من با اينكه 20 دفعه همون مرحله موزه رو رفتم اما متوجه اين دكمه نشدم! الان ميرم يه حالي ميدم به دكمهه!!!
ممنون كه گفتي دوست عزيز
Printable View
من با اينكه 20 دفعه همون مرحله موزه رو رفتم اما متوجه اين دكمه نشدم! الان ميرم يه حالي ميدم به دكمهه!!!
ممنون كه گفتي دوست عزيز
میگم توی مرحله ی قیق من چه پچی رو باید نصب کنم یه 60 کیلو بود یه 140 و یکی دیگه که نمیدونم کدوم به گفته ی دوستان 40 مگی والا همش ارور تکسچر اسلحه و مموری full میده و میاد بیرون نسخهی 4 ati readon 3850 dvd
منم این مشکل رو داشتم که یکی از دوستان این رو معرفی کرد و درست شدنقل قول:
نقل قول:
نه بابا اچیو نداره...نقل قول:
ای ناقلا چرا تو خونه مردم سرک میکشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مردم چه جاهایی رو پیدا میکنن!!نقل قول:
هه چیزای باحال تر هم دیده بودم مثلا تو حموم ماکارو
این کجاســـــــــــــــــــــ ــــــــــت؟؟؟:19:
ايني كه ميگي سر كاري نيست كه من كل map هاشو حفظم هم چين چيزي نديدم :18:نقل قول:
نه عزیز سرکاری نیست ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محتوای مخفی: +18
چی چیزای مردم میبینن!!نقل قول:
اینا رو این اجنبیا میذارن که شماهارو گمراه کنن:31:
اين حمام رو من هم ديده بودم با كيفيت HD :دي
كلا چيزاي مخفي زيادي در اين بازي وجود داره
یکی به مشکل منم رسیده کنه!
بابا منم دلم کال اف 6 میخواد:19:
شما مشکلت چیه دوست عزیز :10:نقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی دارم
تازه mw2 رو. شروع کردم ولی تو همون آموزشیش تپیدم
و بعد ردش کردم به همون جای اول رسیدم که میتونی اسلحه عوض کنی بعدش باید چیکار کنم
ممنون
یه در جلوته میری باس یه سری آدمک رو بزنی،بعد که تموم شد با توجه به تایمی که رفتی یه درجه شختی واست باز میشه.نقل قول:
بعد از اون دیگه وارد بازی میشی
بازيش جالب بود
كم كم داره از اول شخص خوشم مياد!
اولندش اسمش cod6 نيست cod:mw2 هستشنقل قول:
دومندش كارت گرافيكت رو آپديت كن ممكنه مشكل رو حل كنه
ضمن تاييد گفته هاي بالا احتمالا انقدر كند حركت ميكني هيچ درجه اي برات تعيين نميكنه. از كلت استفاده كن سرعتش بيشتره.نقل قول:
چرا دوست من تو سری cod در شماره 6 قرار میگیره ! اول قرار بود از سری cod جدا بشه که اینطور شد و cod بعدی شماره 7 هست!
سلام مشکل من اینه...
وقتی که میخوام برم تو بازی پیامی میده که:
Wrong Texture Fomat the System Could't Crate 1024*2048
همین بعدم از بازی خارج میشه!!!
حتما resolution مانیتورت رو بالا بردی برا همین اجرا نمیشه.نقل قول:
نه بابا این کارو هزار بار کردم جواب نداده!!!
رزولوشن خود بازی زیاد نیست؟؟نقل قول:
نه بابا این کارو هزار بار کردم جواب نداده!!!
من هم اینو امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقیست. چه کنم؟نقل قول:
در ضمن ویندوزم سون هست
نقل قول:
شما روزلیشن بازی رو درست کن مشکل از اونه صد در صد مگه مانیتور
شما چیه که میگه امکان ایجاد این روزلیشن نیست.
دوستان اگه تمام اینتل ها رو جمع کنیم چی میشه؟
برای PC هیچ تاثیری نداره. تاثیرش فقط برای کنسوله.نقل قول:
هیچی نمیشهنقل قول:
من تموم اینتل ها رو جمع کردم ولی هیچ گزینه ای اضافه نشد(مثل سری های قبلی نبود...)
احتمالا برای کنسول هایی مثل xbox بدرد بخوره
.................................................. .................................................. ..............نقل قول:
ولا منم تا 98.6 درصد رفتم یه 2 تا از اینتل آیتم ها مونده ولی مثل اینکه هیچ تاثیری برای کامپیوتر نداره........ بعضی از این اینتل ایتم ها هم برای خودشون یه مرحله هستن .مگه پیدا می شن اینا.........
LG Smart FLAT T730FBنقل قول:
اگه مشکلم حل نشه بد بخت میشم!!!
برای پیدا کردن اینتل ها این لینکها کمکتون میکنه....
کد:http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/file/951944/58228
کد:http://www.supercheats.com/guides/call-of-duty-modern-warfare-2/intel-locations
دوستان من بعد از نضب COD تو مرحله ی سوم بودم که این پیغام میومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از بازی هم خارج میشد بعد یکی دو ساعت که می گذشت دوباره می رفتم بازی می کردم ولی بازم هر چند وقت یه بار این پیغام میومد تا اینکه دیگه اصلا" نمیره تو مرحله و تو لودینگ مرحله هست که این پیغام میاد در حالی که من تمام Dirext ها و چیزای دیگه رو هم نصب کردم
کسی میدونه مشکل چیه ؟
یه پیغام دیگه هم هست که این بعد از ریستارت کردن ویندوز و برای بار اولین بار رفتن تو بازی برام میاد ( مرحله ای هستم که هلیکوپترت سقوط کرده و بهوش میای یکم می جنگی و یکدفعه همه چی سفید میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیست دارم دیونه میشم ؟
نقل قول:
این تقریباً مثل مشکل منه ولی یکجور دِگَه! (از مشهدی ها یاد گرفتم)
سلام من این بازیو امروز خریدم نصبش هم کردم اما تو بازی نمیره و ارور میده باید جکار کنم
ارور: Steam must be running to play this game
یه برنامه تو dvd آخر اسمش steam هست اونو نصب کن.نقل قول:
من چطوری موس رو درست کنم موس پایین میاری نشانه میره بالا ؛ بالا میاری نشونه میره پایین؟؟؟
تو قسمت کنترل مربوط به ماوس یه چیز بود اسمش یادم رفته تیک اونو بردار درست میشهنقل قول:
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
اتفاقی نمیافته اگه دوباره بری تو اتاق آدما برمی گردننقل قول:
برو تو سالن بعدی یه ادم هست شبیه ادم فضای هیچ رقمه کشته نمیشه پدرت در میاد تا باهاش بجنگینقل قول:
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
درسته من با آرپیجی هم زدم نمرد نمیدونم فکر کنم عمرا نمیمیره.دی:نقل قول:
باید انزی هسته ای 20 درصد غنی کنیم تا بشه کشتش:31:
نمیشه انلاین بازی کرد ؟؟؟؟؟
چرا تو قسمت multiplayer میشه تو صفحات قبل دوستان توضیح دادننقل قول:
اسمش invert mouse هستنقل قول: