خير خودش پيشفرض با نصب وين همراه بود
براي اكتيو از اينجا استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خير خودش پيشفرض با نصب وين همراه بود
براي اكتيو از اينجا استفاده كنيد:
سلام دوستان عزیز من یک مشکل دار میشه کمک ام کنید لطفا؟
من ویندوز سون را با پسوند vhd از سایت مایکروسافت دانلود کردم چگونه میتوانم از آن یک دیویدی بوت ایبل بسازم
کمک کمک........................
سلام بچه ها.چرا فتوشاپ توی 7 کار نمی کنه یه پیغام میده میگه باید اکانت بسازی ولی توی xp اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک نفر جواب من رو بده
این اینترنت اکسپلورر رو از کجا بیارم؟
کانکشن ها چرا تو استارت نیستن؟
تازه من خیلی از برنامه هیی رو که میخوام بریزم رو اجرا نمی کنه
از چه نسخه ای از فوتوشاپ استفاده میکنید؟از cs4 استفاده کنید.نقل قول:
فتوشاپتون چه وررژنی هست؟نقل قول:
مگه سریال نامبر وارد نمی کنید؟ یا کرکش رو اجرا نمی کنید؟
جای کانکشن ها که خیلی قشنگ شدهنقل قول:
کانکشن ها چرا تو استارت نیستن؟
گوشه سمت راست صفحه دسکتاپ دیده میشه
سلامنقل قول:
این موضوع خیلی بحث شده- به نظر نمی رسه این دو با هم تفاوت داشته باشند -مایکروسافت لوگوی rtm رو حذف کرده گذاشته برا فروش
بنابراین نباید نگران اخرین نسخه بود کافیه ورژن ویندوزتون این باشه : 6.1.7600.16385
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به نظ می رسه که مایکروسافت اینترنت اکسپلورر 8 رو جداگانه برا دانلود نذاشته ( یا من ندیدم ) اما تو این پک هست:
download.com/archives/multimedia/media_player/download_media_feature_pack_7/کد:http://www.p30
که البته حجمش زیاده وتازه اگه این اشکال مثل اشکال ویندوز xp باشه نصب رو هم قبول نمی کنه و این همه دانلودتون بی فایده هست
شما یه بار دیگه اینتال کن ( طبق گفته خودتون ) اکتیو رو نزن وبعد با کرکهایی که تو همین انجمن هست اونو کرک کن ببین مشکلت حل میشه اگه نشد حتما باید به فکر یه دی وی دی دیگه باشی
در مورد کانکشن هم خاصیت ویندوز 7 همینه باید با یک سری از تغییراتش کنار بیایی- طبق گفته دوستمون از ایکونسمت راست دسکتاپ استفاده کن ( اگه این ایکون رو هم نداره خودش دلیل بد بودن دی وی دی نصب هست )
در مورد نصب برنامه ها هم طبیعی هست که بعضی از نرم افزار های قدیمی در این ویندوز قابل استفاده نباشند ولی باز هم امانی هست به نا م حالت xp که می تونی از اون برای نصب بعضی از نرم افزار ها استفاده کنی به این صورت که :
1. روی ایکون اینستالر کلیک راست کن
2. گزینه سوم (troobleshoot...comp,....) رو انتخاب کن
3. در صفحه جدید روی گزینه اول try reco....... کلیک کن
4. حالا next ادامه ماجرا
در مورد در هم ریختگی کیبورد هم نمی تونم کمکی بکنم
دوست عزیز این فایلی که دانلود کردهاید یک فایل ایمیج هست که توسط نرم افزارهای مجازی سازی اجرا می شودنقل قول:
یعنی شما باید یک سیستم عامل مثل ویندوز xp داشته باشی -نرم مجازی سازی مثل virtual pc ویا vmr رو نصب کنی وبعد این فایل رو فراخوانی کنی برا همین هم هست که حجمش زیاده ( فکر کنم بالای 4 گیگ باشه )
فکر نکنم بتونی از اون یک دی ووی دی بوتبل بسازی
شما برا این کار باید یک فایل با پسوند iso دانلود کنی
سلام من 7 64 بیت دارمو kmplayer رو وقتی اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه که باید ری استارت شه
فقط km player مشکل داره
لطفا راه حل بدید نرمافزار دیگه معرفی نکنید
مرسی
سلامنقل قول:
بر روی فایل اجرایی برنامه ، راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده به تب Compatibility رفته و از این قسمت نام سیستم عاملی را در آنجا می توانستید برنامه را اجرا کرده و با آن کار کنید را انتخاب کنید.
سپس OK کرده و از آن خارج شوید.
سیستم را ری استارت کنید.وامتحان کنید.
این ویندوز اکس پی مجازی رو هرکاری میکنم کرک نمیشه...از همه روشها استفاده کردم..
از طرفی خیلی از برنامه ها هم حتی تو اکس پی مجازی اجرا نمیشه
kmplayer من وقتی باهاش فیلم میبینم کیفیت فیلمو میاره پائین(پیکسل پیکسل میکنه)در حالی که در مدیا پلایر اینطور نیست و کیفیت خوبه البته باید بگم که فیلم کیفیت بلو ری داره یعنی دانلود کردم در ضمن کدک رو هم نصب کردم
میخواستم بدونم میشه کاری کرد
با تشکر
دوستان یه کمکی میخوام ازتون
من الان ویندوز 7 دارم و نمیخوام پاکش کنم
ولی شدیدا برای مدتی میخوام یه ویندوز xp هم نصب داشته باشم
میدونم اگه بخوام دو ویندوزه کنم باید اول اکس پی رو نصب کنم
ولی نمیخوام الان دیگه ویندوز 7 رو پاک کنم فقط میخوام برای یه مدت محدودی ویندوز اکس پی رو هم کنار دستم داشته باشم..
چه راه حلی می فرماییین؟
نقل قول:
ترتیبش این جوریه که اول XP بعد سون ! یعنی الان که سون داری نمیتونی XP نصب کنی ! نصب کنی سون پاک میشه ! اگه اشتباه نکنم البته !
خوب میتونم اول اکس پی رو توی درایو D نصب کنم بهدش سون رو توی دررایو C ??
ویندوز من 7 هست بعضی مواقع صفحه آبی معروف میاد وسیستم ریست میشه توی wista , xp این مشکل نبود بعد از ریست شدن یه پیغام میده که میگه وصل شید به ماکروسافت تا مشکلتونو حل کنید . من که نتونستم کاری بکنم
mb:ep43s3l
ram:4gb corsair 1066
cpu:e7300
اولين ويندوزي كه نصب ميشه حتما بايد در درايو Active شده نصب بشه كه عموما درايو C هست . يعني شما هر ويندوزي كه نصب كردين بايد ابتدا در درايو C نصب بشه . حالا اگر در درايو C ويندوز 7 رو نصبي داشته باشين ميتونين در درايو D ويندوز Xp نصب كنين منتهي ويندوز 7 شما بوت نخواهد شد و مستقيما وارد Xp خواهد شد . براي تعمير منوي بوت ميتوني از نرم افزار Easy BCD در داخل ويندوز Xp استفاده كني .نقل قول:
براي دانلود نرم افزار ميتوني به لينك زير بري :
براي آموزش هم به تاپيك زير برو :کد:http://www.4shared.com/file/128074433/3a3b1cab/EasyBCD_172.html
شما اگر پارتيشن هاي ديگه اي در هاردتون دارين لازم نيست مرحله 1 آموزش رو اجرا كنين و فقط مرحله 2 شامل شما ميشه كه كار با نرم افزار معرفي شده در بالا مي باشد .کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=2307467&postcount=1
kmplayer من وقتی باهاش فیلم میبینم کیفیت فیلمو میاره پائین(پیکسل پیکسل میکنه)در حالی که در مدیا پلایر اینطور نیست و کیفیت خوبه البته باید بگم که فیلم کیفیت بلو ری داره یعنی دانلود کردم در ضمن کدک رو هم نصب کردم
میخواستم بدونم میشه کاری کرد
با تشکر
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون....نقل قول:
دستور شما رو اجرا کردم و موفق به انجام کاری که میخواستم شدم....
