نمای داخل تیبا در دو رنگ کرم و مشکی هست؟؟
Printable View
نمای داخل تیبا در دو رنگ کرم و مشکی هست؟؟
نخیر فقط تریم مشکی دارهنقل قول:
که عکسش در پست بالایی موجوده
عکس بالایی که تریم کرم هست
اول بابت تصاویر از دوستمون تشکر می کنم. (به نظر من که فرمون قبلیش بیشتر بهش میومد ولی خوب حتما یک مزیتی برای تبدیل بوده ولی زیر سپری بسیار بسیار در رفع مشکل زیبایی عقب خودرو موثر هست)
تیبا فقط با تریم خاکستری تولید میشود.(رنگ تریم پراید های خانواده X100) و بخش از قسمت های داشبورد مشکی هست دقیقا مانند تصویری که دوستمون گذاشتن.
دوستان از این زیر سپری که جدیدا سایپا میزاره عکس های دیگری بگذارین:n01:
دوستان این زیر سپری و تغییر فرمون تو تیبا های یورو 4 که حدیدا میدن اضافه شده یا کلی هست؟
تیبایی که من نوشتم یورو 3 هست و 1 ماه و چند روز پیش فروش فوری ثبت نام کردم ولی هنوز که خبری نشده، زنگ زدم می گن الان تیبا های قدیمی چون پلاک نمیشه، تا بیان برای پلاکش مجوز بگیرن ممکنه طول بکشه، اگه می خوای بیا 700 تومن دیگه بده بوزو 4 بگیر!!
نه این تغییرات کلی هست ولی تا قسمتی شانسی و اینکه بعضی ها بدون زیر سپری هستند و بعضی ها با زیر سپری...نقل قول:
یعنی راهی نداره اگر تیبای تحویلی این رو نداشت اقدامی کنیم؟نقل قول:
به صورت آزاد پیدا میشه؟ چنده؟
من تقریباً شش ماه پیش ثبت نام کردم برای تحویل تیر(بازه اول تا آخر تیر) که البته هنوز ندادن.می خوام بدونم این تغییرات جدید شامل حال من هم میشه؟ضمناً کسی می دونه چقدر زمان می بره تحویلش از موقعی که اعلام کنن؟
راهی که نداره ، مگر اینکه خوش شانس باشید.(البته اکثریت خودروهای تحویلی دارند)نقل قول:
تیبا هنوز خیلی از لوازم یدکی معمولیش توی نمایندگی پیدا نمیشه ، چه برسه به این چیزای تزئینی و جدید
نسبت به وزنش 2 لیتر بیشتر بنزین مصرف میکنه
رو چه حسابی این حرف رو میزینید و در مقایسه با کدوم ماشین داخلی !!!؟نقل قول:
معلومه دلت از تیبا خیلی پره
با سلام
دوست عزیز بعضی ها انجام داده اند .ولی دو مورد هست اول یکسری موتور بالابر جلوی پراید را خورانده اند . یکسری با سرهم بندی موتوری بر روی این بالا بر دستی عقب سوار می کنند که زیاد بدرد بخور نیست .
مورد دوم هم وضعیت کلید است چون کلید بدرد بخوری من پیدا نکرده ام .
تیبا هاچ بک در تبلیغ جدید سایپا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر زشته. :n21:
خودروهای دهه 70 اروپا از این خوشگل تر بودن. حتی پراید حلبی هم از این خوشگل تره.
واقعاً خجالت نمی کشن همچین ماشی ضایعی رو می چپونن به مردم؟:angry:
تیباهای تحویلی جدید هم مشکل سپر عقب حل شده همینطور فرمون تغییر کرده تریم داخل هم روشن تر شده(کرم)
زیبایی یک امر کاملا نسبی و سلیقه ای هست. اینطور کلی نظر دادن در مورد زیبایی یک خودرو خیلی اشتباه و سطحی هستش.نقل قول:
دعوتنامه دو هفته پیش اومد و ما هم ما بقی پول را پرداخت کردیم اما هنوز از تحویل ماشین خبری نیست!!
با اجازه چند سوال در مورد تیبا از دوستان تیباسوار ...
1-مصرف سوخت تیبا واقعی صدی چندتاست؟ (لطفا بدون تعصب بگید) من خودم پراید 131 دارم و 8.5 الی 9 تا میسوزونه!!!
2-ایمنی این ماشین چطوره؟ بدنه محکمی داره یا مثل پرایده؟ برای مسافرت خوبه؟ کلا در حد چه ماشینیه بدنه و محکمیش؟
3-این قضیه تیبا هاچ بک چی شد ؟ کی تولید میشه ؟ به نظر شما وقتی بیاد قیمتش چه حدودیه؟ شاید یکی خریدم البته پس از تحقیقات و یافتن جواب سوالات ...
4-قدرت موتورش 80 اسب بخاره، میخواستم بدونم کافیه؟
5-شتاب این خودرو چقدره؟
من سه ماه قبل تیبا ثبتنام کردم . تحویل شهریور
آیا موقع تحویل حق انتخاب بین یورو3 و 4 را دارم یا اجباری بهم یورو 4 میدن؟
این تغییرات جدید فقط مختص یورو 4 هست؟؟
با سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده یک سال و خورده است هست تیبا دارم تحویل خرداد 91 تا الان نزدیک 21000 راه رفته
در مورد مصرف الان در شهر تهران با ترافیک و کولر یک سره روشن بین 7.7 تا 7.9 می سوزاند البته بنزین سوپر می زنم مورد بعدی هم روغن در این ماشین خیلی در مصرف سوخت تاتیر دارد . روغن 10-40 توتال اماراتی اخرین بار هم 5-30 توتال فرانسوی ریختم داخلش
در مورد ایمنی من به علت کم بودن پول تیبا را انتخاب کردم اصلا پراید سوار نمی شوم بدنه و ایمنی به نظرم خیلی از پراید بهتر هست بدنه محکم تر دو ایربگ ترمز abs+ebd فرمان هیدرولیک قضای راحت برای سرنشنان چه ردیف جلو چه ردیف عقب حتی بهتر از 206 و 405 در عقب
مورد سوم نظری ندارم
مورد چهارم راستش زیاد اهل گاز دادن نیستم ولی شتابش مخصوصا در یک و دو خیلی خوب هست و قابلیت جا گذاشتن ماشینهای هم رده خودش را دارد .
در مورد تیبا قسمت جلو خودرو راحتر بگم اکثرا ریو می باشد از کمک جلو بندی لنت ترمز و فن موتور ترکیب ربو پراید
در مورد جاده من چندبار تا مشهد اصفهان بم رفتم ام توی جاده من اصلا مشکلی نداشتم
ولی این موارد باید در مورد یک ماشین ایرانی مونتاژ داخل در نظر گرفت من موتوری ایرادای نداشتم ولی جلو بندی کمک عقب ودینام و ایربگ به علت ایراد قربیلک فرمان و چراغهای جلو با عث مراجعه بیش از حد من جهت گارانتی بود
در مورد کدوم تغییرات زیر سپر عقب و فرمان و تریم داخلی و گویا بصورت دیمی و بدون هیچ اصولی فقط یکی از موراد که روی یورو چهار هست اگر اشتباه نکنم صفحه کیلومتر تغییر کرده نو سفید دور نقره ای و بعلت تغییر در سیم کشی یک چراغ دیگر هم جهت نشان دادن غیر فعال بودن ایربگ شاگردنقل قول:
تغییرات یورور 4 کاتالیزور سنسور کیلومتر سنسور دوم اکسیژن و تغییر دسته سیم موتور و نرم افزار ecu
در تیبا یورو 4 سیم کشی خودرو تغییر کرده و از شبکه CAN استفاده شده است . به همین خاطر در تولیدات اولیه بعضی مشکلات قاطی کردن های سیستم برقی (مثل آنچه در سمند مالتی پلکس) رخ می دهد.
در مورد تیبا هاچ بک هم سایپا در حال نصب روبات های خط تولیدش بود که ظاهرا به دلیل تحریم های اخیر تا مدت نامشخصی کار خوابیده و تولیدش فعلا مقدور نیست...نقل قول:
تیبا اگه قدرت موتورش 95 یا 100 اسب بخار می بود عالی میشد البته فکر نمیکنم اون موقع دیگه قیمتش اینقدر میبود ...
حالا انتخاب یورو3 یا یورو4 بر عهده مشتری هست؟؟نقل قول:
پیش فروش دومین مدل خودرو ملی سایپا، تیبا 2 بزودی در نمایندگی های سایپا آغاز می شود.
به گزارش «پرشین خودرو»، پیش فروش خودرو تیبا 2 در آینده نزدیک در نمایندگی های فروش گروه خودروسازی سایپا در سراسر کشور آغاز خواهد شد و پس از اعلام رسمی شروع این ... [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
منبع : پرشین خودرو
بله ولی ظاهرا در حال حاضر فقط یورو 3 ثبت نام میشود.نقل قول:
قرار تحویل تیبای ثبت نامی من شهریور هست. حالا کی با من تماس میگیرن؟
تازه دعوتانمه های تحویل مرداد صادر شده ، شما حداقل 20 روز تا یک ماه تا صدور دعوتنامه فاصله دارید.نقل قول:
دوستان علاقه مند به ثبت نام تیبا 2
پیش فروش از 02 شهریور با شرایط تصویر پیوست
مدیر گرامی ، با توجه به مهم بودن این موضوع در بحث شرایط پیش فروش سایپا هم همزمان اعلام شد.
گفته نشده قیمت نهاییش چنده؟؟ تیبا 2
طبق بخشنامه قیمت ، تیپ و رنگ در زمان تحویل مشخص خواهد شد.نقل قول:
من احتمال می دهم یک اختلاف 2+ میلیونی نسبت به مدل معمولی
تبلیغ تیبا 2 هم از تلویزیون پخش شد ... ظاهرش که بهتر شده و امیدوارم قیمتش زیاد نسبت به مدل سدانش گرانتر نباشه ...
سبقت تیبا از خودروهای گران قیمت چینی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش اکو ویژن، طبق آخرین گزارش کیفی خودروهای تولیدی داخلی که هر ماهه از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر می شود خودرو تیبا بالاتر از خودروهای MVMX۳۳ و MVM۵۳۰ قرار گرفت.
نکته جالب توجه اینکه تیبا در حالی با این دو خودرو در حال رقابت کیفی است که قیمت این خودرو در بازار ۱۸ میلیون تومان بوده و در مقایسه با خودرو MVMX۳۳ ۶۳ میلیون تومانی و MVM۵۳۰ ۴۰ میلیون تومانی از قیمت پائین تر و بر اساس همین گزارش با کیفیت بیشتری همراه بوده است.
بر این اساس خودرو ملی تیبا با افزایش کیفیت در معیارهای این گزارش با رشد ۳.۳ درصدی در کیفیت رنگ همراه شد.
در گزارش ماهانه ارزشیابی کیفی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، خودروهای ساخت داخل در ۹ معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ مورد ارزیابی قرار می گیرد.
ســـلام....
میدونم تا تیبا2 نیاد و 1سالی از عمر اش نگذره نمیشه کلی جواب داد..باید امتحانش رو پس بده.....ولی به نظرتون این مشکل هندلینگ ایی که تیبا داره (و کسانی هم میگن نداره) در تیبا 2 رفع شده...؟؟
انصافا تبلیغش شکیل بود
رنگ بسیار زیبا که هیچ وقت به دست مشتری نخواهد رسید
اما خیلی قشنگ تر از اون چیزی بود که تو عکس ها دیدم:n01:
مطمئنم استقبال از پیش فروش تیبا 2 افزایش خواهد یافت
مشکل هندلینگ !!!! :n04:نقل قول:
به نظرم رقیب خیلی خوبی برای خودرو های چینی هاچبک که تازگی ها مد شده هست -
خودرو سازها مون باید برن به سمت همینجور طراحی ها چون خواهان زیاد داره
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیبا هاچ بک بهمن عرضه میشود
عرضه تیبا هاچ بک از بهمن ماه امسال آغاز خواهد شد.
به گزارش ایسنا، تیبا هاچ بک مدل دیگری از تیبا بر روی پلتفرم این خودرو است.
تیبا هاچ بک چهار سیلندر بوده و حجم موتور آن 1500 سیسی است. وزن این خودرو 1035 کیلوگرم و مصرف سوخت آن در سیکل ترکیبی 6.8 لیتر در صد کیلومتر است.
قیمت قطعی این خودرو هنوز تعیین نشده و پیش فروش آن با پیش پرداخت 12 میلیون تومان صورت میگیرد. الباقی مبلغ نیز زمان تحویل براساس قیمت روز محاسبه خواهد شد.
به نظر میرسد پس از تصمیم وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت درباره نحوه تعیین قیمت خودروها، قیمت تیبا هاچ بک نیز از سوی نهاد مربوطه تعیین شود.
البته به نظر نمیرسد قیمت این خودرو با قیمت نوع معمولی آن چندان متفاوت باشد.
استقبال چشمگير از تيبا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سايپا نيوز: محمد علي قادري از استقبال چشمگير و كم نظير مشتريان درخصوص محصول جديد گروه خودروسازي سايپا خبر داد.
معاون بازاريابي و فروش سايپا، در گفتگو با سايپانيوز عنوان نمود با توجه به گذشت كمتر از 2 روز از آغاز شرايط فروش خودرو تيبا 2، سقف فروش اين محصول تكميل گرديده و گروه سايپا به دنبال راهكاري براي جلب رضايت مشترياني كه موفق به ثبت نام نشده اند بوده است.
وي افزود: در راستاي پاسخگوي به درخواستهاي مكرر مشتريان درخصوص امكان ثبت نام بيشتر براي خودرو تيبا 2، اين شركت با تغيير برنامه ريزي خود جهت افزايش توليد اين خودرو در موعد مقرر، اقدام به افزايش سهميه فروش اينترنتي اين خودرو نموده است. لذا متقاضيان محترم مي توانند جهت ثبت نام به سايت فروش گروه خودروسازي سايپا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.