آقا من امروز اون قسمت خرید رو باز کردم 300 Point داشت ... چرا ؟
Printable View
آقا من امروز اون قسمت خرید رو باز کردم 300 Point داشت ... چرا ؟
احتمالا هدیه بوده.منم دارم.
از چند نفر پرسیدم.این AP ها random هستن یعنی به همه ندادن.ما هم که گرفتیم خوش شانس بودیم.
البته چیز زیادی نمیشه باهاش خرید.
بله .. فقط بعضی ها گرفتننقل قول:
امروز بالای 200 مگ آپدیت به بازی اضافه شد.هنوز نمی دونم چی کار می کنه.دارم هنوزم آپ می کنم.
این جور که بوش میاید باید ep5 باشه و اگر درست گفته باشم دو تا احتمال وجود داره
اولیش که احتمالش زیادتره مثل ep4 که همه چیز شونصد برابر شد قیمتش الان هم دوباره گرون میشه و اون یه مقدار ادمی که دلشون رو به همین در امد بخور نمیر خوش کردن نا امید میشن AP فروشنده ها هم کم کم میرن تو کار aion
دومیش که احتمال کمه اینه که کم میشه قیمت ها مردم دیگه گولد نمیخرن تا اموراتشون رو بگذرونن
تغییری نکرده فقط تو D-Water یه قسمت اضافه شده که میرم ببینم ....
تو قسمت Bootleggery یه چیز جالب اضافه شده
آقا امشب BOOM-BOOM جلوی من مرد >>>>>>>>>>>>>>>> lol
یه چیز جالب این بود که بالای 6K خون داشت ( لول 15 ) ؟؟؟؟؟
این طور که من فهمیدم طرف GM یا GS هست ....
یکی تو trade می گفت Boom Boom همون Tuki هست یه کاراکتر هم تو طرف ما ساخته.گرچه نمیشه
همین جوری قضاوت کرد.نمی دونم راست میگه یا نه.
البته من هم به Tuki و یه نفر دیگه شک کردم چون وقتی Off میشه بعد از 5 دقیقه Boom پیداش میشه کارشم که میدونید چیه ؟؟؟نقل قول:
بله.کارش جر دادن ملت هست XDنقل قول:
همیشه هم noss هست.مجتبی یه چیزایی گفته بهم.
اینجوری که مجتبی تعریف کرد باید لول 6 لینک کرده باشه.
اینو Mrs.Candy گفت که boom همون tuki هست که با حرفای شما به واقعیت نزدیکه.
نه فکر نکنم tuki باشه ولی خیلی با tuki رفیقه اخه چند بار این دوتا با هم on شدن و دیدم اصلا به هم کاری ندارن فقط گاهی boom از رو فشار tuki رو میترسوند ولی به قصد کشتن بهش حمله نمیکرد.همون شبی که من tuki رو کشتم boom هم بود ولی هرچی بهش میگفتم بیا کمک بکشیمش نمیومد.احسان خودت بهتر میدونی boom تشنه denoss کردن لایت هاست قوی ترین نوسرتون بیاد تا نکشش ولش نمیکنه مثل چند شب پیش که event بود 3 تا nosser لایت ها داشتن تا ما گفتیم کیا هستن گفت اگه تا صبح هم طول بکشه من این سه تا رو نکشم نمیرم و هر سه تا رو 1 ساعته کشت و رفت
ولی چیزی که معلومه tuki , boom یه رابطه ای با هم دارن
ولی بعضی وقتی هم به Noss ها هم حمله نمیکنن طرف ما میگن اگه بمیرن PVP تعطیل میشه مثل دیشب Besa اولش کشتیم بعدش اون رفت Noss قویتر کرد بعد دیدی که طرف ما رفتن تو Base وقتی همه برن تو base تعطیل میشه ............ ( وقتی صدای همه در اومد بهش حمله کردیم )
البته بهتر بود مسئله رو یه جور دیگه بیان می کردی احسان جاننقل قول:
این هفته کلا ما داشتیم Base play می کردیم 99% تو base بودیم بعد شما یک مورد مثال Besa رو می زنی !!؟
PW یا WD تقریبا همیشه هست و Besa هر 2 روز یکبار میاد .
این هفته خیلی از pvper های خوب ما خسته شدن و lvl کردن و داشتن armor هاشون رو میفروختن / کاملا ضعیف شدیم .
فقط همین چند تا نوسر از طرف ما موندن که روزی 20 دقیقه هم نمیان /
من با pw صحبت می کردم / اصلا قصد رنک گرفتن نداره / فقط یجورایی می خواد گند بزنه به pvp /
من خواستم این هفته برای کراکتر GRB رنک 4 بگیرم یعنی 1000 kill سه روز کار کردم تو pvp رنک 3 هم نگرفتم !!؟ کلا ما هیچ حرفی در مقابل nosserr های شما نداشتیم /
1 تا نکته کلی همیشه وجود داره :
*- لایت همیشه nosser دارن اگه nosser نداشته باشین سریع log می کنین از ترس
ولی دارک ها همیشه با nosser های شما هم می جنگن دیکه ببینن بی خودی دارن nosser رو feed می کنن میرن تو base
اگه دارک ها نوسر داشته باشن و لایت ها نداشته باشن حدود 10 تا 15 ثانیه همه لایت ها log می کنن. اگه لایت ها هم نوسر داشته باشن یه 5 دقیقه طول می کشه xD تا log کنن.
کلا kill رو برای لایت ها 4 یا 5 نفر مشخص میگیرن بقیه رسما هویج فقط هیلر ها هستن که کشتن رو برای ما سخت می کنن.
کلا besa یکم مخش تاب داره.وقتی بهش میگم نرو وسط 376315356 تا لایت میگه من پول دارم کشتن هم بدرک دوباره نوس میزنم و تقریبا میشه گفت بدبخت ترین نوسر همون از نظر denoss شدن همین besa هست زیاد دیدم کشتنش.نقل قول:
تو نوسر های ما فقط boom شجاعه بقیه همشون بزدلن zunty هم یکم شجاعه بقیه وقتی نوسر هاتون میبینن فقط نگاه میکنن نمیجنگن حتی اگه طرف بهشون حمله کنه مخصوصا بزدل ترین نوسر ما lone... که خیلی از این کاراش بدم میاد .PW رو گرفتین 10 % جونش مونده بمیره میگیم اگه نمیکشی freez کن نتونه در بره میره برای خودش لایت های ضعیف رو میکشه چند بار هم همین PW تا دم مرگ بردتش بازم کاری باهاش نداره.
من از دو طرف انتقاد میکنم.یکطرفه نظرمو نمیگم.هر دو طرف ضعف دارن.ولی درکل همون جور که محمد گفت شما زود کم میارین تا ما
شما که خودتون دیروز بودید اول Felulu هانتر اومد بعد از اومن هم Boom وار اومد بعد رفت با هانتر اومد بعد از اون هم Besa اومد یعنی دیروز تعطیل شد رفت ... بعد دیروز وقتی این چند نفر بودن کی Noss داشت که بیاد بکشتشون ؟؟؟؟
آقا این GM link چطوریه ؟؟؟؟
از این طور روزا خیلی نادره که نوسرهاموهن پشت سرهم بیان ولی خیلی دیدم واسه شما با هم زیاد بیان.
در 95% اوقات جای Felulu و Boom و Besa باید بگیم PW یا WD و HT و Mahal در ضمن اگه پست من رو می خوندید می فهمیدید چرانقل قول:
شما که خودتون دیروز بودید اول Felulu هانتر اومد بعد از اومن هم Boom وار اومد بعد رفت با هانتر اومد بعد از اون هم Besa اومد یعنی دیروز تعطیل شد رفت ... بعد دیروز وقتی این چند نفر بودن کی Noss داشت که بیاد بکشتشون ؟؟؟؟
گفتم که ما اگه nosser هامون بیان اگه نوسر داشنه باشین چند دقیقه بعد و اگه نوسر نداشته باشین چند ثانیه بعد الفرار و log می کنین و اینطوری میشه که تعطیل میشه pvp .نقل قول:
کی Noss داشت که بیاد بکشتشون ؟؟؟؟
فکرش رو بکن PW همیشه هست و ما خیلی کم پیش میاد pvp رو بخاطر pw ترک کنیم و pvp رو تعطیل کنیم ولی شما سایه Besa و Boom رو می بینید الفرارررر !!!!!؟؟؟؟ و PvP رو تعطیل می کنید.
کلا قبول دارم اوضاع pvp افتضاح شده .
هیچ وقت یادم نمیره 6 به +20 داشتیم با لایت ها می جنگیدیم / عکس هم گرفتم و مدارک موجوده / چقدر کشتن اون 20 نفر حال میداد / هیچ کدوم از اون 20 نفر نمی تونستن به 5 تای ما بیشتر از 1 dmg بزنن و چون بیشتر بودن فکر می کردن قویترن و log نمی کردن / وقتی nosser هیچ کدوم از 2 طرف نداشته باشن 4 یا 5 تا pvper دارک برای full union شما کافیه و میشه قشنگ pvp بازی کرد / امیدوارم این روزا باز تکرار شه.
لایت های غیر نوسر فقط 3 نفر هستن که بازی بلدن و کراکتر خوب دارن /
حالا دارک های غیر نوسر +10 نفر فقط من میشناسم . من بی خودی به کسی pvper خوب نمی گم . حتی کراکتر Gremmy رو هم از طرف خودمون قوی حساب نمی کنم .
شما Nosser رو با ما مقایسه میکنید برای شما فول میان تو زمین وقتی هم که میان خوب کسی نمیتونه بکشتشون به خاطر همین هم همه میرن ... الان nosser شما راحت nosser مارو میکشن خوب معلومه کی بیشتر noss زده یه نمونه Boom ....
جلل خالق.احسان تو دیگه کی هستی.نقل قول:
کل نوسر های ما رو اگه بشموری به اندازه انگشتای یه دست هم نمیشن که فقط boom توشون سره.کلا تو همه نوسر ها سره.
بعدشم فقط boom فول میکنه.تازه مگه deathbeat یا همون purewis شما فول نمیکنه خیلی هم خفن تر ولی زورش به boom نمیرسه تازه با بقیه نوسر هامون هم کاری نداره چون نمیتونه بکشتشون.نوسر های ما از نظر فیزیکی قوین شما 123713879 تا نوسر دارین من هر شب میبینم چهار تا نوسر جدید پیدا کردید شاید فول نکنن ولی همین روند بازی رو زیرو رو میکنه.امشب 6 تا نوسر اومده بودن من فقط deathbeat رو میشناختم بقیه همه رنک 1 و 2 بودن و جدید.
بعدشم نوسر های شما خیلی فعالن.کل بازیتون رو میچرخونن.برو رنک نوسر های شما رو ببین ما ما رو هم ببین بالاترین رنک نوسر هامون 7 هست که اونا هم وقتی رنک 7 شدن نوسری رو شروع کردن اون هفته یه بار بیشترشون این کارو نمیکنن حالا سمت شما یا از اول نوسر هستن یا وقتی رنک 6 رو گرفتن بکوب نوس میکنن .خیلی هاتون همینجوری هستین.
وقتی من بعد از دو ماه اومدم boom رنک 5 بود الان هم 5 هست PW رنک 6 بود الان 8 هست داره 9 رو هم میگیره.
بعضی حرف هات منطقی نیست.اگه ما ایطور نوسرهای پول داری میداشتیم من الان ستاره رو گرفته بودم
نقل قول:
مشکل اینجاست که یه عده NOss استفاده نمیکنن و قوی هستن شما فکر میکنید که Noss استفاده کردن ....
دیشب تا اون وقتی که من بودم ساعت 10:30 دو تا نوس داشتیم که خیلی جالب بود .. با نوس اومدن که Felu Ass بکشن که در رفت بعدش هم صبر کردن تا Boom بیاد که اون هم یه چند تا ضربه زد و دید داره می میره رفت تو Base که دیگه اون وقت من off شدم .....
دیشب که بتلفیلد رو نوسرهاتون به گند کشیده بودن.اخه خودذ شما دوست ندارید kill جمع کنید؟وقتی نوسرهاتون میاد دیگه مگه چقدر ما میتونیم مقاومت کنیم.شما فکر میکنید وقتی نوسر هاتون میان خیلی حال میکنید و kill جمع میکنید ولی شاید اولش اینجور باشه بعدش همه میرن تو base دیگه وقتی میدونن میمیرن بیرون نمیان هم به ضرر شماست و هم ما یه جنگ عادلانه نیست.اگر به تعداد نوسر هایی که از سمت شما در روز میان نگاه کنی اگه boom صد بار هم بیاد کمه بازم با شما برابر نمیشه.نقل قول:
felu هم که فقط 90% اوقات میاد تا نوسرهاتونو بکشه و زیاد به فکر کشتن بقیه نیست.هر وقت هم که اومده شما نوسر داشتین.یا مگر اینکه شما دیگه خیلی قوی شده باشین نوسرتون مجبور کرده باشه ما log کنیم اون میاد تا اوضاع رو برگردونه وقتی قدرت برابر بشه میره و با هیلر یا گاردش میاد.boom هم اگر میاد تا شما log کنید بعد از 10 دقیقه میره ولی مثلا deathbeat یک ساعت میمونه تا همه برن pvp کلا خراب کنه و بره.طرف ما من خودم وقتی ببینم اوضاتون رو اگه نوسر ما داره خراب میکنه خودم بهش میگم برو یه وقت دیگه بیا ولی شما برعکس
امشب اگه بودی میدیدی که شما سه تا Noss داشتید ما دوتا و اون دو تا هم وقتی دیدن نمیتونن بکشن رفتن .....
برای شما خیلی زیاد استفاده میکنن حتی تو PVP 1-60
امشب من نبودم
چه PVP مسخره شده .....
آقا کسی میدونه این Sky City کجاست ؟؟؟
تا جایی که من خبر دار شدم portal اون تو jungle هست و شبیه dungeon هست ولی خوب من خودم نرفتم . ممکنه اشتباه بگم.نقل قول:
راستی pvp تعطیل شده ؟ هر وقت میرم هیچ کس نیست بر می گردم .
pvp 30 هم آخره خنده شده . همه nob با orc full wis لول 28 رفتم تو 20-30 نمی تونستن من رو بکشن !!؟ خودم به armor هام که 1 اسلات لاپیس هم نداشتن شک کردم xD
HasH دیگه هیچ نیازی به noss اونجا نداره همه رو بدونه noss با 2 یا 3 ضربه میکشه .
سلام دوستان
من تازه بازی رو دانلود کردم ( فایل 980 مگابایتی رو) بعد نصب و اجرا کردم. ا÷دیتاش رو دانلود کرد و حجم بازی شد 2 گیگ اما وقت بازی رو اجرا می کنم قبل از اینکه game start رو بزنم ارور زیر رو میده:
a run time error hasoccurred
do you want to debug
که من no رو میزنم و بعد game start رو میزنم اما بعد از اون ارور زیر رو میده:
can not connect to login server: checking server, please check notice board
خواهشا یکی کمک کنه
تا حالا 5 تا بازی انلاین کردم
هیچکدوم کار نکرده
باید چیکار کنم
نقل قول:این ارور رایج ترین ارور بازی هست.نقل قول:
can not connect to login server: checking server, please check notice board
فایل بازی رو بگیر و تویه یه سیستمه دیگه که به اینترنت متصل هست کپی کن. دیگه نیازی به نصب و آپدیت نداره .
اگه رو سیستم های دیگه جواب نداد دوباره باید فایل اصلی رو دانلود و آپدیت کنید.
هزار تا دلیل داره این ارور
من خودم خفن با این ارور دست و پنجه نرم کردم.
راستی تمام فایروال ها و آنتی ویروس هات رو off کن.
باشه
همین کارو میکنم
امیدوارم کار کنه
ممنون
من دارم کم کم ناامید میشم.دیگه هیچکی pvp نمیاد.هر دفعه که من اومدم شما بالای 2 تا نوسر داشتین.اخه این چه وضعشه نه شما چیزی میرس بهتون نه ما.نوسر های بدبخت ما روزی 1 ساعت هم همشون نمیان مال شما فکر کنم روزی 10 بار renoss میکنن.حتی وقتی که ما 3 نفر بودیم اومدم tuki و smexy حدود نیم ساعت که من اونجا بودم همین جور واستاده بودن بعدشم که دیدم هیچکی نمیاد منم رفتم.الان باز اومدم میبینم هنوز هستن omega هم بهشون اضافه شده.
قبل از اینا هم Besa و Boom اومده بودن یه ساعت هم Camp زده بودن ....نقل قول:
نقل قول:
تو جنگل من رفتم کار نمیکرد ولی اینا Lapis lv6 از کجا پیدا میکنن حتی من دیدم یه عده برای Plvl به اونجا میرن ....
آقا Sky City هم تو Dwater وسط نقشه ....
امروز server maintenance بوده و برای منم همین ارور رو داد.بعدش درست شد.نقل قول:
همین الان تو بازی بودم.
اگه تست کنید میره تو بازی.
Holy Sh*t
عجب PVP کردیم تو jungle و DD1.همه رو ترکوندیم.
Aduuket اومد 7 بار کشتیمش.2 بارش رو من eraser کردم و کشتمش.lol
Furious هم اومد با aduuket دست به یکی کرد مارو بکشه نتونست.اونم دخلشو آوردیم.
دیگه aduuket دیوانه شده بود.log کرد و رفت.Furious هم گذاشت رفت.
بعد که jungle رو clean کردیم رفتیم DD1 رو هم camp کردیم.اونجا رو هم clean کردیم.چه حالی داد.
این Raid از یه پارتی 2 نفره شروع شد و به یه Raid خفن +55 که 15 نفر بودیم ختم شد.
این پارتی رو من و MoonTemptress شروع کردیم.
امروز صبح هم رفتم تو یه Raid و Fantasma Dragon رو کشتیم.یه نکته ی خیلی جالبی نظر منو جلب کرد.
خیلی تعجب برانگبز بود ولی این boss یه چیز جالب داشت.
می دونید کی اونو تانک می کرد؟ یه oracle.یکی از officer های pantheon به نام Kab.
تا آخر هم زنده موند و fantasma رو کشتیمش.
راستی حاجیتون لول 55 UM شده.
3 لول دیگه ریست می کنم به luck build و نمیذارم کسی تو jungle و DD نفس بکشه.
جا واسه ما بزاری کربلایی.همه رو خودت نخوری لایت ها رو.
چیز باهال واسه هانتر گیر اوردی که در اینده کمکم کنه بهم بده.شاید رنک 11 یا اخرش 12 بیام بیرون از pvp
از pvp نمیایی بیرون که حاجی.کارتو انجام بده بیا بیرون اینجا کار داریم.یه نقشه هایی واست دارم.نقل قول:
دارم اطلاعات مربوط به ele armor لایت های خفن رو جمع می کنم و لیست می کنم.اینجوری من و تو و محمد
می تونیم یارو رو فیتیله پیچ کنیم.من درگیر میشم و شما هم با ele مخالف ele armor طرف میزنیش.
خلاصه یه تاکتیک هایی با هم می چینیم.فقط قبلش باید sonic و ele armor رو ردیف کنیم.با آمادگی کامل بریم.
اولین هدف هم Golias ابله هست.چون دشمن زیاد داره راحت اطلاعاتش گیر میاد.water ele armor داره وقتی
میاد DD1 و grinder ها رو می کشه.حالا بیایی بیشتر صحبت می کنیم.