مدل LA32C465 سامسونگ ميتونه چه فرمتهايي رو پخش كنه؟؟؟
و آيا كسي اين ال سي دي رو داشته و ازش راضي هست؟
با تشكر
مدل LA32C465 سامسونگ ميتونه چه فرمتهايي رو پخش كنه؟؟؟
و آيا كسي اين ال سي دي رو داشته و ازش راضي هست؟
با تشكر
-ميتونيد از طريق كابل شبكه hdtv تون رو به pc متصل كنيد واز اين طريق يك شبكه ايجاد كنيد واطلاعات وفايل ها رو روي Hdtv بصورت share اجرا كنيدنقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
-اين اختلاف قيمت وجود داره تقريبا البته شايد كمي كمتر از 30%نقل قول:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
-فكر ميكنم usb براي اجراي فيلم داره و در اين صورت تمامي فرمت هاي مورد نياز شما رو اجرا ميكنه تا رزولوشن 1080pنقل قول:
-با توجه به قيمت وامكانات ميتونه مدل خوبي باشه
پورت lan :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورت rgb :
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
-در مورد نمايندگي ها خيلي وقت تبليغ ميشه منتها متاسفانه خبري نيست و فكر نميكنم باز هم خبري بشهنقل قول:
با سلام خدمته دوستانه عزیزم من پلاسما ۵۰ الجی دارم واز ان بسیار رازی بودم اما امروز برای من اتفاقی افتاد در هنگام روشن کردن ان یک صدای تیک تیک امد وتصوریر با تاخیر زیاد بلا امد و در روشن کردنه دوباره دیگه تصور نداشتم وفقط صدای تیک تیک میده من با نمایندگی تماس گرفتم وباید فرداد برم به نمایندگی الجی تا تیوی تعمیر شود .اما دلیل ان را نفهمیدم که چی شده چون قبلا سابقه نداشته بود .حا لا کسی هست که من را راهنمایی کند تا دلیله روشن نشدن را بدونم . از دوستان خواهش می کنم در این باره به من اطلاع بدهید .با تشکر از شما دوستانونقل قول:
-رست فكتوري كردين ؟نقل قول:
دوستان یه سوال :
اگه فرمت FULL HD را در تلوزیون HD پخش کنیم ، چه جوری پخش میشه ؟ یعنی فریم فریم میشه یا روان نشون میده ؟
سلام
گارانتی سونی شامل چه چیزهایی میشه؟
- اقا مهدي اصلا مهم نيست چه فرمتي رو ميخواين اجرا كنيد اين به پليرتون ارتباط داره نه به hdtv توننقل قول:
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
-امين جان متاسفانه اطلاعي از گارانتي ها ندارمنقل قول:
سلام
قصد خرید 1 تلویزیون 32 اینچ برای اتاقم دارم که به دیوار وصل بشه. می خام ماهواره بهش وصل کنم.
تا 500 می خوام هزینه کنم.مارک برام مهم نیست.
بهترین مدلی که می تونم بگیرم چیه؟
سلام
روی تلویزیون SONY EX500 از طریق USB یک فایل ویدئو یی (VCD(MPEG1 را پخش کردم چون رزولوشن پایین است فیلم را کوچک نمایش میداد:
1- آیا برای تمام صفحه کردن (ّfull screen) آن روشی است یا مجبورم با کامپیوتر فرمت عوض کنم؟
2- اگر از طریق USB فقط سایز واقعی نمایش میدهد و تمام صفحه نمی شود ، فقط روی برند سونی است و یا مثلا روی 6960 سامسونگ هم تکمه تمام صفحه کردن ویدئو وجود ندارد؟
سلام.
