خوب مثل اينكه تعداد نفرات زياد شد. راه كوير جون اگه تو كنار خوراكيها باشي كه ديگه چيزي به بقيه نميرسه:20:
حالا كه مژگان آر پي جي ميخواد منم يه تانك ميخوام:20: دوست دارم سوارش بشم.
Printable View
خوب مثل اينكه تعداد نفرات زياد شد. راه كوير جون اگه تو كنار خوراكيها باشي كه ديگه چيزي به بقيه نميرسه:20:
حالا كه مژگان آر پي جي ميخواد منم يه تانك ميخوام:20: دوست دارم سوارش بشم.
نقل قول:نقل قول:به بهنقل قول:
می بینم که کلیه ی نفرات پست های خودشونو مشخص کردن:31:
منم به خاطر ارادت خاصی که به راه کویر عزیز دارم، می رم بخش تدارکات و پشتیبانی:21:نقل قول:
شما که نمی دونید چقدر کار سخت و طاقت فرساییه:31:
تنهایی نمی شه از پسش بر اومد:27:
بله بلهنقل قول:
منم به خاطر ارادت خاصی که به راه کویر عزیز دارم، می رم بخش تدارکات و پشتیبانی
شما که نمی دونید چقدر کار سخت و طاقت فرساییه
تنهایی نمی شه از پسش بر اومد
اون موقع وقتی خواستیم جایی حمله کنیم
تو و راه کویر را باید بذاریم توی یه فرقون و بدویم
چون احتمالا از فرط کار زیاد
20 30 کیلویی اضافه وزن پیدا کردید:دی:دی:دی
خانوما ،کجا،کجا!!!!!!!!!!
اول اموزش مقدماتی بعد ......
کی میاد دست ماها تو پ و تانک بده که از الان داوطلب شدید !!!؟
همگی به صف برای کلاغ پر !
سلام عزيزم ، خواهش ميكنم :11:نقل قول:
من 23سالمه :31:
يامنو باخوراكيا ميبرين يامن نميام سربازي :31:نقل قول:
اي واي من به كي بگم بابا من نيرونميخوام خودمو از پس خوردنش نه ببخشيد بردنش برميام :27::27::27:نقل قول:
نه ديگه من وكارين مراقب خوراكيم ، نميام خط حمله ، از پشت جبهه كمك ميكنيم :27::27::27::27:نقل قول:
اقا هولم نكن صبركن ، :27::27::27:نقل قول:
خب منم که شدم فرماندتون:3:
هرکی نقش خودشو اعلام کنه
ترمز ترمز ، شومااول بذارعرقتو خشك بشه تازه از راه رسيدي بعد فرمانده شو :31::31::31::31:نقل قول:
:13:etefaghan taze aragham khoshk shodeنقل قول:
man talimate nezamiam didaaaaaaaaaam:21:
باز كه فينگليش رفتي ، فقط فارسي بتايپ دوستم :31::11:نقل قول:
باشه توبشو رئيس :27::27::27:
ببشخید اخه بلد نبودم بنویسم ETEFAGHAN:11:نقل قول:
ببشخید اخه بلد نبودم بنویسم ETEFAGHANنقل قول:
:13:
عسل بانو خانمم شما اش نخورده و كلاغ پر نرفته ار پي جي بلند كردي ؟ بابا اعتماد به نفس صبر كن اول بايد سيب زميني پوست بكنيم و اش اب نخود بخوريم تا مشقات زندگي را درك كنيمنقل قول:
شما هم ارام جان اول بايد موهاتو صفر بزني بعد بري تو اشپز خونه كنار دست بقيه خانمهاي محترم مس بسابي تا با ناملايمات زندگي دست و پنجه نرم كني تا بعد ببينيم كي اعزام ميشي تا بعد يه فكري به حالت بكنيمنقل قول:
عزيزم راه كوير جون خسته نشي مادر !نقل قول:
شا هم بعد از سه ماه كله سحر بلند شدن تو برف و بارون كشيك دادن فكر كنم بتونيم يه تانك بهت بديمنقل قول:
سايه جان كلاغ بر پيشكششون هنوز اش پياز و اش نخود و عدس پلو نخورده ارپي جي و توپ و تانك ميخواند بعدم حتما با ديدن يه سوسك تو ميدون رزم همشون غيبشون ميزنه .نقل قول:
خوب حالا كه همه مسئول شدند من هم زحمت ثبت نام و اعزام را به عهده ميگيرم نميدونين جه سخته سر كوچه نشستن و نيرو جذب كردن .راستي همكار هم قبول ميكنم جون ميترسم خسته بشم از بس امضا كنم و مهر كنم برگه هاي اعزام را
سلام من برگشتم ولی خداییش که اینجا آدم احساس غریبی میکنه یه هفته نبودم هیچکی براش مهم نبود اصلا
مادر بزرگم فوت کرده بود یه هفته رشت نبودم الان بحث به کجا رفته؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم همین پایینی ها:27:
