با اجازه داش علی:20:نقل قول:
فکر کنم اینو میگه:
مجموعه بازی های با گرافیک خیلی بالا (مخصوص Satio و i8910)
البته لینکاش فسیل شده:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384312
با اجازه داش علی:20:نقل قول:
فکر کنم اینو میگه:
مجموعه بازی های با گرافیک خیلی بالا (مخصوص Satio و i8910)
البته لینکاش فسیل شده:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384312
نه اینو نمیگه مهدی جان!
گشتم پیداش نکردمنقل قول:
مهیار تاپیکش رو زده بود
احتمالا یا رفته ترش یا لینک هاش فسیل شدن مثل تاپیکی که مهدی لینک کرده بود !
پس من یه تاپیک بزنم براش؟نقل قول:
آخه این گوشی واسه شما قدیمیه واسه من خیلیم جدیده! :31:
به نظر من متوسطه
.
سلام
آقا من این فریمور HX-V5 ورژن عربی اش رو دانلود کردم و نصب کردم رو گوشی، انصافا خیلی خوبه و خیلی هم سریعه، ولی فریمور قبلی من، وقتی رو صفحه اصلی بودی میشد با کشیدن صفحه به چپ یا راست با یه افکت قشنگ به منوهای دیگه رفت، مثلا با کشیدن صفحه به چپ میرفت تو منو و با کشیدن صفحه به راست میرفت به قسمتی که میشد عکس بهش اضافه کرد و روی عکسها مکانهایی رو مشخص کرد که با لمس اون مکانها مثلا به شخص مورد نظر زنگ زد (ببخشید اسم قسمتشو نمیدونم!) ، ولی تو این فریموری که جدید نصب کردم هیچکدوم از اینارو نداره، یعنی با کشیدن صفحه به چپ یا راست صفحه عوض نمیشه، اون بخشی رو هم که روی عکسا مکانهایی رو مشخص میکردیم انگار کلا نداره، آیا این فریمور همینطوریه؟ یا تنظیمی چیزی داره؟ ممنون
آقا یه چیزه دیگه هم که الان متوجه شدم اینه که من فریمور hx-v5 رو با content pack 8gb که ماله hx-v4 بود رو گوشیم نصب کردم! آیا این مشکلی ایجاد میکنه ؟
دوستان من مودم adsl وایرلس دارم
می خواستم بدونم از دوستان کسی برنامه و آموزش اتصال گوشی رو با کامپیوتر از طریق مودم adsl وایرلس می دونه در اختیار من و بقیه دوستان قرار بده
ممنون
مبارک باشه.
ایم یکی رو من خودم حوصله بک اپ گیری نداشتم، نریختم. از ورژن قبلیش دارم استفاده می کنم.
ورژن قبلیه که این جوریه. به صورت پیشفرض این قابلیت رو نداره. توی پست خود این فرمویر نوشته بود که این طوریه. نوشته بود که اگر می خوایم به حالت عادی برگرده باید چی کار کنیمو یه فایل سیس رو اینستال می کردیم حل می شد مشکل.
فکر کنم توی فایلی بود که 3d task manager رو فعال می کرد.
اون بخشی هم که می گی اسمش photo contacts هست.
توی سایت هایپر اکس یگردی پیدا می شه راه حل مشکیله. من الان نمی تونم. تا فردا شب. اما فکر کنم یه ذره بگردی پیدا شه.
فکر کنم این باشه. اما مطمئن نیستم. اگر نتیجه ی دلخواه نداشت شرمنده:
کد:http://hyperx.garrettcullum.com/3d-nav.sis
شما که این فرمور رو ریختی ، امتحان میکنی ببینی بازی های جاوا (مثل doodlejump):31: رو اجرا میکنه یا نه، لینک بازی اینجاست :نقل قول:
مرسیکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?p=4995012#post4995012
نه، نصب میکنه ولی تو لودینگ گیر میکنه!نقل قول:
آقا ممنون درست شد، زحمت کشیدی.نقل قول:
فقط یه سوال دیگه، این فریموره (hx-v5) مشکل فرم ریت فیلم برداریه hdش حل شده؟ آخه یادمه قبلا یه fix واسه حل این مشکل اومده بود
بله حل شده .نقل قول:
آیا میشه روی فریم ورهایی که امکانات 3d نداره این امکان رو فعال کرد ؟ التبه 3d منو رو میدونم میشه ولی اون یکی که از روی دستکتاپ صفحرو لمس میکنیم و وارد منو میشیم رو میگم . اگه لینکی برای فعال کردن این داره ممنون میشم بدید . آیا hx 5 4 امکانات کامل 3d رو دارن ؟
من الان از فریم ور 3v17 استفاده میکنم که مروگرش خیلی بده و هنگ میکنه میخوام فلش کنم به فریموری که فیلم برداریش 24 باشه امکانات کامل 3d داشته باشه . چه فریموری خوبه ؟
دوستان دو تا سوال:
1-اینکه این فرمور هایی که تسک منیجر سه بعدی ندارند ، یعنی مثل فرمور اولیه میمونن که یه صفحه ی کوچولو که توش عکس آیکون ها هست از زیر صفحه میاد بالا (که خیلی بیخود بود) یا اینکه یعنی تسک منیجرشون به صورت Grid View است ؟؟؟
2-نظرتون راجع به فرمور N2O3 چیه؟
اینی که میگی اسمش 3D Navigation ـه .اونیکی هم اسمش 3D Taskmanager ـه. احتمالا هر فرموری که اینو نداشته باشه ، خود کوکر براش یه پچ میذاره.نقل قول:
نمیدونم توی HX-V5 کدوم یکی از این دو قابلیت رو غیر فعال کرده اما یه پچ داره که هر دوش رو بر میگردونه ، توی صفحه ی Goodies سایت هایپر هست.
این فرمور ها خوبن و همشون 24 فریم هستن: فرمور جدید احسان (کاربر موبایلستان) ، HX-V5 ، و N2O3 . اینا تقریبا همشون خوبن . این آخری مشکل نرم افزار های جاواش به طور کامل حل شده ،کیبورد فارسی هم داره، من میخوام بهش فلش کنم .
خب من فرمور N2O3 رو نصب کردم :
سرعتش خوبه ، ویدئو پلیر واقعا توی 2 ثانیه باز میشه
توی همه ی منو ها حالت لنداسکیپ وجود داره ، اما یک ثانیه طول میکشه تا از پورتریت بره به لنداسکیپ
بر خلاف اونچه گفته بود هنوز با بعضی از بازی های جاوا مشکل داره
فریم روی 24 ثابته
علاوه بر inbox معمولی یک conversation هم داره که اس ام اس های سنت و ریسیود برای هر کانتکت رو به صورت چت نشون میده
خوب این که گفتی رو من شنیدم بودم یعنی n2o3 رو : فکر کنم خوب باشه اگه کسی لینکی داره که مستقیم باشه بهم بده که من برم کافی نت دانلودش کنم . امید واردم مرورگرش هم خوب کار کنه چون برای hxv3-17 یعضی مواقع هنگ میکردم مجبور به در اوردن باتری میشدم .
لینک ها سایت خود Faenil مستقیمند. :نقل قول:
این فرمور اصلی به سایز 85 مگ :
این پک زبان فارسی به حجم 1.5 مگ :کد:http://www.olcso-tarhely.com/faenil/n2o3_base_standicons.7z
فایل مودم JB1 رو هم لازم داری ، لینک اون به حجم 12 مگ :کد:http://www.olcso-tarhely.com/faenil/arab_langpack.7z
کد:http://www.olcso-tarhely.com/faenil/ModemJB1.rar
اصلا این مودم چه تاثیری داره حالا مثلا با jb1 یا jc1 باشه چی میشه ؟ من فایل مودم رو دارم ولی اگه jc1 که میگن جدیده با اون فلش کنم !
faenil گفته JB1 بهتر باطری نگه میداره،
راستی لینک JB1 رو هم پیدا کردم پست قبلیمو ویرایش کردم ، اون تو هست.
من بعد از 8 روز برگشتم البته مسافرت بودم
میخواستم بدونم الان بهتین فریم ویر رسمی چیه؟
و چه از نظر مولتی مدیا برام خیلی مهمه چه امکاناتی بهش اضافه شده
با تشکر
دوستان منتظر باشید کوکر ایرانی در فروم موبایلستان (ehsan2004) داره روی فریمور جدیدش کار میکنه وحدود چند روز دیگه ریلیزش میکنه
فعلا منتظر باشید
اشتباه شد .. حذف
8 روز که چه عرض کنم در دو ماه اخیر فرمور رسمی نیومده و آخرین فرمور رسمی I8910XEJD1 ـه که دو ماه پیش اومده .اونم شبیه سایر آخرین فرمور های سامسونگه ، من XEJA1 رو نصب داشتم خوب بود . امکاناتی نظیر کینتیک اسکرولینگ بهش اضافه شده بود.:31: و لا غیر !نقل قول:
من میگم همه بفروشیم بریم سامسونگ Wave یا Galaxy S بخریم!
سلام
چگونه می توان gps گوشی را فعال کرد یا چگونه می توان نرم افزار gps را روی گوشی نصب کرد؟
چطوری نقشه و چه نقشه ای روی گوشی نصب کنیم؟
وچگونگی آپدیت +gps روی خود گوشی؟
مر30
میتونین نرم افزار گارمین یا نوکیا اوی مپس نصب کنین. به اینجا برین همه چی دستگیرتون میشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4982328
همونطور که دوستم شهاب جان گفت به نظر من بهترین برنامه ها واسه این دوگوشی گارمین ونوکیا مپ هستندنقل قول:
من خودم از نوکیا مپ استفاده میکنم که به نظر من هم از نظر باتری وهم کامل بودن نقشه ها بهتر از گارمین است
برای آپدیت برنامه gps+ باید برین به برنامه وگزینه download data رو بزنید...
سلام کمپانی های سازنده ی گوشی سیمبین در حسرت گیم های اجرا شده بر روی I8910:
بازی به اسم Pro golf شنیدین 130 مگ تقریبا ظرفیت بازی هستش به غیر از این گوشی رو گوشی های دیگه امکان داره به گوشی آسیب بزنه. گرافیک استثنایی و سه بعدی بازی اولشم مثل بازی کامپیوتری فیلم داره.
یا بازی به اسم رالی داکار استثایی هستش 80 مگابایت گرافیک در حد بازی های 2 تا 3 سال اخیر کامپیوتری بی نظیر و فقط 8910 این بازی رو اجرا می کنه من لینک بازی ها رو ندارم اما می شه با سرچ به راحتی پیداشون کنین اولی مال گیم لافته دومی EA
امروز گوشی جیبم بود کنار سوییچ
یه خش مامان افتاد رو صفحه اش!!!!
حواستون باشه این ادعای ضد خش بودن صفحه نمایش 8910 هم دروغ دیگه ای از سامسونگه
واقعا چرا این کمپانی اینقدر تو تبلیغاتش دروغ میگه ؟
نقل قول:
عکسشو میزاری؟ با این حساب دیگه amoled ضد خش نیست .. عجب خیلی بد شد ..كلا همه گوشیهای led دار مثل nexus .. desire , n8 رو شامل میشه .. :13:
حالا عکس بزار ببینیم .. البته قرار نیست ضد خش هم ضد خش باشه .. طرف با فرز بکشه خش میفته ... مثلا من یک سالو اندی هستش دارم از amoled استفاده میکنم هیچ محافظی هم نزاشتم هنوز یک خط ریز هم نیفتاده
کافر همه را به کیش خود پندارد...نقل قول:
به همون دلیلی که بعضی کاربرا این کارو میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان دیوانه که نشدم رو گوشی ام با فرزخط بندازمنقل قول:
فکر نمیکنم ضد خش بودن ربطی به amoled بودن داشته باشه
که بگیم همه گوشی های دارای این نوع صفحه نمایش ضد خش نیستن
در بدترین حالت میشه گفت amoled سامسونگ(حالا رو هر گوشی ای نصب باشه) ضد خش نیست
اما
مهم اون لایه محافظتیشه که ممکنه تو یه مدل از یه کمپانی از محصول بهتری استفاده شده باشه تو یه مدل دیگه از محصول بی کیفیت
بیا اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله از این خش ها سه عدد رو گوشی منم هست.
اما اصلا نمی فهمم چه جوری افتاده.
باو ضد خشی هم که مطلق نیست. من خودم چندین و چند بار ( هر موقع که شرط می بندم) با کاتر محکم رو گوشی کشیدم. هیچیش نشده.
اما بازم این سه تا خط هست روش. دو تاش کوچیک و قابل تحمله ها! اما یکیش اندازه همین خش گوشی ali racer هست، ماشالله عمیق هم هست.
Omnia HD Vs N8
كيفيت عكس فوق العاده پاييني داره اگه توي تنظيمات Iso روي خودكار باشه خيلي كيفيت عكسش پايين مياد تا حدي كه انگار احساس مي كني پولت رو دور ريختي و بايد تنظيماتش Iso گوشي 400 تا 200 باشه تا بتونه عكس متعادلي رو بگيره در ضمن موقع دريافت از طريق بلوتوث دريافتي ها توي اينباكس گوشي ذخيره ميشه و اين باعث شده مثلا اگه 20 مگابايت دريافتي فايل داشته باشي ديگه ظرفيت اينباكست پر ميشه و بايد اطلاعات موجود توي اينباكس گوشي رو انتقال بدي تا بتوني دوباره فايل دريافت كني
با این عکسایی که بچه ها گذاشتن به نظر نمیاد کیفیت صفحه نمایش ان 8 بهتر از امنیا باشه.حتی شاید بشه گفت امنیا بهتره...
راجع به عکاسی که خودت گفتی.نقل قول:
راجع به اون اینباکس هم یه روش خیلی ساده داره اونم اینه که بری دیفالت استوریج مسیج هات رو به E:/ mass memory تغییر بدی.
سعنی تا الان فایل بزرگ با بلوتوث نگرفتی؟
کدوم عکسا؟ این دو تا گوشی تو این عکسا که خاموشن.نقل قول:
با این عکسایی که بچه ها گذاشتن به نظر نمیاد کیفیت صفحه نمایش ان 8 بهتر از امنیا باشه.حتی شاید بشه گفت امنیا بهتره...
البته نمیشه نظر داد از این عکس هانقل قول:
ولی تا اونجایی که من میدونم نباید کیفیتشون زیاد فرقی داشته باشه
چون هم تکنولوژی یکسان استفاده میکنن
هم رزولوشن یکسان دارند
فقط پاشنه آشیلش خوانایی زیر نور مستقیم خورشید
که بسیار عملکرد مزخرفی داره !:31:
سلام دوستان.
با تشکر از اقا احسان::11:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1413752#post1413752
الان دست دوی این گوشی رو چند میخرن ؟ 8 ماه پیش خریدم ، 8 گیگه ، چند ماهی از گارانتیش باقی مونده