پلاسما ال جی مدل PK760 الان قیمتش 1850000 هزار تومن هست (50 اینچش)
می خواستم ببینم نسبت به مدل های هم سطح خودش (مدل های سونی ، سامسونگ ، پاناسونیک) چجوریاست ، بهتر یا بد تره ؟؟؟ (تو قیمت 2 میلیون حدوداً ، کدوم مدل رو بگیرم بهتره)
در ضمن می خواستم ببینم گیفیت تصویرش چجوریه ، خوبه یا نه ... (کیفیت تصویر برام خیلی مهمه)
به نظرتون یکی از همین مدل هارو بگیرم یا وایسم تا مدل های سال 2011 وارد بازار بشه ؟؟؟
_____
میگن که آرم شبکه ها روی صفحه پلاسماها میمونه ، می خواستم ببینم این صحت داره یا نه ؟؟؟
اگرم صحت داره مثلا باید چند ساعت روی یه صفحه صابت بمونه تا اینجوری بشه ؟؟؟
اگرم آرم روی صفحه بمونه ، دوباره درست بشو هست یا نه ؟؟؟
چند وقته درست میشه ؟؟؟
ممنون :40:
راستش من میخام گیرنده بلوسنس بگیرم که قسمت مدیا پلیرش FULL HD هم ساپورت میکنه . اما نمیدونم اگه ال سی دی فقط HD ساپورت بکنه اونوقت تکلیف فیلم های FULL HD چی میشه ؟ بدون مشکل اجرا میشن یا اصلا ال سی دی HD قادر به پخششون نیست ؟نقل قول:
-ميتونيد سراغ سري هاي پايين برندها برين :نقل قول:
lg 340
samsung 3-4 series
xvision
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
-شما مشكلي با نمايش اونها ندارين عزيز فقط مقداري از جزئيات تصوير رو در 1080p ها از دست ميديننقل قول:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
-احتمالا راهي وجود نداره مگر در منوها موجود باشهنقل قول:
-توي سري هاي c گزينه هايي براي تمام صفحه كردن وجود داره براي چند حالت مختلف
-يكي از بهترين مدل هايي هست كه ميشه به دوستان توصيه كردنقل قول:
-تصوير كارايي و اندازه بزرگ با قيمت مناسب
[HTML]http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-50pk750/4505-6482_7-33957043.html?tag=rtcol[/HTML]
-در مورد burn-in يا ir در پلاسماها خوب به هر صورت مستعد هستند تنها در neopdp هاي پاني كمتر رويت ميشه
-راههاي متفاوتي وجود داره وخود Hdtv ها هم تمهيداتي براش در نظر گرفتند مثل اسكرين سيور يا pixel orbiter , pixel shifting....
-همه چي بستگي به اين داره كه تا چه حد مشكل جدي باشه
[HTML]http://www.plasmasaver.com/burnin.html[/HTML]
-در مورد 2011 و مدل هاي مربوط به اون فكر ميكنم بايد چند ماهي صبر كنيد بعد هم مدتي براي اينكه قيمت ها تثبيت بشه و..
سلام دوستان
ممکنه یه لیست از بهترین های 32 اینچی بدین؟ اولویت با سونی و سامسونگه
قیمت مهم نیست...
یه سوال دیگه 32 اینچی هست که سه بعدی باشه؟!
ممنونم
سلام دوستان
بین این سه مدل کدوم بهتره (اندازه 40)
Samsung C 675_C 685_C 695
و اینکه آیا مدل بهتری از سامسونگ هست تا 1.100 ؟
USB این مدلها چه طوره ؟ فرمتارو خوب پشتیبانی میکنه ؟
با سپاس فراوان . ببخشید زیاد شد.......
sony ex710نقل قول:
sony ex500
samsung c6900
samsung c695
lg 660
panasonic d25
-philips 32pfl9705 يك نمونه 32 ه توليد كرده كه قرار بود ايران هم بياد البته با قيمت نزديك 2800 فكر ميكنم
[HTML]http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/philips-32pfl9705-710993/review[/HTML]
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
-c695 بهترين انتخاب ممكن هست تصوير وكنتراست بي نظيري در بين ال سي دي هاي همرده خودش دارهنقل قول:
-در مورد Usb هم فوق العاده عالي ساپورت ميكنه همه فرمت هايي كه ميشناسين رو
البته الان C695 قيمتش 1.200 هست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
c695 بهترين انتخاب ممكن هست تصوير وكنتراست بي نظيري در بين ال سي دي هاي همرده خودش داره
-در مورد Usb هم فوق العاده عالي ساپورت ميكنه همه فرمت هايي كه ميشناسين رو
میشه بگین تا 1 یا 1.100 کدوم یکی بهتره ؟
با 1100 شما نميتونيد c695 رو بردارين ميتونيد c685 رو انتخاب كنيدنقل قول:
sony 40ex400
sony 40ex500
کدوم بهتره؟
خیلی ممنون بابت راهنمایی ...نقل قول:
پس یعنی کم و کسری نسبت به رقیباش نداره دیگه ، نه ؟؟؟
در موقع بازی کردن صفحه مدام عوض میشه ولی مثلا تو بازی های شوتر ممکنه نوار خون و اصلحه چند ساعت روی صفحه صابت بمونه.
می خواستم ببینم از این بابت مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
مدل خواصی هست این ؟؟؟نقل قول:
تنها در neopdp هاي پاني كمتر رويت ميشه
درود،
دوستان کسی این مدل از فیلیپس رو تو ایران رویت کرده؟ 32PFL9705H/12
در واقع سوال اصلی اینه که برای کسی که بخواد TV فیلیپس سایز 32 و از نوع ال ای دی بکلایت بخره تنها 2 گزینه رو پیش رو داره... یکی همون سری 9 هزار و یکی دیگه هم سری 5 هزار فیلیپس 32PFL5605H/05
این دومی تو ایران هست قیمتش هم خوبه اما خوب در مقایسه با سری 9 قاعدتا کم میاره...
علی الحساب دوستانی که تجربه استفاده از 32PFL5605H/05 رو دارند خواهش می کنم نقد یا نظرشون رو بگن ما هم استفاده کنیم.
البته ابی عزیز قبلا یه سایت معرفی کرده که نقد کاملی رو نوشته اما به صحبت و نظرهای بیشتری نیاز دارم
سپاسکد:http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235
-ex500 مشخصات بهتري داره عزيزنقل قول:
sound.vision عزيز دوست خوبم اين مدل هنوز رويت نشده كلا چون قيمت زيادي داره وخصوصيات مربوط به خودش رو مطمئنا دوستان زيادي اينجا اين مدل رو نداردن منظورم سري هاي 9705 هستنقل قول:
دوستان کسی این مدل از فیلیپس رو تو ایران رویت کرده؟ 32PFL9705H/12
-بهترين كار ممكن خوندن تاپيك هاي بسيار مفيد از سايت هاي معتبر مثل avforums واز كاربران ويوزرهايي كه اين سري ها رو دارند هست
كه معمولا نقايص و نقاط قوت رو بازگو ميكنند:
[HTML]http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1200625-philips-2010-8605-9705-3d-ready-led-tv-series.html[/HTML]
-Burn-in of Static Images در واقع همون جا موندگي تصوير زماني كه تصوير ثابتي رو بمدت طولاني روي پلاسما داشته باشيم كه ممكن براي مدت ها باقي بمونهنقل قول:
-والا ممكن براي كسي اتفاق بيوفته وبراي يكي ديگه نه قاعده كلي نداره بستگي به نوع استفاده كاربران داره و يا فعال كردن ويا نكردن Anti-Burn ها مثل screen saver ,ويا pixel orbiter و يا pixel shifter ويا ...دايناميك پنل رو كمتر كردن و..
-در مورد neo pdp ها هم منظورم پلاسماهاي پاناسونيك هست
-با توجه به مصرف زياد شما اگر از نظر اينچ و اندازه مشكلي ندارين توصيه ميشه سراغ v20 پاناسونيك برين
كه خوب نسبت به بقيه برندها در زمينه burn-in موفق تر عمل ميكنه
مرسی عزیز از اینکه اینقدر خوب و زود جواب می دی... در مورد سری 5 هزار یعنی 5605 چطور؟ نظر شما چیه؟نقل قول:
من خودم از نزدیک 5605 سایز 32 رو دیدم بدک نبود...واقعیتش اینه که من می خوام tv رو عوض کنم و یه چیزی بگیرم که قابلیت گیرنده داخلی دیجیتال داخلی داشته باشه و اینکه ال ای دی باشه که مزیت کم مصرف بودن رو هم داشته باشه...(اینکه میز تلویزیونم پر از گیرنده و این جور چیزا شده اصلا خوشم نمیاد مضافا اینکه ال سی دی که الان دارم هم مصرف برقش خیلی بالا هست و هم اینکه فیلم به خصوص فرمت MKV از رو USB پخش نمی کنه)
در کل نه سایز 32 سری 9 هزار رو اینجا پیدا کردم که ببینم قیمتش با بودجه ما جور در میاد یا نه و یا نمی دونم منتظر بمونم که به بازار ایران هم بیاد یا اینکه همین سری 5 هزار رو بگیرم خیال خودم رو راحت کنم چون در کل خیلی از مزیت های سری 9 مثل نت تی وی، وا فای و اینجور چیزا هم به کارم نمیاد فقط بیشتر برام کیفیت صدا و تصویر و اینکه خروجی و ورودی HDMI به اندازه کافی و ال ای دی و در نهایت پخش فیلم به خصوص MKV از روی فلش برای مهمه.
-خوب سري هاي 5 تقريبا ميشه گفت كمي ديگه فكر كردن بهشون منطقي نيست البته از نظر مننقل قول:
-با توجه به نيازهاي شما من چند تا پيشنهاد ميدم :
-samsung c6900
-sony ex710
-lg 5600
-32 اينچ هم دارند و مدل هاي قابل قبولي هستند
-از نظر اجراي فرمتهاهم سامسونگ وال جي موفق تر هستند
- بخصوص سامي كه كانتينر هاي mkv رو هم سري هاي c اجرا ميكنه
-گيرنده ديجيتال هم اين سري ها دارند
1) اگه می تونی علت اینکه می گی دیگه منطق نیست رو بگو (واقعا نظر شما برام اهمیت داره)نقل قول:
2) این مدل از سونی که گفتی رو دیدم مشخصاتش خوبه تنها نگرانیم از edge led بودنش باعث تصاویر هاله دار و ضعف در صدا به خاطر نازکی می شه وگرنه مشخصات کلیش خدایی خوب بود... سایز 32 قیمتش چنده؟ سونی رو نسبت به ال جی و سام ترجیح می دم...
3)این مدل از سام که نوشتی ظاهرا بلوری پلیر هست البته تا اونجا که من سرچ کردم.
-با توجه به وجود سري هاي بالاتر ي مثل 7-8 با بهبود در كنتراست و مشخصات قطعا بهترنقل قول:
-1200-1300 هست قيمت 32ex710 خوب به هرصورت اين مشكل ال اي دي هاي حاشيه اي هست
-به نظرم ن در c6900 بهتر عمل شده در اين مورد
-نه عزيز اون bd-6900 هست اين مدل توي نت خيلي كمياب هست از نظر گوگله كردن :46:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA40C6900VRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
-در مورد سوني نبايد به usb فكر كنيد چون قابليت زيادي نداره جز mpeg 1-2 كه البته ميشه با يك media player جداگونه حلش كرد
مرسی از راهنمایی که کردی... فکر کنم باید از نزدیک برم این چندتا مدل رو ببینم.... اما کلا فیلیپس سایز 32 را تو سری 7 و 8 هزار نداره اگر هم داشته باشه که من تو ایران ندیدم از اون طرف بیشتر مدل های فیلیپس در سایز 32 رو که تو سایتش چک می کنی یا از این ال سی دی های لامپ مهتابی هستن با ال ای دی حاشیه ای... اما خوب اگه مدلی تو سری 7 و 8 فیلیپس باشه که سایزش 32 باشه و حتی ال ای دی حاشیه باشه احتمالا نباید انتخاب بدی بشه...(تو بازار کشور ما هم که هیچ جنس و مدلی رو نمی شه راحت پیدا کرد!!)نقل قول:
بازم ممنونم که جواب سوالات رو اینقدر زود و خوب میدی.
-خواهش ميكنم حتما از نزديك هم ببيننقل قول:
-همينطوره متاسفانه برند فيليپس هم كمياب هست وهم از نظر قيمتي گران
ولي كنتراست فوق العاده اي داره پنل هاش و همينطور جنس مرغوب پنل ها و طراحي خاص خودش رو داره
می شه دقیقا بگید کدوم مدل. و حتما بشه به دیوار وصل بشه.نقل قول:
-ميتونيد سراغ سري هاي پايين برندها برين :
lg 340
samsung 3-4 series
xvision
سایتی هست مشخصات کامل lcd tv هارو بزاره و بررسی کنه؟
با تشکر
lg 32ld340نقل قول:
samsung LA32C380
samsung LA32C455
xvision LC-32IMM7
xvision LC-32IMF7
-مشكلي نداره همشون متصل ميشن منتها يك وسيله جدا براشون بايد تهيه كني مثل براكت تا روي ديوار نصب بشه
-در مورد بررسي خوب خيلي پراكنده هستند شما ميتونيد به سايت هاي توليد كننده برندها مراجعه كنيد
از 900 تا 1 میلیون چی پیشنهاد میکنید؟ 40 اینچ.
سلام میخواستم بدونم که sony bx300 تیونردیجیتال داره؟ممنون
سلام بر همگی
[خواهش میکنم دوستان منو کمک کنند من میخواستم یه تلویزیون 46"بخرم با تحقیقاتی که انجام دادم شارپ مدل کواترون یا همون le820mنظرمو جلب کرده حالا با توجه به 4 رنگ بودن .فرکانس120 ونداشتن تصویر در تصویر وکم بودن ورودیها(hdmi 4 و1کامپونت)ونداشتن زبان فارسی آیا خرید شو توصیه میکنیدیا اینکه برم سراغ یه مارک دیگه ضمنا"چند سایتو خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم
ببخشید یه سوال
من زنگ زدم نمایندگی سامسونگ درمورد C685 , C695 ازشون سوال کردم گفت همش ساخت ایرانه و کره ای نیست
درسته ؟:18:
و در آخر آیا تا 1.200 سونی 40 اینچی در خور توجه هست ؟
خیلی ممنون.....
samsung 40c550نقل قول:
lg 42 470
sony 40bx 400
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
-بله كره اي نستند مونتاژ هستندنقل قول:
sony ex400
سلام.خیلی ممنون از اینکه سریع جواب میدینt_tanhayam.ال ای دی های فیلیس چطورند؟از نظرکیفیت از سایر برندها بهتره؟میشه توضیح بدین.لیست قیمت ها با گارانتی خیلی ممنون از راهنمایی تون