--------------------------------------نقل قول:
مهرآریا جون تو هم مسئولیت خطیری رو به عهده گرفتی هانقل قول:
واقعا کار سخت و طاقت فرساییه
خیلی دوست داشتم بیام واسه همکاری اما حیف که راه کویر به کمکم احتیاج داره و تنهایی از عهده ی کارا بر نمیاد:27::31::27:
نوچ نوچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارای لطیف مثل آش پختن و سیب زمینی پوست کردن کار آقایونه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما باید از اول بریم جلو، ش م ر => شوش مولوی راه آهن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانومینقل قول:
سلام من برگشتم
خوش برگشتی
تسلیت میگم امیدوارم غم اخرت باشه
خوب بحث ما سر سربازی رفتن خانوماس
که فعلا کشوندنش به خط شوخی
یه مدت بذار بگن بخندن .بعد میریم بحث جدی
هرکس برای ثبت نام میاد اول باید از پس یه سری کارا بر بیادنقل قول:
سايه جان كلاغ بر پيشكششون هنوز اش پياز و اش نخود و عدس پلو نخورده ارپي جي و توپ و تانك ميخواند بعدم حتما با ديدن يه سوسك تو ميدون رزم همشون غيبشون ميزنه .
خوب پس اولیش معلوم شد
همنشینی با سوسکها
هر کسی زنده از این مرحله بگذره میره مرحلله بعد
سلام تسلیت میگمنقل قول:
خوش اووووووووومدیی
سایه جون یه خواهش دارم
میشه عکستو عوض کنی؟
من هر بار یه تیکه کاغذ میذارم روش که نبینمش
اخه وحشتناک حالمو بد میکنه:2:
من که نمی ترسماز سوکس:19: راستی من که فرماندم باید از این تستا بدم؟؟؟؟:13:نه دیگه من فقط تو جنگ و اموزشات باید کمکتون کنم:21:
شرمنده خانومینقل قول:
سایه جون یه خواهش دارم
میشه عکستو عوض کنی؟
نمیتونم
تازه تست فرماندهان سخت ترهنقل قول:
من که نمی ترسماز سوکس راستی من که فرماندم باید از این تستا بدم؟؟؟؟نه دیگه من فقط تو جنگ و اموزشات باید کمکتون کنم
من اصلا دلم سربازی نمیخواد حتما خیلی سخته که پسرا عزا میگیرن اما بدم نمیاد برم تو نظام و اصولی یاد بگیرم
امروز گفتم برم یه سری به تاپیک عکسا بزنم ببینم کسی از دخرا عکسشو گذاشته یا نه !
که متاسفانه بعد از دیدن چند صفحه نتونستم بقیه رو نگاه کنم !
اگه گفتین چرا !!!
خوب بگذریم
اومدم ببینم ایا از دختران گلم کسی عکسشو گذاشته یا اصلا دوست داره که بذاره ؟
البته من فکر میکنم کسی عکسشو نذاشته باشه !گذاشته !؟
راستی این قضیه میتینگ چی شد
اصلا کسی از بین خانوما بیرون از اینجا با هم ملاقاتی داشته ؟ایا ؟
winter+girl عزیزنقل قول:
من مجبور شدم آواتارم رو عوض کنم اما خودم هنوز همونم...
شرمنده که اینو میپرسم چون به خاطر ندارم
اواتار شما قبلا چی بوده ؟
سلام به همگیییییییی...
میبینم که بحث سربازی و این حرفاست.
خدا رو شکر که واقعا ما دخترا سربازی نمیریم.:دی
کاش بود ولی اختیارینقل قول:
سلام به همگیییییییی...
میبینم که بحث سربازی و این حرفاست.
خدا رو شکر که واقعا ما دخترا سربازی نمیریم.:دی
شاید...
شاید اگه بود هم خوب بود.
چي كاركنم ديگه همش عادت به فداكاري دارم :27::27::27:نقل قول:
همكارشماميشم ديگه چي كاركنم :27::27:
سلام عزيزم ، تسليت ميگم :11:نقل قول:
امااين پايين كه چيزي نيست برو بالاشايد اونجاباشه ، همكارجونم :27::27::27:نقل قول:
بي خيال بابا من سوسكو تودستم ميگيرم ، ولي من نميخوام رئيس بشم ميخوام تداركات باشمنقل قول:
به زور ميبريمت ، به عنوان پشتيباني :27::27:نقل قول:
توچرا مثل جن ها شدي ، مياي يه سلام ميكني دوباره ميري يه ماه بعد مياي يه سلام ميكني عاطفه :19::27:نقل قول:
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من تاپیک را دنبال کردم کسی از خانوم ها عکس نذاشته است.
به نظره من یاد درست نیست که عکس گذاشته بشه
اینجا دنیایی مجازی هست و ادم ها هم تقریبا پشت یه نقاب مجازی شخصیت خودشون را پنهون کردند.
معلوم نیست که همه چهارچوب های اخلاقی یکسانی داشته باشند
از طرفی ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هنوز هم محدوده و هنوز نگاه و دیدگاهای سطحی نسبت به خانوم ها وجود داره
وقتی با پیشرفت اینترنت و روابط اینترنتی می بینیم که هنوز هم شاهد هستیم که با یه عکس مونتاژ شده برای خانوم ها مشکل ایجاد شده
یا اصلا مونتاژ نه..وقتی می بینم که هنوز هم ادم هایی هستند که حساسیت دارند نسبت به این قضیه و یکی از معیارهاشون برای قضاوت کردن درباره خانوم ها این است
بهتره که عکس گذاشته نشه
از طرفی به نظرم اظهار نظر کردن درباره قیافه یکی از اقایون ،هزار و یک حرف حدیث پشتش در میاد
بهتره این کار هم انجام نشه
سایه جان آواتارم عکس یه دختر پسر بود که داشتن هم رو میبوسیدن آخر عشق بود اگه میدیدی میفهمیدی عشق چیه هوس چیه من اگه گذاشتمش نه واسه بوسه شون که واسه عشق تمیزشون بود
منم خیلی دوست دارم عکس بذارم اما همیشه از دخترا سو استفاده میشه اگه از هر 10 نفر یکی از پسرا مشکل داشته باشه؟؟؟؟ من دوست دارم عکس بذارم اما چی بشه سو استفاده گر ها استفاده کنن خشکه هاشم بگن میخواد خودش و نشون بده؟؟؟ تازه همون نبینن فکر کنن زشتیم بهتره هیچ دلم نمیخواد اینجا هم مثل دنیای واقعی به خاطر زیبایی های صورتم مورد توجه قرار بگیرم حالا نمیگم خیلی خوشگلما اما خوب دلم میخواد اینجا خودم باشم
منم موافقمنقل قول:
ما هم بايد كچل كنيم:20: اگه اينجوري باشه من نميام ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تسليت خانمي . متاسفم!نقل قول:
عزيزم من به عنوان فداكاري اين مسئوليت را اختيار كردم از براي خود. شما هم ايثار كن و بيا كمك منم قول ميدم وقتهاي بيكاري بيام كمك تو و راه كويرنقل قول:
به به تو از اين نيروهاي تازه نفس هستي خوشمان امد . ولي عزيز مزه سربازي به اون اش خوردنشه شما هم اول بايد طعم عطر غذاي سربازي خانمها را امتحان كني بعد بري جلونقل قول:
سايه جان بزار يكم شوخي كنند تا همشون جمع بشند بعد ميرسيم به بحث جدي خودموننقل قول:
فرمانده تستهاي بدتري داره .تا لياقت و استقامت خودشا ثابت كنه .شما هم صبر كن تا ببينيم مراحل تست برات چي هستنقل قول:
ببين عزيز خونه خاله نيست كه دلم ميخواد بيام دلم نميخواد نميام.سربازيه به زور هم شده ميبريمت . اولين مرحله هم همنشيني با سوسك هستنقل قول:
به به عاطفه خانم .خوش امدي نازنينم .عزيزم باور كن اگر بود خيلي باحال ميشد .اخر خنده بودنقل قول:
افرين راه كوير جان از خودت خيلي ايثار نشون دادي من به تو و كارين افتخار ميكنم .ميدوني همين كار ما خيلي سخته !نقل قول:
همين كه از سوسك نميترسي خيلي خوبه براي بخش تداركات ولي بايد ديد مرحله بعدي چي هست !
نه عزيزم نترس .همراه خودمون يه ارايشگر ميبريم كه هر روز موهامون را مطابق با فشن روز درست كنه .خوبه؟مياي؟اسمت را تو ليست بنويسم؟نقل قول:
بله بله من و كارين ديگه خدايي تركونديم از فداكاري:27::27::27::27:نقل قول:
ديگه بايد همه خوراكيارو مراقب باشم دوستان دست نزنن ، بلندنكنن :27::27::27:
واقعا درسته خیلی زیبا بود:40:نقل قول:
کاملا با نظرت موافقمنقل قول:
سلام
تا اونجایی که من تاپیک را دنبال کردم کسی از خانوم ها عکس نذاشته است.
به نظره من یاد درست نیست که عکس گذاشته بشه
اینجا دنیایی مجازی هست و ادم ها هم تقریبا پشت یه نقاب مجازی شخصیت خودشون را پنهون کردند.