دوست مننقل قول:
ویندوز مجازی اکس پی که کرک نمی خواد. من خودم دارم ازش استفاده می کنم!!!
برنامه هایی که در 7 اجرا نمی شند ولی در اکس پی اجرا می شدند رو می تونید در این محیط نصب کنید.البته یه مشکلاتی هم داره که مایکروسافت باید حلش کنه.مثلا شناسایی سخت افزارها و یا نرم افزارهایی که مر بوط به سخت افزار می شند.
سلام عزیزان
اپدیتای win 7 کجا میره؟
من میخوام دوباره بنسبم و اپدیت نکنم بلکه از همونا استفاده کنم
سلام
ویندوز 7 من پیغام bootmsg is missing را میده
بعد میگه plz press alt+ctrl+del tp restart
که ریست میکنم باز همین پیغام میاد
جه کنم؟
چرا واسه من که کرک میخوادنقل قول:
پیغام 30 روزه بودن رو میده....
شما وين 7 اكتيو كرديد؟
بلی اکتیو کردمش...
سلام
من میخوام واسه فولدرا عکسی رو که میخوام بزارم ولی قرار نمیگیره . مگه مثل اکس پی نیست که توی پروپرتیس و بعد Customize ؟
یه سوال دیگه هم داشتم تی وی من تصویر داره ولی صدا نداره . تو اکس پی هم اول که نصب میکردم صدا نداشت بعد نرم افزار Realtek رو نصب میکردم و صدا میومد ولی تو این ویندوز نصب نمیشه و ارور 0001 میده !
دوتا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فایل ها و پرینتر رو شیر کنم؟ وقتی میرم روی قسمتochose homegorupe and shairing option و craete homegrupe رو می زنم ارور میده اینم ارورش:
a homegrupe can only be created on a home networke.
to change your networke location setting open network and shariring center in contorol panel.
2-تو اکس پی وقتی روی یه فایل ویدئویی می رفتم اتوماتیک رزولیشن فیلم رو نشون می داد تو 7 چرا نشون نمی ده می شه کاری کرد نشون بده؟
سلام !
من نمیدونم چرا هر فلشی میزنم به سیستم این پیغام رو میده !
آقا من مي خوام ويندوز سون نصب كنم اما موقع نصب بعد از طي همه مراحل صفحه سياه ميشه و هيچ كاري ديگه انجام نمي ده. مشكل چيه به نظر شما؟
دوستان سلام
کسی سوال قبلی مارو جواب نداد
میخواستم بدونم
که با سون همخونی داره
با تشکر
سلامنقل قول:
جواب شما را در انجمن ویندوز 7 دادم/
کسی نمی دونست؟نقل قول:
سلام وقتی به ویندوز وارد می شم در یک بالن این پیغام ظاهر می شه که میگه driver blocked due to incompatibility. وقتی بر روی اون کلیک می کنک پیغام میده که یک درایور که با سیستم شما مشکل دلرده رو ی سیستم شما نصب هست که اون درایور غیر فعال خواهد بود. driver:Avira Antivir publisher:Avira GmbH Location : not available فکر کنم مربوط به درایور آنتی ویروسم باشه چطوری باید این مشکل رو حل کنم که دیگه این پیغام نیاید
با بروز كردن درايور مربوط شايد مشكل رفع بشه
دوستان سلام
کسی سوال قبلی مارو جواب نداد
میخواستم بدونم office 2003 pro
با سون سازگار هست یا نه؟
سلام
آقا این آدرس تو کجای 7 هست(این به xp مربوطه)
contorl panel ->add remove programs -< add remove windows components - < network services
اگه اشتب نكنم
سمت چپ انيستال پروگرم-گزينه تورن ويندوز اف ار ن
من چیزی شبیه اون پیدا نکردم