو نصب كني فوق العادست :نقل قول:
خيلي جامع و قوي
فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي
تلفط دقيق همه كلمات
اصطلاحات مشابه
صفحه كليد فارسي
و كلي امكانات ديگه
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
بچه ها كسي يه Voice Recorder خوب و بدون محدوديت زماني داره ؟ يا حداقل محدوديت زمانيش بالاي يك ساعت باشه ؟
لینک دانلود میدی؟؟؟نقل قول:
آره منم میخوام :10:نقل قول:
اینم دیکشنری
کد:http://www.4shared.com/file/_358o95m/Persian_Suite_2008_for_Pocket_.html
اینم واسه شمانقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/O5uLAh0V/Resc_Audio_Recorder_v462.html
ممنونم دوست عزیز از دیکشنری ( دارم دانلود میکنم، امیدوارم کارمو راه بندازه)
* بچه های اهل فن یه سئوال دیگه دارم
چه برنامه GPS نصب کنم، قبلا نوکیا داشتم گارمین نصب کرده بودم، برای سامسونگ چی نصب کنم که گیر نداشته باشه.
اگه لینک دانلودی دارید بذارید، بازم ممنون که جواب میدید:46:
سلام.نقل قول:
به تاپیک GPS در همین قسمت ویندوز برید برنامه هایی مثل گارمین و نویتل هست میتونید بگیرید و نصب کنید.:11:
نقل قول:
ارور داد و نصب نشد:13:
اصلا فک نکنم برای Omnia2 دیکشنری اومده باشه و خیلی وقته دارم میگردم :41:
دوست عزیز من تا حالا 3نوع دیکشنری رو بدون مشکل در این گوشی نصب کردم:نقل قول:
LivingoSoft Persian Suite 2008 For PPC
M.M. Pocket Dictionary English Farsi v2.0
SlovoED Delux Talk English PPC
برای شما چه ارروری میده؟ بگید شاید تونستیم حل کنیم.