معلوم نیست که همه چهارچوب های اخلاقی یکسانی داشته باشند
از طرفی ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هنوز هم محدوده و هنوز نگاه و دیدگاهای سطحی نسبت به خانوم ها وجود داره
وقتی با پیشرفت اینترنت و روابط اینترنتی می بینیم که هنوز هم شاهد هستیم که با یه عکس مونتاژ شده برای خانوم ها مشکل ایجاد شده
یا اصلا مونتاژ نه..وقتی می بینم که هنوز هم ادم هایی هستند که حساسیت دارند نسبت به این قضیه و یکی از معیارهاشون برای قضاوت کردن درباره خانوم ها این است
بهتره که عکس گذاشته نشه
از طرفی به نظرم اظهار نظر کردن درباره قیافه یکی از اقایون ،هزار و یک حرف حدیث پشتش در میاد
بهتره این کار هم انجام نشه
میخواستم ببینم خانومای گل اینجا چه طرز فکری دارن
من که به شخصه برام این چیزا بخصوص تو دنیای مجازی مهم نیست
چه دختر چه پسر
یادم اومد خانومینقل قول:
سایه جان آواتارم عکس یه دختر پسر بود که داشتن هم رو میبوسیدن آخر عشق بود اگه میدیدی میفهمیدی عشق چیه هوس چیه من اگه گذاشتمش نه واسه بوسه شون که واسه عشق تمیزشون بود
منم خیلی دوست دارم عکس بذارم اما همیشه از دخترا سو استفاده میشه اگه از هر 10 نفر یکی از پسرا مشکل داشته باشه؟؟؟؟ من دوست دارم عکس بذارم اما چی بشه سو استفاده گر ها استفاده کنن خشکه هاشم بگن میخواد خودش و نشون بده؟؟؟ تازه همون نبینن فکر کنن زشتیم بهتره هیچ دلم نمیخواد اینجا هم مثل دنیای واقعی به خاطر زیبایی های صورتم مورد توجه قرار بگیرم حالا نمیگم خیلی خوشگلما اما خوب دلم میخواد اینجا خودم باشم
خوب کسی بهت گفت که تغییرش بده ؟
واما در مورد عکس که گفتی دلت میخواد بذاری
باید بگم که همونطور که خودت میدونی اگه این کار رو بکنی که هیچ فایده ای هم نداره
باید بعدش متحمل مشکلات و دردسراش باشی
جامعه ما به اندازه کافی خودش مشکل داره حالا بماند که جامعه مجازیش دیگه چه مشکلاتی داره
اصلا میخواین یه ارایشگاه باز کنیم !!!؟نقل قول:
نه عزيزم نترس .همراه خودمون يه ارايشگر ميبريم كه هر روز موهامون را مطابق با فشن روز درست كنه .خوبه؟مياي؟اسمت را تو ليست بنويسم؟
خانومایی که میخوان برن سربازی یه طرف
خانومایی هم که میخوان برن ارایشگری یه طرف
.........
راستی منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم در مورد گذاشتن عکس در دنیای مجازی و ...
دهه مهرآریا جون !!! من گناه داشته بیدم!!نقل قول:
شما هم ارام جان اول بايد موهاتو صفر بزني بعد بري تو اشپز خونه كنار دست بقيه خانمهاي محترم مس بسابي تا با ناملايمات زندگي دست و پنجه نرم كني تا بعد ببينيم كي اعزام ميشي تا بعد يه فكري به حالت بكنيم
مس چیه چاقو بده یه چند نفر رو تیکه پاره کنم!!!
حالا من چیکاره بشم؟؟؟
اصلا من شاتگان نمی خوام ریلف می خوام مثل این فیلم دشمن پشت دروازه ها همچین تک تیر انداز بودن کیفش بیشتره
تازه کچلم می کنم روغن دارین برق بندازم کله رو؟؟ :31:
گذاشتن عکس تو دنیای مجازی؟!من خیلی دوست دارم که راحت عکسشون رو میزارن رو نت!ولی تا اونجایی که من میدونم داشتن یه شخصیت پنهون شیرین تر و جذاب تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به دردسرش نمی ارزه،تجربه اش رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
در مورد آرایشگری هم من موافقم،انواع موهای فشن،از اوناکه آدم برفیم داشت! در خدمتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من سریازی رو انتخاب می کنمنقل قول:
اصلا میخواین یه ارایشگاه باز کنیم !!!؟
خانومایی که میخوان برن سربازی یه طرف
خانومایی هم که میخوان برن ارایشگری یه طرف
پس تعداد سربازا بیشتر شد :10:
سربازان گرامی حملــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه ،:27:
میریم که این خانومای ارایشگر رو کچل کنیم :21: