بابا من که از گرافیکش کف کردم!!!!!!آخرشه!!!
ولی فیفا یه چیزی داره که پیس نداره اونم جذابیت صداهای تماشاگرا هستش!!!پیس اینم ردیف کنه تمومه!!!
Printable View
بابا من که از گرافیکش کف کردم!!!!!!آخرشه!!!
ولی فیفا یه چیزی داره که پیس نداره اونم جذابیت صداهای تماشاگرا هستش!!!پیس اینم ردیف کنه تمومه!!!
به نظر من این نسخه فینالش بیاد تو رکورد های گینس ثبت بشه
چه چیزش تو رکوردهای گینس ثبت میشه؟ الکی بزرگش نکنید.نقل قول:
به نظر من این نسخه فینالش بیاد تو رکورد های گینس ثبت بشه
آره هست من امتحان کردم در 32 جهت میتونی تغییر جهت بدی اما بدلیل این response time لعنتی آدم جرات نمیکنه باهاش دریبل ریز بزنه البته بعضی جاها بدرد میخوره .نقل قول:
من از سرودهایی که میخونن به اصطلاح چنت ها زیاد خوشم نیومد البته هر گیمری با توجه به سلیقه خودش میتونه چنت مورد علاقشو به بازی اضافه کنه .اما واکنش تماشاگران به اتفاقات توی زمین به نظرم بدک نیست .نقل قول:
همه چیش ثبت میشه من به بازی از 10 نمره 9.99 میدم
تبدیل زمان 5 دقیقه دمو به 10 دقیقه.
دانلود از هاست خودم با حجم 3.69 مگ:
فقط کافیه فایل pes2010 رو که درون پوشه ی اکسترکت شده قرار داره در مکانی که بازی نصب شده کپی کنید(مثل کرک کردن). خودم تست کردم دوستان.کد:http://bartarinsoft.co.cc/10minutes_PES2010_Demo.rar
مرسی, مصطفی.
حسین جان شما فکر میکنید اگر response time درست بشه راحت تر میشه مانوور داد و دریبل زد در نتیجه بازی اسون تر میشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من خیلی راحت گل میزنم تو همون بازی که کردم با لیورپول به آلمان تو 4 دقیقه اول 3 تا گل زدم. البته تایم رو 90دقیقه بود.
توپ جدید برای نسخه دمو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تغیر زمان از 5 دقیقه به 10 15 20 25 30 45و 90 دقیقه
اینم لینک دانلود
فقط 10 بار میشه دان کرد گرفتین چند جای دیگه آپ کنید.کد:http://rapidshare.com/files/281727903/15_Demo_Tweak_2010-v1.0.rar.html
حجمشم فقط 13 کیلو بایته.
عجیبه. من همین الان داشتم با لیورپول بازی میکردم خودمم بارسا بودم, در زمان 10 دقیقه 1-1 شدیم :19: گل زدن سخت شده.الان فقط شمایی که میگی خیلی گل میزنی :18: شاید سبک بازیت توی 2009 طوری بوده که با 2010 همخوانی داره :27:نقل قول:
این پچ با ویندوز ایکس پی مشکل داره.من نتونستم ازش استفاده کنم.تا الان همون پچی که گذاشتم خیلی خوب داره کار میکنه.نقل قول:
نقل قول:چه تاثیری میتونه داشته باشه میشه بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
اگه wait for vsync رو فعال بذارم شدیدا رو گیم پلی بازی تاثیر می ذاره
آدام چند روز پیش میگفت در مورد نورپردازی هر ساختی از بازی با قبلی فرق میکنه و توی کد 90 درصد یک کم این مساله بهتر شده آخه بعضی از کاربرا این ایرادو از نورپردازی میگرفتن .نقل قول:
-گرافیک بهتر شده ولی واقعا نمی شه گفت عالی..چهره بعضی بازیکنا خوب طراحی شده یا مثلا چمن ورزشگاه که واقعی تره نور پردازی ها یکم بیش از حده یا درست کار نشده روش بعضی قسمت ها از شدت نور متمایل به سفید می شه یا چهره بعضی بازیکنا
-راستش من عکاسارو دو بعدی ندیدم یک تصویر میتونی ازشون بزاری ؟نقل قول:
تماشاگرها بهینه شدند یه کم هم رنگاشون شاد تر شده (انتظار من بیشتر بود) ضمن این که مشخصا عکاسی هم با این که تعدادشون زیاد تر شده ولی هم چنان دو بعدیند
موافقم با شما .نقل قول:
-بازیکنا توپ رو بیش از حد جلو می ندازند که اصلن خوب نیست (حتی بعضی مواقع موقع استپ کردن هم این کارو انجام می دند)
موافقمنقل قول:
-چند انیمیشن جدید واسه دریبل اضافه شده که واقعن خوبه (تورس رو واقعن قدرتمند ساختند تو این نسخه)
کاملا موافقم اما خدارو شکر با ایمپورت کردن میشه چنت ها را عوض کرد .نقل قول:
-صدای تماشاگران اولش به نظر می یاد که نسبت به 2009 بهتر شده ولی بعدا می ره رو مخ تا حدی که من ازبازی سوم صدا رو قطع کردم
شما از چه طریقی به گل میرسی ؟نقل قول:
-با این که همه می گفتند گل زدن سخت شده ولی برا من فرقی نداشت(شاید به خاطر نوع بازیم) در مجموع 4 بازی 9 گل رد و بدل شد که سهم من 4 تا بود ولی باید قبول کرد که CPU قویتر شده که یه مقداریش هم بر می گرده به این که بعضی حرکات شما مثل تغییر جهت ناگهانی رو کندش کردن
تقریبا منم با اکثر نظرات شما موافقم .
شرمنده دوستان که دو تا پست پشت سر هم زدم اما گفتم ممکنه با پست بالایی قاطی بشه .نقل قول:
آره خوب اگه همین کنترل توی pes 2009 بود چه کارا که نمیشد کرد و بازی هم آسون تر میشد کافی بود روی این کنترل مسلط میشدی بعد ببین چه کارا که نمیتونستی بکنی .
راستی هر نکته مبهمی وجود داره بگین !
من غیر از xp کار نمی کنم واین پچ رو هم تو xp سرویس پک دو گذاشتم. البته اینو بگم که شما نمی تونید اون 5 رو تو منو تغییر بدید ولی زمان بازی تغییر میکنه.نقل قول:
در مورد گل زدن هم بگم که گل زدن سخت هست اما نه که نشه. من گل زدم ولی با مصیبت سیستم بازس من هم انگلیسیه یعنی از کنار حمله می کنم.
شما خیلی زحمت کشیدی واقعا خسته هستی تو یک ساعت و نیم 4 تا گل زدی بعد میگی گلزدن راحته این فوتبال برای یک ساعت نیم گیم پلیش طراحی نشدهنقل قول:
من خیلی دوست داشتم که بازی خیلی سخت تر بشه.البته نه با کاهش و یا افزایش response time.نقل قول:
بنظر من بهترین کاری که میشد کرد افزایش هوش مدافعان و قوی تر شدن انها بود.
چیزی که خیلی منو ازار میداد همین راحت دریبل کردن مدافعان بود طوری که با چند بار تغییر جهت دادن میشد راحت دفاع رو جا گذاشت.بعضی مواقع هم که خود بخود دریبل دو طرفه میشد زد.
یه مشکل دیگه اینکه یک-دو کردن خیلی راحت بود در 2009.و همینطور تو سر توپ زدن.....
یکی دیگه اینکه پاسهای توی عمق بصورت هوایی که مدافعان در اون شرایط خیلی بد عمل میکردن.....
حالا دوستانی که دموی 2010 رو بازی کردن بگن تا چه حد این نکاتی که من گفتم بهبود پیدا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من لطفا متن رو کامل بخونید من گفتم تو 4 دقیقه اول 3 تا گل زدم بعد هم تو دقیقه 5 از بازی اومدم بیرون.نقل قول:
من همین مشکل رو تو تاپیک pes2009 هم داشتم. ملت نمی تونن گل بزنن بعد که یکی میاد میگه گل زدن آنچنان هم غیر ممکن نیست بقیه فکر می کنن خالی میبنده. (قصد بحث کردن ندارم)
همین جا قرار دادم اما در پست دوم:نقل قول:
کد:http://www.talar.andysheh.com/showthread.php?p=312#post312
بچه ها من همین الان یه قسمت از منو دمو pes 2010 رو فارسی کردم
لینک دانلود
اگر هم اموزش نصب خواستید بگین تا بگمکد:http://vahid46.persiangig.com/%D9%83%D9%85%D9%BE%D8%B1%D9%8A%D8%B3/unnamed_99.rar
تا حد زیادی حق با شماست کم کم قلق بازی دستمون بیاد میشه زیاد گل زد .نقل قول:
یک سری چنت یا همون سرودهای تماشاگران برای نسخه دمو :(سایز 48 مگ )
[html]http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44985[/html]
بابا تو اون 2009 هم تو دموش اوايلش سخت ميشد گل زد اما بعدش راحت شد !
منم بالاخره پيدا كردم امشب دان ميكنم !
من هم با شما موافقم بازی خیلی باید از این سخت تر بشه . حتی از این هم سخت تر. من تو 2009 تو سخت ترین حالت بالای 20 گل میزدم تو تایم 30 حالا اگه قرار باشه اینجا هم اینطوری باشه پس زیاد سخت نیست. من میخوام جوری باشه که نتیجه آخر بازی از مجموع 4 تا گل بیشتر نشه.نقل قول:
من روی ویندوز XP SP3 امتحان کردم ، بدون مشکلی اعمال شدنقل قول:
اون یه نفری که گفته بود با کی جی بی کم حجمش می کنه تا ما هم بتونیم دانلود کنیم
الان کجاست؟
ببخشید من حوصله ندارم از صفحه ی اول بخونم بیام جلو
راست حسینی بگین pes2010 اومده به بازار یا نه و اگه نه
دقیقا کی میاد و سیستم مورد نیازش چه طوریه؟
سلام در کل بازی بهتر شده یا نه؟
یکی توضیح بده
اون یه نفر من بودم...نقل قول:
با کی جی بی فشرده کردم که فقط چند مگابایت حجمش کمتر شد!
با هر برنامه ی فشرده سازی دیگه ای که فکرشو بکنی امتحان کردم که نتیجه ای نداشت!:13:
نمیدونم یا ما خیلی آماتوریم یا شما خیلی حرفه ای!نقل قول:
چون من فرومهای خارجی رو هم نگاه میکردم اکثرا میگفتن گل زدن سخت شده
البته من هنوز بازی نکردم فردا میرم میخرم نظر کاملمو میگم
سلام رفقا.
منم از دوست گلمون مسلم بازی رو گرفتم.
منم شب میام یه مفصصل چیزایی که از بازی فهمیدم رو یه توضیحی میدم.
راستی این پچ تایم که چند صفحه پیش بود انگار مشکل داره یکی بیاد درستش رو بزاره یا اگه پچه های دیگه ای هم اومده بزاره برای دانلود.
فعلا فقط دموش اومده اینم لینک دانلودنقل قول:
30 مهر یا 1 ابان نهایی میادکد:http://www.talar.andysheh.com/showthread.php?p=328#post328
واسه من که هیچی به اندازه فیفا حال نمیده با توجه به اینکه امسال یه خورده ضعیف کار کرده!!!
هم آنلاینش هم منجر مد هاش!!!!عالیه واقعا
نقل قول:
نه منظورم شما نبودی . شاهد تلاش شما بودم و خیلی ممنونم:11:
اما یه نفری که اون اول گفت ویستا رو تو 5 مگابایت دارم و شما رو اغفال کرد کجاست؟
اگه صدای مارو می شنوی! این چه اتیشی بود که به جون ما انداختی؟
خوب به لطف داداش مصطفی nba عزیز مام دمو دار شدم مصطفی جان واقعا ممنون ...
ولی یه ضد حال خوردم اساسی ..
دوستان دمو فقط تو درایوی که ویندوز نصب میشه نصب میشه چقدر مگه فضا میخواد من درایو c یک و نیم گیگ بیشتر جا نداره نصب نمیشه تو درایوای دیگه ام نمیشه درسته ؟
سلام
دموی بازی رو تست کردم
گرافیک بازی فوق العاده بود
نور پردازی عالی
گیم پلی خوب بود
بعضی حرکات بازیکنان آدم رو به وجد میاورد
صدای تماشاگران مخصوصا موقعی که خطری روی دروازه حریف ایجاد میکردی جالب بود
اما خب بعضی نکات منفی هم داشت
مثل اینکه تو سر شاخ شدن ها مالکیت توپ خیلی عجیب و غریب عوض میشد
سنگینی توپ برام یه سوال بود
بعضی وقتا خیلی سنگین رو چمن راه میرفت
و بعضی وقتها با یه ضربه کوچیک چند متر از بازیکن فاصله میگرفت
بازیکنا موقع ضربات ایستگاهی و کرنر یه حرکاتی از خودشون درمیاوردن انگار که دستشویی دارن !!!
در کل بازی سخت تر شده
گل زدن هم همینطور
بازیکنا سنگین تر حرکت میکنند
و موقع تغییر جهت
یه کم طول میکشه تا عکس العمل نشون بدن
که به واقعی شدن بازی کمک میکنه
در کل
من ناراضی نیستم
و منتظر نسخه نهایی میمونم
کاملا موافقمنقل قول:
اینو نگاه کنید بازیکن بارسا حدود چند دقیقه همین جا ایستاده در حالی که توپ روی دروازه منه قبلش من یه ضربه ایستگاهی زدم بعد از اینکه مدافعان توپو دفع کردن همون جا خشکش زد
تو این یکی هم بازیکن من (ماسکرانو) موقع زدن کرنر تیر 1 رو گرفته بود منتهی توپو دفع کردم از همون موقع دیگه تکون نخورد تا وقتی که توپ رفت بیرون
حسین جان اگه میتونی اینارو به آدام منتقل کن تا یه جوری به گوش کونامی برسونه شاید تا اومدن نسخه اصلی درستش کنه
واسه من که هیچی به اندازه فیفا حال نمیده با توجه به اینکه امسال یه خورده ضعیف کار کرده!!!
هم آنلاینش هم منجر مد هاش!!!!عالیه واقعا
نقل قول:
بيچاره ها افسردگي گرفتن .
احتمالا اين مشكلات حل ميشه ! اگه نشه كه خيلي مسخرست !
این دمو حجمش دقیقا چقدر هست؟
شما هم یکم حوصله کنین و برین صفحات قبل رو بخونین.نقل قول:
من درایو دیگه ای نصب کردم .نقل قول:
ویرایش گر دیتا بیس pse 2010 :
[html]http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/pes-2010-database-editor-v01-by-inas.html[/html]
[html]
[/html]
یک پچ برای بازی :
[html]http://pes2008editing.blogspot.com/2009/09/pes-2010-demo-patch-by-hio.html[/html]
خصوصیات این پچ :
- تیم بایرن مونیخ بجای ایتالیا توی بازی وارد میشه .
- وضعیت و لباس بازیکنان رو درست میکنه .
- چهره 8 تا بازیکن از 11 بازیکن درسته .